Incepem saptamana cu o energie frumoasa, jucausa, adusa de Venus in Gemeni. Invatam sa ne bucuram si de micile placeri ale vietii, sa radem, sa ne simtim bine. Unii dintre noi se si indragostesc fulgerator, insa la fel de repede o sa le si treaca. Este asadar o energie incredibila pentru a cunoaste oameni noi, insa este important sa nu luam orice situatie prea in serios pentru ca atmosfera este schimbatoare. Pluteste un aer de superficialitate deasupra noastra. Oricum, este posibil ca unele persoane care apar in viata noastra sa ne ajute intr-un fel sau altul si apoi sa dispara. Asta este rolul lor. Si noi vom incepe poate sa renuntam la unele rutine, obiceiuri, care ne tin pe loc.

Iata cum va fi saptamana 10 – 16 Aprilie pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Saptamana viitoare este despre intentii, Berbec, despre acele dorinte pe care poate le-ai neglijat cam mult. Pare ca primesti un imbold si prinzi curaj. Poate un prieten te ajuta, sau apare pur si simplu o oportunitate la orizont. Oricum ar fi, lucrurile incep sa aseze.

Ai incredere ca vei atrage ceea ce iti doresti, insa nu accelera ritmul, asa cum o faci de obicei. Este nevoie de rabdare, de o abordare mai blanda a oricarei situatii, mai ales ca Venus in Gemeni va scoate la iveala si niste adevaruri ascunse legate de o relatie din viata ta. Vezi cum gestionezi situatia.

Concentreaza-te mai mult pe ceea ce ai tu de facut, decat pe ceea ce spun cei din jur. Si vezi ca ai putea sa cunosti pe cineva, daca esti o persoana singura, insa ia lucrurile cu calm. Este nevoie, din nou, de rabdare. N-ai vrea ca persoana respectiva sa-si piarda entuziasmul.

Horoscop Taur

Saptamana viitoare pare ca analizezi foarte mult o situatie, ca nu esti inca gata sa iei o decizie. Ai nevoie de timp ca sa-ti pregatesti fiecare miscare. De rabdare nu duci lipsa, insa relaxarea nu va fi pe masura. Aceasta stare de asteptare iti consuma multa energie.

Si in timp ce astepti, arunca o privire catre dorintele tale cele mai mari. Nu te mai gandi la ceea ce-ti spun cei din jur, este important sa nu-ti mai fie frica de deznodamant. Este timpul sa faci ceva, sa indraznesti, sa rupi barierele pe care tot tu le-ai pus. Nu vei reusi altfel.

Daca esti o persoana singura, nu-ti pierde increderea. Si vezi ca poate sunt acolo niste probleme interioare legate de modul in care te vezi tu pe tine. Invata sa te iubesti asa cum iti doresti sa te iubeasca ceilalti. Si spune ce simti, daca simti. Daca esti cu cineva, unul dintre voi poate trece printr-o pasa mai proasta si n-are curaj sa se destainuie partenerului. Este nevoie de o discutie.

Horoscop Gemeni

Saptamana viitoare se clarifica o situatie, Gemeni, sau macar incepi sa te lamuresti putin. Poate ai parte de o experienta care iti deschide ochii, poate tu iti schimbi modul in care gandeai despre o anumita persoana, despre o anumita situatie. Si atunci cand intelegi ceea ce ti se intampla, poti sa treci la actiune.

Faptul ca esti o persoana sociabila te va ajuta, cu atat mai mult saptamana viitoare, sa faci noi conexiuni, sa cunosti oameni noi care sa te ajute in viitor. Si lasa gandurile si emotiile deoparte macar o perioada. Incepe sa misti lucrurile, nu mai sta pe loc.

Daca esti intr-o relatie, unul dintre voi probabil ca are un exces de control, vrea sa stie tot, vrea sa manipuleze orice situatie. Iar daca esti intr-o persoana singura, cu Venus in semnul tau, ai toate sansele sa intalnesti pe cineva, insa legatura poate sa se stinga la fel de rapid cum a inceput.

Horoscop Rac

Se cam deblocheaza lucrurile, saptamana viitoare, Rac. Pare ca orice obstacol ai intampinat pana acum dispare pur si simplu si asta iti da un curaj extraordinar pentru ca nu vei mai ezita sa actionezi. Este o perioada buna sa iti privesti cu atentie limitarile si sa ai curajul de a renunta la ele.

