Urmeaza o saptamana destul de linistita, plina mai degraba de oportunitati. Apar sanse, sanse importante pentru cei care muncesc, pentru cei care sunt ambitiosi, pentru cei responsabili. Insa, fiecare dintre noi va avea ocazia sa schimbe ceva. Unii vor invata din gresesile trecutului, altii vor invata sa lase trecutul in urma. Este o saptamana in care putem sa revenim asupra unor decizii, in care vom vrea sa facem lucrurile altfel. Iar Universul ne va sprijini in tot ceea ce facem. Mercur Retrograd poate sa ne dea ceva batai de cap, insa nu este nimic peste care sa nu putem trece cu rabdare si cu mult calm.

Iata cum va fi saptamana 24 – 30 Aprilie pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Incepi sa simti ca esti in sfarsit pe calea cea buna! Si ar fi bine sa nu iti mai bati capul cu esecurile din trecut, cu dezamagirile. Accepta ca uneori lucrurile nu se intampla asa cum iti doresti tu, ca trebuie sa renunti la unele lucruri ca sa iti poti vedea de viata in continuare. Asa ca lasa trecutul in urma si mergi mai departe. Nimeni nu iti poate da asigurarile pe care le tot cauti, insa cu certitudine nu le vei gasi nici in trecut. Fii tu insuti, este cel mai bun lucru pe care il poti face. Nu te mai teme de ceea ce vor spune unii si altii pentru ca aceasta atitudine nu face altceva decat sa iti puna restrictii si sa te indeparteze de potentialul tau.

In plan amoros, nu ai tocmai o atitudine deschisa, binevoitoare. Daca esti o persoana singura, pare ca indepartezi pe toata lumea din jurul tau si nu iti dai sansa de a cunoaste oameni noi. N-ar fi rau sa iti revizuiesti putin comportamentul. Daca esti intr-o relatie, invata ca nu esti intr-o competitie cu persoana iubita. Sunteti doi oameni care merg impreuna in aceeasi directie.

Horoscop Taur

Fii pregatit/a pentru schimbare! Dupa o perioada in care lucrurile pare ca au stagnat, probabil apare o oportunitate fantastica care o sa te faca sa cresti profesional. Poate ca aceasta situatie o sa-ti dea socotelile peste cap, o sa fie nevoie sa te intorci asupra unor decizii anterioare, iar schimbarea o sa te scoata putin din zona de confort. Asculta-ti intuitia daca ea iti spune ca merita sa risti. Si apreciaza ceea ce vine spre tine.

Saptamana viitoare apar schimbari si in viata amoroasa. Daca esti intr-o relatie, poate ca ar trebui sa fii mai atent/a la nevoile partenerului. Si probabil ca asta este solutia daca relatia voastra trece printr-o perioada mai confuza. Iar daca legatura voastra nu mai duce nicaieri, poate ca a venit momentul sa-ti gasesti curajul si sa renunti. Daca esti o persoana singura, ar trebui sa te concentrezi pe ceea ce vrei cu adevarat.

Horoscop Gemeni

Concentreaza-te pe ceea ce ai de facut! Nu mai lasa orice influenta din exterior sa te deturneze de la planurile tale. Ai lucruri de facut, ai provocari de depasit si ai mari sanse sa-ti consolidezi cariera daca reusesti sa dovedesti ca meriti asta. Evita sa mai amani lucruri, ia atitudine, vezi unde iti depui intreaga energie si schimba lucrurile, daca este nevoie. Nu uita ca ai nevoie si de timp pentru tine, pentru placerile tale. Insa ai grija sa nu cheltuiesti excesiv, din dorinta de a umple niste goluri.

In plan amoros, pare ca te-ai cam izolat in ultima vreme, preferi sa petreci mai mult timp acasa, departe de viata sociala, departe de distractie. Profita de moment ca sa te ingrijesti mai mult, ca sa te rasfeti mai mult, ca sa te relaxezi. Nu renunta la intalniri, incearca sa iesi din casa, sa cunosti oameni noi. Si accepta ca oamenii au pareri diferite, iti va fi mai usor sa iti intaresti relatia de iubire.

Horoscop Rac

Nu-ti irosi intreaga energie pe lucruri care nu mai pot fi schimbate, pe situatii pe care nu le poti rezolva. Cu calm, cu atentie, poti sa treci pe langa orice furtuna. Vezi ca ai tendinta de a actiona din impuls. Nu-ti mai lasa emotiile sa te copleseasca. Este important sa faci asta ca sa eviti anumite greseli. Ai de luat decizii importante care iti pot arata calea succesului. Probabil ca vei primi si un ajutor considerabil de la o persoana din jurul tau. Accepta indrumarea si pune-te pe treaba.

