Intram in sezonul Taurului saptamana viitoare si facem alegerile bune. Satui de modelele negative pe care le tot caram dupa noi, intram intr-o energie a schimbarilor. Si desi renuntam la unele lucruri din viata noastra, nu pierdem nimic, de fapt. Castigam! Unii isi schimba locurile de munca, altii fac curatenie in relatii. Mai ales ca, odata cu intrarea in sezonul Taurului, are loc si o eclipsa de Soare care anunta noi inceputuri. Este asadar o saptamana in care este important sa actionam la momentul potrivit. Sa avem incredere in semne, in momentele in care inimile noastre ne vor spune ca este momentul! Atentie insa la comunicare, la neintelegeri de tot felul pentru ca Mercur Retrogradeaza saptamana viitoare.

Iata cum va fi saptamana 17 – 23 Aprilie pentru fiecare zodie:

Horoscop Berbec

Saptamana viitoare schimbi directia, Berbec! Probabil ca o sa primesti un imbold de la Univers, o sa se intample ceva care sa te aduca mai aproape de planurile tale, de visurile tale, de drumul tau, pana la urma. Oricum, iesi in fata, se intampla ceva care te scoate din anonimat. Poate o persoana te ajuta in perioada asta sa iti atingi potentialul. Este despre dragoste, saptamana viitoare, despre sprijin, despre romantism.

Poate vine o oferta spre tine si tu stai pe ganduri, nu stii ce sa faci, daca sa o accepti sau nu. Este important sa cantaresti bine orice situatie, insa ai grija sa nu pierzi trenul. Indrazneste, curajul se afla in interiorul tau. Daca iti doresti cu ardoare un lucru, ai incredere ca el se va indeplini.

Saptamana viitoare este asadar despre idealuri si pare ca nimic nu te retine. Sigur ca vei avea tot felul de lucruri de facut, probabil ca ai sau vei primi destule responsabilitati. Si desi iti este greu acum sa tii pasul cu toate, vei vedea ca, pana la urma, o vei scoate la capat.

Horoscop Taur

Saptamana viitoare este important sa fii in armonie tu cu tine, Taur. Bucura-te de lucrurile simple, de o cafea buna, de o carte buna, spre exemplu. Petrece mai mult timp alaturi de cei dragi. Rasfatati-va cu mancarurile preferate, cu cadouri. Este important sa iti arati afectiunea, asa cum stii tu mai bine.

Universul te indeamna sa iti deschizi inima, sa iti arati vulnerabilitatile, chiar daca iti este frica ca lucrurile sa nu se intample asa cum s-au intamplat in trecut. Si daca mai sunt rani acolo, scoate-le la suprafata si invata din ele. Este un moment bun sa cunosti oameni noi. S-ar putea sa te surprinda toata dragostea care vine spre tine.

Este important ca saptamana viitoare sa te tii de cuvant, ca ceilalti sa te poata lua in serios. Poate sunt unele oportunitati pe care le-ai ratat in trecut si regreti acum. Ai insa sanse mari in fata, priveste spre viitor si le vei vedea. Trebuie sa ai in minte obiective clare si sa muncesti pentru ele. 

Horoscop Gemeni

Saptamana viitoare vei avea cateva alegeri de facut, Gemeni. Si s-ar putea sa fie legate de cariera sau de finantele tale. Ai muncit mult pentru ceea ce ai asa ca nu lasa anxietatea sa-si faca loc spre mintea ta. Ai rabdare, vei vedea ca vor veni si rezultatele. Stiu ca rabdarea nu este punctul tau forte, insa invata sa ai incredere ca totul va fi asa cum iti doresti sa fie.

Probabil ca cel mai bun lucru pe care il poti face este sa te inconjori de oamenii dragi, de prieteni, sa iesi din casa si sa socializezi. Este important sa ai grija si la capitolul comunicare. S-ar putea ca mesajul pe care vrei sa-l transmiti sa sufere niste modificari tocmai pentru ca te grabesti sa spui ce ai de spus, fara niciun filtru.

Oricum, pare ca vin ceva oportunitati spre tine si trebuie sa iti dai seama in ce situatii este bine sa iti utilizezi energia. Lasa in spate resentimentele, ranile si focuseaza-te pe planurile tale, fara ca bagajul din trecut sa te retina. Pentru ca, daca nu vei face tu curatenie, o va face Universul pentru tine si s-ar putea sa nu fie atat de lin procesul.

