“Intrebarea nu este cine ma va lasa, ci cine ma va opri.’’

– Ayn Rand –

Este, pe scurt, laitmotivul urmatoarelor 12 luni.

Jupiter se muta in Taur pe 16 Mai si ramane acolo aproximativ un an de zile. Asta inseamna ca, ceea ce vom construi in urmatoarele 12 luni, cu rabdare si cu perseverenta, va ramane in picioare.

Inainte de orice, trebuie sa descoperi ce-ti doresti cu adevarat, ce iti place sa faci, ce calitati ai si cum poti sa le folosesti astfel incat sa iti maresti veniturile. Pentru ca perioada urmatoare poate sa fie una deosebit de prospera.

Dupa ce iti raspunzi la toate aceste intrebari, gandeste-te la ce vei face in continuare, daca mai sunt lucruri pe care ar trebui sa le inveti, daca sunt lucruri la care ti-a fost prea frica sa speri si sa indraznesti.

Incearca sa scapi de vechile metehne, de vechile tipare pe care au vrut altii sa le urmezi. Invata sa iti deschizi inima si sa iti dai voie sa fii tu cu adevarat si sa mergi dupa ceea ce iti spune constiinta.

Ai sansa acum sa progresezi, sa faci bani, sa devii din ce in ce mai bun/a in meseria pe care o practici sau sa te indrepti spre altceva. Insa totul sta in mentalitate. Pentru ca, in momentul in care vei decide ca esti in stare sa faci un lucru, vei reusi sa il faci, oricat de greu ar fi procesul. Daca iti lipsesc credinta, determinarea, increderea in tine insuti, va fi imposibil sa cresti asa cum vrea Jupiter in Taur.

Acest tranzit vorbeste mai degraba despre a lua ceea ce este al tau. Nimeni nu vine sa iti bage norocul in traista si nimeni nu o sa-ti ofere o sansa daca tu stai si te plangi pe canapeaua din sufragerie de lucrurile care nu merg bine in viata ta.

Vor aparea oportunitati in tot acest timp, doar ca ele asteapta ca tu sa le imbratisezi, ca tu sa le prinzi si sa nu le mai dai drumul.

Gandeste-te la ceea ce stii sa faci si n-ai indraznit niciodata sa lasi sa se vada. Gandeste-te la oamenii din jurul tau, cine ar putea sa te ajute sa evoluezi? Indrazneste, cauta posibilitati, dezvolta-te, munceste , fii stapan/a pe ceea ce stii si vei avea toate sansele sa capeti stabilitatea si siguranta pe care ti le doresti.

Vorbim insa de semnul Taurului, cel caruia ii place luxul, ii place sa se bucure de viata, sa nu se grabeasca, sa leneveasca uneori. Iar aici sunt doua lucruri importante de luat in calcul.

Pe de-o parte, este important sa inveti de la Taur sa te bucuri de viata, sa apreciezi viata, sa te odihnesti, sa te relaxezi, sa iei lucrurile usor, sa ai rabdare. Pe de alta parte, insa, este important sa nu cazi in cealalta extrema, a nepasarii, a lenei, sa nu tragi de timp, sa nu renunti, chiar daca nu iti iese din prima!

Las aici cate un indemn pentru fiecare Zodie in parte:

Berbec

Schimbarea e aproape, insa vine cand nu te astepti. Indrazneste sa treci la urmatorul nivel!

Taur

Un proiect personal ar putea sa iti aduca mai mult decat sperai. Nu renunta la vis!

Gemeni

Renunta la vechile modele care ti-au dictat viata. Schimba ceva ca sa cresti!

Rac

Da-ti voie sa privesti altfel viitorul. Da-ti voie sa schimbi, oricat de frica ti-ai fi sa faci asta!

Leu

Ai incredere ca vei primi recunoasterea pe care o meriti. Roadele muncii tale sunt pe cale sa apara!

Fecioara

Incearca sa treci dincolo de structurile clare ale vietii tale. Vei vedea oportunitarile mai clar!

Balanta

Curata tot ce e negativ si toxic in viata ta. Vei reusi sa zaresti si binele!

Scorpion

Daca renunti la ceea ce iti face rau, la cei care iti fac rau, faci loc pentru ceea ce Universul are pregatit pentru tine!

Sagetator

Ai incredere in tot ceea ce incepi acum. Daca iti dai voie sa te si odihnesti, totul va merge asa cum ai sperat!

Capricorn

Redescoperi ingrijirea de sine si placerea. Si totul capata sens, intr-un fel sau altul!

Varsator

Nu spune NU schimbarilor de orice fel. Poate ca o rascruce de drumuri este cel mai bun lucru care ti se poate intampla!

Pesti

Indrazneste sa incepi acel proiect pe care l-ai abandonat in vreun sertar. Poate iese ceva extraordinar de acolo!

Sursa foto coperta: Image by Freepik.