Daca simti ca mai degraba stagnezi in plan amoros, intreaba-te ce rutine, ce obiceiuri, ce credinte te tin pe loc. Poate ca este nevoie sa renunti la unele dintre ele ca sa te eliberezi. Intrerupe ciclul si renunta la obiceiuri. Ai mari sanse sa cunosti pe cineva saptamana viitoare. Si poate se leaga o relatie frumoasa.

Horoscop Leu

Accepta oportunitatile! Urmeaza o saptamana in care ai putea sa faci o schimbare importanta, capeti inspiratie, poate renunti la ceea ce faci acum si alegi o alta cale. Tu trebuie sa inveti ca atunci cand ai succes, cand totul iti merge bine, nu trebuie sa te relaxezi, sa te lauzi prea mult, sa ai impresia ca toata lumea este a ta. Si asta pentru ca, in momentul in care apare ceva care iti strica armonia, care nu se potriveste cu viziunea ta pe termen lung, apar frustrarile si nemultumirile. Si ai grija la cheltuieli. Administreaza-ti cu atentie bugetul.

In plan amoros, vezi daca nu cumva incalci niste limite sanatoase. Fa o introspectie, vorbeste cu persoana iubita si incercati sa va intelegeti unul pe celalalt, sa va intelegeti dorintele si limitele. Daca esti o persoana singura, probabil ca prin atitudinea ta reusesti sa indepartezi pe oricine vrea sa se apropie de tine. Gandeste-te putin la acest aspect! 

Horoscop Fecioara

Iti recapeti increderea in tine! Urmeaza o perioada cu munca grea si trebuie sa iti regasesti puterea pentru ca ai in sfarsit niste obiective clare in minte. Ai inteles ca nu trebuie sa mai astepti ca norocul sa iti bata la usa asa ca incerci in fiecare zi sa dai tot ce ai tu mai bun. Trebuie sa fii constient/a ca vor fi si zile mai grele, asa ca nu-ti pierde optimismul. Daca ti-ai regasit pasiunea, mergi pe drumul pe care l-ai ales si nu te opri pana nu reusesti. Probabil ca te vei confrunta si cu o oarecare presiune la locul de munca, cu adversitate din partea celorlalti, insa asta nu trebuie sa te descurajeze. Mergi dupa oportunitati!

In plan amoros, ar trebui sa renunti la obsesia ta pentru anumite probleme. Uiti astfel sa te bucuri de momentele frumoase, nu iti dai voie sa fii fericit/a. In loc sa iti inchipui tot felul de scenarii, alege sa traiesti in prezent si sa te confrunti cu situatiile care nu mai merg asa cum vrei tu. Daca esti o persoana singura, ai putea sa gasesti persoana potrivita mai repede decat ti-ai fi inchipuit.

Horoscop Balanta

Lasa trecutul in urma! Este important ca saptamana viitoare sa nu lasi orice neintelegere cu cei din jur sa te doboare, sa iti strice starea, mai ales ca se anunta schimbari importante, neasteptate, legate de buget, de resurse. Poate ca o sa fie nevoie sa iei anumite decizii si trebuie sa iti pastrezi mintea limpede. Incearca sa muncesti eficient, organizat, ca sa nu iti ingreunezi viata. Si evita conflictele, nu mai ramane blocat/a in situatii pe care nu le mai poti schimba. Iti va fi greu sat ii pasul cu programul de la munca, insa ai incredere ca o sa faci fata cu brio tuturor dificultatilor.

Daca esti o persoana singura, vezi daca nu cumva exista deja in jurul tau este o persoana potrivita pentru tine care asteapta ca tu sa faci primul pas. N-ar fi rau sa iei initiativa. Daca esti deja intr-o relatie, probabil ca decideti sa treceti la urmatorul pas, planificati o nunta, va mutati impreuna, va cunoasteti parintii.

Horoscop Scorpion

Reusesti in sfarsit sa te deblochezi! Probabil iti vei da seama saptamana viitoare ca situatia este mai complicata in mintea ta decat este in realitate si ca poate ai exagerat in anumite situatii. Mentalitatea de victima nu ti se potriveste asa ca incearca sa iti asumi greselile si sa le indrepti. Cum vei face asta? Ei bine, nu exista raspunsul perfect, nici rationamentul perfect. Este important ca tu iti dai seama care este calea cea mai buna pentru tine. Ai mari sanse sa atragi succesul in viata ta si sa faci urmatorul pas in cariera.