Horoscop Rac

Saptamana viitoare este despre planuri, despre inceputuri, Rac. Parca ti se ia un val de pe ochi si incepi sa iti vizualizezi viata, viitorul, asa cum ti-l imaginezi tu. Vei avea un al saselea simt si vocea ta interioara iti va spune fix ceea ce trebuie sa faci. Invata sa o asculti pentru ca ai putea face descoperiri importante.

Si viata ta sociala capata avant, parca dintr-o data devii vizibil/a, primesti complimente, cunosti oameni noi, poate chiar si o persoana cu care sa incepi o poveste de dragoste. Mare atentie la retelele sociale. Poate acolo cunosti pe cineva interesant. Ideal ar fi sa si iesi din casa, sa mergi in natura, sa te plimbi.

Probabil ca o sa fie nevoie sa jonglezi cu responsabilitatile tale, dar si cu timpul liber. Urmeaza clar o perioada incarcata pentru tine si poate sa devina destul de coplesitor. Ai incredere ca te poti descurca cu toate.

Horoscop Leu

Saptamana viitoare o situatie iti testeaza rezistenta, Leu. Poate sunt ceva provocari la munca, poate cineva intentioneaza sa iti diminueze meritele. Probabil ca vei simti ceva presiune din partea celorlalti, insa tu trebuie sa ramai pe pozitie. Stii cine esti, ce poti, asa ca nu exista niciun motiv pentru care sa nu ai incredere in propriile abilitati. Nu-i lasa pe ceilalti sa te descurajeze. Fa ceea ce ai de facut.

Daca lasi intreaga situatie sa te copleseasca o sa ajungi sa te indoiesti chiar si de planurile tale. Asa ca nu-ti consuma energia incercand sa-i faci pe ceilalti sa inteleaga cine esti si ce poti. Ia-ti o zi libera, odihneste-te si revino cu forte proaspete. Si ai incredere ca esti capabil/a sa muti muntii din loc.

Horoscop Fecioara

Saptamana viitoare poate sa-ti aduca noi inceputuri, Fecioara. Primesti o propunere cel putin interesanta, poate e vorba de un nou proiect, de o alta functie la locul de munca. Sigur ca te va bucura enorm, insa te va scoate si din zona de confort asa ca fii pregatit/a pentru munca grea. Daca ai incredere in ceea ce urmeaza sa faci, dedica-ti acolo timpul si energia.

Este o saptamana buna in care ar trebui sa iti apleci urechea si la sfaturile celor din jur. Nu te mai inrola in salvatorul lumii, accepta ca si tu ai nevoie de ajutor. Nu-ti mai fie teama sa-i lasi pe ceilalti sa intre in mintea ta, sa le impartasesti bucati din sufletul tau. S-ar putea sa te ajute enorm lucrul asta.

Probabil ca cea mai grea lupta se va da intre tine si mintea ta analitica. Incearca sa nu mai analizezi chiar tot timpul orice lucru, orice situatie, sa intelegi ca nu ai cum sa detii controlul absolut al propriei vieti. Asta nu inseamna ca nu esti o persoana puternica.

Horoscop Balanta

Saptamana viitoare vei avea nevoie si de putin romantism in viata ta, Balanta. Poate pregatesti o seara romantica doar pentru tine si persoana iubita, poate intalnesti o persoana cu care sa incepi o frumoasa poveste de dragoste, poate faci mici gesturi prin care sa le arati celorlalti cat de mult ii iubesti. Sau poate ti se propune sa mergi intr-o scurta vacanta si accepti cadoul.

N-ar strica sa te uiti putin si in trecut la deciziile pe care le-ai tot luat si sa vezi daca nu cumva exista un tipar pe care il urmezi si care nu te lasa sa evoluezi. Pentru ca urmeaza sa iei niste decizii importante si este timpul sa devii sincer/a cu tine insuti.

Oricum, tu esti gata de lupta. Iti faci planuri si te tii de ele, indiferent de obstacole, de parerile negative ale celor din jur. Este important sa ramai perseverent/a si sa nu cedezi.

Horoscop Scorpion

Saptamana viitoare iti cam pui viata in ordine, Scorpion. S-ar putea sa iti dai seama ca sunt acolo ceva obiceiuri, rutine care te cam blocheaza. Este un moment extraordinar sa iti dai un restart si sa pastrezi doar ceea ce iti foloseste si, de ce nu, sa iti formezi unele obieciuri noi, sa mergi la sala, sa meditezi, orice crezi tu ca iti face bine.

Este o saptamana perfecta pentru iubire. Acorda timp relatiei tale, petreceti macar o seara impreuna, doar voi doi. Sau, daca esti o persoana singura, cineva nou poate sa iti infrumuseteze serile.

