Pluto isi incepe calatoria retrograda in Varsator pe 1 Mai si ne ofera o fereastra importanta, pana pe 11 Iunie, cand revine in Capricorn. Va ramane retrograd pana la toamna, insa in semnul Capricorn.

Calatoria lui Pluto in Varsator in acest an este asadar una scurta. Este, daca vreti, un teaser pentru modul in care vor arata urmatorii 20 de ani, incepand cu 2024, cand Pluto va parasi definitiv semnul Capricornului si se va stabili in Varsator.

Pluto transforma.

Pluto renaste.

Pluto scoate la suprafata lucruri neplacute despre noi, pe care incercam sa le ascundem sub pres.

Cum ne va afecta pluto retrograd?

Pluto Retrograd vine cu tulburari menite sa schimbe lucrurile. Este ca o furtuna cu tunete si fulgere urmata de cer senin.

Sigur ca nimic nu se va intampla brusc. Nu vom resimti toate aceste efecte dintr-o data. Va fi o trezire treptata al carei scop este sa ne duca spre vindecare.

Este posibil sa ne schimbam modul in care gandim, sa revenim asupra unor decizii din trecut, poate o sa si privim in interiorul nostru mai mult, sa scoatem la suprafata frici, dureri pe care le-am ignorat cu toata forta.

Acest tranzit poate sa se simta si ca un fel de reinventare.

Posibil sa te uiti in oglinda si sa nu mai stii cu certitudine cine este persoana pe care o privesti.

Pluto Retrograd este despre final si inceput. Este despre a incepe un lucru si despre a opri un altul.

Sigur ca in fata lui Pluto nu vei putea sa minti, nu vei putea sa ascunzi lucruri, ganduri, temeri. Pluto stie ce se afla in tine, Pluto iti arata tot ce trebuie sa stii fix atunci cand crezi ca le stii pe toate, ca detii adevarul absolut.

Las aici cate un indemn pentru fiecare Zodie in parte:

Berbec

Uita-te la relatiile tale. Intelege ce faci gresit, renunta la toxicitate si elibereaza astfel calea pentru lucrurile bune pe care le astepti!

Taur

Fii gata sa renunti la tot ceea ce stiai candva. Oportunitatile asteapta dupa colt!

Gemeni

Atunci cand iti vei lua obiectivele in propriile maini vei descoperi si drumul pe care trebuie sa mergi!

Rac

Reevalueaza-ti limitele. Nu te enerva cand simti ca pierzi directia in viata. Preia controlul. O poti face!

Leu

Nu te mai tine de o naratiune atunci cand vrei ceva! Cand vrei sa detii controlul absolut si cand il pierzi? Analizeaza!

Fecioara

Invata sa redescoperi lucrurile care te fac sa te bucuri cu adevarat de viata. Da-ti voie sa traiesti!

Balanta

Nu cumva scheletii din dulapul tau te impiedica sa ai o relatie sanatoasa in prezent? Separa legaturile care conteaza de cele care te epuizeaza!

Scorpion

Control. Putere. Toxicitate. Sunt cuvinte la care trebuie sa reflectezi, mai ales cand vine vorba de familie! Poate e nevoie de ajustari.

Sagetator

Poate fi o provocare sa iti exprimi emotiile, insa poate sa fie si cel mai bun lucru pe care il poti face acum. Scapa de limitari!

Capricorn

Elimina obiceiurile proaste, vindeca traumele vechi, poate din copilarie. Asa te vei simti din nou acasa, in viata pe care o construiesti in propriile tale conditii.

Varsator

Imbratiseaza orice noua provocare chiar daca ti se cere sa renunti la limitele pe care ti le-ai stabilit. S-ar putea sa descoperi modelele negative care te tin pe loc.

Pesti

Pregateste-te sa devii o noua versiune a ta. Asculta-ti intuitia. Te vei intelege mai bine pe tine insuti!

Sursa foto coperta: Image by Freepik.