Incepem sezonul Pestilor cu o energie a schimbarii. Unii poate isi reamintesc ca au uitat sa fie fericiti, altii se concentreaza pe lucrurile care conteaza. Unii isi deschid inima, altii trag concluzii. Unii renunta la credinte, tipare, altii incep noi capitole. Si indiferent ca renuntam la parti din noi, la oameni din viata noastra, la relatii care nu ne mai servesc, trebuie sa avem incredere ca Universul are un plan. Asa ca sa nu ne fie frica sa speram la ceva mai bun, sa iertam si chiar sa inchidem capitole dureroase. Pentru ca meritam sa fim iubiti asa cum avem nevoie. Iar Venus in Berbec readuce pasiunea in joc. Ne indragostim rapid, dintr-o privire. Depinde de noi cum transformam pasiunea in devotament.

Horoscop Berbec

Visurile cu care te-ai hranit in ultimele luni incep acum sa se implineasca, unul cate unul. In plus, adevarul iese la lumina asa ca asteapta-te la transformari importante, Berbec! Iar schimbarile se vor produce mai ales in sectorul romantic. Bazeaza-te pe instinct si incearca sa renunti la tendinta de a controla tot ce vine spre tine. Si nu lua decizii in graba. Incearca sa vezi imaginea de ansamblu!

Urmeaza pentru tine o saptamana productiva. Vei avea energia necesara pentru a-ti duce la bun sfarsit toate proiectele. Si poate incepi si unele noi. Pentru ca vrei sa le arati tuturor de ce esti in stare. Poate ar fi bine sa nu mai stai atat de mult peste program. Nu uita ca exista viata si dupa serviciu.

Iar persoana iubita are nevoie de atentia si de grija ta. Este posibil sa nu fiti de acord chiar tot timpul, insa puteti trece peste daca reusiti sa mai faceti si compromisuri. Daca esti singur/a, ai putea sa te indragostesti fulgerator de o persoana, saptamana viitoare, cu Venus in semnul tau. Insa ai grija ca euforia de la inceput ar putea sa se stinga la fel de repede cum a inceput.

Horoscop Taur

Se intampla lucruri saptamana viitoare in sectorul tau social, Taur. Iar daca vei reusi sa vezi oportunitatile care iti vor aparea in cale, vei stii si ce sa faci cu toata energia pe care o vei avea. Incearca sa duci lucrurile pana la capat, sa ai incredere in ceea ce poti sa faci. Si nu-i mai lasa pe altii sa decida in locul tau, sa isi bage nasul, mai ales cand vine vorba de viata ta amoroasa.

Urmeaza o saptamana in care vei simti ca poti sa muti muntii din loc. Si oricine va incerca sa te doboare se va izbi de un zid. Si tu ar trebui sa iti tii sub control nervii, mai ales la serviciu. Poti sa eviti micile certuri intre colegi daca iti vezi de treaba ta si daca te concentrezi pe ceea ce ai de facut.

In plan amoros, practica blandetea, atat in relatia cu tine cat si in legatura cu persoana iubita. Discutiile aprinse, cuvintele grele aruncate fara rost, acuzatiile facute fara baza solida, toate acestea iti pot afecta relatia. Daca esti singur/a, ai putea sa intalnesti o persoana interesanta saptamana viitoare. Insa nu ar trebui sa privesti o eventuala relatie cu atat de mult pragmatism. Este bine sa spui de la inceput tot ce vrei, tot ce te deranjeaza, insa nu este atat de rau sa mai pierzi controlul cateodata.

Horoscop Gemeni

Pare pompos si aproape de necrezut, insa incepand de saptamana viitoare, viata ar putea sa ti se schimbe complet. Te asteapta dupa colt transformari importante si asta se poate traduce prin faptul ca inchei un capitol lung si greu din viata ta. N-ar trebui sa te concentrezi atat de mult pe modul in care altii te vad. Concentreaza-te pe propria persoana si indrazneste sa iei deciziile care iti aduc bucurie si liniste.

Succesul merge mana in mana cu seriozitatea si cu determinarea. La serviciu reusesti sa atragi numai laude si poate o avansare pentru ca meriti. Si tu vei simti nevoia de a primi validare pentru eforturile pe care le depui, mai ales de la cei care conteaza cel mai mult pentru tine.

