Incepem saptamana cu Mercur care intra in Taur si noi primim rabdarea necesara si sansa de a comunica sincer si direct. Apoi avem o Luna Plina in Balanta care o sa ne faca sa ne intrebam cat de mult conteaza propriile noastre nevoi si cat de mult le satisfacem. Si in timp ce unii vor simti ca stagneaza, ca nu pot inainta, altii vor experimenta, mai degraba, un boot de energie si de entuziasm. Este important sa abordam orice situatie cu calm, sa nu fim noi cei care pornesc certurile si sa comunicam mai mult cu cei pe care ii iubim.

Iata cum va fi saptamana 03 – 09 Aprilie pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Lasa trecutul in urma, Berbec, acolo unde ii este locul. Probabil ca te incearca tot felul de emotii, sentimente, pe care vrei doar sa le ingropi adanc in sufletul tau, in loc sa le intelegi si sa le eliberezi. Un zambet fals iti va da doar impresia ca ti-ai rezolvat problemele.

Ai nevoie de claritate, sa vezi ce functioneaza pentru tine si ce nu isi mai gaseste locul in viata ta. Este important sa fii sincer(a) cu tine insuti si sa gasesti puterea de a verbaliza ceea ce simti.

Probabil ca, odata cu Luna Plina in Balanta, privesti cu mai multa atentie la relatiile tale. Poate chiar iti schimbi parerea despre o persoana din viata ta, la serviciu, sau in plan personal. Incearca sa privesti situatia pe toate partile, nu te grabi si nu lua decizii de moment, sub imperiul emotiilor. Poate este vorba despre cineva din trecut care se intoarce acum cu pareri de rau.

Horoscop Taur

Parca ceva te-a oprit in ultima perioada sa spui ceea ce simti, pur si simplu nu ti-au iesit cuvintele pe gura sau nu le-ai spus de frica sa nu superi, sa nu ranesti pe cineva. Din fericire, lucrurile se schimba si in sfarsit vei putea sa eliberezi tot ce ai pe suflet.

Ai grija insa la modul in care te exprimi pentru ca el ar putea sa devina usor agresiv. Probabil ca ai adunat frustrari, nemultumiri si asta te-a dus intr-o zona gri. Cu calm, cu rabdare, dar si cu determinare vei reusi sa o scoti la capat.

Si odata ce eliberezi tot ceea ce iti face rau, reusesti sa te misti, dupa o perioada in care ai stagnat si in viata persoanala si la serviciu. Poate cunosti sau ai cunoscut pe cineva de care iti place si simti ca nu ai curajul sa ii spui ce simti. Gaseste-l si asculta-ti instinctul.

Horoscop Gemeni

Mercur in Taur te incetineste, pune pedala pe frana si bine face pentru ca vrea sa iti arate poate ca iti cam lipseste ingaduinta, ori rabdarea de a analiza problemele. Ai tendinta de a le mai trece cu vederea. Poate ca te-ai afundat in munca, poate sunt anumite situatii din viata ta care te streseaza. Invata sa ai rabdare!

Probabil ca trebuie sa intelegi foarte bine unde esti in acest moment, de ce ai ajuns in unele situatii si sa incerci sa stai fata in fata cu tine. Faptul ca fugi de propriile emotii iti afecteaza si celelalte aspecte ale vietii.

Intelege ca oamenii sunt diferiti si invata sa ii accepti asa cum sunt ei. Si atunci cand exista in viata ta o situatie care te deranjeaza, fii bland(a) cu tine si nu-ti mai proiecta suferinta pe umerii altora. Vei vedea ca Universul iti pregateste ceva mult mai bun. Poate, daca esti o persoana singura, ai sansa sa intalnesti pe cineva special. Esti pregatit(a)?

Horoscop Rac

Poate simti ca esti intr-o stare de amorteala, Rac. Ai un milion de ganduri, de planuri, insa iti lipseste dorinta de actiune. Este timpul sa te ridici si sa intri in competitie. Lenea si confortul nu fac decat sa iti ingreuneze viata in acest moment. Nu-ti pierde energia si timpul. Ratezi oportunitati importante!

In plan amoros se intampla tot felul de lucruri. Poate simti nevoia de o schimbare si decizi sa inchei o relatie, daca legatura ta nu mai functioneaza. Daca esti o persoana singura, vezi daca nu cumva reusesti sa ii faci pe ceilalti sa se simta inconfortabil atunci cand incearca sa se apropie de tine.

