Schimbam energia saptamana viitoare si vrem totul. Vorbim de inceputuri frumoase, de senzatia aceea ca le putem avea pe toate, cariera, iubire, bani, pace. Si pe masura ce Mercur se muta in Varsator parca suntem in sfarsit multumiti cu ceea ce avem. Asta nu inseamna ca incheiem calatoria, ci ca ne bucuram mai mult de ea, ca suntem constienti de binecuvantarile din viata noastra. Si devine din ce in ce mai clar ca nu putem evolua atunci cand ne punem singuri limitari si atunci cand nu vrem sa lasam trecutul in spate. Multi vor simti poate o dorinta puternica de improspatare a vietii romantice. Fie o noua experienta in cuplu, fie o chimie puternica cu o persoana noua. Ni se cere sa investim in relatii, insa, trebuie sa o facem fara sa renuntam la noi pentru ceilalti.

Horoscop Berbec

Ultimele zile pare ca te-au ajutat sa iti recapeti pofta de viata, iar saptamana viitoare iti aduni toate fortele. Tine minte: ca sa reusesti sa faci tot ce ti-ai propus trebuie sa pornesti la drum cu incredere. Tine-te departe de lupte inutile si de certuri. Poate ca unii vor incerca sa iti puna bete in roate, sa incerce sa te convinga de faptul ca nu vei reusi. Nu-i lasa sa te influenteze. Pentru ca vei pierde.

Asteapta-te la niste vesti de-a dreptul suprinzatoare saptamana viitoare. Poate ca, initial, ar putea sa creeze incertitudine, ingrijorare. Nu te speria! Ar putea sa fie vorba despre o propunere, o intalnire, o conversatie care sa se dovedeasca a fi un cadou generos de la Univers.

Daca nu a aparut deja, sunt mari sanse sa vina in viata ta o persoana care sa iti faca inima sa bata cu putere. Daca esti cu cineva, relatia cu persoana iubita va fi magica saptamana viitoare. Asta si pentru ca o sa comunicati mai mult.

Horoscop Taur

Protejeaza-ti inima, saptamana viitoare. Pentru ca revin in viata ta situatii, oameni, sentimente din trecut care ar putea sa se simta ca un dus rece. Incearca sa intelegi de ce nu reusesti sa te rupi de acele experiente din trecut care iti mai bantuie inca viata si invata lectia pe care o tot primesti de la Univers. Si cel mai important: nu mai face aceleasi greseli ca in trecut ca sa eliberezi in sfarsit toate acele sentimente negative.

In cariera, ritmul continua sa fie alert. Esti o persoana ambitioasa, iar asta se vede in tot ceea ce faci, continua cu munca grea pentru ca vei primi pe masura, atat bani cat si recunoastere. Daca ai cam avut probleme cu finantele, pare ca reusesti saptamana viitoare sa te mai stabilizezi putin. Incearca sa petreci mai mult timp cu familia, cu cei dragi. Te va ajuta sa mai eliberezi din stres.

Daca esti singur(a), nu dispera. Universul va avea grija sa iti scoata in cale omul potrivit pentru tine. Iar daca deja l-ai gasit, saptamana viitoare pare ca reusiti sa comunicati mai bine si sa faceti planuri serioase de viitor. 

Horoscop Gemeni

Saptamana viitoare pare ca vine cu vesti bune. Ai parte de noroc, insa trebuie sa iei si atitudine. Nu lasa pe nimeni sa te descurajeze si incearca sa nu mai repeti greselile din trecut. Chiar daca simti ca oamenii care conteaza nu-ti ofera sprijinul de care ai nevoie, chiar daca poate un conflict cu cineva drag iti strica starea, nu trebuie sa renunti. Fii atent(a) la oamenii din jurul tau si alege calea corecta pentru tine. Pentru ca s-ar putea sa ai de trecut un test extrem de important.

La capitolul bani, situatia se mai imbunatateste. In plus, ai putea sa primesti niste vesti care sa te bucure peste masura.

Daca esti singur(a), ai putea sa cunosti pe cineva destul de interesat saptamana viitor. Insa ai grija la atitudine. Lasa-i pe ceilalti sa te descopere, nu te mai ascunde in spatele zidului. Poate reusesti sa inchizi si un capitol din trecut care inca iti bantuie gandurile. Daca esti intr-o relatie, partenerul de viata te sustine neconditionat, insa nu te mai feri sa-i comunici problemele tale. Te poate ajuta mai mult decat crezi. Poate va ganditi si la planuri de viitor.

Horoscop Rac

Urmeaza o saptamana agitata. O situatie neplacuta ar putea sa apara daca nu inveti sa iti mai indulcesti vorbele si daca te grabesti sa iei decizii fara gandesti inainte. Daca vei reusi sa iti tii sub control nervii, poate chiar o sa gasesti solutii la probleme tale. Asa ca evita certurile, iar daca intampini o situatie, de orice fel, infrunt-o cu tact. Si invata sa iti exprimi sentimentele si intentiile mai des, fie la serviciu, fie in viata personala.

