Nu iese fum fara foc! Din fericire, atmosfera va fi cel putin fierbinte in perioada urmatoare. Luna si Soarele se aliniaza in semnul Berbecului. Asa ca tot ce am amanat pana acum prinde aripi. Suntem incurajati sa luam atitudine, sa mergem dupa ceea ce este al nostru, indiferent de riscuri si de obstacole. Si ce timp mai bun sa existe decat prezentul. Nu ne mai facem planuri pe termen lung, nu mai visam, asa cum am facut-o in sezonul Pestilor. Suntem indrazneti, spontani si determinati.

Cu semnul Berbecului in prim plan, vrem sa detinem puterea, vrem independenta si vrem sa ne pozitionam in mijlocul scenei. Tot ce ne-a tras inapoi pana acum devine praf in vant.

Lunile noi marcheaza noi inceputuri. Fie incepem un nou proiect, fie incercam ceva cu totul si cu totul nou. Ne punem oricum pe primul loc. Si reusim astfel sa capatam mai multa incredere in noi si sa facem schimbarile necesare. Orice mica schimbare in gandire, in actiune poate sa faca diferenta desi nu o sa para atat de importanta la inceput.

Si ne dam voie sa ne rasfatam. Mai ales ca probabil vom reusi sa fim mai directi, cu noi insine si cu ceilalti, ne vom arata asa cum suntem.

Cum te afecteaza Luna Noua in Berbec

Luna Noua in Berbec aduce si vindecarea. Universul iti transmite ca orice frica ai avea, orice durere, orice trauma trebuie sa iasa la suprafata ca tu sa reusesti sa te vindeci. Proceseaza-le, lasa-le sa plece si recapata-ti increderea in tine. Doar asa iti vei da seama cat de mult curaj ai.

Pana la urma, este nevoie sa inveti sa-ti infrunti propriul adevar. Nu uita ca in perioada aceasta cuvintele si gandurile au un impact extrem de mare. Asa ca gandeste-te cu atentie la ce iti doresti cu adevarat. Si nu-ti mai cere scuze pentru ceea ce esti si pentru ceea ce vrei. Pana la urma, fiecare trebuie sa-si urmeze propriile dorinte.

Atentia la reactiile emotionale care pot fi extrem de schimbatoare, pasionale si chiar impulsive. Este minunat sa poti lua decizii cu indrazneala, cu incredere, insa nu trebuie sa actionezi in graba pentru ca poti sa regreti mai tarziu.

Ai acum ocazia sa devii ceea ce iti doresti sa fii, sa mergi dupa visul tau. Ceea ce vei incepe acum va stabili tonul si muzica pentru restul anului.

Cum sa cerem ajutor universului

Berbecul stie ce isi doreste si vrea ca totul sa se intample acum, nu mai tarziu. Sa nu uitam ca Venus se afla in Taur si ne va aduce mai multa claritate a ceea ce vrem cu adevarat. Avem sprijin de la Univers, avem timpul prezent, asa ca ar trebui sa trecem la treaba negresit.

Este o perioada excelenta pentru manifestare. Cu alte cuvinte, este momentul sa vedem ce avem si unde sunt goluri. Si in momentul in care facem curatenie in jurul nostru si in mintea noastra, lasam loc pentru noi inceputuri.

De la ultima Luna Noua, care a avut loc in Pesti, am tot avut timp pentru instrospectie, am visat, ne-am imaginat, am cautat mai mult in interiorul nostru. Acum, cu aceasta Luna Noua in Berbec, primim energia necesara sa si facem ceva, primim curaj si un impuls extraordinar.

Daca vrei sa incepi o noua relatie, sa mergi catre un loc nou de munca, sa iti deschizi o afacere, sa studiezi ceva, sa te apuci de sala, aceasta perioada este excelenta. Este nevoie de putina grija atunci cand vine vorba de impulsivitate pentru ca vom avea tendinta de a ne arunca cu capul inainte. Analizeaza cu atentie orice situatie!

Pune pe hartie toate dorintele tale. Vezi care s-au implinit si care nu. Poti sa iti pui urmatoarele intrebari:

  • Ce lucruri noi vreau sa incep?
  • Cine sunt eu?
  • Cine vreau sa fiu?
  • Care sunt nevoile mele? Sunt ele satisfacute?

Dupa ce iti dai raspunsurile, stabileste-ti intentiile pentru urmatoarele luni si ai incredere in proces. Este important sa incepi sa iei masuri inca din primele doua saptamani dupa ce are loc Luna Noua.

Sursa foto coperta: Image by Freepik.