Saptamana debuteaza cu sezonul Berbecului si cu Echinoctiul de Primavara. Ce energie puternica, optimista, de sarbatoare si crestere ne asteapta. Primim incredere, avant, bucurie, abundenta si speranta. Iar o Luna Noua care se formeaza tot in Berbec ne ofera prilejul perfect pentru a ne seta intentiile.

Mercur se afla si el tot in Berbec si da tonul conversatiilor importante pentru fiecare dintre noi. Comunicam rapid, incisiv si reusim sa prindem din zbor noi oportunitati, iar energia Berbecului ne face sa mergem dupa ceea ce ne dorim.

Spre finalul saptamanii, Marte intra in Rac si e posibil sa ne incetineasca putin si sa ne faca destul de capriciosi. Unii vor avea impulsul de a abandona lupta. Iar Pluto in Varsator ne va cere poate sa facem un pas inapoi ca sa vedem ce atasamente din trecut ne trag in jos. Este important, dincolo de orice, sa imbratisam schimbarea!

Iata cum va fi saptamana 20 – 26 Martie pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Soarele intra in semnul tau la inceputul saptamanii. Nici macar nu este nevoie sa mai spunem ca vei straluci pentru ca asta este starea ta de fapt. Reusesti sa impresionezi doar prin simpla ta prezenta, insa incearca sa nu te grabesti. Analizeaza putin mai mult inainte de a lua o decizie. Si cu Luna Noua care se formeaza in semnul tau, ai acum ocazia sa iti stabilesti clar si concis intentiile pentru urmatoarea perioada.

Pluto intra in Varsator saptamana viitoare si te va obliga practic sa incepi sa tai legaturi nocive, sa faci putina curatenie si sa scapi de toxicitate. Pot sa apara tensiuni, insa doar asa vei face loc pentru noi legaturi sanatoase si frumoase.

Daca esti intr-o relatie, incearca sa rezolvi orice problema apare cu rabdare si calm. Vezi cum poti sa acorzi mai mult timp persoanei iubite. Iar daca esti o persoana singura, deschide-ti inima pentru ca este posibil sa iti apara in cale cineva extrem de interesant.

Horoscop Taur

Incepi saptamana in forta, Taur! Soarele paraseste semnul Pestilor si intra in Berbec, iar asta iti va da un avant considerabil in cariera. Foloseste-te si de momentul in care Luna Noua se formeaza tot in Berbec. Poate este rost de un nou inceput plin de pasiune. Oricum, daca vrei sa incepi un proiect nou, sa avansezi la locul de munca, saptamana viitoare ai toate sansele sa iti reuseasca. Ai incredere ca vei primi ceea ce ai cerut cu inversunare.

Pluto intra in Varsator saptamana viitoare si te ajuta sa cresti. Probabil ca viata ta profesionala va ajunge la un alt nivel. S-ar putea sa te confrunti si cu scurte perioade in care sa te retragi in singuratate, sa rumegi la evenimentele recente si sa iti faci noi strategii.

Daca esti intr-o relatie, cu comunicare veti reusi sa treceti peste neintelegeri, iar daca esti o persoana singura, invata ca tu esti regizorul propriei tale vieti, ca tu esti singurul/singura in masura sa decida ce iti place sau nu, ce iti aduce fericire sau nu. Invata sa te bucuri de singuratate, sa te iubesti mai mult. Vei primi inzecit in momentul potrivit.

Horoscop Gemeni

Pregateste-te sa preiei din indrazneala Berbecului, odata ce Soarele intra in acest semn plin de pasiune. Probabil ca vei lasa castigurile si cariera pe locul doi pentru ca vei fi mult prea ocupat(a) sa stralucesti. Poate iesi mai mult cu prietenii, mergi la evenimente. Luna Noua in Berbec nu face decat sa intareasca ideea ca, daca vrei sa atingi fericirea, tu trebuie sa faci ca lucrul asta sa se intample.

Este important ca, in perioada urmatoare, sa te concentrezi pe visurile tale, pe dorintele tale, sa muncesti pentru ele si sa te inconjori de oameni care te pot ajuta sa le indeplinesti. Orice lectie este binevenita acum. Nu-i neglija pe cei dragi. Fa-ti timp pentru cine conteaza.