Cand vine vorba de planul amoros, aici va trebui sa gestionezi situatia cu mult calm. Doar asa vei putea sa treci pentru micile tensiuni si certuri care pot sa apara saptamana viitoare intre tine si persoana iubita. Daca esti singur/a, iti dai parca voie sa risti. Oricum, saptamana viitoare, s-ar putea ca pasiunea sa te ia si pe tine prin suprindere. Da-ti voie sa simti, sa indraznesti, cine stie, poate o aventura fulger  se va transforma in ceva mai mult.

Horoscop Rac

Este momentul sa inveti cand trebuie sa continui si cand trebuie sa renunti, Rac. Faptul ca esti o persoana determinata, care isi construieste propriul drum, nu trebuie sa se transforme intr-o obsesie. Incearca sa privesti orice obstacol cu calm. Si invata sa accepti ca schimbarile in viata sunt inevitabile. Nu mai tine cu dintii de situatii in care nu mai ai ce sa cauti sau a caror rezolvare nu tine de tine.

Este o saptamana perfecta pentru a lua initiativa in orice situatie. Arata-le tuturor de ce esti in stare, profita de tot ce iti scoate viata in cale si nu-i lasa pe altii sa profite de pe urma muncii tale. Pentru ca vor aparea niste sanse extraordinare pe care, daca le exploatezi cum trebuie, iti vor aduce multi bani si multa satisfactie.

Daca esti in situatia in care propria relatie amoroasa trece printr-un test al timpului, al rabdarii, incearca sa pui in balanta nevoile tale si nevoile persoanei iubite. Incearca sa prioritizezi si interesele celuilalt. Unii poate decid sa ia o pauza in relatie. Daca esti singur/a, poate intalnesti pe cineva care sa iti faca inima sa bata mai tare la o iesire cu prietenii, in club, la o petrecere. Si se va lasa cu scantei. Oricum, vei face impresie buna oriunde mergi.

Horoscop Leu

Poate n-ar fi rau deloc sa mai practici, din cand in cand, autocontrolul. Ai planuri mari si suficienta motivatie cat sa le duci la capat. Chiar si pe tine s-ar putea sa te suprinda energia pe care o vei avea saptamana viitoare. Insa nu trebuie sa tratezi cu duritate orice se opune convingerilor tale. Invata sa iei sfaturile, criticile, cu calm. O atitudine recalcitranta nu iti va rezolva problemele.

Invata ca ceilalti au propriile ganduri, propriile metode de a rezolva lucrurile si ca acestea nu trebuie sa corespunda intotdeauna cu ale tale. Acelasi sfat este valabil in toate relatiile tale. Resentimentele nu-si au locul in viata ta amoroasa. Si daca nu iti schimbi atitudinea, s-ar putea sa indepartezi multi oameni din viata ta.

Este timpul sa renunti si la vechile tipare pe care le-ai tot urmat cu sfintenie in viata ta amoroasa. Pare ca ai reusit sau ca esti aproape de vindecare, acum ca ai inteles ce te tinea pe loc. Si daca apare cineva nou in viata ta, ai incredere ca va fi diferit de data asta. Invata sa spui ce simti. 

Horoscop Fecioara

Urmeaza, pentru tine, Fecioara, un final si un nou inceput. In ce aspect al vietii depinde de fiecare in parte. Oricum, este clar ca ajungi la niste concluzii, constientizezi unde ai ajuns si unde vrei sa mergi, dar si ce bagaje iei dupa tine. Vei avea energie si suficienta incredere in tine ca sa ai succes. Si poate iti reapar in minte proiecte mai vechi, planuri mai vechi pe care le tineai inchise intr-un sertar.

Esti o persoana sufletista, capabila sa imblanzeasca si cel mai dur suflet, insa, atunci cand ceva te supara, poti sa ranesti usor prin vorbe. Incearca sa abuzezi de capacitatea ta de a media orice neintelegere si concentreaza-te mai degraba pe ce ai tu de facut. Si nu mai amana decizii importante.

