Avem in fata inceputul uneia dintre cele mai distractive perioade din an. Soarele este in Gemeni si ne transmite energie buna, vrem sa ne reconectam cu cei dragi, vrem sa radem, sa invatam lucruri noi, sa traim mai mult in prezent.

Putem sa devenim si putin dramatici, sa ne razvratim si sa purtam unele lupte poate inutile. Insa, dincolo de micile tensiuni, vom fi poate mai hotarati sa recapatam controlul, sa evoluam si sa obtinem increderea de care avem nevoie.

Pluseaza si Marte in Leu care ne face chiar si pe cei mai timizi dintre noi sa tanjim dupa atentie, dupa prim plan. Asta poate sa insemne si faptul ca vom decide sa o luam pe un alt drum, sa lasam lucruri, oameni in spate si astfel sa crestem!

Iata cum va fi saptamana 22 – 28 Mai pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Urmeaza o saptamana cu revelatii, cu noutati, Berbec! Asta si pentru ca, pe de o parte, ai sansa unui nou inceput, o oportunitate ar putea sa-ti apara in cale si pe de alta parte, s-ar putea sa fie nevoie sa cheltuiesti putin mai mult decat ti-ai fi dorit.

Mici discutii ar putea sa apara in relatia cu o persoana apropiata. Poate o sa fie nevoie sa te impui, sa stabilesti niste limite sanatoase. Aminteste-ti ca trebuie sa-ti acorzi prioritate astfel incat sa fii impacat/a cu tine insuti. Vei vedea ca relatiile tale se vor imbunatati.

Saptamana viitoare ai putea in sfarsit sa incepi sa iti urmezi pasiunile. Distreaza-te, profita la maximum de ceea ce-ti ofera viata si traieste mai mult in prezent. Mai ales ca se lasa cu pasiune, cu flirt si poate cunosti pe cineva la o iesire in oras, daca esti o persoana singura.

Horoscop Taur

Saptamana viitoare primesti un imbold puternic sa mergi dupa ceea ce iti doresti, dupa pasiunile tale. Fie ca este o relatie amoroasa, fie ca este vorba despre cariera ta, este un moment bun sa indraznesti, sa incerci ceva nou.

Tu trebuie sa inveti sa-ti porti propriile batalii, sa nu te mai amesteci in lupte care nu-ti apartin. Cu Soarele in Gemeni, vei simti ca poti sa comunici mai mult si mai bine, ca puterea cuvintelor este de necontestat si vei reusi astfel sa rezolvi unele neintelegeri.

Incearca sa petreci mai mult timp cu cei dragi, sa te odihnesti. Si gandeste-te daca merita sa sacrifici atat de multe pentru un obiectiv pe care il urmezi cu sfintenie. Cat de mult te costa succesul? Incearca sa gasesti un echilibru si protejeaza-te!

Horoscop Gemeni

Cu Soarele in semnul tau, asculta-ti vocea interioara, Gemeni, pentru ca ai acum ocazia sa iti indeplinesti orice dorinta. Poate ca este o perioada in care ai nevoie de atentie, de laude din partea celor dragi, insa nu uita ca si tu trebuie sa rasplatesti toate aceste lucruri. Exista un echilibru in viata intre a da si a primi si este important sa nu lasi balanta sa incline mai mult intr-o parte sau in alta.

Sigur ca poti sa profiti de popularitatea din aceasta perioada, insa ramai concentrat/a asupra propriilor tale obiective. Nu epata si nu te suprasolicita din dorinta de a obtine totul. Cu rabdare vei reusi sa faci tot ce ti-ai propus.

Si spune adevarul! Nu mai inflori cuvintele, nu te mai baga in discutii care nu te privesc. Nu are rost sa iti consumi energia si sa te aprinzi. Gandeste-te inainte sa scoti cuvintele pe gura. Fii bland/a cu tine, dar si cu ceilalti!

Horoscop Rac

E posibil sa primesti o veste importanta saptamana viitoare, Rac. Poate este ceva legat de munca, de finantele tale, de un nou proiect care sa te ia prin surprindere intr-un mod placut, insa. In plus, a inceput sezonul Gemenilor asa ca fii gata sa dai startul distractiei.

Probabil ca se va simti totul mult mai accelerat acum, data fiind si energia Gemenilor asa ca este important sa te mentii cu picioarele pe pamant. Te vei bucura insa de timp frumos petrecut cu cei dragi, mai ales ca este posibil sa apara in viata ta o noua conexiune.

