Este timpul pentru curatenia de primavara. Timpul sa aruncam hainele groase, sau sa le depozitam in dulapuri mai greu accesibile si sa vedem cat loc ne-a ramas pentru hainele noi. Iar Luna Plina in Fecioara se va asigura, cu ochiul ei critic, ca ai facut curatenia necesara, ca ai scapat de lucrurile ponosite si ca esti gata sa transformi dezordinea in ordine. In acelasi timp, Saturn intra in Pesti si aduce combustibilul necesar ca sa-ti incepi calatoria la viteza maxima. Drumul poate sa fie anevoios, tocmai pentru ca nu vei mai putea sa o iei pe ocolite, sa fentezi anumite obstacole. Iar asta poate sa fie o binecuvantare, pentru ca vei putea sta  fata in fata cu propriile emotii negative, cu propriile dureri, cu propriile traume nerezolvate si le vei pune in sfarsit capat.

Iata cum va fi saptamana 6 – 12 Martie pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Pare ca succesul iti surade in cariera, saptamana viitoare, Berbec. Munca vine la pachet cu responsabilitati asa ca este timpul sa te organizezi. Luna Plina in Fecioara te va aduce fata in fata cu obiceiurile tale. Si poate ca este momentul sa faci diferenta intre ceea ce trebuie sa faci si ceea ce iti doresti sa faci. In plus, nerabdarea de care dai dovada iti poate strica planurile.

Incearca sa nu te mai uiti la ceea ce fac altii, la realizarile lor, la relatiile lor. Concentreaza-te pe ce ai de facut, pe ceea ce iti doresti. Daca esti o persoana singura, nu dispera. Incearca sa fii bine tu cu tine. Asa poti sa atragi iubirea in viata ta. Daca esti cu cineva, incearca sa vezi cand a disparut pasiunea si cum poti sa o readuci in relatia voastra.

Si, odata ce ai ales un drum, incearca sa ramai acolo. Nu renunta doar pentru ca lucrurile devin mai grele. Nu vei reusi niciodata sa ajungi la capat cu o astfel de atitudine. Incearca sa tii pasul cu schimbarile, pune-ti lucrurile in ordine si vezi cu, poti sa le imbunatatesti cu pasi mici, de la o zi la alta. Vei vedea ca te vei simti mult mai bine.

Horoscop Taur

Cu Luna Plina in Fecioara, la inceput de saptamana, trecutul iti bate la usa. Si n-ar fi rau sa ii deschizi. O persoana cu care ai trait o poveste de dragoste s-ar putea intoarce acum, cu regrete si scuze. Iar tu trebuie sa iti dai seama daca o vrei inapoi sau daca inchei definitiv capitolul. Este un pariu pe care viitorul tau trebuie sa il castige in defavoarea a ceea ce a fost in trecut.

Unii pot avea tendinta de a-si idealiza partenerul, de a-si idealiza relatia. Incearca sa vezi lucrurile asa cum sunt ele cu adevarat. Daca esti cu cineva si lucrurile merg bine, sa stii ca intotdeauna se poate mai bine, mai ales daca gasiti modalitati prin care puteti sa condimentati lucrurile. Cu un strop de senzualitate, un pic de aventura poate…

Spre weekend, parca prinzi curaj si decizi sa iti reorganizezi putin viata profesionala. Poate faci niste schimbari, poate reiei un proiect mai vechi. Oricum, vei avea o viziune mai clara a ceea ce ai de facut. Nu te grabi cand vine vorba de investitii. Este important sa analizezi orice oportunitate cu mare atentie. 

Horoscop Gemeni

Luna Plina in Fecioara vine pentru tine, Gemeni, ca o revelatie care nu se va simti pe cat de confortabil ti-ai dori. Gaseste-ti pacea, calmul, nu te purta dur cu tine insuti. Nu pierzi nimic daca te tratezi cu blandete, atunci cand esti doar tu cu tine. Si poate renunti, usor, usor, la scutul pe care l-ai pus in jurul inimii tale. Este important sa intelegi foarte bine cine esti, ce vrei si sa alegi in consecinta.

Nu este exclus sa incepi un adevarat proiect de schimbare a locuintei, poate reorganizezi, schimbi mobila. Este important pentru tine ca locuinta ta sa fie ca un adevarat sanctuar, in care sa te simti cu adevarat acasa.

Daca esti o persoana singura, nu-ti pierde speranta, chiar daca urmatoarele zile ar putea sa se simta ca si cum nu vezi luminita de la capatul tunelului, ca si cum drumul spre iubire este pavat numai cu obstacole. Iar daca esti cu cineva, nu-ti varsa nemultumirile cauzate de serviciu pe omul iubit. Cu vorbele poti sa ranesti atat de usor.

Horoscop Rac

La inceput de saptamana, o Luna Plina in Fecioara te va incuraja sa iti deschizi inima. Este important sa inveti sa spui ceea ce simti, fara exagerari, fara sa omiti parti importante. Nu trebuie nici sa imbraci cuvintele in haine pompoase, nici sa te intrebi mereu daca spui ceea ce trebuie. Trebuie sa lasi cuvintele sa iasa, in cuplu, sau in orice alta relatie. Ce declaratie de iubire bate sinceritatea?

