„Soarta este modul in care se desfasoara viata ta atunci cand lasi frica sa-ti determine alegerile. O cale a destinului ti se dezvăluie, totusi, atunci cand iti confrunti frica si faci alegeri constiente”.

– Caroline Myss –

Asa cum iti este vointa, asa iti este si fapta

Intrebarea “Cum ar fi fost daca…” a ucis atatea sperante.

Ceea ce trebuie sa se intample, se va intampla. Ce a fost, a fost. Este despre resemnare ca o acceptare a trecutului. Sigur ca fiecare dintre noi are propriul destin. Insa nu-l vei descoperi niciodata daca toate deciziile tale se bazeaza pe frica, pe nesiguranta.

Insasi frica este definitia neputintei, a negarii unei realitati. Cum sa ajungi la implinire daca traiesti cu frica continua ca nu esti suficient(a), ca vei da gres?

Frica nu te lasa sa evoluezi, nu te lasa sa te vezi cu adevarat si nu-ti da voie sa mergi dupa ceea ce vrei.

Asa ca nu mai amana momentul, stai fata in fata cu fricile tale, priveste-le cu atentie si imagineaza-ti ca ele devin realitate. Cum te-ar afecta asta? Poate asa iti vei da seama ca frica are putere doar atata timp cat tu ii alimentezi existenta.

Intentia fara disciplina este inutila 

 „Intentia fara disciplina este inutila”. 

– Caroline Myss –

Intentia este o chemare la actiune, este chiar inceputul calatoriei, este o constientizare, daca vrei. Este prima parte. Doar prima parte. Partea in care vizualizam rezultatul, este clar in mintea noastra. Nu este suficient sa-l predam Universului si sa asteptam ca el sa pice de undeva din cer. Asa cum este intentia, la fel e si vointa. Si dupa cum e vointa, la fel e si fapta. Este despre intrarea in energia respectiva, in energia intentiei si despre a face.

„Mergi intotdeauna cu alegerea care te sperie cel mai mult, pentru ca aceasta este cea care va cere cel mai mult de la tine”.

– Caroline Myss –

Cu alte cuvinte, este nevoie de curaj atunci cand avem de facut o alegere. Acele lucruri care te fac sa tremuri de frica sunt cele care te ajuta cel mai mult sa cresti daca alegi sa le infrunti.