In plan amoros, apar schimbari importante. Poate oficializezi o relatie, poate incepi sa ai mai multa grija de partener, sa ii dai mai multa atentie. Este important sa intelegi ca persoana de langa tine are propriile nevoi si ca nu trebuie sa o fortezi sa faca lucrurile doar asa cum vrei tu. Daca esti o persoana singura, poate iti faci curaj si inviti pe cineva de care iti place la o cafea. Se poate lega ceva frumos. Ori incepi o colaborare cu cineva care o sa iti aduca multi bani, dar si multa satisfactie.

Horoscop Sagetator

Asteapta-te la un val de emotii! Probabil ca ai suferit de curand o dezamagire, poate nu poti sa treci peste o situatie din trecut, poate ranile te-au doborat si nu mai vezi si lucrurile bune care se intampla in viata ta. Este timpul sa vindeci, sa nu mai fugi de emotii, sa le accepti, in loc sa te prefaci ca totul esti bine. Asculta-ti inima, las-o sa vorbeasca si accepta-ti trecutul. Altfel, saptamana se anunta una extrem de productiva daca reusesti sa te imparti echitabil intre munca si timpul liber. Nu uita sa iti faci timp si pentru studii.

Daca au existat niste probleme in plan amoros, esti timpul sa le acorzi atentia cuvenita. Poate ca a venit momentul sa porti o discutie cu partenerul de viata si sa vedeti cum puteti sa rezolvati anumite neintelegeri. Daca esti o persoana singura si ai mai multe optiuni, n-ar fi rau sa iei o decizie, sa nu mai oscilezi in cautarea perfectiunii. Asculta-ti inima cu atentie!

Horoscop Capricorn

Sa nu iti fie frica sa iesi din zona de confort! Cand vine vorba de munca, probabil ca esti cea mai harnica si devotata persoana din orice incapere. Atunci cand esti pe teritoriul tau, esti de neinvins. Insa orice iti deranjeaza stabilitatea si rutina te poate afecta mai mult decat ar trebui. O schimbare in viata ta perfecta nu este un esec. O schimbare poate sa reprezinte sansa pe care o asteptai de mult chiar daca ea vine cu nesiguranta, cu dificultati la inceput. Incearca sa fii mai flexibil/a. Vei avea doar de castigat! Si bani, dar si experienta.

In plan amoros, poate ar trebui sa incepi sa nu te mai consideri o victima. Intreaba-te daca nu cumva tu esti autorul dramei care a aparut de ceva timp in relatia ta de iubire. Este timpul sa iti clarifici sentimentele. Daca esti o persoana singura, poate sa apara cineva care iti propune sa incepeti o relatie.

Horoscop Varsator

Preia initiativa daca nu iti convine ceva! Poate ca job-ul nu iti mai aduce satisfactii, poate simti ca nu esti recompensat/a pe masura. Si in loc sa te plangi, mergi si cere o marire de salariu, sau cauta o alta varianta, mergi la interviuri. O sa gasesti solutii daca incepi sa le cauti cu adevarat. Este important sa nu iti fie frica sa iesi din zona de confort, sa iti gasesti curajul de a pleca din anumite situatii. Cineva ar putea sa iti propuna o colaborare, insa este nevoie sa fii atent/a la detalii inainte sa iei o decizie.

In plan amoros, este nevoie de comunicare. Spune-i partenerului ceea ce simti pentru el, vorbiti despre problemele cu care va confruntati si abia apoi luati o decizie. Poate ca au aparut neintelegi in relatia voastra si este bine sa le rezolvati inca de la inceput. Iar daca esti o persoana singura, ai putea sa intalnesti pe cineva, insa este nevoie sa fii sincer/a cu tine si apoi cu celalalt.

Horoscop Pesti

Ai incredere in intuitia ta! Si intreaba-te daca esti gata sa-ti asumi un risc, sa faci schimbarea sau daca alegi sa ramai intr-un loc doar pentru ca este mai confortabil, este familiar. Uneori, avem tendinta sa credem ca, renuntand la ceea ce noi consideram ca esti stabil in viata noastra, vom dezlantui haosul. Poate ca nu este chiar asa, poate ca riscand o data, ai ocazia sa cresti, sa evoluezi. Si gandeste-te ca lucrurile la care renunti, poate ca nu mai aveau ce sa caute in viata ta.

Vezi ca ai tendinta de a te concentra prea mult pe un lucru, pe o situatie, pe o persoana si pierzi din vedere tot ceea ce se intampla in jurul tau. Daca esti o persoana singura, deschide-te si da-ti voie sa cunosti oameni noi. Insa, dincolo de asta, intreaba-te daca tu iti oferi dragoste, afectiune, atentie. Trateaza-te cu iubire, trateaza-te asa cum o faci cu altii. Doar asa vei atrage oamenii potriviti in viata ta.

 

Compatiblitate si Predictii