Urmeaza prima eclipsa din 2023. Este vorba despre o Eclipsa de Soare Hibrida in Berbec.

In plus, pentru a doua oara, consecutiv, Luna Noua va avea loc in Berbec. Prima Luna Noua in Berbec a avut loc pe 21 Martie. Asa ca intensitatea creste.

Cand vorbim despre lunile noi, ne gandim intotdeauna la noi inceputuri, la debuturi, la ce ne dorim, la ce ne propunem, la ce simtim cu adevarat.

Insa, mai mult decat atat, este un moment extraordinar sa ne gandim la ceea ce ne blocheaza, la ceea ce ne tine pe loc. Ce tipare am dobandit de-a lungul timpului, poate inca din copilarie, ce limitari ne fac rau fara ca macar sa fim constienti de ele. Unde ne blocam. De ce ne autosabotam. La ce lucruri, situatii, oameni nu renuntam?

Energia Berbecului ne impinge sa actionam asa cum ne spune vocea interioara sa o facem, sa nu ne mai uitam in stanga si in dreapta si sa avem curajul de a schimba ceva, de a o lua de la capat, de a face pur si simplu ceva.

Tineti cont ca efectele acestei eclipse ar putea fi resimtite in urmatoarele luni.

Eclipsa de Soare deschide un portal

In urmatoarea perioada, vizualizeaza-te in prezent, vezi unde ai ajuns, ce experiente te-au facut sa devii cine esti acum. Uita-te la modul in care iti traiesti viata.

Cat din ce faceau parintii tai faci si tu acum fara sa iti dai seama?

Cat de mult esti tu si cat de mult ii lasi pe altii sa te influenteze?

Iti asculti propria voce sau o reduci la tacere cand alte voci rasuna mai tare, mai apasat?

Sunt intrebari pe care ar fi bine sa ti le pui in perioada asta. Cum sa iesi dintr-un blocaj, din niste tipare, daca nu iti dai seama ca esti acolo?

Si atunci cand realizezi ca urmezi un tipar gresit, poti sa incepi sa schimbi. Poate o persoana revine in viata ta ca tu sa-ti dai seama daca ai invatat lectia, mai ales ca Mercur retrogradeaza la o zi dupa Eclipsa, poate se intampla ceva si realizezi ca te afli pe un drum gresit, poate vine o sansa care sa-ti dea imboldul necesar. Fii atent/a la semne in perioada urmatoarea. Ai putea sa primesti coordonatele necesare ca sa o iei de la capat, ca sa schimbi ceva.

Si pentru ca aceasta eclipsa are loc in zodia Berbecului, in prim plan sunt cuvinte ca increderea de sine, curajul, independenta.

Iti esti fidel/a tie, indiferent de ceea ce faci, de deciziile pe care le iei? N-ar fi rau sa incepi sa iti reevaluezi relatia cu tine insuti. Si ai sa vezi ca vei avea sansa de a face schimbari importante in viata ta.

Asa ca orice iese la iveala acum, defect, distructiv, iti da ocazia sa refaci sau sa o iei de la capat. O usa se inchide pentru ca alta sa se deschida. Poate va fi nevoie sa renunti la lucruri, situatii, oameni, tipare, credinte. Insa ce vei castiga in schimb va fi de nepretuit.

Las cate un indemn pentru fiecare Zodie in parte:

Berbec

Asteapta-te la surprize si spune DA oportunitatilor. Regaseste-ti spiritul de initiativa si aminteste-ti cine esti!

Taur

Te reinventezi pentru ca reusesti sa inchizi capitolele dureroase din viata ta. Ai incredere ca vindecarea isi urmeaza propriul curs!

Gemeni

Renunta la credintele vechi, la tiparele care te blocheaza undeva in trecut. Da-ti voie sa fii vulnerabil/a si accepta necunoscutul!

Rac

Pregateste-te sa preiei controlul propriei vieti daca vei reusi sa depasesti un tipar, sau o durere din trecut. Indrazneste sa te eliberezi!

Leu

Un final brusc nu este intotdeauna usor, insa el aduce eliberarea in cele din urma. Imbratiseaza aceasta energie de vindecare!

Fecioara

Ai incredere in planul divin. Chiar si atunci cand fundatia pe care construiesti se mai zguduie din cand in cand.

Balanta

Invata sa pui limite clare. Stabileste unde incepe libertatea ta si unde se termina influenta din exterior.

Scorpion

Schimba ceva in rutina ta zilnica, in credintele tale. Vei mai pune o caramida la fundatia descoperirii de sine.

Sagetator

Actionezi in acord cu tine insuti, sau in raport cu o rana pe care poate nici nu o constientizezi? Asculta-ti vocea interioara!

Capricorn

Intoarce-te la radacini si vezi ce rana iti influenteaza acum relatiile, deciziile, comportamentul. Revizuieste fiecare alegere!

Varsator

Ramai fidel/a propriilor dorinte. Si, intre timp, confrunta-ti partile ascunse din tine. Este necesar acest pas pentru transformarea ta!

Pesti

Elibereaza-te si reinnoieste-te. Apoi mergi dupa ceea ce este al tau, dupa ceea ce te inspira!

Sursa foto coperta: Image by vectorpocket on Freepik.