Inainte de asta insa trebuie sa mai eliberezi din poverile trecutului, sa treci peste greutati, peste dezamagiri si sa tai din radacina tiparele care se tot repeta in viata ta. Constientizarea este primul pas. Apoi, cu rabdare si cu munca, vei reusi sa iti imbunatatesti viata.

Horoscop Leu

Marte se afla in semnul tau asa ca nu ai nicio scuza sa nu poti obtine tot ceea ce iti doresti. Marte iti ofera curaj, incredere si putere de lupta. Daca adaugam acestui amestec si un strop de stima de sine, cu siguranta obtinem reteta succesului.

Vei vedea ca obstacolele vor disparea incet, incet, pe masura ce te vei concentra doar pe ceea ce ai de facut. Suntem in plin sezon al Gemenilor asa ca nu te crampona in propriile credinte. Indrazneste sa iesi din zona de confort daca vrei sa evoluezi.Vezi ca o relatie din viata ta se poate apropia de final, daca nu mai este ceea ce iti doresti tu in acest moment.

N-ar fi rau sa iti setezi niste intentii si sa actionezi in acord cu ele. Daca iti doresti sa iti schimbi locul de munca, sa avansezi, ai toate sansele sa faci acest lucru. E nevoie de munca si de multa determinare. Fereste-te insa de cei care nu se bucura atat de mult de succesul tau.

Horoscop Fecioara

Sezonul Gemenilor este pentru tine un prilej extraordinar pentru a pune bazele a ceea ce vrei sa realizezi in viitorul apropiat. Nu renunta la ambitiile tale, la obiectivele tale, regaseste-ti vocea si mergi dupa ceea ce-ti doresti. Oricum, ai incredere ca Universul iti va scoate in cale oamenii potriviti, contextul oportun ca tu sa evoluezi, sa cresti, fie in cariera, fie in plan amoros.

N-ar fi rau sa mai iei si cate o pauza din cand in cand. Fa-ti timp pentru tine, ai mai multa grija de tine astfel incat sa nu te alegi cu probleme de sanatate. In drumul catre succes pe care mergi acum este nevoie de popasuri ca sa te reincarci.

Ai grija la conflicte, pot izbucni certuri din senin. Rezolva cu calm orice situatie ce apare, nu lasa tensiunea sa pluteasca in aer si resentimentele sa se adune in interiorul tau. La un moment dat vei izbucni si nu va fi placut. Oricum, va avea loc un final pe care ti-l doresti si vei primi sansa unui nou inceput.

Horoscop Balanta

A inceput sezonul Gemenilor, asa ca n-ar fi rau sa mai iesi din casa, sa te distrezi si sa iti dai voie sa fii tu cu adevarat. Este o perioada intensa in care poti sa experimentezi si din punct de vedere amoros. Fa ceea ce iti place si fa-o cat de des poti.

Vei avea energie din plin, insa ai grija la modul in care o consumi. Si nu uita sa-i dai hrana si sufletului. Vezi ca pot sa apara schimbari importante in urmatoarea perioada. Ori intalnesti o persoana noua cu care ai putea sa intri intr-o relatie, ori se schimba ceva in finantele tale, poate o sa castigi mai multi bani.

Intr-un fel sau in altul, incearca sa te protejezi mai mult, sa tii cont mai mult de ceea ce vrei tu, nu de ceea ce iti dicteaza altii. O viata traita sub asteptarile si sub conditionarile altcuiva nu este o viata implinita. Tu decizi in cine si in ce iti investesti timpul si energia.

Horoscop Scorpion

Cariera este in prim plan, saptamana viitoare, Scorpion. Ai planuri mari si energie sa le duci la bun sfarsit. Poate cineva de la locul de munca, ori o persoana noua te ajuta sa evoluezi, sa promovezi la job, sau iti ofera o noua sansa. Oricum, toate relatiile tale pare ca merg pe un curs bun. Daca esti o persoana singura, ai toate sansele sa intalnesti pe cineva.

Oricum, tu vrei acum relatii stabile, sigure, insa este important sa te si deschizi cu adevarat in fata noului. Din fericire, sezonul Gemenilor pica la tanc pentru ca iti va da increderea si entuziasmul de care ai nevoie in acest moment.