Spre finalul saptamanii, Marte intra in Rac iar tu vei simti poate nevoia sa incetinesti si sa-ti analizezi cu atentie viata. Tinta este fericirea si probabil ca vei porni in cautarea echilibrului, a implinirii. Asta poate sa insemne si ca elimini din viata ta situatii, legaturi care nu te mai implinesc. Bafta la curatenia de primavara!  Asa poti sa faci loc pentru cineva nou, daca esti o persoana singura. Daca esti cu cineva, planuiti o escapada. Probabil aveti nevoie de niste adrenalina.

Horoscop Rac

Poate ai trecut prin niste zile mai negre, prin situatii mai dure si trebuie sa recunosti ca slabiciunea ta pentru drame inca e acolo. Din fericire, perioada plina de emotii si introspectii, sub semnul Pestilor, ia sfarsit. Soarele intra in Berbec si iti da ocazia sa iei toata suferinta si sa o transformi in sursa de putere pentru viitor. Nu este cazul sa iti mai plangi de mila. Vezi unde esti si ce ai de facut.

Ai putea sa cunosti oameni noi care sa te ajute sa evoluezi mult. Foloseste-te de Luna Noua in Berbec ca sa iesi in fata, sa te aplauzi pentru puterea de a trece peste perioadele grele si sa faci ceva si pentru tine. Cat timp iti tratezi visurile si dorintele cu seriozitate si cu consecventa, succesul nu are cum sa nu apara.

Marte intra in semnul tau saptamana viitoare iar tu prinzi incredere in propriile forte. Ai putea chiar sa te indragostesti pana peste cap foarte curand. Nu uita ca tu esti prima persoana careia trebuie sa ii acorzi intreaga ta atentie. Probabil sa apara ceva provocari in relatia de cuplu, daca esti cu cineva. Pune-te in pielea partenerului de viata. Nu e rau cateodata sa mai faci si un pas inapoi ca sa vezi imaginea de ansamblu.

Horoscop Leu

Fa-ti timp, Leu, sa intri in contact cu tine. Urmeaza o perioada in care ai putea sa simti neliniste, un sentiment care sa te conduca spre ideea ca este nevoie de schimbare in viata ta. Poate n-ai reusit cu succes sa impui unele limite si incepi sa o faci acum. Poate apar semne de intrebare legate de unele dintre conexiunile tale. Poate sa apara confuzia. Luna Noua in Berbec ar putea sa faca ceva lumina. Lunile noi reprezinta noi inceputuri, asa ca foloseste-te de acest moment ca sa iti stabilesti intentiile.

Saptamana viitoare, incearca sa practici mai mult recunostinta, sa te bucuri mai mult de viata, sa intelegi ca primesti ceea ce transmiti la randul tau in Univers. Trateaza-i pe ceilalti cu bunatate, cu compasiune si vei vedea ca vei reusi sa atragi magia in viata ta. Invata sa iti vizualizezi viitorul, sa simti ca ai deja lucrurile la care ravnesti atat de tare.

Cu Marte in Rac, probabil ca vei incepe sa privesti putin altfel relatiile. Daca esti cu cineva, poate duceti legatura voastra la un alt nivel. Va faceti planuri de viitor, vorbiti despre visurile voastre. Daca esti o persoana singura, incearca sa privesti cu atentie in jur. Poate dai o sansa unui om pe care probabil ca l-ai cam subestimat.

Horoscop Fecioara

Cu Soarele in Berbec, iti dai voie sa te bucuri de micile sau de marile placeri ale vietii. Poate ai parte de cateva nopti albe, romantice, sau te rasfeti pur si simplu la spa. Oricum, experimentezi placerea asa cum iti dai voie foarte rar sa o faci. Iar asta este minunat. Apar schimbari in ceea ce priveste dragostea. Iti dai seama ca trebuie sa oferi in iubire, nu sa astepti tot timpul sa primesti de la celalalt si sa ai impresia ca ti se cuvine, fara un minimum de efort din partea ta.

Daca o sa intalnesti pe cineva in urmatoarele zile, ia-ti timp pentru cunoastere, nu te arunca intr-o relatie fara sa incerci macar sa cunosti omul de langa tine. Este posibil sa ai tendinta de a te misca un pic prea repede cand vine vorba de iubire.

