Saptamana viitoare este tot despre Mercur Retrograd. Este tot despre nevoia de a incetini, de a lua o pauza si de a sta departe de orice conflict. Nu este cea mai buna saptamana pentru a lua decizii importante. Este mai degraba o perioada in care e necesar sa stai tu cu tine, sa identifici problemele si sa cauti o cale de a le rezolva. Nu te ingrijora ca nu mergi cu motoarele turate la maximum, nici n-ai avea cum, cu Soarele in Taur. Este timp pentru introspectie, o introspectie serioasa ceruta de Pluto Retrograd care vrea sa te vindeci, sa scapi de povara trecutului si sa revii pe drumul tau.

Iata cum va fi saptamana 08 – 14 Mai pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Continua cu munca grea! Este ultima saptamana in care Jupiter iti va da avant pentru ca pe 16 Mai se muta in Taur. Asa ca pune-te pe treaba, continua sa procedezi ca pana acum pentru ca succesul este aproape.

Rezolva in perioada urmatoare toate problemele legate de economii si cheltuieli. Si incearca sa iti planifici cu mare atentie programul. Poate sa mai tai din el anumite activitati care nu fac altceva decat sa te faca sa iti pierzi timpul.

Este de asemenea si ultima saptamana cu Mercur aflat in Retrogradare asa ca este inca important sa comunici concis. Pot sa apara neintelegeri, poate la locul de munca. Dupa aceasta saptamana, totul va deveni mai usor. Vin si ceva bani, capeti claritate in tot ceea ce ai de facut.

Pluto Retrograd in Varsator poate sa aduca schimbari importante in relatiile tale. Poate o sa-ti dai seama ca unele persoane din viata ta nu sunt atat de sincere pe cat credeai tu ca sunt. Fii atent/a la cum te simti in preajma celorlalti. Instinctul iti va spune tot ce trebuie sa stii. Si poate vei decide sa renunti la unii oameni, fie ca ei fac parte din cercul tau de prieteni, fie ca este vorba despre partenerul de viata.

Horoscop Taur

Pastreaza ritmul, nu incetini, chiar daca pare ca totul se misca cu viteza melcului. I se datoreaza lui Mercur care se afla in Retrogradare in semnul tau. Treci cu calm pentru eventualele neintelegeri, erori. Nu le evita, accepta-le!

Pluto si-a inceput deja Retrogradul si incepe sa te scoata la tabla. Vrea sa vada cat de mult ai muncit pentru visurile tale, cat de mult ai actionat in concordanta cu obiectivele tale. Poate este momentul sa faci o schimbare in cariera. Sau in plan personal. Cert este ca Pluto iti va scoate la suprafata emotii, sentimente pe care le-ai tot ingropat.

Poate exista o persoana in viata ta care te provoaca, cu care te afli intr-o relatie dificila. Poate este un conflict la mijloc si nu stii cum sa il stingi.

Priveste in interiorul tau si vezi daca nu cumva propriile tale traume, tipare sunt cele care provoaca intreaga situatie. Atunci cand vei fi bine tu cu tine, vei gasi o cale sa rezolvi problemele si cu cei din jur. Pentru ca in perioada urmatoare, o relatie, poate de iubire, se va sfarsi sau va fi oficializata.

Horoscop Gemeni

E timpul sa faci curatenie, iar asta include si faptul ca este nevoie sa elimini din viata ta tot ce nu iti mai face bine, tot ce nu se mai aliniaza cu modul in care esti tu in acest moment. Desi sunt lucruri care te tulbura, nu te descuraja. Lucrurile vor reveni la normal in scurt timp.

Ai tot amanat un proces important pe care trebuie sa il parcurgi. Poate mai sunt acolo in interiorul tau lucruri de vindecat, emotii de procesat, decizii de luat. Si la finalul procesului vei vedea ca vei putea spera in sfarsit la un nou inceput. Nu forta insa lucrurile. Ceea ce trebuie sa se intampla se va intampla la momentul potrivit.

Poate ca exista cineva care inca iti umbla prin ganduri, poate nu reusesti sa treci peste un episod din trecut, peste o fosta relatie si asta te afecteaza in toate domeniile din viata ta. Este timpul sa lasi negativitatea sa plece si sa renunti la ingrijorare.

Mercur Retrograd te ajuta in sensul in care te intoarce putin in trecut ca tu sa evaluezi sincer, onest pe cine pastrezi si pe cine indepartezi din viata ta. Nu uita ca in spatele oricarei pierderi se afla o binecuvantare.

Horoscop Rac

Ai energie cat sa muti muntii, insa nu exagera si nu lua decizii pripite, ghidat/a fiind de entuziasmul de care dai dovada acum. Nu uita ca Mercur si Pluto se afla in perioada de retrogradare si te indeamna sa pui frana, sa analizezi cu atentie orice situatie si sa iei o decizie atunci cand ai siguranta ca ai ales corect.

Viata ta amoroasa trece printr-o perioada de schimbari destul de importante. Asta si pentru ca Pluto aflat in Retrogradare vrea ca tu sa intelegi modul in care te comporti in relatiile tale, daca este vorba de atasament, de obsesie, de o trauma poate sau de o dinamica sanatoasa.

