Incepe o perioada extrem de intensa, cu multe evenimente pe cer. Iar noi trebuie sa ne aliniem la start si sa trecem la treaba. Sustinere avem: Saturn in Varsator, Mercur in Pesti. Este important sa ramanem deschisi fata de noi inceputuri, sa fim optimisti, sa ne cautam si sa ne gasim drumul si sa nu cadem prada deziluziilor.

Vor cadea unele masti, poate vor reveni anumite amintiri dureroase, poate ca vom constata ca purtam inca adanc in noi rani care dor, ca nu ne-am rezolvat inca toate conflictele interioare. Si este bine ca revin pentru ca doar asa le putem intelege si le putem lasa sa se duca.

Nu va fi usor, poate ca vom fi iritati, nervosi, cu capul in nori, insa, nimeni n-a spus ca procesul de vindecare este usor. Insa odata incheiat, putem sa ne concentram pe ceea ce conteaza cu adevarat pentru noi, pe ceea ce ne face fericiti.

Iata cum va fi saptamana 27 Februarie – 05 Martie pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Daca pana acum parca nu prea ti-ai mai gasit motivatia, daca ai lasat norocul sa treaca pe langa tine si daca te-ai consolat cu gandul ca ai parte doar de ghinion in viata, poate ca a venit timpul sa incetezi sa iti cauti scuze si sa vezi unde ai lipsuri, unde gresesti. Doar asa iti vei recapata controlul. Nu-ti mai plange de mila, nu o sa rezolvi nimic in felul acesta si nici nu folosi cuvinte dure atunci cand cei din jur incearca sa iti dea cate un sfat. Ai o putere interioara extraordinara, doar ca trebuie sa inveti cand sa porti anumite batalii si cand sa parasesti campul de lupta. Orice actiune are consecinte.

Poate ca o sa fie nevoie sa iei si ceva decizii indraznete in ceea ce priveste planul profesional. Iar aceste decizii vor avea ecou vreme multa. Ai nevoie de multa rabdare, perseverenta si de seriozitate ca sa ajungi la succes. Poti sa o faci, doar ca trebuie sa iesi putin din starea in care esti acum. Si poate renunti macar putin si la incapatanare.

Daca ai pus ochii pe cineva si crezi ca se poate lega ceva frumos intre voi, nu mai astepta ca celalalt sa faca tot timpul primul pas. Preia si tu initiativa. Cine stie, poate chiar iese ceva frumos din jocul asta. Daca esti cu cineva, vezi ca ai tendinta de a abuza de posesivitate in relatiile tale. Incearca sa te relaxezi si sa nu pui presiune pe cealalta persoana. S-ar putea sa o pui pe fuga.

Horoscop Taur

Este timpul sa apreciezi ceea ce ai, Taur. Ia o pauza de la ce ai de facut si gandeste-te ca ai ajuns pe drumul pe care esti acum cu un scop. Poate ca nu iti dai seama acum de ce se intampla unele lucruri. Insa toata neclaritatea asta din mintea ta se va estompa usor, usor si va lasa in urma lectii pe care trebuie sa le inveti. Saptamana viitoare, atentia se va muta mai degraba pe emotii, pe sentimente si legaturi si mai putin pe lucrurile materiale, pe serviciu. Si nu e rau deloc sa iti mai evaluezi din cand in cand prioritatile.

Este posibil sa primesti insa o propunere interesanta in sfera profesionala. Si poate chiar te gandesti sa o accepti pentru ca vine la pachet cu bani multi. Incearca doar sa actionezi cu tact si sa nu te mai grabesti cand vine vorba de decizii.

Capeti si popularitate si poate, intr-una dintre iesiri, intalnesti si pe cineva cu care sa rezonezi. Din nou, insa, Astrele iti recomanda sa nu te grabesti. Asigura-te ca persoana respectiva iti castiga increderea, ca va faceti timp pentru a va cunoaste si apoi puteti sa incercati sa va impartasiti sentimentele. Daca esti deja intr-o relatie, incearca sa vezi unde s-a produs ruptura, daca legatura voastra scartaie. Poate ceri prea mult de la partener, poate nu oferi suficient. Fa o analiza.

Horoscop Gemeni

La tine, Gemeni, accentul ar trebui pus pe pacea ta interioara. Ai grija atunci cand alegi in viata, nu-i mai lasa pe altii sa-ti dicteze deciziile. Poate ar trebui sa te gandesti daca nu cumva acorzi prea mult credit unor oameni. Testeaza apele line, ele pot fi cu adevarat adanci. Si nu mai idealiza orice persoana din viata ta care iti promite luna de pe cer. Analizeaza si apoi ia o decizie.

