Urmeaza o saptamana interesanta, mai ales ca Venus paraseste zodia Berbec si paseste cu incredere in Taur. Venus este planeta iubirii, a placerilor, iar Taurul inglobeaza cel mai bine poate loialitatea si senzualitatea. Asa ca este momentul perfect sa ne aratam iubirea. Venus in Taur ne invata ca nu stim niciodata prin ce trece un om, asa ca ar trebui sa ii tratam pe toti cu blandete, cu bunatate.

Urmatoarea perioada este despre respect, despre iubirea stabila. Nu ne mai lasam purtati de placeri de moment, nu mai cautam adrenalina, vrem angajament, vrem securitate in toate relatiile noastre.

Vrem stabilitate si in cariera, dar si in contul bancar, asa ca ne vom concentra si pe acest aspect care capata o mai mare importanta acum. Mare atentie la cheltuieli in zilele urmatoare!

Iata cum va fi saptamana 13 – 19 Martie pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

O sansa la locul de munca ar putea sa apara saptamana viitoare si poate reusesti in sfarsit sa ajungi acolo unde ti-ai propus. Pastreaza-ti ambitia care te caracterizeaza. Si nu intra in defensiva de fiecare data cand cineva te contrazice sau iti critica alegerile. Nu te costa nimic sa fii bland(a) cu ceilalti, dar mai ales cu tine. Vezi ca este posibil sa cunosti oameni noi care sa te ajute mult in cariera. Iar unul dintre ei ar putea sa se transforme in ceva mai mult.

Venus intra in Taur saptamana viitoare, iar tu trebuie sa profiti de aceasta energie extraordinara si sa mergi in cautarea placerilor. Rasfata-te in aceasta perioada, cumpara-ti o haina noua, fa un tratament, uita-te la un film bun. Si, intr-o stare de liniste si de bucurie, poti sa atragi iubirea in viata ta.

Invata ca stresul este parte constanta a vietii, mai ales in zilele noastre, si ca poti sa ii faci fata, poti sa gasesti fericirea, daca incetezi sa o mai cauti in altii si daca incepi sa o gasesti in interiorul tau.

Horoscop Taur

Fii pe faza, Taur! Venus intra in semnul tau saptamana viitoare, iar tu ai putea sa incepi sa te intrebi ce iti doresti cu adevarat de la partenerul de viata, de la un viitor partener… Intreaba-te cum te comporti in relatiile tale? Exista un tipar pe care il urmezi? Invata sa te asculti mai mult, sa te pretuiesti mai mult. Urmeaza pentru tine surprize incredibile care vor incheia o etapa a schimbarilor prin care tocmai ai trecut.

Urmeaza oricum o perioada dulce pentru indragostiti, mai ales pentru cei care isi doresc aceleasi lucruri, care lupta pentru aceleasi scopuri in relatie. Iar daca esti o persoana singura, foloseste-te de armele de seductie, pentru ca vor fi incarcate la maximum in urmatoarea perioada.

Ai putea sa simti si o usoara stare de amortire. Daca simti nevoia sa pui totul pe pauza, nu te forta. Odihneste-te si pregateste-te pentru tot ce iti va oferi viata.  Pentru ca apar noi oportunitati si pe plan profesional. Trebuie doar sa alegi cu grija. De incredere si de pragmatism nu vei duce lipsa zilele urmatoare.

Horoscop Gemeni

Astrele te sfatuiesc sa-ti iubesti mai mult viata, sa te iubesti mai mult pe tine insuti. Analizeaza cu atentie emotiile care te blocheaza, comportamentele pe care le ai in anumite situatii mai complicate, in iubire sau in planul profesional. Seteaza-ti intentiile pentru viitor si munceste pentru ele tot timpul, nu doar cateodata. Este important sa nu iti pierzi speranta si sa nu lasi frica sa puna stapanire pe orice actiune intreprinzi.