Este important sa intelegi ce nu merge in relatia ta, daca esti cu cineva, sau daca, de fapt, nu prea stii ce-ti doresti cu adevarat de la un partener.

Horoscop Leu

Pot sa apara rasturnari de situatie, vine o schimbare in viata ta, iar Mercur Retrograd va contribui destul de mult la tot acest tablou. Este posibil ca unele planuri sa iti fie date peste cap, sa apara noi elemente care sa te faca sa-ti regandesti legaturile din viata ta. Mai ales ca Pluto este si el Retrograd si vrea claritate, vrea sinceritate din partea ta.

Poti sa pui insa acum bazele unui noi proiect, sa faci planuri pentru ca urmeaza noi oportunitati care te vor lua prin suprindere. Tu trebuie sa stii foarte bine ce vrei si sa profiti de ele la maximum. Probabil ca o schimbare in cariera te asteapta in scurt timp, sau o avansare la locul de munca.

Poate ca acum totul parte ca stagneaza, ca se misca destul de greu, insa poate fi o sansa ca tu sa iti dai seama ca poate procedezi gresit in anumite situatii.

In plan amoros, Pluto Retrograd te face sa iti pui intrebarile importante. Relatiile din viata ta iti aduc satisfactie? Ce tipare nesanatoase urmezi in toate legaturile tale? Unele relatii se vor rupe in aceasta perioada, altele se vor consolida, depinde foarte mult de baza pe care au fost construite. 

Horoscop Fecioara

N-ai trecut printr-o perioada foarte usoara. Un an de Jupiter in Berbec te-a cam scos din zona de confort si te-a obligat sa schimbi, sa transformi, sa repari. Si in ultima saptamana cu Jupiter in acest semn va fi cam la fel. Este momentul ca acum, pe ultima suta de metri, sa eliberezi si sa speri.

Si Mercur Retrograd vrea acelasi lucru de la tine. Acest tranzit te incetineste cu un motiv. Vrea sa fii sigur/a ca baza pe care urmeaza sa construiesti este solida. Pentru ca urmeaza o perioada mai frumoasa decat ai sperat, o perioada cu oportunitati, cu sanse pe care le-ai tot asteptat parca in zadar. Si poate n-ar fi rau sa te mai odihnesti, sa iti recapeti fortele, sa ai grija de corpul tau.

Invata sa iti asculti organismul, sa iti intelegi nelinistile, sa nu te lasi cuprins/a de anxietate. Si invata sa spui ce ai de spus, sa nu iti infranezi sentimentele doar pentru ca iti este frica de reactia celor din jur. Exista lucruri de clarificat cu o persoana draga, cu partenerul de viata poate? Ia atitudine. Nu mai trage de timp! 

Horoscop Balanta

Pe tine Mercur Retrograd te provoaca sa iti rezolvi conflictul din interior. Aceasta poate sa fie sursa tuturor problemelor care apar in relatiile tale. Observa-ti corpul, el iti indica cum te simti intr-o anumita situatie, legatura si fa alegeri. Unele relatii se pot incheia in perioada urmatoare, in altele se vor ridica probleme importante pe care ai sansa sa le rezolvi.

Sigur ca vindecarea, senzatia de a fi bine tu cu tine sunt procese de lunga durata, insa este important sa incepi de undeva. Intreaba-te ce anume din relatiile tale din prezent sau din trecut te deranjeaza, ce a dus la aparitia dramei, daca este cazul. Pluto Retrograd te indeamna sa iti analizezi legaturile, sa alegi acele relatii sanatoase, sa te uiti la tine din exterior, ca la o scena de teatru.

Tu ai sansa sa te vezi pe tine in oamenii din jurul tau, in cei pe care ii intalnesti in perioada urmatoare. Poate ca defectele pe care le vezi la ceilalti sunt si defectele tale. Problema este ca, atunci cand vine vorba de tine, te faci ca nu le vezi. Oricum ar fi, invata-ti lectia si pleaca de langa acei oameni care nu aduc binecuvantarea in viata ta, dimpotriva, care iti produc un stres de care pur si simplu nu ai nevoie.

Horoscop Scorpion

Continua sa sapi, sa explorezi in acea parte a ta de care poate pana acum nu ai fost constient/a. Acea parte ascunsa ce inmagazineaza toate emotiile negative, toate traumele, toate fricile. Pluto Retrograd nu te lasa prea mult sa fugi de toate astea. Vrea sa le identifici, sa le infrunti si apoi sa le elimini, rand pe rand. Astfel iti va fi mai clar ce relatii trebuie sa pastrezi si ce oameni sa indepartezi. Vindecarea este asadar cuvantul cheie.

Un alt subiect pe care n-ar trebui sa-l ocolesti este legat de stima de sine. Tu trebuie sa fii prioritatea ta numarul unu. Tu si apoi ceilalti. Pentru ca, in momentul in care tu esti bine asa cum esti, in momentul in care te accepti si te iubesti, vei fi capabil/a sa oferi acelasi lucru la randul tau, cu aceeasi intensitate. Ori ce poate sa fie mai frumos de atat?

