Incepem luna Mai cu rasturnari de situatie, cu schimbari importante, poate si cu finaluri. Si in timp ce Mercur Retrograd ne pune rabdarea la incercare cu ale sale confuzii si neintelegeri, o Eclipsa de Luna in Scorpion scoate la suprafata tot ce incercam cu toata forta sa ascundem, fie pentru ca doare prea tare, fie pentru ca ne face sa ne simtim inconfortabil. Tot la inceput de luna, Pluto retrogradeaza si ne forteaza sa renuntam la tot ce nu ne mai face bine ca sa reconstruim. Din fericire, energia asezata si calculata a Taurului ne mentine cu picioarele bine infipte in pamant.

Iata cum va fi saptamana 1 – 7 Mai pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Sunt dorinte puternice in interiorul tau care asteapta sa vada lumina zilei. Simti ca vrei mai mult de la tine, vrei mai mult de la viata. Vrei implinire si in dragoste, dar si in plan profesional. Si probabil ca vrei toate aceste lucruri acum. Incearca sa schimbi ceva in ceea ce priveste aceasta abordare.

Poate urmezi niste modele, tipare care nu mai functioneaza pentru tine si ai face bine sa scapi de ele. Eclipsa de Luna din 5 Mai te poate face sa-ti infrunti sentimentele si emotiile. Vezi ca se produc schimbari in relatiile tale.

Rabdarea si perseverenta iti vor aduce succesul, stabilitatea si poate claritatea in unele situatii. Asta si pentru ca vei avea de trecut niste mici teste saptamana viitoare. Cu Mercur Retrograd, incearca sa ai grija la modul in care iti cheltuiesti economiile, dar si la orice ai de planificat in urmatoarele zile. Pot sa apara neintelegeri.

Horoscop Taur

Incearca sa intelegi de unde vin unele sentimente de indoiala, unele nesigurante pe care le simti in perioada asta. E posibil sa nu stii de unde sa o apuci si incotro te indrepti, cu Mercur Retrograd in semnul tau. Insa ia in calcul ca perioada asta se va sfarsi odata cu jumatatea lunii si ca ai putea sa faci niste schimbari importante in ceea ce priveste imaginea ta.

Continua sa crezi in tine, in puterile tale, invata sa iei lucrurile asa cum vin si nu renunta. Vezi ca Eclipsa de Luna in Scorpion poate sa aduca rasturnari de situatie pentru ca sapa adanc in relatiile tale, in parteneriatele tale de orice fel. Probabil ca este timpul sa renunti la oamenii care aduc toxicitatea in viata ta, la niste obiceiuri carora pur si simplu nu vrei sa le dai drumul.

Ca sa eviti eventualele necazuri, este nevoie sa ai rabdare si sa renunti la incapatanare. Mercur Retrograd poate sa te incetineasca la serviciu, insa este posibil sa apara acea oportunitate pe care o asteptai de mult. 

Horoscop Gemeni

Este zbucium in interior si simti asta cu fiecare zi mai mult si mai mult. Mercur Retrograd scoate cumva in exterior emotiile acelea pe care le tot reprimi, pe care incerci sa le ascunzi de ceilalti, dar si de tine insuti. Plus ca s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la unele obiceiuri, la unele tipare de gandire ca sa deblochezi cumva un drum.

Incepi sa te intrebi daca modul in care actionezi acum este potrivit, daca faci alegerile corecte. Dincolo de furtuna din interior, personalitatea ta vesela o sa atraga multa lume in jurul tau. Ai un farmec aparte si obtii ceea ce vrei. Poate chiar cunosti pe cineva interesant, daca esti o persoana singura.

Eclipsa de Luna in Scorpion vine ca un judecator care schimba putin modul in care te organizezi, face curat pe acolo prin responsabilitatile tale si aduce, ce-i drept, putin haos. Insa, dupa ce lucrurile se vor linisti, vei vedea ca schimbarile iti vor aduce mai multa bucurie decat ti-ai fi inchipuit.

Horoscop Rac

Tine-te departe de barfe, de discutii in contradictoriu, mai ales cu prietenii tai, cel putin cat Mercur se afla in retrogradare. Nu este cazul sa te izolezi, comunicarea iti face bine, dar nu intra in polemici. Plus ca Eclipsa de Luna din 5 Mai adauga un plus de romantism vietii tale. Poti sa intri intr-o relatie destul de rapid, sa oficializezi o legatura, daca ea exista deja.

Poate decizi sa faci curatenie si in legaturile tale, sa decizi ce oameni merita pastrati in viata ta si pe cine sa indepartezi. Poate un prieten din trecut, ori o fosta iubire se intoarce in viata ta. Si poate aceasta revenire este mai degraba un semnal ca n-ai trecut inca peste o durere mare si ca traiesti acum cu teama ca vei ajunge sa fii ranit/a din nou.