Daca vorbim de romantism, minunata Venus intra in Taur saptamana viitoare si aduce pasiune si senzualitate in viata ta amoroasa. Probabil ca prietenii tai vor auzi povesti intense dupa weekend-ul viitor. Daca esti o persoana singura, pregateste-te asadar pentru o noua aventura in dragoste. Poate se leaga lucrurile si se infiripa o poveste de dragoste.

Oricum, se produc schimbari in viata ta amoroasa. Cu alte cuvinte, s-ar putea sa simti nevoia sa te asezi, poate vezi unele lucruri mai clar, devii un om mai responsabil. Daca esti intr-o relatie care nu prea mai functioneaza, poate este timpul pentru acea discutie serioasa in urma careia sa decideti pe ce cale sa o luati.

Horoscop Rac

O discutie, o disputa, un eveniment neasteptat ar putea sa aduca o incheiere in viata ta, Rac. Nu te speria, este lucrul de care poate ca ai acum cea mai mare nevoie. Ai nevoie de echilibru in viata ta, asa ca asigura-te ca vezi imaginea de ansamblu inainte de orice decizie definitiva. Poate ca ajungi la finalul unei calatorii si incepi o alta. Este nevoie de mult curaj din partea ta.

Venus in Taur aduce iubirea in viata ta, insa este vorba mai degraba de iubirea stabila, iubirea care aduce liniste, nu zgomot, iubirea care dureaza. Este important sa primesti cu inima deschisa orice noutate vine spre tine.

Nu te neglija, daca ai facut-o pana acum. Si oricat de confortabil se simte delasarea, invata sa spui DA provocarilor si sa mergi dupa ceea ce iti doresti cu toate fortele. Iar daca ai avut parte recent de o lovitura neasteptata, care te-a destabilizat, ridica-te de la pamant, oricat de greu ar fi si recapata-ti forta si rezistenta.

Horoscop Leu

Orice dezamagire, orice durere ascunde in realitate o lectie importanta pentru tine. Asa ca lasa-ti ranile sa se vindece, invata din acea experienta dureroasa si mergi mai departe. Vezi de unde vin emotiile negative, da-ti voie sa le exprimi, lasa mandria deoparte si elibereaza orice gand, sentiment care te tin pe loc. Nu uita ca meriti mai mult!

Cu Venus in Taur, ai putea sa simti nevoia de mai multa stabilitate in viata amoroasa. Linistea de acasa iti poate aduce productivitate in celelalte domenii ale vietii. Daca esti o persoana singura, o oferta extrem de interesanta ar putea sa iti apara in cale. Nu-i da cu piciorul.

Tu trebuie sa intelegi ca poti sa ajungi unde vrei, ai toate datele necesare, insa este important sa iti setezi obiective pe termen lung, sa lucrezi eficient, sa nu te blochezi in credinte vechi, in obiceiuri vechi si sa mergi dupa ceea ce vrei, sa iti asumi si riscuri. Indrazneste sa pleci in urmatoarea aventura. Poate ca lucrurile nu se vor lega atat de repede pe cat ti-ai dori, insa la un moment dat vei fi realizat ceea ce ti-ai dorit dintotdeuna.

Horoscop Fecioara

Romantica Venus intra in Taur saptamana viitoare, iar tu, Fecioara, vei incepe sa-ti schimbi modul in care priveai pana acum relatiile de iubire. Probabil ca vin niste constientizari, daca nu le-ai simtit deja. Si fie incepi sa mergi din nou la intalniri, daca ai luat o pauza, fie incepi sa te gandesti serios la cum arata partenerul ideal pentru tine, relatia de iubire care sa te implineasca. Iti dai in sfarsit voie sa vorbesti, sa spui ce simti, ce iti doresti.

Daca esti cu cineva, poate este rost de casatorie. Pentru ca urmeaza o perioada cu pasiune, cu intimitate, cu transformare si alchimie. Plus ca ai putea sa iti schimbi si din obiceiuri, poate mergi la sala, poate iti gasesti un nou hobby.

