Atunci cand Soarele si Luna se aliniaza in semnul Pestilor suntem invitati sa ne deschidem inimile si sa primim toata aceasta energie plina de compasiune si blandete. Este posibil sa ne simtim putin incorsetati de propriile emotii, sa ne lasam purtati de imaginatie, de inspiratie, de intuitie. Insa aceasta Luna Noua ne da si ocazia sa fim mai buni, cu noi insine si cu ceilalti, sa iubim neconditionat si sa ne ne conectam unii cu altii mai mult, mai profund.

Este asadar un moment in care ar trebui sa ii privim cu blandete, cu compasiune chiar si pe cei care ne-au ranit. Sa ne iertam in primul rand pe noi insine si apoi pe cei care ne-au gresit. Si sa ii lasam sa plece, definitiv. Sau sa le permitem sa ramana, fara resentimente si fara indoiala.

Luna Noua in Pesti este si o sansa extraordinara pe care o primim atunci cand vorbim de ceea ce-si doreste sufletul. Putem sa vizualizam si sa atragem ceea ce ne dorim cu adevarat. Insa, pentru asta, trebuie sa aflam ce vrem cu adevarat. Ne va ajuta pe acest drum si Neptun care isi continua drumul in Pesti, dar si Venus in Berbec. Trebuie sa avem insa grija la iluzii si sa ne clarificam dorintele si valorile.

Pestii sunt visatorii zodiacului, ei nu actioneaza neaparat si se pierd de multe ori intre ganduri si fantezii. Insa Marte, Pluto si Venus nu ne lasa sa cadem in visare. Ne pun la treaba. Iar sub aceasta energie data de Luna Noua putem efectiv sa ne transformam dorintele in realitate.

Cum te afecteaza Luna Noua in Pesti 

Ce dorinte arzatoare nu te lasa sa dormi?

La ce visezi tot timpul cu ochii deschisi?

Ce situatii trebuie sa eliberezi?

Ce schimbari trebuie sa faci in viata ta?

Sunt intrebari la care este nevoie sa raspunzi sincer si curat. Lunile Noi reprezinta motorul noilor inceputuri, al intentiilor si al eliberarii de orice fel.

Gandeste-te daca sunt lucruri, oameni, situatii care te tin pe loc, fata de care ai adoptat un atasament toxic, daca sunt emotii care iti macina sufletul si ce iti aduce bucuria.

Pentru ca orice o sa para ca este posibil sub energia acestei Lunatii si chiar asa poate sa fie daca exista dorinta si determinare. Deci, nu numai ca vei obtine claritate si vei visa la ceea ce iti doresti, dar vei capata si energie, putere sa obtii asta.

Este pana la urma alegerea ta sa mergi spre lumina. Pentru ca exista si o parte mai intunecata a acestei energii care va scoate la iveala si comportamente obscure, inselatoare, mincinoase. Insa, daca vei merge de partea dreptatii, a binelui, energia Pestilor va functiona ca un catalizator si va darama poate multe dintre credintele carora credeai ca le esti fidel(a). Poate iti asculti in sfarsit intuitia, poate ca decizi sa nu mai traiesti atat de mult in trecut, poate iti dai seama ca ideile tale despre iubire, despre viata in general, sunt modelate gresit, poate inveti sa ai mai multa incredere in tine.

Iar in prim plan vor fi si legaturile amoroase. Poate dobandesti acum claritate legat de o relatie din viata ta, poate iti faci curaj acum sa iei decizia corecta, desi e grea. Pentru ca o sa ai ocazia sa te detasezi de tiparele de relatie care nu iti fac bine. Este posibil sa simti si nevoia de conexiuni intense, pasionale si sa renunti la cele care stau pe nisipuri miscatoare si care nu mai ard asa cum o faceau odata.

Si nu uita ca in aceasta calatorie esti pe cont propriu. Tu ai responsabilitatea propriei tale stari de bine, a vindecarii si a ingrijirii de sine. Incearca sa intelegi ca sezonul Pestilor este si despre fantezie, despre visare. Asa nu vei cadea in capcana unor asteptari care poate nu vor fi niciodata indeplinite.

Cum sa cerem ajutor universului

Miracolele exista si daca ai tot asteptat sa apara unul in viata ta, acum este posibil. Si vezi ca schimbarile ar putea sa fie bruste. Vor fi puse sub lupa toate relatiile tale.

Practic, trebuie sa faci ordine in camera, sa scapi de toate lucrurile care nu iti mai sunt utile, sa arunci mizeria si apoi sa deschizi fereastra si sa lasi aerul proaspat sa inunde spatiul. Si cu treaba terminata, poti sa incerci sa-i vorbesti sufletului, sa il asculti si sa ii dai ce-i trebuie.

Apoi trebuie sa te gandesti la limitele pe care le impui in viata ta, indiferent de situatie. Daca sunt ele sanatoase, daca tu esti in echilibru. Si poate sa faci acele lucruri pe care te tot minti ca le vei face. Poti sa renunti intr-o clipa la lucruri care iti faceau rau de prea mult timp. Asta si pentru ca energia acestei Lunatii te va ajuta sa vezi lucrurile mai clar.

Sursa foto coperta: Image by kjpargeter on Freepik.