Suntem pe final de sezon. Weekend-ul viitor parasim energia Varsatorului si intram pe un taram mai asezat, visator, plin de mister, guvernat de Pesti. Si cat de bine ne va prinde sa ne folosim de energia romantica, blanda si empatica a Pestilor. Si ce poate fi mai frumos decat sa ne punem in slujba binelui, sa ne ascultam inima mai mult, sa ne ajutam mai mult?

Este practic un cadou de la Univers pe care, daca il primim cu inima deschisa, vom avea multe de invatat de acolo. Mai ales ca pluteste in aer deja o energie romantica. Si desi caile vor fi destul de alunecoase, emotionale pe alocuri, cu furtuni si rasturnari de situatie, vom gasi si un loc unde sa ridicam ancora. Si poate atunci vom realiza ca nu suntem singuri, ca exista speranta oricat de rea e vremea!

Iata cum va fi saptamana 13 – 19 Februarie pentru fiecare zodie:

Horoscop Berbec

Iti va fi destul de greu sa te concentrezi, saptamana viitoare, Berbec. O sa simti ca mintea iti spune ceva, insa actiunile tale tind sa arate cu totul si cu totul altceva. Asa ca se va naste un mic conflict in interiorul tau. Saptamana viitoare incearca sa micsorezi viteza. Nu lua decizii radicale si nu te angaja in tot felul de situatii pana nu obtii claritatea de care ai nevoie.

Ai grija ca sunt in jurul tau oameni care ar putea sa iti demonstreze ca nu sunt de incredere. Nu te lasa inselat(a), nu-ti pune toata increderea in altii. Bazeaza-te doar pe tine. Poate primesti o oferta de munca si reusesti altfel sa iti maresti veniturile. Oricum, concentrarea ta este focusata pe planurile tale de viitor. Si foarte bine faci pentru ca ti se pregateste ceva frumos.

Dragostea o sa curga mai usor incepand cu saptamana viitoare. Indiferent de stadiul in care esti acum, pare ca mergi pe drumul corect. Este insa un mic test pe care va trebui sa il treci si anume, testul iubirii de sine. Daca vei reusi sa faci asta, vei vedea ca va fi mai usor sa iei decizii in dragoste, sa vezi ce ai, ce meriti si ce iti doresti cu adevarat.

Horoscop Taur

Daca ai simtit pana acum ca ai batut la porti inchise, ca nimic nu ti s-a legat, ca inima ta a fost mai degraba sursa de indoieli si intrebari fara raspuns, trage aer in piept si linisteste-te pentru ca vin vremuri bune. Asculta-ti intuitia, priveste mai adanc in interiorul tau pentru ca vei gasi raspunsurile pe care le cauti. O sa simti ca esti din ce in ce mai aproape de un succes, de ceea ce-ti doresti cu adevarat.

Uita-te in jur cu atentie, vezi cine te poate ajuta in drumul tau, vezi ce lectii mai ai de invatat. La capitolul bani nu pare ca ai dificultati, insa nici nu arunca cu ei pe fereastra. Incearca sa te concentrezi mai mult pe munca ta, sa o prezinti celorlalti cu claritate si sa ai si coerenta in exprimare.

In ceea ce priveste partea romantica a vietii, vezi ca intuitia o sa-ti spuna clar si raspicat ce relatii sa hranesti in continuare si ce conexiuni trebuie sa se incheie. O sa simti probabil si o energie a posesiunii. Adica vei face orice ca sa obtii ceea ce-ti doresti. Si nu este rau deloc. Pentru ca vei primi ceea ce vei cere. Trebuie doar sa te lamuresti cu exactitate ce vrei cu adevarat.

Horoscop Gemeni

Saptamana viitoare este necesar sa pui piciorul in prag, Gemeni. Poate ca ceva in mintea ta continua sa te blocheze si nu te lasa sa mergi mai departe. Poate o dezamagire, o rana, o persoana din trecut. Si oricat de greu ar fi sa te rupi de astfel de situatii care stagneaza, fa-ti curaj si priveste in fata. Este un moment bun sa renunti la tipare, rutina, obiceiuri care nu fac decat sa iti dauneze.