La serviciu, pare ca nu totul este roz. Iar tu muncesti parca din ce in ce mai mult. Asa ca incearca sa iti faci timp si pentru tine, pentru cei de acasa. Fa si ceea ce iti place. Sigur ca nu este in regula sa iti neglijezi munca, insa invata sa-ti iei timp sa respiri.

Horoscop Balanta

Astrele te sfatuiesc sa ai mai multa incredere in tine, sa iti asculti instinctul si sa nu te mai critici atat de mult pentru orice decizie. Pentru ca este posibil sa ajungi in fata unor alegeri importante. Poate va fi nevoie sa indepartezi din viata ta oameni care nu mai au ce cauta acolo. Nu va fi usor, insa probabil ca este necesar sa faci asta, in acest moment al vietii tale. Si cu cat inveti sa te accepti mai mult, sa te iubesti mai mult, si relatiile tale vor deveni mai puternice.

Daca esti intr-o relatie, invata sa te deschizi mai mult in fata partenerului, sa ii dai voie sa te vada asa cum esti tu pe interior. Si, in acest fel, relatia ta poate sa ajunga la un alt nivel. Daca esti o persoana singura, probabil ca esti intr-o perioada in care preferi singuratatea. Si nu este nimic gresit sa petreci timp cu tine, sa te descoperi, sa descoperi ce vrei.

Daca astepti o suma de bani, sau vrei sa iei un imprumut, este posibil sa se rezolve situatia in perioada urmatoare. Poate chiar decizi sa iti urmezi o dorinta mai veche, sa schimbi parcursul profesional, sa te reorientezi.

Horoscop Scorpion

Invata sa ai mai multa grija de tine si incearca sa intelegi ca nu ai nevoie de cineva care sa te aprecieze pentru ceea ce esti. Trebuie sa o faci tu, inainte de toate. Si chiar daca esti cu cineva, nu mai astepta ca celalalt sa te valorifice asa cum tu nici macar nu incerci sa o faci. Universul incearca sa iti transmita ca atunci cand tu esti bine cu tine, impacat(a) cu deciziile tale, se vede si se simte. Iar cu Venus in Taur, este timpul sa apelezi la romantism daca vrei sa readuci pasiunea in legatura ta. Foloseste-ti puterea de seductie daca esti o persoana singura.

Exista asadar o mare sansa de a intra intr-un parteneriat stabil si fructuos, fie in sfera profesionala, fie in planul amoros. Ti se cere insa munca, responsabilitate, determinare, daruire. O nedreptate care ti s-a facut sau la care ai luat parte isi primeste acum pedeapsa si orice situatie tensionata ia sfarsit acum.

Ai incredere in tine, ai speranta ca poti sa treci peste orice si fa tot ceea ce poti cu ceea ce ai la dispozitie. Nimic din ce urmeaza sa se intample nu este un lucru caruia nu ii poti face fata. 

Horoscop Sagetator

Pentru tine, Sagetator, pare ca urmeaza o perioada a marilor intrebari. Stii ce iti aduce fericirea? Iti asculti instictul? Cui ii esti fidel(a)? Este nevoie sa intelegi ce iti aduce cu adevarat stabilitatea, armonia in suflet. Cu Venus in Taur, poate ca este cel mai bun moment sa faci aceasta introspectie. Fie ca incepi o aventura fierbinte, ca traiesti deja o poveste de dragoste, este important sa-ti intelegi propriile nevoi si sa vezi daca ele iti sunt satisfacute.

Venus in Taur iti ofera si libertatea de a-i comunica partenerului, fie nou sau vechi, dorintele tale ascunse, fierbinti. In cazul in care lucrurile nu merg atat de bine intre voi, poate va ganditi sa luati o pauza, sa incheiati definitiv relatia. Nu te speria, orice schimbare are un scop ascuns.

Poate iti vine o idee geniala si reusesti sa avansezi mult in cariera. Este important sa muncesti si sa te bucuri de fiecare realizare. Nu te trata insa cu prea multa duritate daca nu poti sa duci toate sarcinile la capat. Este timp suficient pentru toate.

