Suntem in plin sezon al Berbecului si avem energie din plin. Unii pot sa inceapa un nou proiect, o afacere la care viseaza de mult, altii rezolva probleme, isi regasesc pasiunea. Ni se cam schimba insa prioritatile, cu Marte in Rac si Pluto in Varsator. Probabil ca ne facem propriile reguli, invatam sa alegem. Si nu o sa mai spunem: Eu nu pot! Eu nu sunt in stare! Invatam sa punem pasiune in ceea ce facem si sa spunem DA din tot sufletul.

Iata cum va fi saptamana 27 Martie – 02 Aprilie pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Fa pasi indrazneti, saptamana viitoare, Berbec! Deschide-ti mintea, da-ti voie sa crezi si vei vedea ca vor aparea si oportunitatile. Sigur ca drumul spre succes este plin de paradoxuri, de intrebari, de obstacole, insa este important sa mergi pe drumul tau si sa iti asculti vocea din interior. Poate nu e placut intotdeauna, insa este atat de necesar.

Probabil ca vei vrea sa iesi din multime, sa simti ca in sfarsit vrei sa faci lucrurile in felul tau, sa schimbi ceva in viata ta. Incearca sa te concentrezi pe ceea ce vei avea de facut zilele urmatoare. Daca te grabesti, risti sa faci gafe si sa pierzi apoi timpul reparandu-le.

In iubire, apar tot felul de intrebari saptamana viitoare. Poate este cineva in jurul tau care ti-a inselat increderea, poate tu ai facut pe cineva sa sufere din cauza faptului ca nu ai spus adevarul. Ia aceasta intamplare trista si fa in asa fel incat ea sa se transfome intr-o lectie de viata.

Horoscop Taur

Concentreaza-te pe ceea ce conteaza cel mai mult pentru tine, saptamana viitoare, Taur. N-ai cum sa le faci pe toate sa functioneze in acelasi timp si nici nu trebuie sa incerci asta. Stabileste-ti prioritatile si planifica-ti urmatorii pasi cu atentie. Poate ca este timpul sa te intrebi cine esti, ce vrei de la tine, ce-ti doresti de la altii, ce oferi celorlalti si apoi sa te uiti la deciziile pe care le-ai luat de curand. Sunt ele aliniate cu valorile tale, cu dorintele tale?

In plan profesional, lucrurile incep sa se lege in momentul in care nu vei mai astepta ca norocul sa-ti bata la usa, in momentul in care vei decide sa lupti pentru ceea ce iti doresti. Si uita-te cu atentie la oamenii cu care iti petreci timpul, au aceleasi valori ca ale tale?

Probabil ca este o perioada in care simti nevoia sa te retragi in siguratate. Poate ca este cazul sa cauti piesa care lipseste, daca relatia in care esti nu mai functioneaza. Daca esti o persoana singura, probabil ca iti este greu sa intri intr-o noua relatie. Da-ti timp sa cunosti o persoana noua care intra in viata ta inainte sa iei vreo decizie.

Horoscop Gemeni

Lectia saptamanii viitoare pentru tine, Gemeni, este sa nu mai ignori realitatea, sa accepti adevarul. Invata sa te adaptezi, sa schimbi acolo unde lucrurile nu mai functioneaza. Poate ca n-ai prea fost pana acum sincer(a) cu tine insuti, poate ca ai incercat sa ascunzi sub pres durerile, problemele, frustrarile. Ca sa construiesti ceva durabil, ceva frumos, trebuie sa incepi sa lucrezi la fundatie. Fundatia se construieste pe obiective, nu pe ego. Nu uita asta!

Nu urmeaza o perioada buna pentru decizii mari, insa vine un moment in care Universul incearca sa iti arate ca nu esti pe calea cea buna, ca trebuie sa te gasesti, daca ti-ai permis sa te pierzi pe drum.

Daca esti intr-o relatie, incearca sa porti o discutie cu persoana iubita. Doar asa veti gasi cele mai bune solutii. Daca, in schimb, esti o persoana singura, nu duci lipsa de admiratori, insa nici nu simti ca vreunul dintre ei are intentii cu adevarat sincere in ceea ce te priveste. Deschide bine ochii!

Horoscop Rac

Universul iti transmite ca este momentul sa mergi dupa dorintele tale. Si in loc sa te plangi de ceea ce nu functioneaza in viata ta, gandeste-te la tot ce ai, la tot ce esti si la ce ai la dispozitie ca sa actionezi. Cum stii ca mergi in directia corecta? Mergi dupa ceea ce vrea sufletul tau, mergi acolo unde te duce instictul. Fii gata sa muncesti si gaseste-ti curajul!