Incearca sa-ti pastrezi entuziasmul si cand vine vorba de locul tau de munca. Ai tendinta la inceput de luna sa lasi lucrurile sa mearga de la sine, alegi sa nu te implici activ si astfel iti limitezi sansele.

Horoscop Leu

Cariera se afla in topul preocuparilor tale la inceput de luna. Poate si pentru ca se intampla ceva, primesti o veste care te bucura, se clarifica o situatie anume. Sigur ca Mercur Retrograd te poate face uneori sa simti ca nu esti pe drumul cel bun, ca nu mai stii care iti este motivatia. Invata sa iei lucrurile incet si sa iei in calcul ca poate calea pe care esti acum nu este chiar acea cale care iti bucura cel mai mult sufletul.

Ai grija la modul in care iti setezi propriile limite si la masura in care incalci limitele celorlalti. Este o tema importanta a Eclipsei de Luna in Scorpion care te indeamna sa acorzi o mai mare atentie familiei, celor dragi. Pentru ca urmeaza o perioada cu rasturnari de situatie pe toate planurile si este nevoie sa iti cantaresti deciziile cu atentie.

Atentie la impulsivitate. Nu risca sa darami tot ce ai construit cu mare efort. Insa, in momentul in care ai de facut o alegere, este important sa nu pierzi timpul si sa iti dai seama ce vrei cu adevarat. Vezi unde merita sa iti concentrezi toate eforturile si unde trebuie sa abandonezi lupta.

Horoscop Fecioara

Este timpul sa iesi din zona de confort, sa ai curaj si sa inveti lucruri noi pentru ca te asteapta un inceput de luna promitator. S-ar putea ca Mercur Retrograd sa iti dea ceva batai de cap si sa te distraga putin de la planurile tale. Este important sa iti mentii determinarea si sa renunti sa te mai stresezi pentru lucrurile pe care nu le poti controla.

Spre finalul saptamanii, Eclipsa de Luna in Scorpion te pozitioneaza acolo unde trebuie sa fii, in prezent. Vezi ca vin spre tine niste informatii, niste vesti care o sa te suprinda intr-un mod placut si care posibil sa iti schimbe viata.

Fii constient/a ca greselile fac parte din procesul de invatare si ca atunci cand spui Da provocarilor evoluezi. Este important sa iti regasesti increderea in tine si sa renunti la unele obiceiuri, unele credinte care te retin. Si incearca sa ai intotdeauna o atitudine pozitiva. Faptul ca esti stresat/a se simte si in plan personal pentru ca ai tendinta de a-i trata cu indiferenta pe cei dragi.

Horoscop Balanta

Devii constient/a ca nu poti ignora la nesfarsit elefantul din camera. E acolo, chiar daca te faci ca nu il vezi. Este timpul sa fii sincer/a cu tine insuti si apoi cu ceilalti. Doar eliberand poti sa faci loc pentru schimbare. Eclipsa de Luna in Scorpion va avea o influenta destul de mare pentru ca iti va zdruncina putin intreg sistemul de valori. Este timpul sa faci alegerile potrivite. Incearca sa te pui pe primul loc, sa constientizezi ca poti sa faci in asa fel incat sa fie mai bine pentru tine.

Asteapta-te la o promovare, la o propunere de business. Sansa poate sa vina sub forma unei provocari. Ai incredere ca ii poti face fata. Si in iubire este cazul sa te relaxezi, sa dai sanse unor oameni care vor sa intre in viata ta, sa iti dai voie sa fii vulnerabil/a. Altfel, vei reusi sa indepartezi persoane dragi.

Pana la urma, este vorba despre a-ti asculta instinctul. Modul in care te simti alaturi de o anumita persoana iti va spune daca ea merita pastrata. Poate sa iasa ceva frumos pana la urma. Deschide-ti inima.

Horoscop Scorpion

Intreaga ta atentie se indreapta la inceput de luna pe viata ta amoroasa. Asta si pentru ca se intampla lucruri, se iau decizii, revin poate persoane din trecut cu care inca nu ti-ai incheiat povestea. Si cat timp Mercur se afla in retrogradare, analizeaza cu atentie fiecare situatie in parte, invata sa iti asculti emotiile si ia o decizie atunci cand simti ca esti pregatit/a.

Eclipsa de Luna din 5 Mai aduce putin zbucium pentru ca te impinge catre schimbare. S-ar putea sa realizezi dintr-o data ca mergi pe o cale gresita, ca nu te-ai concentrat pe lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine. Si odata cu aceasta constientizare incepi sa cresti, sa te apleci asupra dorintelor si asupra obiectivelor tale.

Poate este cineva care isi doreste sa te cunoasca si decizi acum sa ii dai o sansa, dupa o perioada in care ai fost mai retinut/a. Poate este ceva ce tot repeti in relatiile tale si acum iti dai seama ca ai procedat gresit. Asculta-ti instinctul.

