Ne place sa-l invinuim pe Mercur Retrograd pentru tot. Te cauta fostul? E din cauza lui Mercur Retrograd. Ai trimis un mesaj din greseala unei alte persoane. E din cauza lui Mercur Retrograd. Adevarul este ca Mercur Retrograd inseamna mult mai mult. Iar atunci cand are loc in sezonul eclipselor, este timp de transformare pentru noi toti.

Pe 21 Aprilie, incepe o noua retrogradare a lui Mercur, de aceasta data in semnul Taurului, asa ca ar trebui sa ne asteptam la o energie destul de asezata, cu mici necazuri tehnologice, ne mai razgandim, ne trezim ca vedem lucrurile dintr-o alta perspectiva si asta nu este rau deloc.

Mai ales ca, dupa ce iese din retrogradare, pe 15 Mai, incepem sa vedem lumina de la capatul tunelului, primim claritate. Oamenii pe care ii intalnim in aceasta perioada, semnele pe care le primim de la Univers vor avea un impact enorm asupra noastra!

Las cate un indemn pentru fiecare Zodie in parte:

Berbec

Planuieste sa incetinesti. Ai nevoie de odihna! Ca sa eviti epuizarea, incepe sa ai grija de tine mai mult.

Taur

Asteapta-te la provocari si rasturnari de situatie. Nu te ingrijora daca te razgandesti prea des. E bine din cand in cand sa schimbi perspectiva.

Gemeni

Ai grija la ce scoti pe gura. Analizeaza-ti putin discursul sa fii sigur/a ca transmiti mesajul corect.

Rac

Este un moment excelent sa-ti revizuiesti relatiile. Nu fugi de conversatiile importante. Ai nevoie de lamuriri!

Leu

Mergi cu fluxul si nu incerca sa grabesti niciun proces. Poate reconsideri modul in care iti stabilesti intentiile pe termen lung.

Fecioara

Vezi daca nu cumva vreun model de gandire te tine blocat/a intr-o situatie anume. Nu te mai incapatana. Schimba-ti viziunea asupra celor din jur!

Balanta

Pregateste-te sa intampini viitoarele intarzieri sau blocaje cu calm, cu stapanire de sine. Poate asta este momentul pe care il asteptai sa iti pui in ordine treburile.

Scorpion

Daca lucrurile se zdruncina in plan amoros, pierderea stabilitatii ti-ar putea aduce claritatea de care aveai nevoie. Ce trebuie sa schimbi in relatiile tale?

Sagetator

Mercur Retrograd va face curatenie in obiceiurile si in rutinele tale. Desi nu iti sta in fire, este posibil sa ai o mentalitate invechita cand vine vorba de rutina ta. Poate e timpul pentru o schimbare.

Capricorn

Pregateste-te sa iesi in afara zonei tale de confort. Intreaba-te ce iti aduce cu adevarat satisfactie, in afara de munca si fa acele lucruri.

Varsator

Daca simti ca fundatia ta se misca tot mai tare, fa schimbarile necesare. Uita-te la relatia cu familia, cu partenerul de viata. Ce trebuie sa regandesti legat de aceste relatii?

Pesti

Invata sa accepti orice opinie contravine modului tau de a gandi. Acceptand-o, vei reusi sa te deschizi si in fata unei eventuale schimbari care ar putea sa apara.

Sursa foto coperta: Image by wayhomestudio on Freepik.