Saptamana viitoare, cu Mercur Retrograd, poate ar fi bine sa nu iei decizii importante, sa astepti putin pana sa iei taurul de coarne. Nu o sa simti ca poti sa prinzi viteza si nici nu iti face bine. Pentru tine este timpul sa incetinesti si sa iei lucrurile pas cu pas.

Horoscop Sagetator

Nu vei mai reusi sa tii prea mult timp in tine toate emotiile pe care le-ai acumulat in ultima perioada. Si poate ar fi bine sa le lasi sa se manifeste, rand pe rand, sa eliberezi orice sentiment ce iti aduce disconfort. Asta si pentru ca situatiile care par acum de necontrolat pot sa intre in mers normal. Mercur Retrograd te impinge sa incepi sa ai mai multa grija de tine, sa faci lucruri doar pentru tine.

Daca ai planuri, idei pe care vrei sa le vezi devenind realitate, sa stii ca ai toate sansele sa o faci. Este nevoie de organizare, de optimism si determinare. Sigur ca Mercur poate sa te incetineasca putin in aceasta perioada si poate sa te faca putin irascibil/a. Insa nu este ceva ce dureaza la nesfarsit.

Pluto Retrograd pune punctul pe I si te pune in tot felul de situatii, astfel incat tu sa iti dai seama unde gresesti. Poate este un tipar pe care il urmezi, o credinta care nu te lasa sa actionezi intr-un alt mod. Si poate ca ar fi bine sa incepi sa schimbi ceva pentru ca, in caz contrar, scenariul se va repeta la nesfarsit.

Horoscop Capricorn

Mergi dupa ceea ce vrei cu tot sufletul. Soarele in Taur te incurajeaza sa iti redescoperi vechi pasiuni, sa iti regasesti bucuria de a trai. Mai ales ca se anunta schimbari importante in plan sentimental. Incepi sa fii vazut/a si sa le arati celorlalti partile tale pe care le-ai cam tinut ascunse.

Sigur ca Mercur Retrograd te va trece prin toate starile, saptamana viitoare. Cineva din trecutul tau poate sa reapara in viata ta si s-ar putea sa reusiti sa reparati legatura. Ori sa ii puneti capat definitiv, fara resentimente. Este important sa iei in calcul si modul in care se simte celalalta persoana, modul in care te comporti tu si sa ii acorzi prezumtia de nevinovatie, cel putin pana la proba contrarie.

Pluto Retrograd aduce ceva schimbari in plan profesional, in acea parte care tine mai degraba de venituri. Poate ca in sfarsit ai curajul sa indraznesti, sa iti asumi riscuri, sa renunti la o situatie, job care iti consuma energia. Evita orice neintelegere care poate sa apara la locul de munca.

Horoscop Varsator

O doza mai mare de ingrijire de sine nu strica, ba mai mult, ar putea fi chiar lucrul de care ai cea mai mare nevoie in acest moment. Nu e cazul sa te grabesti, fa un pas inapoi si uita-te cu atentie la viata ta, la planurile tale.

Asta si pentru ca este posibil sa apara o schimbare in ceea ce priveste cariera. Se va intampla destul de rapid totul, poate primesti un bonus, o promovare, o oferta de munca. Poate chiar te gandesti sa te muti in afara tarii.

In plan amoros, sunt acolo cateva stari nu tocmai confortabile, amplificate de Mercur Retrograd. Posibil sa apara neintelegeri asa ca nu lua lucrurile personal. Asta si pentru ca probabil se schimba ceva la modul in care privesti lucrurile. Pluto este Retrograd in semnul tau asa ca incepi usor, usor, un amplu proces de transformare. Si probabil ca acesta este legat de relatiile tale. Nu mai incerci sa le fi pe plac altora daca ei nu se aliniaza cu nevoile si credintele tale.

Horoscop Pesti

Fereste-te de comentarii rautacioase cat Mercur este Retrograd. Poti sa ii ranesti pe cei dragi mai mult decat crezi. Spune adevarul, nu exagera si nici nu distorsiona faptele, insa imbraca cuvintele cu blandete. Altfel risti sa fi inteles gresit.

Pluto Retrograd vrea sa iti infrunti fricile, sa scapi de bagajele din trecut, sa scoti la suprafata emotii adanc ingropate in sufletul tau. Si sa nu mai traiesti atat de mult in trecut, cu regrete, cu pareri de rau, cu falsa speranta ca ai fi putut face mai bine si mai mult decat ai facut.

Invata sa accepti lucrurile asa cum au fost, asa cum sunt si sa le integrezi in prezent ca lectii, ca semne ca trebuie sa schimbi ceva, ca ai sansa sa schimbi ceva. Asa ca urmeaza pentru tine o perioada de introspectie. Si viata amoroasa este vizata de aceasta schimbare. Parca te uiti acum cu mai multa atentie la modul in care s-au derulat pana acum relatiile tale.

 

Compatiblitate si Predictii