Probabil ca saptamana viitoare iti si pui cateva intrebari serioase si incepi sa cauti raspunsuri. Poate o persoana iti deschide ochii, te indruma, iar tu vei reusi sa intelegi unele lucruri despre tine. Este important sa fii sincer/a cu tine insuti si sa inveti sa te detasezi de trecut. 

Horoscop Sagetator

Saptamana viitoare iesi din zona de confort, Sagetator! Iar zona romantismului este vizata in aceasta perioada. Poate faci un gest romantic, iti surprinzi partenerul, dai frau liber imaginatiei. Sau poate intalnesti o persoana noua care iti ofera o noua perspectiva asupra iubirii.

Poate apare si o noua legatura cu cineva, poate este vorba despre o persoana care sa te ajute in cariera, pe plan financiar. Poate un om caruia i-ai cerut ajutorul apare acum si iti intinde o mana de ajutor. Si iata ca perioada in care parca stagnai si simteai ca te plictisesti se sfarseste acum.

Primesti impulsul de care aveai nevoie ca sa iesi din nou in fata dupa o perioada in care parca ramasesei blocat/a in trecut, in amintiri, in nostalgie. Si nu e nimic anormal in treaba asta, cu totii trecem prin asta la un moment dat. Important este sa invatam sa si iesim de acolo.

Horoscop Capricorn

Saptamana viitoare faci alegerile bune, Capricorn. Probabil ca vei decide in sfarsit sa te scuturi de poverile trecutului, de o rana mai veche, de o dezamagire, ori poate de o pierdere. Poate perioada mai grea prin care ai trecut ti-a adus probleme si in cariera, ori cu banii. Ai incredere ca poti sa iti revii, accepta-ti durerea si mergi mai departe cu rabdare si cu blandete.

Urmeaza oricum o saptamana aglomerata la serviciu si pare ca o sa muncesti fara oprire. Cu toate astea, incearca sa iti gasesti si timpul tau de relaxare, de liniste. Gandeste-te la un lucru care iti place, la un vechi hobby la care ai renuntat din lipsa de timp si readu-l in prezent.

Este ca si cum te trezesti dintr-un vis urat. Ai incredere ca o scapi de ingrijorari, de ganduri care nu te lasa sa dormi si nu permite sentimentelor negative sa te copleseasca. Ai incredere ca vin vremuri bune si ca tot ceea ce traiesti acum are sens.

Horoscop Varsator

Saptamana viitoare iti dai un restart, Varsator. Poate cineva te invita la o intalnire, iti face un cadou neasteptat si iti spune ca simte ceva mai mult pentru tine. Sau pur si simplu cineva pe care tocmai l-ai intalnit iti fura gandurile si iti propune sa incercati ceva.

Asa ca saptamana viitoare vine ca o raza de speranta dupa o perioada destul de grea, dupa o dezamagire sau o pierdere. Este un semn ca trebuie sa mergi mai departe si sa vindeci ranile din trecut. Focuseaza-te pe ceea ce ai, pe viata ta si priveste cu incredere spre viitor.

Ai incredere ca Universul iti va oferi oportunitatea unui nou inceput, daca ti-l doresti. Asa ca nu capitula, iarta-te pe tine insuti, renunta la mandrie, la Ego si fii dispus/a sa inveti, sa iti deschizi inima si sa iti accepti trecutul.

Horoscop Pesti

Saptamana viitoare ti se cere sa nu mai cedezi in fata propriilor limitari, Pesti. Te afli intr-o perioada in care simti ca ceva parca te blocheaza. Poate unele persoane din viata ta te-au dezamagit, iar resentimentele nu te lasa sa mergi mai departe. Fa-ti un plan, rezolva lucrurile pe care le-ai lasat nerezolvate. Nu ai timp sa fii dezamagit/a de cei din jur. Ai lucruri de facut pentru tine.

A venit momentul, asadar, sa te concentrezi si pe tine, sa capeti energia de care ai atat de multa nevoie si sa iti creezi propriul drum. Si ai incredere ca poti face lucruri grozave si ca poti sa faci fata oricarei situatii mai grele.

Saptamana viitoare ar trebui sa cheltuiesti cu prudenta, insa nu-ti refuza rasfatul. Meriti sa te tratezi cu blandete, meriti sa te tratezi bine. Si n-ar fi rau sa-i inviti pe cei dragi la tine acasa ca sa va mai destineti putin si sa va bucurati unul de celalalt.