Ai muncit mult in ultima vreme si poate ca a venit timpul sa primesti si recunoastere in sfarsit. Insa nu te relaxa, nu incetini ritmul. Construieste in continuare si la un moment dat ai putea chiar sa iti dai seama incotro se duce viata ta. Si incearca sa nu pui prea multa presiune pe tine, chiar daca lucrurile nu merg acum asa cum ti-ai dori.

Poate revine cineva din trecut, daca esti o persoana singura si poate ca o sa incerce sa iti destabilizeze pacea. Altii dintre voi intalnesc pe cineva si se pot indragosti la prima vedere. Daca esti intr-o relatie, n-ar fi rau sa iti declari sentimentele mai des. Poate persoana iubita simte nevoia sa auda de la tine ce simti cu adevarat.

Horoscop Rac

In acest moment, pentru tine, Rac, nu conteaza cat de greu se misca lucrurile, cat de greu inaintezi, conteaza doar puterea de a merge mai departe, de a continua pe drumul pe care l-ai ales. Oricat de greu atarna dezamagirile, unele evenimente din trecut care ti-au lasat un gust amar, tu trebuie sa inveti sa traiesti mai mult in prezent si in armonie cu tine. Si in loc sa plangi dupa trecut poate iti creezi amintiri frumoase din timpul petrecut cu cei dragi, dintr-o calatorie, poate.

Rabdarea trebuie sa fie cuvantul de ordine si cand vine vorba de cariera ta. Unele lucruri nu se intampla atunci cand vrem noi. Ai incredere insa ca vei reusi. Munceste mult, renunta la lene, nu mai amana lucrurile pe care le ai de facut si vei vedea ca totul se va aseza si in sectorul tau profesional.

Intr-o relatie de iubire este nevoie de comunicare. Poate ca ar trebui sa tii cont mai mult de acest sfat si sa nu te mai inchizi in tine ori de cate ori te supara ceva. Spune-i persoanei iubite atunci cand ceva te deranjeaza, declara-ti iubirea de cate ori simti sa o faci. Nu este o solutie sa-ti reprimi sentimentele. Daca esti singur(a), ai de unde alege, nu duci lipsa de pretendenti. Insa nu actiona pe mai multe fronturi. Cateodata poti sa te arzi daca te joci prea mult cu focul.

Horoscop Leu

Uneori, cand viata ne mai pune si piedici, cand viata devine grea, tot ce putem sa facem este sa luam o pauza, sa respiram adanc si sa zambim. Sa ne gandim la toate lucrurile bune de care avem parte si sa intelegem ca fericirea nu ne-o dau altii, fericirea este in noi. Asa ca, saptamana viitoare, da-ti voie sa traiesti mai mult, sa simti mai mult. Scoate pe cineva drag la o plimbare, iesi la o terasa, fa ce iti place.

La cata ambitie ai tu, poti sa obtii ce vrei si poti sa schimbi ce nu te multumeste. Poate simti nevoia de o schimbare. Fa-o! Poate nu te mai multumeste actualul loc de munca. Cauta-ti altul! Asuma-ti riscurile si treci la actiune. Si inconjoara-te de oameni care sa te sustina, care sa te incurajeze. Poate ai in plan o noua achizitie, o masina sau o casa. Si pare ca lucrurile se vor aseza in asa fel incat sa le cumperi.

Daca esti singur(a), pare ca te gandesti tot mai mult la faptul ca iti doresti pe cineva cu care sa construiesti, cu care sa ai o legatura puternica. Important aici este sa nu eviti, sa te urci in tren, sa dai credit. Exista sigur sansa unui esec, insa nu vei stii pana nu incerci. Daca esti cu cineva, saptamana viitoare ar trebui sa mai scoti din sertar armele de seductie carora nimeni nu le poate rezista. Persoana iubita iti va multumi.

Horoscop Fecioara

Probabil ca treci printr-o perioada in care mintea ta face fata cu greu haosului si dezechilibrului care iti cam dau batai de cap. Tu trebuie sa intelegi, Fecioara, de unde vin gandurile astea si sa privesti obiectiv modul in care se deruleaza acum intreaga ta viata. N-ar fi rau sa incepi sa vezi unde se termina ambitiile si unde incepe fericirea pentru tine. Si nu pleca la drum cu gandul ca nu poti sa faci un lucru. Este bine sa ai planuri mari pentru viitor, sa vrei recunoastere si bani, insa vezi daca, obtinandu-le nu platesti un pret prea mare.

Urmeaza o saptamana in care ai putea sa incepi sa castigi mai multi bani, oricum se vede o schimbare la orizont, poate de job, poate primesti niste oferte interesante. Iar daca economistesti, s-ar putea sa pui si ceva bani deoparte. Incearca, de asemenea, sa nu muncesti pana la epuizare. Stresul poate sa iti aduca si probleme de sanatate.