Daca vrei sa avansezi la locul de munca, sa pornesti o afacere pe cont propriu, orice astfel de evolutie vrei sa atingi, este important sa renunti la comoditate, sa nu te relaxezi prea mult, pentru ca altii te vor lasa in urma. Poate un ajutor financiar de la o persoana te va trezi putin din amortire si iti va da un imbold.

In iubire, lucrurile par sa se aseze. Daca esti cu cineva, atata timp cat fiecare dintre voi isi indeplineste nevoile, totul merge bine. Daca esti o persoana singura, poate ar trebui sa te intrebi ce standare ti-ai creat cand vine vorba despre partenerul ideal si sa vezi daca nu cumva ele te impiedica sa lasi oamenii sa intre in viata ta.

Horoscop Leu

Saptamana viitoare vine cu o revelatie, Leu. Ai putea sa iti dai seama ca unele persoane din viata ta nu sunt asa cum ti-ai imaginat tu ca sunt, sau ies resentimente la iveala dupa ce trecutul revine in viata ta, printr-o forma sau alta. Este important sa raspunzi cu calm, cu blandete la tot ce vine spre tine. Invata ca unele lucruri nu se mai pot schimba, ca oamenii vin si pleaca si fii sincer(a) cu tine!

Se produc asadar transformari atat de necesare care te vor impinge la limita. Si sa nu iti fie frica de provocari, ele au ca finalitate evolutia, ele te ajuta sa inveti mai multe despre tine si tot ele iti ofera ocazia sa crezi in tine.

Iu iubire, este nevoie de multa rabdare si intelegere ca o relatie sa reziste pe termen lung. Ia in calcul asta atunci cand vrei ca lucrurile sa se intample imediat. Daca esti o persoana singura, incearca sa te intrebi ce cauti cu adevarat, distractia sau o relatie serioasa. Tot atunci iti vei da seama si ce vad ceilalti in tine.

Horoscop Fecioara

Probabil ca, saptamana viitoare, tot ce ar trebui tu sa faci, Fecioara, este sa te relaxezi. Nu poti controla chiar totul in jurul tau, nu mai incerca sa controlezi cu atat precizie ceea ce simti. Nu faci decat sa iti umpli mintea cu frustrari, cu nemultumiri. Bucura-te de ceea ce traiesti, de ceea ce ai si de ceea ce construiesti. Seteaza-ti un scop, insa bucura-te de drumul catre indeplinirea lui.

Este posibil sa apara niste castiguri in plus, saptamana viitoare, poate un bonus, poate o noua colaborare. Si parca simti in sfarsit ca reusesti sa respiri, sa mai scapi de presiunea problemelor financiare. Poate faci si o schimbare de look, poate incepi sa faci lucruri si pentru tine.

Daca esti o persoana singura, poate ca singurul lucru pe care il poti face este sa-ti dai voie sa simti, sa actionezi din instinct si sa nu mai intorci situatiile pe toate partile, in incercarea de a le da un sens. Daca esti cu cineva, priveste putin relatia din exterior, vizualizeaza-te pe tine in acea relatie si vezi daca te recunosti.

Horoscop Balanta

Cum stai cu iubirea de sine, Balanta? Probabil ca tot ce s-a intamplat in ultima vreme in viata ta are menirea de a te conduce intr-un singur punct. Cum te comporti atunci cand apar provocarile in viata ta? Le confrunti, fugi de ele, te identifici cu ele? Tu esti singura persoana din viata ta care poate sa faca cele mai bune alegeri pentru tine. Tu ai puterea sa faci asta! Este acolo in tine doar ca trebuie sa ii dai voie sa iasa afara!

Vezi ce obiceiuri nocive ai, ce ganduri negative iti tot apar in minte si incearca sa rezolvi asta. Goleste-ti mintea de toate aceste energii ca sa faci loc pentru altele noi. Si gandeste-te si la faptul ca poate ai tendinta de a te multumi cu putin.

Daca esti intr-o relatie, vezi cum rezolvi conflictele, daca nu cumva proiectezi propriile nemultumiri asupra partenerului de viata. Daca, in schimb, esti o persoana singura, nu te arunca cu capul inainte la fiecare vorba dulce. In spatele ei se pot ascunde intentii nu tocmai bune.

Horoscop Scorpion

Tu esti singura persoana care poate sa te ridice de jos, atunci cand simti ca esti la pamant. Poate ca n-ai trecut prin cea mai buna perioada a vietii tale, poate ai simtit tristete, poate n-ai avut chef de nimeni si de nimic. Te-ai intrebat insa de unde vine aceasta senzatie? Ai inteles ce te face sa te simti asa? Si dupa ce accepti ceea ce traiesti, poti sa incepi sa cauti solutii.

Invata sa nu iti mai pui limite singur(a). Este periculos si distructiv. Si evita certurile in perioada urmatoare. Fa ceea ce crezi ca este bine, nu mai pleca urechea in stanga si in dreapta. Pentru ca vin oportunitati mari!

