Astazi am simtit un aspect al meu caruia ii place sa-mi spuna ca nu sunt suficient de bun(a).

Acest aspect vine cu voce tare si am invatat prin observatie sa-l ascult si sa-i permit sa fie auzit. Nu este nimic in neregula cu orice versiune a mea care apare. Vrea doar sa fie auzita, vazuta si iubita de mine pentru ca a fost un timp cand m-am ignorat.

Vezi tu, cand esti observatorul, nu iti mai este frica de niciun aspect al tau care apare pentru ca stii, chiar acum, ca nu esti acea versiune.

Din anumite motive, suntem capabili sa-i ascultam si sa-i observam pe altii atunci cand experimenteaza versiuni ale lor care nu le plac, dar nu putem sa o facem singuri.

Cand vine partea din mine care vrea sa-mi spuna ca nu sunt suficient de buna, acum doar ascult. O las sa stea la masa si sa fie parte din mine pentru ca ea este o parte din mine si totusi nu sunt eu astazi.

Invita toate aspectele tale la masa. Partile din tine care nu se simt demne, iubite.

Asculta-le vocile, observa nevoia lor, pentru ca ele sunt o reflectare a tot ceea ce ai trecut in viata ta, dar tine minte.

Cand iti amintesti ca NU esti aspectele tale care detin convingeri limitative, care continua sa apara, nu le vei mai evita, nu le vei ignora sau nu vei incerca sa le schimbi, ci ii vei invita sa stea la masa cu tine.

– Lorie Lad –