Energia Berbecului te va face sa muncesti mai mult, mai bine, cu mai multa disciplina, daca se poate mai mult, cunoscandu-te pe tine, Fecioara. Oricum, asta iti aduce noi inceputuri, noi colaborari frumoase, noi povesti interesante. Tine minte: nu mai este loc de ocolisuri, de secrete in perioada urmatoare.

Horoscop Balanta

Odata cu sezonul Berbecului, vine pentru tine o perioada provocatoare, insa atat de frumoasa. Este timpul sa evoluezi, sa cresti, sa iti mai arunci cate un ochi si printre legaturile tale si sa vezi daca este cazul sa lasi ceva sau pe cineva sa plece. Pare destul de transant, insa tu stii cel mai bine cine sau ce te tine pe loc. Si incearca sa te bucuri mai mult de prezent.

Probabil ca apare un element care te va motiva extrem de mult sa cresti in planul profesional. Tu trebuie doar sa iti canalizezi energia catre scopurile tale, iar rezultatele vor aparea mai devreme sau mai tarziu. Se intampla lucruri interesante si pe sectorul emotional. Relatia ta de iubire se imbunatateste, se mai incalzesc lucrurile intre voi. Daca esti o persoana singura, incearca sa te deschizi si sa mergi in locuri unde poti sa cunosti oameni noi. Ai toate sansele sa intalnesti o persoana interesanta.

Incearca asadar sa te bucuri mai mult de viata, de toate oportunitatile care iti apar in cale, sa petreci mai mult timp cu cei dragi. Mai ales ca vin vesti bune pentru tine saptamana viitoare.

Horoscop Scorpion

Soarele intra in Berbec la inceputul saptamanii si iti da un semnal de alarma. Invata sa te mai pui si pe primul loc, sa ai grija si de nevoile tale, sa te relaxezi, sa te tratezi cu respect si cu bunatate. Orice rutina, orice obicei care nu-ti mai serveste este momentul sa dispara. Foloseste-te de energia adusa de Luna Noua in Berbec pentru a renunta la atasamente nocive, la legaturi deficitare, la tot ceea ce nu iti mai aduce pace si implinire. Incearca, in primul rand, sa vezi ce este in neregula in rutina ta zilnica.

Marte in Rac iti da apoi avantul necesar sa mergi dupa ceea ce este al tau, sa iti indeplinesti dorintele si sa acorzi o mai mare importanta sperantelor tale. Lasa-ti instinctul sa te ghideze atunci cand ai de facut alegeri importante. Si invata sa iti cunosti mai bine emotiile ca sa capeti controlul asupra lor.

Daca esti intr-o relatie, poate faceti pasul cel mare, sau va mutati impreuna. Insa, din nou, apare in prim plan nevoia de a te ingriji pe tine mai mult. Daca esti o persoana singura, ai ocazia sa cunosti pe cineva, mai ales ca te bucuri in perioada asta de un magnetism nebun.

Horoscop Sagetator

Soarele paraseste semnul Pestilor si intra in Berbec. Asa ca te va bucura nespus energia unei alte zodii de foc, asa cum este si cazul tau. Nimic nu te mai impiedica acum sa te bucuri de viata sociala, de popularitate, de noi aventuri. Probabil ca vei mai lasa munca deoparte, noptile tale albe de introspectie si vei vrea sa iesi din casa, sa te distrezi cu prietenii. In plus, descoperi noi pasiuni, sau revii la unele vechi, pe care le-ai cam pus pe pauza.

Cu Luna Noua in Berbec, este din nou un moment excelent sa te aliniezi cu pasiunile tale, cu ceea ce iti aduce placerea, extazul. Este timpul sa sarbatoresti munca grea din ultimul an.

Pluto intra in Varsator tot saptamana viitoare si da startul unei perioade extrem de lungi in care te vei concentra pe toate relatiile tale. Vrei durabilitate, vrei stabilitate, vrei legaturi sanatoase. Daca esti intr-o relatie, vezi daca reusesti sa echilibrezi propriile nevoi cu nevoile cuplului si sa gasesti o o varianta de a le impaca pe amandoua. Daca esti o persoana singura si cunosti pe cineva nou, incearca sa vezi daca interesele si valorile voastre se intersecteaza. Nu te arunca cu capul inainte.