Este timpul sa lasi la o parte dramele, sa incetezi sa dai vina pe tine sau pe ceilalti. Concentreaza-te pe orice problema si scoate toate cartile pe masa. Iar daca iti doresti sa cunosti pe cineva, trebuie sa iesi din casa, trebuie sa ii lasi pe ceilalti sa se apropie de tine.

In plan profesional, s-ar putea sa vezi acum oportunitati care poate ti-au scapat in trecut. Orice idee iti apare acum in minte merita exploatata. Nu e rau cateodata sa visezi cu ochii deschisi. Succesul nu vine insa fara munca multa.

Horoscop Leu

Luna Plina in Fecioara scoate la iveala acum un comportament destul de haotic si parca imposibil de controlat. Poate ai inceput sa cheltuiesti obsesiv, poate faci anumite lucruri doar pentru ca vrei sa umpli acele goluri care e posibil sa fi devenit o sursa constanta de nefericire, de instabilitate. Cauta in inima ta si vezi ce-i lipseste. Ia initiativa, schimba unde e nevoie si revino in lumina reflectoarelor, acolo unde te simti tu cel mai bine.

O relatie din viata ta poate sa se rupa acum, daca ati tot incercat sa rezolvati probleme peste care simtiti ca nu mai puteti sa treceti. Iar pentru cei singuri, e rost de flirt. Incearca sa nu epatezi. S-ar putea sa indepartezi astfel orice persoana care incearca sa se apropie de tine.

Este timpul sa iti faci ordine si pe planul profesional. Organizeaza-ti munca si fa-ti planuri de viitor. Universul te va ajuta. Vin oportunitati serioase, insa si tie ti se cere acelasi lucru, seriozitate. 

Horoscop Fecioara

Fecioara, Luna Plina, care se formeaza la inceput de saptamana in semnul tau, te forteaza practic sa indraznesti. Lasa-ti inima sa preia controlul, nu mai trece chiar tot prin flirtul mintii tale analitice si prioritizeaza-ti dorintele. Daca ceva nu iti convine, ia atitudine. Orice persoana, orice situatie, orice comportament sau gand care te tin pe loc este timpul sa dispara din viata ta.

Viata nu este tot timpul usoara, iar tu pare ca nu faci nimic sa o mai indulcesti putin. Iar atunci cand te inconjori de oameni care o fac mai grea decat este, nu faci decat sa ramai pe loc. Uita-te cu atentie la ce tipare urmezi cu strictete, vezi ce schimbari trebuie sa faci si nu te mai impiedica la orice critica venita din exterior.

Pare ca vin castigurile si vor fi substantiale. Foloseste-te de puterea ta de munca, de eficienta ta si vei reusi sa te afirmi la locul de munca. In dragoste, o persoana care te urmareste de ceva timp s-ar putea sa iti spuna ce simte pentru tine. Daca esti cu cineva, invatati sa aveti mai multa grija unul fata de celalalt.

Horoscop Balanta

Cu Luna Plina in Fecioara, la inceputul saptamanii, ar trebui sa incepi sa te gandesti si la tine, Balanta. Poate ca, in ultima vreme, ti-ai pus toata energia in incercarea ta de a-i ajuta pe altii, de a-i repara, ca nu ti-a mai ramas suficienta pentru a avea grija de tine, de dorintele tale, de sufletul tau. Tu trebuie sa iti reamintesti cine esti, de ce esti in stare. Meriti sa primesti iubire, nu trebuie sa te dai peste cap sa o primesti de la cei care pur si simplu nu pot sau nu vor sa ti-o daruiasca.

Invata sa iti iei intotdeauna timp si pentru tine, pentru odihna. Nu o sa fie usor pentru ca este posibil ca situatia de la birou sa nu fie tocmai lapte si miere. Si pare ca o sa te gandesti serios sa iti cauti un alt loc de munca. Este posibil sa simti nevoia sa te izolezi pentru scurte perioade de timp, sa stai tu cu tine si sa te gandesti la ceea ce ai de facut.

Daca sunt situatii din trecut care nu te lasa sa iti deschizi cu usurinta inima, incearca sa le intelegi si sa le lasi in trecut. Doar asa o sa primesti pe cineva nou in viata ta. Daca esti intr-o relatie si pare ca v-ati pierdut increderea si entuziasmul, analizeaza bine situatia si fa ceea ce simti.

Horoscop Scorpion

O Luna Plina in Fecioara care se formeaza la inceput de saptamana iti readuce in fata ochilor o problema simpla: Poti sa primesti ajutor daca il ceri. Nu poti sa preiei tu toata responsabilitatea, uneori e bine sa apelezi la prieteni, la partenerul de viata. Si daca ai neglijat o persoana draga pana acum, poate ar trebui sa pui mana pe telefon si sa ii scrii un mesaj, sa apelezi un numar pe care nu l-ai mai apelat de mult. Nici nu iti imaginezi ce ai putea sa primesti in schimb.