Nu mai asculta de gurile rele, nu are rost sa te amarasti din cauza unor comentarii care te deranjeaza. Tu ai drumul tau, conteaza ceea ce tu vrei. Invata sa-ti asculti intuitia. Este cel mai bun lucru pe care il poti face.

Horoscop Sagetator

Pentru tine, Sagetator, startului sezonului aventuros al Gemenilor te scoate din anonimat. O sa simti nevoia sa iesi din casa, sa te aranjezi, sa te intalnesti cu prietenii, sa cunosti oameni noi. O conexiune pasionala ar putea sa se produca saptamana viitoare, cu toata aceasta energie nebuna a Gemenilor. Daca esti cu cineva, pasiunea o sa creasca saptamana asta.

Fii gata sa faci urmatoarea miscare indrazneata, in primul rand, pentru ca poti si in al doilea rand, pentru ca esti sustinut/a de Univers. Poate pleci intr-o scurta vacanta sa te mai destresezi si sa schimbi energia. Si poate o veste importanta pe care o primesti zilele astea ar putea sa aiba un impact semnificativ asupra vietii tale.

Nu astepta sa ajungi la epuizare ca sa iti faci timp pentru odihna. Si vezi ca, din cauza oboselii, a stresului, ai tendinta de a deveni irascibil/a. Ori poate este nevoie de niste clarificari, de niste discutii importante ca sa dai un restart relatiilor tale.

Horoscop Capricorn

Scopul tau, Capricorn, ar trebui sa fie acela de a face orice te face sa te simti bine, orice se potriveste cu nevoile si cu dorintele tale din prezent. Este valabil indemnul in toate sectoarele vietii tale. Uita-te cu atentie la relatiile tale, sunt ele potrivite pentru tine? Ar trebui sa renunti poate la unii oameni? Esti multumit/a de job-ul tau? Este asta ceea ce vrei sa faci?

Sunt teme importante la care ar trebui sa reflectezi in urmatoarea perioada. Asa vei reusi sa faci progrese. Fii gata sa infrunti ceea ce se afla in interior. Este momentul sa vindeci ranile trecutului si sa mergi mai departe cu lectiile invatate.

Odata cu startul sezonului Gemenilor, incearca sa te reconectezi cu cei dragi, sa faci lucruri mici care iti aduc bucurii mari. Este important sa fii impacat/a cu tine insuti ca sa poti functiona la capacitate maxima.

Horoscop Varsator

Incearca, saptamana viitoare, Varsator, sa nu devii defensiv/a ori de cate ori cineva te contrazice. Luptele pentru putere ar trebui sa fie evitate in perioada asta. In cazul in care simti ca o persoana din jurul tau iti face mai mult rau decat bine, alege sa mergi mai departe fara ea. Poate vei intalni pe drum un alt om care sa iti ofere tocmai ceea ce iti trebuie in acest moment.

Ai grija la gelozie, la micile obsesii care te consuma fara sa iti dai seama de impactul pe care il au asupra ta. Comunica cu blandete, nu spune lucruri care sa produca durere celor din jur.

Sezonul Gemenilor anunta o saptamana plina de distractie, de romantism. Poate chiar incerci lucruri noi care sa iti dea curaj. Profita si de faptul ca esti, in aceasta perioada, plin/a de farmec, de stralucire. Ai grija insa la cheltuieli.

Horoscop Pesti

Nu e tarziu sa faci chiar si acum curatenia de primavara, acum in plin sezon al Gemenilor. Arunca tot ce e vechi, tot ce e toxic si fa loc pentru noile oportunitati care asteapta sa intre in viata ta. Va fi aglomerat, va fi uneori epuizant, insa trebuie sa intelegi ca este important sa iti ordonezi prioritatile.

Poate ca si rutina ta ori acele obiceiuri zilnice ar trebui sa sufere mici modificari. Impinge-ti limitele la maximum, insa ai grija de tine, in tot acest proces. Daca te vei odihni si daca iti vei gasi timp pentru propriile placeri, vei vedea ca modul in care privesti acum o situatie ar putea sa se schimbe fulgerator.

Renunta la incapatanare, renunta la ideea ca tu detii adevarul absolut. Te va frustra inutil. Invata sa promiti atat cat cosideri ca poti sa duci la indeplinire. Si asculta-ti corpul. Nu este nicio tragedie daca amani lucruri, daca simti ca nu este momentul potrivit sa iei atitudine.

 

Compatiblitate si Predictii