Horoscop Capricorn

Daca treci printr-un moment in care simti nevoia parca sa te ascunzi, sa nu te mai gandesti la nimic, parca nici nu mai privesti viitorul cu optimism, este nevoie de putina introspectie. Ia-ti timp, mai ales cand Luna Noua se formeaza in Berbec, sa te uiti putin in trecut, la relatiile tale, la deciziile tale si incearca sa iti dai seama ce iti doresti cu adevarat de la viata, de la tine, de la un partener. Nu-ti mai neglija nevoile. Meriti tot ce este mai bun.

Daca ti-ai pierdut energia si la munca, esti timpul sa iei actiune. Soarele in Berbec iti va da imboldul de care ai nevoie sa recuperezi timpul pierdut. Vezi care este domeniul unde ai stagnat si schimba ceva. Iar daca cineva te-a facut sa iti pierzi increderea in puterile tale, este timpul sa schimbi foaia. Asa vei reusi sa atragi in viata ta oamenii care sa te incurajeze, care sa te sustina, nu care sa iti taie aripile.

Este posibil sa cunosti pe cineva, daca esti o persoana singura. Insa asigura-te ca ai renuntat la conexiunile vechi si ca esti pregatit(a) sa iti deschizi inima cu adevarat. Sigur ca nu trebuie sa excluzi o potentiala relatie frumoasa, stabila, insa este important sa te vindeci de ranile trecutului.

Horoscop Varsator

Cu Mercur si cu Soarele in Berbec, saptamana viitoare este despre speranta, dar si despre asumare. Mergi inainte, ramai unde esti, sau o iei inapoi? Nu vei mai avea cum sa traiesti cu scuze, cu motive de tot felul pentru a nu clarifica unele situatii din viata ta. Este nevoie de o discutie cu o persoana, poate cu partenerul de viata? Nu o mai amana. Rezolva lucrurile intr-un fel sau altul. Ia o decizie!

Pluto in Varsator va pune si el paie pe foc asa ca este momentul sa iti infrunti cele mai mari frici. Va fi cu tensiune, cu provocari de tot felul, insa va aduce lumina si claritate in viata ta. Asa vei reusi sa vezi pe cine pastrezi in viata ta si la cine renunti. Mare atentie la cei pe care ii lasi sa intre in aceasta perioada in viata ta.

Daca esti intr-o relatie, poate ai nevoie de putin timp cu tine ca sa iti lamuresti unele chestii. Insa nu iti neglija partenerul, poate ca si el are la randul sau cateva situatii de clarificat. Daca esti o persoana singura, trebuie sa te impaci cu tine ca sa poti atrage in viata ta o persoana cu care sa poti construi.

Horoscop Pesti

Soarele iti paraseste semnul si se pregateste sa intre in Berbec. Nu este o veste rea, dimpotriva. Apare abundenta in viata ta, fie ca ne referim la bani sau la emotii frumoase. Asa ca, pentru moment, bucura-te de ceea ce traiesti, de ceea ce vine spre tine. Gandeste-te la parcursul tau ca la un drum pe care il faci cu tine si pentru tine. Accepta ca unele situatii nu se pot schimba, ca unii oamenii sunt intr-un anumit fel si ca nu ii poti schimba. Tot ce poti sa faci este sa mergi inainte si sa lasi in urma tot ceea ce nu iti mai serveste pe drum.

Relatiile tale se imbunatatesc saptamana viitoare. Daca esti cu cineva, probabil ca vei lua atitudine, poate unul dintre voi planuieste o seara romantica, poate un cadou. Iar daca esti o persoana singura, ai posibilitatea de a atrage in viata ta o conexiune profunda care sa se transforme in ceva foarte frumos.

Este foarte important sa intelegi ca atunci cand viata te pune in fata unei situatii, de orice fel, este important cum alegi sa actionezi sau daca alegi actiunea. Nu mai ascunde sub pres problemele, nu renunta, confrunta-le!

 

Hartile astrale Natala si Karmica