Daca sunt ceva probleme in relatia ta de iubire, acestea trebuie rezolvate rapid. Si tu poate ar trebui sa nu-ti mai inchipui lucruri. Si nici sa astepti ca persoana iubita sa ia tot timpul initiativa. Pentru ca risti ca tot ce ati construit sa se darame. Daca esti singur/a, romantismul iti bate la usa practic. Si poate urmatoarea persoana care iti iese in cale si care iti fura privirea este si cea cu care intri intr-o relatie. Poate va si casatoriti rapid.

Horoscop Balanta

Saptamana viitoare ai putea sa incepi sa simti ca te afli acolo unde trebuie. Tot ce ai trait pana acum, toate experientele din care ai invatat te-au adus aici. Si nu ai decat sa iei tot ce este mai bun de la viata. Este ca si cum ai ajuns la mal dupa o calatorie dificila. Si esti gata sa faci urmatorul pas, in iubire, la serviciu, in orice domeniu unde simti ca este nevoie sa evoluezi.

Si chiar daca simti acum ca nimic nu este prea greu sau prea mult pentru tine, trebuie totusi sa ai grija si la cum te comporti cu cei dragi. Invata sa te exprimi cu blandete, daca ai nevoie de ajutor, sa il ceri intr-un mod diplomat si daca incepi o discutie, sa apelezi la calm. Canalizeaza-ti toata aceasta energie in lucruri constructive.

S-ar putea sa simti ca ai nevoie de pasiune, de adrenalina in relatia cu partenerul de viata. Si daca nu vei reusi sa-ti dozezi aceasta nevoie, ar putea sa apara tensiuni in viata ta amoroasa. Si daca exista deja ceva tensiuni intre voi, incercati sa aveti o discutie sincera. Si nu uita ca pasiunea poate sa destinda atmosfera oricand.

Daca esti singur/a, puterea ta de seductie va fi la cote maxime saptamana viitoare. Vei cuceri cu inteligenta si cu eleganta de care dai dovada. Si poate se si infiripa ceva la orizont.

Horoscop Scorpion

Saptamana viitoaare nu mai permiti nimanui sa iti spuna ce sa faci. Si asta poate sa genereze conflict. Incearca nu iti pierzi cumpatul, sa le dai si celorlalti ocazia sa se apere. Tu oricum esti intr-un plin proces de transformare. Daca nu s-a intamplat pana acum, vor cadea niste ziduri, se vor darama constructii. Iar tu trebuie sa reconstruiesti in ruine. Concentreaza-te pe ce ai de facut, vezi ce lucruri scartie si fa schimbarea.

Vei reusi sa treci pentru toate situatiile complicate care ar putea sa apara. Nici nu iti sta in fire sa te panichezi. Putina grija daca vei avea si aspura bugetului, vei reusi sa ai o saptamana buna.

Incearca sa acorzi mai multa atentie nevoilor persoanei iubite. Trebuie sa faci si tu eforturi ca lucrurile sa mearga. Poate viata ta romantica are nevoie de pasiune, poate partenerul tau are nevoie sa fie ascultat. Suprinde-l cu o seara romantica, fa cumva sa creezi si niste tensiune erotica. Daca esti singur/a, s-ar putea sa ai parte de o experienta romantica intensa, de o atractie fulger care sa te scuture putin.

Horoscop Sagetator

Diplomatia nu va fi punctul tau forte, saptamana viitoare. Poate o sa simti ca cei din jur te provoaca, te vor irita anumite comportamente pe care le condamni vehement. Iar cei din jur vor avea de-a face cu izbunciri din partea ta fara pic de avertizare. Asta si pentru ca vei simti sa faci niste schimbari importante. Orice este posibil. Ori renunti la anumite relatii, situatii, ori iti iei angajamente serioase. Oricum, vei realiza acum ce te tinea pe loc si vei face lucrurile corect de acum.

O sa simti poate si o tensiune neobisnuita la locul de munca. Parca simti ca toata lumea are ceva cu tine. Invata sa te controlezi si sa-i lasi si pe ceilalti sa aiba punctul lor de vedere. Este mai usor sa faci presupuneri si sa ii privesti de sus pe altii, insa vezi daca nu esti tu cel care iese in pierdere din toata treaba asta.