Daca esti o persoana singura, vezi ca poate sa apara in viata ta persoana pe care o astepti de mult timp. Insa nu pierde trenul si nu mai trata situatia cu suspiciune. Indrazneste. Pana la urma, ce ai de pierdut? Daca esti intr-o relatie, este o tendinta de a hiperboliza orice mica cearta. Daca vor fi ceva izbucniri de gelozie, incearca sa analizezi situatia cu calm si sa comunici mai mult cu persoana iubita.

Horoscop Balanta

Saptamana viitoare, poate ar trebui sa incetinesti, Balanta si sa te bucuri de micile evenimente care se intampla in viata ta. Ia o pauza de la planurile mari pe care cu siguranta le tot rumegi, muta-ti atentia de la ambitiile uriase pe care mintea ta le nascoceste si vezi ce lucruri banale iti aduc fericirea si iti dau puterea sa mergi mai departe, zi dupa zi. Petrece mai mult timp cu cei dragi, fa ceea ce iti place, joaca-te, razi. Traieste mai mult in prezent.

Incepe pentru tine o perioada in care lasi in urma trecutul, in care iti imbratisezi greselile si in care incepi sa ai succes. Este important, in drumul spre ceea ce iti doresti, sa iesi din zona de confort, sa nu renunti la ambitie. Succesul si stabilitatea financiara vor veni si ele. Sa nu iti fie teama nici de schimbari bruste, radicale. Ele au rolul de a te aduce pe drumul tau.

Daca esti singur(a), modul in care ai lucrat cu tine, cu sentimentele tale, in ultima perioada, te-au facut sa devii o varianta mult mai buna a ta. Asa ca ai putea sa atragi in sfarsit o legatura la care tanjesti de mult timp. Este important sa alegi ceea ce tu crezi ca esti potrivit pentru tine si sa trasezi limite clare. Daca esti cu cineva, n-ar fi rau sa renunti la ridigitate si sa apelezi la blandete atunci cand apar certuri in relatie.

Horoscop Scorpion

Urmeaza niste evenimente care iti vor pune la incercare rezistenta, echilibrul. Vei face fata cu siguranta oricarei provocari daca vei privi atent in interiorul tau. Acolo se afla sursa tuturor fricilor tale. Si tot acolo se afla puterea. Daca apar dificultati la serviciu, daca acasa se produc schimbari neasteptate, trebuie sa inveti sa te adaptezi rapid. Recunoaste-ti tie ca ai slabiciuni, ca ai momente in care nu ai incredere in tine si apoi lucreaza cu ele.

Invata sa asculti si parerile celor din jur, chiar daca nu esti de acord cu ele. Si fa un mix exercitiu: uita-te in oglinda si enumera tot ce iti place la tine, vezi ce visuri ti-ai indeplinit pana acum, cat de mult ai evoluat si cat de multa satisfactie iti aduc toate aceste lucruri. Apoi fii gata sa stralucesti.

Daca esti singur(a), poate ar trebui sa revizuiesti putin modul in care te raportezi la iubire. Daca tu nu crezi ca meriti ca cineva sa te iubeasca asa cum vrei, nici nu se va intampla acest lucru. Incearca sa ai mai multa incredere in tine si sa renunti la emotiile negative. Daca esti cu cineva, poate faceti urmatorul pas in relatie, poate va ganditi sa aduceti pe lume un copil, poate faceti planuri de casatorie.

Horoscop Sagetator

S-ar putea sa simti, Sagetator, ca toata lumea este impotriva ta, ca cei din jur te privesc cu invidie, ca nu te sustin in ceea ce faci. Nu-i baga in seama, raspunde-le cu bunatate si continua sa faci ceea ce faci, pentru ca esti pe drumul cel bun. Succesul naste apreciere, insa aduce si priviri ceva mai incruntate. Indeparteaza-te de acei oameni care au o energie negativa. Tu ai un potential enorm de exploatat.

Faptul ca muncesti mult, ca muncesti din greu pentru visurile tale te poate face uneori sa pierzi din vedere unele momente care reprezinta fericirea in stare pura. Invata sa pui limite, sa compensezi orele de munca grea cu perioade dedicate exclusiv sufletului tau, cu momente in care sa respiri, in care sa te bucuri de tot ce ai realizat si din care sa iti iei puterea si entuziasmul de a continua. Concentreaza-te si pe viata personala pentru ca vei da astfel randament si pe plan profesional.

Daca esti o persoana singura, incearca sa vezi daca mai sunt situatii din trecut neincheiate care nu te lasa sa mergi mai departe. Si invata sa-ti deschizi inima daca viata iti aduce in cale o persoana noua. Daca esti cu cineva, este nevoie sa faceti niste ajustari si in programul de lucru si in atitudinea pe care o aveti unul fata de celalalt. Doar asa veti trece peste micile disensiuni.