Horoscop Sagetator

Sezonul Taurului este o perioada de care trebuie sa profiti la maximum pentru ca acum poti sa capeti claritate si multa rabdare. Daca luam in calcul faptul ca Mercur se afla in retrogradare intreaga saptamana si poate sa aduca intarzieri blocaje, putem sa spunem ca vei avea nevoie de aceste calitati mai mult ca oricand. Este nevoie sa faci putin curat in obiceiurile tale, sa iti organizezi mult mai bine timpul.

Accepta ca este o perioada in care esti obligat/a sa incetinesti si ca nu trebuie sa fii productiv/a 24 din 24 de ore. Ia-ti timp sa ai mai multa grija de tine, lucrurile se vor rezolva de la sine. Ia in calcul ca Eclipsa de Luna din 5 Mai iti ofera un simt fantastic, un instinct puternic care te va ajuta sa iei cele mai bune decizii.

Daca exista in viata ta o relatie care sta sub semnul intrebarii, o situatie care te macina si pe care n-ai avut curajul sa o analizezi indeaproape, este momentul sa pui capat acestei situatii, intr-un mod sau altul. Comunica, spune ce ai pe suflet.

Horoscop Capricorn

Intreaba-te daca iti urmezi inima, daca faci ceea ce-ti place, daca esti cu adevarat dispus/a sa te deschizi in fata celorlalti. Mercur Retrograd te intoarce putin in trecut sau, mai bine spus, readuce trecutul in viata ta ca sa inveti o lectie pretioasa. Asa ca asteapta-te la un mesaj de la un fost, o fosta. Analizeaza situatia si ia decizia cea mai buna pentru tine, nu pentru ceilalti.

Eclipsa de Luna in Scorpion poate sa aduca niste schimbari in cercul tau social. Este important sa te intrebi cum sunt oamenii din jurul tau, daca ei te ajuta sa evoluezi sau daca te trag in jos. S-ar putea sa realizezi ca cine nu crede in tine, cine nu te incurajeaza, nu mai are ce sa caute in viata ta.

Din nou apare nevoie de schimbare. N-ar fi rau sa reflectezi la modul in care faci anumite lucruri, la obiceiurile tale, la valorile tale. Sigur ca nu poti sa schimbi totul intr-o secunda, insa poti sa incepi de undeva. Si invata sa te distrezi, sa faci lucruri care iti bucura sufletul. Munca nu este totul in viata asta, desi uneori tinzi sa mergi dupa acest crez.

Horoscop Varsator

Cat de mult conteaza parerile celorlalti atunci cand ai de luat o decizie? Cat de mult cantareste ceea ce spun altii despre tine? Este o tema importanta pentru tine in aceste zile pentru ca poate este nevoie sa schimbi putin dinamica, sa iei propriile decizii fara sa asculti atat de mult de vocile din jur.

Daca iti doresti o schimbare, probabil ca urmeaza o perioada in care poti sa transformi un domeniu din viata ta care ti se pare ca stagneaza. Poate schimbi job-ul, poate schimbi domeniul in care activezi. Si poate ca deciziile pe care le vei lua vor nemultumi unele persoane din jurul tau. Asta nu trebuie sa te deranjeze sau sa te destabilizeze in vreun fel. Mergi pe drumul tau!

Daca vor aparea dispute in plan personal, mici discutii cu cei dragi, cu persoana iubita, incearca sa tratezi situatiile tensionate cu calm. In plus, Eclipsa de Luna in Scorpion te ajuta sa iti pui in ordine gandurile si sa renunti astfel la unele obiceiuri, rutine care nu te ajuta cu nimic.

Horoscop Pesti

Ai grija la mesajele pe care le trimiti, la modul in care comunici pentru ca Mercur Retrograd nu iarta nimic. Pot sa apara confuzii pe care nu ti le doresti. Dincolo de micile neintelegeri, o Eclipsa de Luna in Scorpion te pune pe ganduri si poate reconsideri un plan pe care il credeai pana de curand perfect. Faptul ca te vei deschide si asupra altor perspective te va duce pe un drum nou, necunoscut, insa plin de oportunitati.

Si poate decizi ca este timpul sa renunti la unele credinte, la unele obiceiuri care nu mai corespund cu cine esti astazi. Procesul nu este usor, insa tocmai aceasta provocare este cea care te va scoate din zona de confort si care te va ajuta sa cresti.

Nu va fi o saptamana usoara,vei avea multe lucruri de facut si timp prea putin pentru relaxare. N-ar fi rau sa iesi cu prietenii, sa te distrezi putin, mai ales ca ai sanse sa cunosti pe cineva, daca esti o persoana singura.

 

Consultatii Astrologice