A venit vremea bilantului! Luna Plina in Fecioara ne scoate pe rand la tabla sa vada daca ne-am invatat lectia.

Cat de bine te-ai pregatit, cat de multe ti-ai insusit pana acum, asta tine doar de tine. Gandeste-te la alegerile tale, la actiunile tale din ultimii ani, insa, mai cu seama, din toamna si pana acum, de la ultima Luna Noua in Fecioara.

Te multumeste viata ta de acum? Crezi ca ai muncit suficient pentru visurile si dorintele tale? Cat de onest(a) esti atunci cand te gandesti la tine si la relatiile tale?

Si dupa ce iti dai raspunsurile, gandeste-te la emotiile tale. Esti in armonie cu ele?

In urmatoarele zile, Universul va incerca sa iti indice punctele slabe, persoanele sau situatiile toxice in care te afli, te va duce la startul unui drum plin de transformari. Iar tu va trebui sa renunti la sentimentele negative, la emotiile coplesitoare, la limitele pe care ti le-ai pus si care nu-ti dau voie sa te regasesti si sa te iubesti.

Si e necesar sa intelegi ca nu trebuie sa fii aproape de perfectiune ca cineva sa te iubeasca. Ca nu poti sa alegi tot timpul corect, trebuie sa-ti recunosti tie asta. Si, mai cu seama, trebuie sa te tratezi cu blandete. Nu mai sta in trecut suspinand la capatul unor decizii gresite pe care le-ai luat la un moment dat in viata. Nu-ti mai provoca suferinta din cauza unor greseli din trecut. Ofera-ti, in primul rand, iertarea. Asta este primul pas. Pentru ca, odata cu iertarea, vine si eliberarea si in final vindecarea. Altfel nu se poate.

Daca alegi sa traiesti cu resentimente din trecut, daca exista in tine o furie pe care o negi si  careia nu ii atribui evenimente din trecut, n-ai cum sa fii iubire. Esti doar o carcasa care inmagazineaza frustrare, durere, suferinta.

Asa ca nu trebuie sa iti fie frica sa renunti la o bucatica din tine, la acea parte care te tine pe loc. Poate suferi dupa o veche iubire. Poate ai trecut printr-o dezamagire. Iarta si lasa-o sa plece. Impaca-te cu tine si cu acea persoana in sufletul tau si mergi mai departe.

Poate ce o caracterizeaza cel mai bine pe Fecioara este perfectiunea. Stim cu totii asta. Asa ca, in aceste zile, incearca sa intelegi ca nu poti sa controlezi totul, ca pur si simplu, viata nu este intotdeauna atat de usoara pe cat ne-am dori sa fie. Invata sa accepti ca unele situatii, persoane, apar in viata ta doar trecator. Iti arata lectia si pleaca mai departe. Iar tu nu trebuie sa tragi de tine, de timp, de altii. Tu trebuie sa intelegi ca Universul are un plan pentru tine, ca destinul te aduce in anumite situatii doar ca sa evoluezi.

Energia Fecioarei este asadar despre pragmatism, despre control, despre realitatile de zi cu zi. Insa, nu uita ca suntem in sezonul Pestilor, iar acolo sunt multe emotii de tot felul. Asa ca asteapta-te la tot felul de revelatii, la sentimente care sa vina parca de nicaieri.

Cum te influenteaza Luna Plina in Fecioara

Luna Plina in Fecioara incearca sa te invete ca ce a fost, a fost. N-ai cum sa schimbi trecutul, n-ai cum sa te intorci in timp. Ai insa intotdeauna ocazia sa o iei de la capat. Si vei avea claritatea de care ai nevoie. Se va ocupa Luna Plina de treaba asta. Ai putea sa vezi acum o situatie total diferit fata de cum o vedeai poate acum cativa ani.

Este un moment excelent sa te intrebi daca ai suficienta grija de tine, de sanatatea ta, de sufletul tau, de aspiratiile tale. Este un moment perfect sa te intrebi daca ai capacitatea de a lua cele mai bune decizii pentru tine.

Se va produce practic o transformare a modului in care te raportezi la propriile rani, la propriile traume, la povestile dureroase din trecut. Vei primi suficient de mult ajutor si de la Venus care se afla in Berbec si care iti aminteste sa te iubesti mai mult, sa te apreciezi mai mult.

Incearca sa-ti asculti sufletul si sa ignori, fie si pentru scurt timp, tot ceea ce mintea ta incearca cu diperare sa disece, sa rezolve. Si invata sa ceri indrumare de la Univers. Nu mai astepta ca lucrurile bune sa ti se intample pur si simplu. Manifesteaza-ti visurile. Si nu mai amana ceea ce ai de facut. Exista sigur sansa sa gresesti, insa exista tot timpul si varianta de a rata sanse. Regaseste-ti increderea in tine, recunoaste-ti tie talentele si pune-te intr-o lumina care te avantajeaza. Daca nu iti place drumul pe care te afli, reconfigureaza traseul, vezi ce alte drumuri sunt in jur.

Cum poti sa profiti de energia Lunii Pline

Tu cum relationezi cu umbrele tale? Ai descoperit ce tipare urmezi cu sfintenie? Reusesti sa iti intelegi emotiile intr-o situatie anume? Sau fugi de ele atunci cand acestea se ciocnesc cu frica ta de durere, de rusine? Este momentul sa le eliberezi, acum ca poti profita de energia acestei Lunatii. Este momentul sa te aliniezi cu ceea ce esti, cu ceea ce simti, sa te accepti.

Incearca sa-i vezi pe oameni fix asa cum sunt ei, nu asa cum ti-ai dori tu sa fie. Invata sa-ti accepti emotiile asa cum vin ele. Invata sa ceri, de la tine si de la altii, invata sa primesti atunci cand ti se ofera. Invata sa iti asculti inima si sa mai faci si cum vrea ea. Poate ca nu o sa reusesti din prima, poate o sa te mai impiedici pe drum, insa vei ajunge la capat, pana la urma.

Si poate vei invata, la capatul acestei calatorii, unde este nevoie sa lasi lucrurile sa se intample pur si simplu, unde sa renunti la control si unde sa preiei tu fraiele.

Invata sa respiri adanc, sa te opresti din cand in cand si sa nu fortezi nimic. Cu calm, cu claritate iti vei da seama ce lucruri poti schimba si cu ce situatii trebuie puur si simplu sa inveti sa traiesti.

Sursa foto coperta: Night background photo created by rawpixel.com – www.freepik.com.