S-ar putea sa intri intr-o energie de lene. Da, ai auzit bine. Pare ca nu prea te intereseaza sa dai tot ce poti la munca, sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut si din acest motiv o sa iti fie tot mai greu sa ai rezultate. Nu e rau sa te concentrezi pe ceea ce iti face placere, insa trebuie sa o faci cu moderatie.

Si, odata cu apropierea de sezonul Pestilor, permite-ti sa visezi, sa dai un restart vietii tale amoroase. Poate se vede la orizont un nou partener, poate o pasiune din trecut revine in viata ta. Si este un moment bun sa iesi dintr-o relatie, daca ea te macina mai mult decat ar trebui sa te bucure. Oricum, trebuie sa ai incredere in tine si in Univers ca orice decizie vei lua te va bucura in cele din urma.

Horoscop Rac

Tu trebuie sa deschizi bine ochii saptamana viitoare pentru ca ai putea sa tragi lozul castigator. Si desi nu o sa fie o victorie profunda, incantatoare, o utopie care isi pierde sensul, va fi o batalie castigata cu greu, pe care o vei savura din plin. Si vezi ca poate aceste oportunitati sunt in locurile unde nici macar nu te-ai gandit sa cauti pana acum. Nu te astepta insa la castiguri care pica din cer, vei primi rasplata pentru munca pe care ai depus-o.

Si de ce nu ai crede pana la urma in puterile tale? Nu lasa pe nimeni sa te faca sa crezi ca esti mai prejos, ca nu poti. Ai incredere in tine si ia fiecare provocare ca pe un test pe care viata ti-l da ca sa evoluezi. Asta este atitudinea pe care trebuie sa o ai si la serviciu.

Cu Soarele in Pesti, intuitia ta capata puteri magice si poate gasesti niste raspunsuri importante. Poate o sa simti nevoia sa iti schimbi obiceiurile, sa iesi mai mult din casa, sa vezi unde mai ai de lucrat si cum poti sa faci un salt in viata. Si nu te trata cu duritate daca anumite domenii din viata ta nu stralucesc asa cum ti-ai dori. Cand nu esti sigur(a) de ceea ce ai de facut, poate in amor, relaxeaza-te si incearca sa cauti raspunsurile in interiorul tau. Este singurul loc in care le vei gasi.

Horoscop Leu

Pe masura ce ne apropiem de sezonul Pestilor, pentru tine, Leu, se deschide o cale a iubirii. Si vorbim, in primul rand, de iubirea de sine. Desi nu iti sta in fire, ai putea totusi sa incerci sa te cunosti putin mai bine, sa iti identifici emotiile si sa iti urmezi dorintele. Si vei vedea ca parca reusesti sa reaprinzi o flacara care ardea mocnit in interiorul tau.

Vorbim asadar de o transformare profunda, de proiecte noi, de noi iubiri, mai ales incepand din weekend, atunci cand vei putea sa profiti si de energia Pestilor. Si vorbim si de abundenta in iubire, la serviciu, in contul bancar. Ce imbold mai mare sa primesti de la Univers?

Apoi invata sa primesti, la randul tau, dragoste si afectiune de la cei din jur. Imbratiseaza-ti emotiile, vezi unde scartaie lucrurile si permite-ti sa fii vulnerabil(a), fie si pentru o secunda. Asa vei reusi sa pleci poate din locuri unde nu mai ai ce sa cauti. Si cu aceasta atitudine, vezi ca ai putea prinde niste oportunitati mari care sa-ti aduca bani frumosi.

Horoscop Fecioara

Saptamana viitoare, pare ca incepi sa culegi laude pentru toata munca pe care ai depus-o in ultima vreme. Toti te vor complimenta, insa nu este un motiv suficient pentru tine sa micsorezi viteza, sa sarbatoresti. Tu iti vezi de treaba si muncesti si mai mult. Asta este o atitudine castigatoare si tu stii asta. Iar in plan amoros, Universul lucreaza astfel incat tu sa poti atinge norii. Si in timp ce unii dintre voi iau o pauza de la intalniri, altii experimenteaza o intimitate parca din alta lume si cu greu vor parasi dormitorul conjugal.