Daca simti ceva puternic pentru o persoana, fa-ti curaj si declara-ti sentimentele. Se poate lega ceva frumos. Ori cineva care simte mai mult pentru tine ar putea sa isi faca curajul sa vina spre tine. Daca ti-ai gasit deja pe cineva, va apropiati din ce in ce mai mult. 

Horoscop Sagetator

Urmeaza o saptamana in care iubirea pluteste in aer. Probabil ca te vei trezi pur si simplu ca zambesti si nu stii de ce. O energie frumoasa, perfecta pentru intalniri pasionale, pentru timp petrecut cu cei dragi, cu persoana iubita. Poate ca a venit timpul sa inveti in sfarsit sa creezi un loc sigur in tine. Sa te concentrezi pe nevoile tale, pe dorintele tale. Oricum, toate interactiunile tale se bucura de un mare entuziasm saptamana viitoare.

Apar si ceva oportunitati pe partea profesionala, probabil ca vei castiga niste bani in plus, insa va trebui sa muncesti mult pentru ei. Putin mai multa grija ar trebui sa ai cand vine vorba de cheltuieli.

Daca esti o persoana singura, probabil ca inca traiesti cu nesiguranta, cu teama. Invata sa te iubesti mai mult, sa te apreciezi mai mult si vei vedea ca si ceilalti o vor face. Daca esti intr-o relatie, poate decideti sa faceti pasul urmator.

Horoscop Capricorn

Daca n-ai prea stiut pana acum ce vrei sa faci, cum sa te organizezi, cum sa faci schimbarile necesare, Universul iti da semnale ca este timpul sa setezi intentii, sa faci planuri, sa te apuci de treaba. Probabil ca mai sunt semne de intrebare, probabil ca ai nevoie de timp ca sa analizezi tot ceea ce urmeaza sa faci, poate esti intr-o pasa in care nu mai stii ce este sau nu corect. Insa inactiunea nu este o solutie.

Ai grija sa nu te transformi in omul pesimist care nu are curajul sa ia atitudine de frica faptului ca o sa dea gres. Daca simti ca nu poti sa iesi dintr-un cerc vicios, cere ajutor unei persoane dragi, unui terapeut. Nu mai fugi de probleme, infrunta-le!

Cand vine vorba de dragoste, poate ca n-ar strica sa inlocuiesti criticile cu incurajari. S-ar putea ca partenerul de viata sa iti multumeasca. Daca, in schimb, esti o persoana singura si ai pus ochii pe cineva, da-i o sansa, stati de vorba, poate sa iasa ceva frumos.

Horoscop Varsator

S-ar putea ca viata sa te puna in fata unei alegeri serioase, Varsator, saptamana viitoare. Poate ca Universul vrea sa iti transmita ca este timpul sa inchizi usa trecutului si sa iti vezi de treaba. Si vezi ca schimbarile ar putea sa fie rapide. Poate ca este nevoie doar de un mic impuls ca tu sa intelegi ca unele lucruri, persoane nu mai au ce sa caute in viata ta. Si uite asa incepe procesul de evolutie.

Ai grija la certurile care ar putea sa apara la locul de munca. Nu intra in polemica, fa-ti treaba si lasa discutiile inutile deoparte. Poate vine o oferta de munca care o sa-ti aduca bani in plus.

Poate ai pus ochii pe un coleg de munca, pe o persoana din anturajul tau. Incearca sa ii comunici ce simti, poate si persoana respectiva simte la fel si incepeti o poveste de dragoste. Daca esti intr-o relatie, iesiti din rutina, mergeti intr-o scurta escapada, la o cina romantica. Important este sa petreceti timp de calitate impreuna.

Horoscop Pesti

Probabil ca este o situatie in viata ta care nu-ti da pace, pe care poate nu o intelegi. Poate ca este timpul sa te intorci putin in trecut, sa vezi cum a inceput totul si sa iti dai singur(a) raspunsurile. Vezi ce greseli te-au adus in situatia de fata, cum ai procedat si cum poti sa faci lucrurile altfel. Nu incerca sa gasesti vinovati in jurul tau, solutia nu este sa dai vina pe unii si pe altii. Vezi cum ai permis sa se ajunga aici si ajusteaza!

Incearca sa-i eviti pe acei colegi de la serviciu care au o energie negativa, care barfesc in stanga si in dreapta. Daca nu impui limite, situatia ar putea sa te afecteze in cele din urma. Fa ceea ce ai de facut si mergi acasa.

In iubire, ai mari sanse sa intalnesti o persoana de care sa te indragostesti nebuneste, iar asta iti va da impulsul de care ai nevoie in aceste momente. Daca esti deja intr-o relatie, invatati sa va acordati timp, dar si sa va bucurati de momentele petrecute impreuna.

 

Compatiblitate si Predictii