Vezi ca ai tendinta de a proceda la fel si cu partenerul de viata. Incearca sa faci ceva cu atitudinea respingatoare si sa-i dai credit si celui de langa tine. Daca esti singur/a, sa stii ca saptamana viitoare o sa ai de unde alege, insa trebuie sa alegi cu grija. Nu te grabi sa intri intr-o noua poveste pana nu cunosti toate datele problemei, oricat de intens se simte totul.

Horoscop Capricorn

Sa stii ca dozele mici de vulnerabilitate nu inseamna slabiciune. Inseamna doar ca uneori ar trebui sa iti dai voie sa traiesti cu adevarat, sa simti, sa experimentezi, desi simti ca pamantul iti pleaca de sub picioare. Si pentru tine, saptamana viitoare va fi ca un drum cu doua sensuri. Daca exista o persoana, o situatie care nu mai este pentru tine si de care ai tot tinut cu dintii, vine si momentul deznodamantului. Ori pleci, ori iti dai seama ca a meritat tot chinul, toata lupta.

Oricum, le vei arata tututor ca stii ce faci, ca ai capacitatea de a lucra mult si bine si vei arata si tu in sfarsit niste entuzism fata de oamenii care conteaza pentru tine. Ai putea aborda aceeasi strategie si in relatia cu persoana iubita. Ai toate datele ca sa-l faci pe cel de langa tine fericit. Poate reinvii pasiunea, scoti la inaintare toate armele de seductie.

Daca esti singur/a, cu siguranta ca ai putea foarte curand sa iti schimbi statutul. Trebuie doar sa tii ochii larg deschisi, sa scoti toate armele pe masa si sa ai incredere. Pentru ca vei atrage ceea ce iti doresti.

Horoscop Varsator

Saptamana viitoare, n-ar fi rau sa faci un pas inapoi si sa te gandesti la lucrurile care te tin pe loc, la ceea ce nu te lasa sa evoluezi. Si ai putea astfel sa simti si nevoia de a schimba unele lucruri. Sa nu te suprinda faptul ca unii ar putea sa nu te inteleaga foarte bine in perioada asta. Incearca sa eviti confruntarile, sa nu ajungi la concluzii eronate si sa iti mentii calmul.

Nicio schimbare nu vine lin, usor. Trebuie sa indraznesti, sa mergi dupa ceea ce vrei, oricat de greu ti se pare sa faci asta acum. Si sa intelegi ca nu toata lumea trebuie sa fie de acord cu tine. Este bine sa actionezi conform propriilor principii, insa nu lasa frustrarea sa-si faca loc in relatiile tale. Persoana iubita, spre exemplu, ar putea sa se simta neglijata. Incearca sa ii oferi momente frumoase care sa va apropie mai mult.

Daca ai pus ochii pe cineva, vei merge pana in panzele albe pentru a-i atrage atentia. Iar determinarea aceasta nu va ramane neobservata. Ai ocazia sa impresionezi si, de ce nu, sa traiesti si o pasionala poveste de dragoste.

Horoscop Pesti

Pregateste-te, Pesti, pentru ca urmeaza ca ceva bun sa apara in viata ta. Atatea oportunitati n-ai mai avut de mult timp. Si incepi parca sa simti si tu o energie a unui nou inceput. Asa ca apuca-te de treaba, incearca sa duci doar acele lupte potrivite si ai incredere. Pentru ca vine un moment in care sa alegi, un moment in care sa constientizezi ce inseamna pentru tine fericirea, unde este acasa pentru tine si ce iti doresti cu adevarat de la viata.

Si saptamana viitoare o sa simti ca stii exact ce sa faci si ce sa spui in anumite situatii, ca intuitia este la cote maxime si ca simti in sfarsit placere in ceea ce faci. Tu trebuie sa inveti sa-ti traiesti viata dupa propriile calcule, desi unii s-ar putea sa nu fie de acord cu modul tau de a gandi.

Daca esti intr-o relatie, se pare ca scopul vostru comun este sa petreceti cat mai mult timp impreuna. Tu stii cum sa ai grija de partener, ii cunosti nevoile si nimic nu te impiedica sa i le satisfaci. Daca esti singur/a, putini vor reusi sa reziste farmecului tau. Poate incepi sa iesi mai mult si sa intalnesti in cele din urma pe cineva cu care sa intri intr-o relatie.

 

Hartile astrale Natala si Karmica