Probabil ca atentia ta se concentreaza acum pe serviciu, vrei sa castigi mai mult, vrei sa evoluezi. Poate un prieten iti propune o colaborare. Analizeaza bine plusurile si minusurile si nu mai actiona impulsiv!

Horoscop Leu

Urmeaza pentru tine, Leu, o saptamana destul de intensa, poate si cu ceva schimbari de dispozitie bruste. Daca vei intra intr-un conflict, incearca sa eviti pe cat posibil atacul. Desi nu iti sta in fire sa renunti rapid, o atitudine calma si calculata te va scoate din orice incurcatura.

Si cu o stare de spirit buna, vei reusi sa duci la bun sfarsit orice sarcina. Probabil ca si viata ta sociala va primi avant, poate mergi la o petrecere, sau poate participi la un eveniment, un curs intensiv. Sunt sanse mari sa gasesti un loc de munca, daca esti in cautarea unuia.

Cautarea unui partener de viata ar putea sa ia sfarsit acum, daca esti o persoana singura. Daca esti deja cu cineva, poate n-ar fi rau sa iti mai tii sub control nevoia asta a ta de a domina, de a controla orice face persoana iubita.

Horoscop Fecioara

Pe tine, Fecioara, Mercur in Taur te va face sa simti ca poti sa faci orice, ca stii in sfarsit cum sa actionezi si ca ti-ai dat seama de sursa tuturor piedicilor care nu te lasau sa mergi mai departe. Asa ca este timpul sa iti faci planuri, sa iti pui toate lucrurile in ordine si sa mergi mai departe.

Probabil ca principala ta grija va fi legata de modul in care poti sa faci mai multi bani. Poate primesti o oportunitate, poate vine o noua colaborare sau poate decizi sa renunti la job-ul actual si sa pornesti ceva pe cont propriu. Sustinere vei avea!

Trebuie sa inveti sa nu-ti mai cauti scuze in exterior atunci cand ceva nu merge cum ai planuit. Poti sa iesi dintr-o situatie mai complicata cu capul sus doar daca iti vei asuma deciziile, le vei accepta si le vei indrepta, daca ele au fost luate intr-un mod gresit.

Horoscop Balanta

O persoana din jurul tau sau cineva nou ar putea sa iti intinda o mana de ajutor saptamana viitoare, Balanta. Poate este vorba despre un sfat, poate este vorba despre o promovare la locul de munca. Sau cineva te ajuta sa mergi in directia corecta, daca este vorba de propria ta afacere.

In perioada urmatoare nu mai este loc pentru incertitudine, nu trebuie sa eziti sa iei anumite decizii, sa faci anumiti pasi. Sigur ca ai putea avea impresia ca, nefacand nimic, te pui la adapost. In realitate, nu faci nimic altceva decat sa alimentezi o stare de nefericire.

Daca esti o persoana singura si vrei sa cunosti pe cineva, nu-ti mai pune atatea intrebari. Trebuie sa stii foarte bine ce relatie iti doresti, ce partener cauti si ai incredere! Iar daca esti cu cineva, vezi daca nu cumva chiar comportamentul tau irascibil este cauza tuturor neintelegerilor.

Horoscop Scorpion

Invata sa privesti si partea buna a vietii. Sigur ca vor exista intotdeauna multe lucruri pentru care trebuie sa iti faci griji, sarcini de indeplinit, insa viata este mai mult decat atat. Este si despre placerile tale, despre lucrurile care iti aduc bucurie. Iar daca te vei focusa si pe acestea din urma, vei vedea ca lucrurile care te ingrijoreaza acum vor incepe sa-si piarda din putere.

Se intampla lucruri si in cariera. Poate obtii o functie de conducere, insa trebuie sa ai grija la modul in care comunici cu cei din jur. Oricum, atentia ta ar trebui sa se indrepte mai degraba pe viata de acasa. Poate petreci timp cu persoana iubita, cu cei dragi.

Daca esti o persoana singura, vor fi multe priviri atintite asupra ta si poate chiar te indragostesti de cineva. Si totul poate sa se transforme in ceva foarte frumos.