Horoscop Capricorn

Lectia saptamanii viitoare va fi strans legata de modul in care te raportezi la fericire. Daca simti ca ea depinde exclusiv de unele lucruri, de ceea ce posezi, poate ar trebui sa cauti mai mult in interiorul tau si sa cauti fericirea acolo. Nu poti avea chiar totul, nimeni nu poate si este ok. Cu cat accepti asta mai repede, cu atat mai linistita si mai buna va fi viata ta. Stai fata in fata cu adevarul, oricat de inconfortabil ar fi si imbratiseaza-l.

Venus ajunge in Taur saptamana viitoare si pune pasiune, senzualitate in relatiile tale. Este un moment excelent sa lasi la o parte munca si sa te bucuri de amor. Poate incepi o relatie pasionala, cu flirt si romantism in spatele usilor inchise. Oricum, te vei bucura de momente fierbinti si daca esti deja intr-o relatie de cuplu.

Insa dincolo de pasiune, tu continui sa cauti siguranta si stabilitatea in orice relatie ai avea. Este important sa inveti cate ceva nou despre tine cu fiecare experienta si sa intelegi ca evolutia nu vine cu liniste, vine cu zbucium, cu momente la limita, cu decizii imprevizibile.

Horoscop Varsator

Unele experiente dureroase din trecut pot sa revina acum in prezent, insa doar ca tu sa inchei acele capitole pentru totdeauna. Poate ca este nevoie de inca un semn de la Univers ca sa intelegi de ce s-au intamplat unele lucruri si ca trebuie sa mergi mai departe. Nu-ti ascunde emotiile, lasa-le sa iasa la suprafata. Este posibil sa simti nevoia de singuratate, insa, trebuie sa inveti sa ii lasi pe ceilalti sa te ajute, atunci cand ai cea mai mare nevoie.

Cu Venus in Taur, vei simti nevoia de incredere, de siguranta in iubire. Vrei dulceata, vrei si seriozitate. Insa este important ca persoana iubita sa stie ce simti pentru ea. Nu-ti face griji ca ai putea spune ceva gresit. Conversatiile curg intotdeauna usor daca toate cuvintele vin din inima.

Un nou proiect, sau o oportunitate in cariera iti poate da imboldul de care ai nevoie sa ajungi mai sus in ierarhie. Poate chiar schimbi macazul, schimbi domeniul de lucru. Iar daca iti vei folosi toate abilitatile, succesul n-are cum sa nu apara. Poate ca a venit timpul sa renunti la unele lucruri din viata ta. Insa totul va fi spre binele tau.

Horoscop Pesti

Poate ca a venit timpul sa iti analizezi putin relatiile cu cei dragi. Cat de mult te sustin cei din jurul tau, cat de mult iti satisfac ei nevoile. Reusesti oare sa mentii niste limite sanatoase? Ori ai tendinta de a te lasa pe tine la urma atunci cand ceilalti au nevoie de ajutorul tau, de sprijinul tau? Si dupa ce iti dai toate raspunsurile, incearca sa remediezi problemele, presiunea care parca s-a instalat in ultima vreme. Urmeaza o perioada buna pentru meditatie, poate iti iei timp doar pentru tine si faci o introspectie.

Si uite asa ar putea sa inceapa o perioada a transformarilor in toate relatiile tale. Poate este nevoie de cateva discutii serioase cu cei dragi. Venus in Taur iti da inspiratie si energie ca sa faci lumina atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Foloseste-te de instinct, seteaza-ti obiective clare si mergi inainte oricat de multe obstacole iti ies in cale.

Daca esti o persoana singura, un flirt, poate la o iesire cu prietenii, poate sa se transforme in ceva serios. Tu vrei stabilitate, iar daca iti vei seta intentiile, Universul te va ajuta sa obtii ceea ce iti doresti.

 

Hartile astrale Natala si Karmica