Cu Luna Noua in Pesti e clar ca pentru tine se deschide un nou capitol magic. Orice vrei sa ti se intample, ti se va intampla. Vrei sa te casatoresti, vrei sa iei o pauza, vrei sa incepi o noua relatie? Foarte bine, seteaza-ti mintea in asa fel incat sa poti sa iti oferi singur(a) ceea ce vrei cu ardoare.

Si poate ca ar trebui sa nu mai tinzi spre perfectiune chiar tot timpul. Este important sa-ti gasesti directia in viata, sa nu te lasi doborat(a) de obstacole, sa nu renunti usor, insa invata sa te tratezi cu blandete in unele momente. Si vezi ca pe sectorul financiar ai putea sa te confrunti cu ceva probleme. Poate ai tendinta de a cheltui prea mult.

Horoscop Balanta

Sfatul pentru saptamana viitoare este da dai, sa daruiesti, sa pui efort si sa nu mai astepti ceva ce poate nu mai vine niciodata. Pentru ca doar asa vei si primi. Lasa-i pe ceilalti sa afle de la tine ce sentimente le porti. Si ei se vor deschide la randul lor. Ce definitie mai frumoasa a iubirii sa existe? Pentru ca ceea ce iti doresti cu ardoare este inca pe drum spre tine si va veni doar daca tu vei depune suficient efort si suficienta munca.

Este posibil sa incepi deja sa vezi cum anumite situatii, relatii incep sa infloreasca. Si tu poate o sa te deschizi mai mult catre distractie, catre flirt, daca esti singur(a). Incearca totusi sa nu pui monopol pe conversatii, pe situatii, indiferent ca vorbim de o relatie amoroasa, de prietenie, de familie.

Si n-ar fi rau sa practici mai des autodisciplina, sa intelegi ca oricat de multe ai fi realizat, nu trebuie sa te opresti, sa ramai pe loc. Ambitia este o calitate care nu ar trebui sa-ti lipseasca, mai ales in aceasta perioada. Iar odata cu weekend-ul, incepe sa curga si romantismul. Poate ca reusesti in sfarsit sa iti eliberezi emotiile, sa comunici mai mult si sa le arati celorlalti ca iti pasa.

Horoscop Scorpion

Este o energie senzuala, incitanta, proaspata ce pluteste in aer, Scorpion. Iar pentru tine este timpul sa iti deschizi inima. Este ca si cum cineva sau ceva reuseste sa sparga gheata si sa te entuziasmeze dupa o perioada in care sentimentele tale au fost oricum, numai clare nu. Si poti sa iei si o pauza binemeritata dupa o perioada in care ai avut parte de succes in plan profesional.

Viata amoroasa o sa iti consume tot timpul si toata energia in urmatoarea perioada. Fie intalnesti pe cineva cu care pornesti o idila pasionala care nu va lasa sa parasiti dormitorul, fie se reaprinde focul in relatia in care te afli deja. Oricum este ceva intens la mijloc, iar tu vei fi atat de absorbit(a) de aceste senzatii ca vei uita parca de faptul ca mai sunt si alte lucruri ce iti necesita atentia.

Este important sa iti mentii mintea clara pentru ca doar asa vei evita situatiile inselatoare. Nu-ti pune toata increderea pana nu obtii singuranta ca merita sa faci asta. Si incearca sa-Ii tratezi pe cei din jur cu mai multa blandete. Invata sa ierti. 

Horoscop Sagetator

Cum ar sa te trezesti maine si sa incetezi sa te mai stresezi pentru lucrurile pe care nu le poti controla, oricat de mult ti-ai dori sa faci asta? Poate ca asa ai putea sa iti recapeti puterea si sa incepi sa ai putina incredere, in tine, in Univers, in cei din jur. Fara putin efort din partea ta, lucrurile nu se pot schimba. Concentreaza-te pe planurile tale, umple-ti zilele cu intalniri cu cei dragi, cu prieteni. Si ai incredere ca poti sa faci orice.

In weekend, cu Soarele care intra in Pesti, urmat de o Luna noua in acelasi semn, cel mai probabil ca vei da un restart vietii tale amoroase si casei tale. Poate redecorezi, ii chemi pe cei dragi la tine si petreceti momente frumoase.