Horoscop Capricorn

Saptamana viitoare ai putea avea de trecut un test important: testul rabdarii. Impulsivitatea nu te ajuta intotdeauna sa iei cele mai bune decizii, ai tendinta de a reactiona agresiv atunci cand cineva te enerveaza si nu mai controlezi ce iti iese pe gura. Indulceste-ti comportamentul, limbajul, in orice discutie vei avea, daca trebuie sa impui limite, ordine clare, fa-o, dar cu tact, cu calm. Vei vedea ca ceilalti vor reactiona mult mai bine la ceea ce ai tu de spus. Urmeaza si o perioada destul de aglomerata in plan profesional, asa ca tine-ti nervii in frau. Concentreaza-te pe ce ai de facut. Problemele vor disparea de la sine.

Probabil ca intreaga ta atentie va fi concentrata saptamana viitoare pe cariera ta, pe angajamente. Asa ca nu-ti mai ramane timp si pentru familie, pentru cei dragi. Evita confruntarile de orice fel, daca apar cheltuieli neasteptate, nu te ingrijora si practica empatia mai des. Incearca sa intelegi de ce oamenii reactioneaza intr-un fel si pune-te in locul lor. Incearca sa privesti viata cu mai mult optimism, cu mai multa veselie. Indulcind-o, va parea mult mai usoara.

Daca esti singur(a), sfatul Astrelor este sa iesi din casa, sa mergi la petreceri, sa te intalnesti cu prietenii, sau poate sa raspunzi la mesajele online. Poate aparea cineva care sa iti fure inima, iar legatura voastra sa se dezvolte rapid. Daca esti intr-o relatie, asteapta-te la o supriza romantica de la persoana iubita. Pare ca iubirea pluteste in aer.

Horoscop Varsator

Saptamana viitoare, poate ar trebui sa incepi sa faci putina curatenie in relatiile tale. Si sa le compari cu experientele din trecut, cu modul in care ai actionat in trecut. Si poate iti dai seama ca viata perfecta pe care ti-ai imaginat-o este departe de ceea ce se intampla acum cu tine. Daca simti ca unii oameni se joaca cu tine, profita de tine, s-ar putea sa fie chiar asa. Nu uita ca merita atentia si respectul tau doar acei oameni care te trateaza asa cum meriti. Si tu n-ar trebui sa te multumesti cu putin. Daca nu stii inca ce meriti, afla si nu le permite altora sa te trateze mai prejos.

Munca iti va ocupa mai tot timpul saptamana viitoare. Insa este posibil sa incolteasca in mintea ta un gand mai vechi, o schimbare de care poate ai nevoie. Si Astrele te sfatuiesc sa indraznesti, sa pleci din locuri in care nu te mai regasesti. Si imbratiseaza tot ce vine spre tine, s-ar putea ca viata sa te suprinda in cele mai neasteptate moduri.

Daca esti singur(a), ai putea sa intalnesti pe cineva in timpul unei activitati pe care o faceti impreuna, poate la un eveniment, poate o cauza comuna va apropie. Si ai incredere, poate sa iasa ceva bun din aceasta intalnire. Daca esti cu cineva, pot sa apara mici certuri, insa la fel de repede se vor incheia, daca reusiti sa comunicati mai mult.

Horoscop Pesti

Invata sa nu mai porti batalii pe care nu poti si nici nu vrei sa le castigi, Pesti. Si nu mai intra in luptele altora. Poate ca este haos in mintea ta acum, pare ca nu iti mai gasesti drumul, puterea. Insa este un moment in care trebuie sa privesti orice situatia apare in viata ta cu calm. Analizeaza situatiile in care nu te mai regasesti si gaseste-ti curajul de a iesi din ele. Acolo unde crezi ca mai sunt sanse, incearca sa rezolvi. Nu ramane insa intr-un blocaj doar pentru ca iti este frica de alegere.

Si cumva o sa reusesti sa iti regasesti puterea si pasiunea. Vei vedea ca, renuntand la vechile credinte, la lucrurile negative din viata ta, vei atrage oameni la fel de pasionati ca tine. Acesta este momentul in care schimbi energia si in care incepi la lucrezi la tine.

Daca esti o persoana singura, nu-ti fie teama sa iesi in fata, sa te intalnesti cu oamenii, sa mergi la un date. Iar daca iti doresti pe cineva cu care sa incepi o relatie de lunga durata, pare ca Astrele vor complota ca dorinta ta sa devina realitate. Daca esti cu cineva, relatia puternica de iubire pe care v-ati construit-o poate sa ajunga acum la un alt nivel.

 

Hartile astrale Natala si Karmica