Vezi ca apare o oportunitate in cariera, poate schimbi job-ul, poate ai parte de o noua colaborare, sau avansezi in cariera. Dupa o perioada in care ai cam stagnat, pare ca lucrurile incep sa se schimbe. Ai incredere.

Cu Venus in Gemeni prinzi curaj, prinzi incredere si poate in sfarsit decizi sa iesi la intalniri. Este un semn bun si poate ca esti in sfarsit gata pentru o noua relatie. Daca esti deja cu cineva, profitati de timpul petrecut impreuna, mergeti la o intalnire, daca nu ati mai facut-o de mult.

Horoscop Leu

Saptamana viitoare parca ti se ia un val de pe ochi si o sa stii ce ai de facut. Poate partenerul de viata sau un prieten iti da o mana de ajutor. Nu abuza de propria mandrie, accepta ca ai nevoie de sprijin. Si permite-le celor dragi sa te priveasca si in momentele tale de vulnerabilitate. Procedand astfel, poate o relatie din viata ta se intareste, devine mai profunda.

Concentreaza-te pe planurile tale mai ales acum ca se mai deblocheaza lucrurile. Este important sa fii intr-o energie buna ca sa poti sa primesti ceea ce iti doresti. Si vei vedea ca, odata ce te deschizi, te asteapta dupa colt lucruri minunate.

Cu Venus in Gemeni, cand vine vorba de iubire, se va simti o atmosfera destul de incerta si poate dezordonata. Este important sa inveti ca nu poti controla tot ceea ce ti se intampla si ca nu trebuie sa te amesteci tot timpul in treburile altora.

Horoscop Fecioara

Pare ca faci pe detectivul, saptamana viitoare, Fecioara. Trebuie sa te intrebi de unde vine aceasta nevoie, poate dintr-o stima de sine scazuta. Pentru ca, desi o sa-ti faci treaba ca pana acum, iti este din ce in ce mai greu sa iti gasesti motivatia. Ia lucrurile usor, ia o pauza ca sa te odihnesti si regaseste-te.

Cu Venus in Gemeni, incepi sa fii vazut(a). Nu este o pozitie in care sa te simti confortabil, insa este nevoie sa schimbi putin asta. Mai ales daca esti o persoana singura. Iar cand vei decide sa iesi in fata, vei da de oportunitati pe care nu le-ai fi vazut altfel din umbra dupa care te ascundeai.

Vezi ca este posibil sa obtii o oferta extrem de buna, un loc de munca bine remunerat. Analizeaza oferta si fa pasul, daca simti ca este ceea ce iti doresti. Pentru asta este nevoie, in primul rand, sa iti schimbi atitudinea si modul de gandire. Este timpul sa prinzi incredere!

Horoscop Balanta

Saptamana viitoare, pare ca te simti singur(a) si o sa te retragi sa iti pui ordine in ganduri. Este doar o perioada care o sa treaca dupa ce obtii claritate si poti sa revii apoi la viata sociala unde tu te simti cel mai bine. Nu zabovi intre patru pereti pentru ca afara te asteapta oportunitati extraordinare.

Si s-ar putea sa primesti acest imbold de la o persoana draga. Poate cineva iti propune sa mergeti intr-o scurta calatorie. Accepta orice mana de ajutor care iti este intinsa. Desi ai impresia ca le poti face pe toate, uneori este bine sa accepti ca ai nevoie de sprijin.

Cu Venus in Gemeni, te vei simti in forma spre finalul saptamanii, pare ca vei fi sufletul petrecerii si vei aduna multi admiratori in jurul tau. Daca esti intr-o relatie, analizeaza raportul intre a da si a primi si vezi in ce parte inclina balanta.

Horoscop Scorpion

Ai parte de carisma, luminezi practic orice incapere in care intri cu atitudinea ta, insa nu te lasa condus(a) de miraje. Oricum pare ca esti pe drumul cel bun si tot ceea ce ai in minte acum este modul in care poti sa iti maresti veniturile. Poate faci schimbari si in ceea ce priveste cheltuielile.

Este nevoie sa iti faci putina ordine in viata, in obiceiuri, in rutine, poate o atitudine gresita te tine pe loc, pare ca te incetineste. Si s-ar putea sa ai parte si de ceva nopti albe in timp ce te tot gandesti la strategiile tale pentru viitor.