Iar daca esti in cautarea dragostei, ai mari sanse sa regasesti iubirea in perioada asta. Pentru ca Luna Noua marcheaza noi inceputuri, iar tu trebuie sa inveti ca acasa este acolo unde iti este inima. Poate, daca esti deja intr-o relatie, va ghemuiti amandoi in canapea si vorbiti despre viitor. Poate dai frau liber imaginatiei in pat, sau descoperi pur si simplu ca un nou proiect, hobby te pasioneaza peste masura.

Horoscop Capricorn

E cu scantei si cu pasiune, saptamana viitoare, Capricorn. Nimic nu o sa te opreasca sa obtii ceea ce cu ardoare iti doresti. Poate vrei sa pleci intr-un city break, poate ceri din senin o marire de salariu, iti renegociezi contractul, iti deschizi inima catre un potential partener. Pentru ca vei avea si o energie incredibila. Trebuie doar sa reusesti sa te imparti echitabil intre munca si casa.

Si nu inceta sa te autodepasesti. Nu spune nimeni sa nu fii multumit(a) cu ceea ce ai, doar ca potential exista si este pacat sa nu il valorifici la maximum. Poate ca o sa fie nevoie sa preiei niste sarcini importante la munca. Si in timp ce altii ar putea sa se sperie, tu ai incredere ca le poti duce la bun sfarsit.

Si vezi ca o tanjesti poate dupa conexiuni ale sufletului. Poate incepi sa te bucuri mai mult de momentele de intimitate cu persoana iubita, poate iesi cu prietenii si va distrati la un pahar de vin. Si asta vine dupa ce, in ultima perioada, ai cam avut de lucrat cu tine insuti. Iar acum, faptul ca te vei concentra si pe ceea ce sufletul tau vrea, ai ocazia sa iti imbunatatesti cu adevarat viata, sub toate aspectele ei.

Horoscop Varsator

Te-ai gandit ca poate in momentul in care nu vei mai fi atat de dur(a) cu tine insuti ai putea sa ai o privire mai clara asupra a ceea ce ai reusit cu greu sa construiesti? Poate ca nu pare la o prima vedere, insa cu siguranta ai lucruri de sarbatorit. Si de ce sa nu profiti de aceasta energie incredibila ca sa te feliciti pentru ca ai reusit sa treci cu bine peste toate problemele din ultima vreme. Si poate ca inca mai ai de luptat. Insa ce rau poate sa faca un moment de respiro in care sa vezi cat de departe ai ajuns?

Poate ca sunt lucruri care iti lipsesc in acest moment, poate ca iti lipseste energia. Poate ca ar trebui sa incerci sa te deschizi in fata cuiva care iti inspira incredere. Si poate lasi iubirea sa se strecoare in viata ta.

Pentru ca saptamana viitoare va fi despre romantism, fie ca ai cu cine sau nu sa sarbatoresti Ziua Indragostitilor. Asa ca sa nu iti fie frica sa iti mai arati din vulnerabilitati. Si cu afectiune si comunicare, poate chiar iti transformi in bine sectorul amoros.

Horoscop Pesti

Pregateste-te pentru ca duminica incepe oficial sezonul tau. Se anunta asadar noi inceputuri, asa ca sa nu te mire daca weekend-ul te suprinde intr-un loc total neasteaptat, sau intr-o companie la care nici nu te-ai fi gandit. Poate chiar intalnesti pe cineva care va juca un rol major in viata ta.

Daca aceasta saptamana te gaseste putin ravasit(a), daca n-ai reusit sa inchizi un capitol din viata ta, aminteste-ti ca unele legaturi nu sunt facute sa dureze. Ele au rolul de a ne invata lectia si de a disparea. Iar daca iti cauti iubirea, mare atentie la sentimente inselatoare. Gandeste-te bine la ce iti doresti cu adevarat.

Orice final, orice sfarsit poate fi si un moment de implinire si un moment dureros, in acelasi timp. Insa o astfel de experienta dulce-amaruie nu poate decat sa te ajute. Fii mandru(a) de ceea ce ai realizat, multumeste-te cu ce ai si nu mai privi cu invidie la ce au altii. Vezi cum poti sa obtii si tu propria implinire. Oricum, zilele urmatoare si restul lunii vor fi despre abundenta, mai multi bani, dragoste, o noua iubire, oportunitati la job. Tu doar invata sa le deschizi usa.

 

Compatiblitate si Predictii