Horoscop Sagetator

Pune-te pe primul loc, Sagetator! In lista prioritatilor, tu trebuie sa fii in fruntea clasamentului, nu munca ta, nu ceilalti. Poate ca o schimbare de perspectiva ti-ar prinde chiar bine, mai ales daca simti ca la capitolul sanatate nu stai chiar bine. Este bine sa te impingi de la spate sa faci mai mult si mai mult, insa nu forta limitele.

Vezi ca vin niste oportunitati incredibile legate de cariera ta, insa nu le vei putea valorifica daca nu ai grija de tine. Si nu uita ca sunt unele momente in care poti si chiar este necesar sa renunti la armura de om puternic si lipsit de emotii. Da-ti voie sa fii tu si nu-ti mai bate capul cu ceea ce cred ceilalti despre tine.

Poate ca o relatie din viata ta are nevoie de mai multa sinceritate, poate o legatura din viata ta are nevoie de claritate. Indrazneste sa spui ce ai pe suflet. Iar daca esti o persoana singura, nu te mai uita in stanga si in dreapta la ce au ceilalti. Ai incredere ca vei primi ceea ce ai nevoie!

Horoscop Capricorn

Cu Mercur in Taur, ai mana libera, Capricorn. Probabil ca in sfarsit primesti energia necesara, puterea necesara de a incepe sa iti construiesti propriul drum. Si cu atat de multa sustinere, tot ce ai de facut este sa mergi dupa ceea ce este al tau. Poate iti schimbi job-ul, poate primesti o oportunitate la care nu te-ai fi gandit niciodata.

Vin si ceva castiguri financiare, toata munca grea din ultima perioada va fi recompensata. Urmeaza asadar o perioada extraordinar de buna pentru crestere, pentru ca tu sa ajungi la urmatorul nivel.

Vei simti ca esti tot timpul cu un pas in fata celorlalti si probabil ca vei spune da provocarilor. Apare si ceva nou in viata ta, o persoana, o sansa. Si daca ai suficient de mult curaj sa spui ceea ce simti, ar putea sa se transforme intr-o frumoasa poveste de dragoste. Sau poate incepi o noua afacere care sa se dezvolte frumos.

Horoscop Varsator

Probabil ca sunt acolo niste alegeri pe care n-ai avut pana acum curajul sa le iei, niste decizii asupra carora inca mai cantaresti. Cel mai bine ar fi sa faci un pas inapoi, sa te lamuresti, sa intelegi ce-ti doresti cu adevarat si apoi sa iei atitudine. Nu uita ca aici nu este vorba de a castiga vreo disputa, ci de a-ti recastiga linistea.

Poate este ceva ce te nemultumeste in prezent, o relatie, locul de munca si poate ca a venit timpul pentru o schimbare. Nu te astepta ca lucrurile sa se rezolve ca printr-o minune, peste noapte, insa poti sa incepi sa misti lucrurile.

Saptamana viitoare, incearca sa faci ce iti place, poate pui pe foaie toate lucrurile pe care ti le doresti, dar si lucrurile pe care le ai deja. Iar daca iti doresti pe cineva nou in viata ta, fa o introspectie, poate o relatie neincheiata din trecutul tau nu te lasa sa mergi mai departe.

Horoscop Pesti

Daca simti ca ceva, cineva, sau o situatie te copleseste, poate la serviciu simti ca nu mai faci fata cu brio, incearca sa iei o pauza, inainte ca situatia sa degenereze. Petrece niste timp tu cu tine si incearca sa gasesti sursa nemultumirilor. Nu o mai cauta atat de mult in exterior. Poate este un blocaj acolo care nu te lasa sa functionezi la capacitate maxima.

Poate e nevoie sa mergi putin in trecut, o fi pe acolo vreo situatie nerezolvata care iti pune un val pe ochi si nu reusesti sa mai privesti spre viitor. Poate ca sunt anumite relatii din viata ta care trec printr-o perioada mai tensionata. Rezolva acesta tensiune care pluteste in aer si concentreaza-te pe ceea ce ai de facut, pe ceea ce iti doresti.

Si cand vei avea clar in minte ceea ce vrei, Universul ti-l va oferi. Iesi din casa, intalneste-te cu oamenii dragi si, daca esti o persoana singura, poate dai si peste un potential partener. Oricum, de la ceilalti va veni ajutorul pe care il astepti. Trebuie doar sa il ceri. Este nevoie insa de multa intelegere si de multa rabdare din partea ta.

 

Hartile astrale Natala si Karmica