O persoana din trecut ar putea sa reapara in viata ta, sa vina cu scuze si sa iti ceara sa o reprimesti. Decizia este in mainile tale si orice hotarare ai lua, este important ca ea sa fie facuta si tratata ulterior cu seriozitate.

Horoscop Sagetator

Saptamana viitoare, nu-ti lipsesc nici entuziasmul, nici energia de a face o gramada de lucruri. Nu trebuie sa te fortezi insa, nici macar tu nu poti sa faci mai multe lucruri in acelasi timp, sau oricum nu le poti face asa cum trebuie.

Cu Venus in Gemeni, vezi ca poate sa apara o persoana care sa iti schimbe viata. Este fie o persoana care iti aduce o noua colaborare, iti deschide usi, iti demonstreaza ca lucrurile pot fi facute si altfel, fie o persoana de care sa te indragostesti nebuneste. Daca esti deja cu cineva, poate faceti planuri de casatorie.

Iar pe tine o sa te incante situatia atat de tare ca vei trece rapid la actiune. Nimeni nu va putea sa opreasca valul de energie care te cuprinde. Ai grija la momentele tale de incapatanare, de graba. Nu mai intra in defensiva de fiecare data cand te nemultumeste ceva.

Horoscop Capricorn

Sunt acolo cateva obstacole pe care trebuie sa le depasesti, insa nu te ingrijora. Cu modul tau uimitor de a rezolva orice lucru, de a trece peste dificultati cu atat de multa usurinta, vei trece rapid peste orice problema. Este important sa te si distrezi, sa-ti dai voie sa te relaxezi.

Poate este timpul sa faci mici schimbari care sa te ajute sa faci fata provocarilor. Poate faci o schimbare in rutina ta, poate petreci niste timp tu cu tine ca sa vezi ce lucruri te nemultumesc in prezent. S-ar putea sa ceri prea mult de la tine si sa iti dai seama ca unele lucruri sunt pur si simplu imposibil de obtinut, cel putin acum.

Trateaza-te cu blandete atunci cand vrei sa iti depasesti propriile asteptari. Si incearca sa iesi din casa, sa mai socializezi si tu. Iar daca esti o persoana singura, poate chiar intalnesti pe cineva care sa iti starneasca interesul. Daca esti deja intr-o relatie, vezi unde scartaie lucrurile pentru ca unele lucruri nu sunt clare in legatura voastra.

Horoscop Varsator

Probabil ca ai un milion de lucruri de facut si simti ca situatia te copleseste. Ia-ti timp, Varsator, cateva ore macar, in care sa te relaxezi, sa te uiti la un film bun, sa petreci o seara cu prietenii. Te va ajuta foarte mult sa iti reorganizezi agenda si sa iei lucrurile pas cu pas.

Cu Venus in Gemeni, ai toate sansele sa infloresti. Poate chiar intalnesti pe cineva care sa te faca sa simti asa cum nu ai mai facut-o de mult timp. Iar daca esti intr-o relatie, parca incepeti sa flirtati din nou unul cu celalalt, poate va deschideti mai mult.

Universul sa stii ca te sprijina daca vrei sa incerci ceva nou in aceasta perioada. Este important ca ideile tale sa nu ramana la stadiul de simple ganduri. Este nevoie sa manifestezi ceea ce-ti doresti si sa te apuci de treaba. Si, inainte de a astepta recunoastere de la cei din jur, ofera-ti tu o recompensa. Te vei simti mult mai bine.

Horoscop Pesti

Saptamana viitoare, intreaga ta atentie se va concentra pe tiparele pe care ai tendinta sa le urmezi cu sfintenie doar pentru ca ti-au fost impuse sau induse de ceilalti, de familie. Este important sa lamuresti acest aspect si sa faci lucrurile in acord cu propria persoana si nu neaparat cu modul in care ceilalti te-au invatat ca se face.

Si in acest fel vei reusi sa deblochezi o situatie din viata ta, un lucru care nu functioneaza asa cum iti doresti. Si primesti poate si ambitia de care ai atat de multa nevoie. Cauta in interiorul tau si mergi dupa ceea ce iti doresti.

Daca esti o persoana singura, nu te descuraja, merita asteptarea, iar lucrurile bune se intampla la momentul potrivit. In acest timp, lucreaza cu tine si nu le mai permite celorlalti sa iti spuna cum sa fii si ce sa faci.

 

Hartile astrale Natala si Karmica