Este un moment bun sa cunosti oameni noi, sa iesi din casa, sa socializezi, sa te distrezi. Si poate intalnesti o cunostinta veche pe care sa incepi acum sa o vezi cu alti ochi. Si relatia de cuplu are nevoie de un pic de adrenalina. Gasiti variante prin care sa va conectati mai mult.

In plan profesional, pare ca vin spre tine niste informatii pretioase care sa te ambitioneze si care sa te ajute sa evoluezi. Poate pleci intr-o calatorie cu job-ul. Si vin castiguri mari. Poti sa iti maresti economiile. 

Horoscop Sagetator

Urmeaza o saptamana destul de importanta pentru tine, Sagetator. Luna Plina in Fecioara ar putea sa te faca sa te intrebi daca esti pe drumul tau sau daca ratacesti prin intuneric. Faci ceea ce iti place? Te implineste cariera sau job-ul actual este doar o modalitate de a-ti asigura traiul? Ce ti-ar placea sa faci, dar nu ti-ai gasit curajul sa risti? Gandeste-te la asta si fii gata de munca grea. Poate incepi un proiect nou, poate renunti la unul vechi.

In dragoste, este nevoie de sinceritate. Daca esti o persoana singura si pui ochii pe cineva, nu mai astepta ca lucrurile sa se intample de la sine. Pentru ca exista o sansa reala sa nu se intample asa. Spune ce simti, spune ce ai pe suflet. Sau macar arata-i ca te intereseaza. Poate se leaga ceva frumos. Daca esti cu cineva, incercati sa nu va mai luptati pentru locul intai. Daca sunt ceva probleme intre voi, discutati-le cu calm si cu cartile pe fata.

Horoscop Capricorn

Luna Plina in Fecioara de la inceputul saptamanii va sapa adanc prin gandurile tale si va scoate la iveala gandiri si comportamente invechite care nu te lasa sa iti traiesti viata cu adevarat. Nu mai incerca sa controlezi tot, lasa viata sa te suprinda, nu mai merge dupa o convingere daca ea te indeparteaza de ceilalti sau nu te lasa sa te bucuri cu adevarat de ceea ce traiesti. Frica de respingere, de pierdere nu trebuie sa te faca sa iti petreci viata intr-un glob de sticla.

Ambitia ta te va ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti. Nu-ti pierde rabdarea, succesul o sa vina cand nu te astepti. Si nu-ti mai face atatea griji cu privire la viitor, la obstacolele care pot aparea. Concentreaza-te pe ce ai de facut si stai pe langa acei oameni de la care ai ce invata.

Daca esti intr-un cuplu, poate va ganditi la pasul urmator, se pune la punct o viitoare casatorie. Iar daca esti o persoana singura, parca incepi sa iti deschizi inima si sa uiti de toate experientele din trecut care poate te-au dezamagit.

Horoscop Varsator

Ar trebui, Varsator, sa vezi daca raportul intre a primi si a da este corect in toate relatiile tale. Poate ca vine momentul in care te intrebi daca ai capacitatea de a oferi fara sa astepti nimic in schimb, vezi daca celalalt iti ofera ceea ce ai tu nevoie. De multe ori, suntem capabili de sacrificii uriase doar ca sa pastram o relatie sortita de mult esecului. Si atunci, cel mai bine este sa fim sinceri cu noi insine si sa vedem unde se termina obligatia si unde incepe liberul arbitru.

Incearca, de asemenea, sa abordezi orice situatie tensionata cu calm, cu o atitudine pozitiva. Iar daca intalnesti o persoana cu care simti ca ai putea sa incepi o relatie frumoasa, incearca sa preiei initiativa. Mergi dupa ceea ce crezi ca este bine pentru tine.

Este si un moment bun sa vezi pe ce cheltuiesti banii, daca o faci cu simt de raspundere. Si nu-ti mai pierde timpul incercand sa diseci orice problema aparuta la serviciu. Grijile iti poti intuneca gandirea si risti sa iei decizii gresite.

Horoscop Pesti

O Luna Plina in Fecioara, care se formeaza la inceput de saptamana, pune lupa pe relatii. Tu ai tendinta de a te pune pe locul al doilea intotdeauna, renunti la propriile dorinte si te pierzi pe tine in altii. Universul incearca sa iti spuna ca sacrificiile pe care le faci te fac sa uiti de propria identitate, de cine esti cu adevarat si de ceea ce vrei tu cu adevarat. O astfel de constientizare poate sa duca la rupturi bruste.

Si in timp ce unii pot sa renunte la relatii, altii constata mai degraba ca vor sa treaca la pasul urmator. Iar daca esti o persoana singura, vezi daca nu cumva ai ridicat un zid din pretentii si asteptari peste care nimeni din jurul tau, care ar vrea sa te cunosca, nu poate sa treaca.

La serviciu lucrurile merg cum nu se poate mai bine, poate primesti responsabilitati mai mari si satisfactie pe masura. Daca reusesti sa prinzi oportunitatile, poti sa castigi bani frumosi.

 

Hartile astrale Natala si Karmica