La capitolul bani stai bine. Ar putea sa urmeze o perioada mai grea la serviciu, iar problemele care pot aparea sa te destabilizeze putin. Insa nu lasa dezamagirile sa te puna la pamant. Este doar o perioada mai grea care o sa treaca daca reusesti sa te mobilizezi si sa actionezi cu tact.

Asteapta-te ca cineva din trecut sa revina in viata ta, poate iti trimite un mesaj, poate primesti o invitatie in oras. Trebuie sa cantaresti bine situatia si sa vezi cat de promitatoare si de sincera este propunerea. Daca esti cu cineva, ar trebui sa ai grija sa nu ranesti persoana iubita cu vorbe grele, spune la nervi.

Horoscop Leu

Suprize, suprize! Oamenii in care ti-ai pus toata increderea ar putea sa isi arate adevarata fata, saptamana viitoare. Si, desi, aceasta schimbare la fata ar putea sa iti amarasca sufletul, gandeste-te la intreaga situatie din alta perspectiva si nu te descuraja pentru ca tu nu ai gresit cu nimic. Atunci cand stii cu cine ai de-a face te poti apara mai usor. Atunci cand oamenii isi arata adevarata fata, poti sa ii eviti sau sa ii elimini definitiv din viata ta fara remuscari. Pastreaza-i doar pe cei carora le pasa de tine.

Te asteapta o saptamana destul de agitata la munca, insa, spre weekend, cu toate sarcinile indeplinite, poti in sfarsit sa te odihnesti. Meriti si tu o pauza. Si poate primesti ceva vesti legate de o promovare, de o noua oportunitate in cariera.

Daca esti singur(a), ai putea sa atragi o noua persoana in viata ta. Insa tine cont de faptul ca nu toti oamenii au intotdeauna cele mai bune intentii. Deci priveste cu atentie imaginea de ansamblu si nu le permite altora sa te pacaleasca. Daca esti cu cineva, iar lucrurile au inceput sa scartaie, s-ar putea sa faci o ultima incercare de a repara relatia. Pentru ca situatia tensionata dureaza deja de prea mult timp.

Horoscop Fecioara

Pregateste-te sa intampini un  nou inceput, Fecioara. Pot aparea in viata ta noi legaturi profesionale. Va fi destul de interesant pentru ca poate sa fie vorba despre un proiect nou in care sa excelezi. Iar asta te va ajuta sa iti mai ridici stima de sine si iti va da incredere. Si capeti usor, usor si ceva mai multa stabilitate financiara daca reusesti sa mai reduci din cheltuieli.

Poate primesti chiar si o promovare, oricum este clar ca ai un rol esential la locul de munca. Asteapta-te asadar la lucruri grozave. Insa nu te mai neglija. Esti o persoana muncitoare, insa nu uita sa iti mai faci timp si pentru tine, pentru cei dragi. Oricum, nimeni nu te poate impiedica sa obtii succesul.

Daca esti singur(a), ai putea sa simti o nevoie puternica de a cunoaste pe cineva nou. Iar Universul ar putea sa iti asculte rugamintea. Asa ca nu este exclus sa primesti o invitatie la cina sau chiar sa pleci intr-o scurta vacanta cu cineva nou. Daca esti cu cineva, este posibil sa apara mici conflicte, iar ele trebuie rezolvate rapid. Nu lasa micile certuri nerezolvate.

Horoscop Balanta

Va fi destul de greu pentru tine sa te concentrezi, saptamana viitoare. Parca nu reusesti sa iti canalizezi energia pe lucrurile care conteaza pentru tine si iti pierzi timpul cu nimicuri. Daca vei reusi sa iti pastrezi concentrarea, ceva la care ai visat de mult timp poate sa devina acum realitate. Iar cei dragi o sa te sustina saptamana viitoare.

La serviciu, apar noi si noi sarcini si poate o sa fie nevoie sa stai si peste program. Insa asta iti va aduce cu siguranta si castiguri. Mare atentie la cheltuieli pentru ca, din nou, ai tendinta de a goli rafturile magazinelor mai repede decat oricine altcineva.

Daca esti singur(a), poate sa apara in viata ta o veche iubire, sau un prieten mai vechi cu care nu prea ai mai tinut legatura si sa se lege o frumoasa poveste de iubire. Daca esti intr-o relatie, folositi-va timpul liber pentru tot felul de activitati. Pentru ca relaxarea in doi poate sa duca si la planuri serioase de viitor. Poate incepeti sa va ganditi la casatorie sau la conceperea unui copil.

Horoscop Scorpion

Ceva ce se va intampla saptamana viitoare iti va aduce zambetul pe buze. Iar tu vei simti ca esti capabil(a) de orice. Profita de aceasta energie buna si treci la treaba. Pentru ca urmeaza o perioada in care vei pune pasiune in tot ceea ce faci. Asa ca n-ai cum sa nu ai rezultate. Tu ai insa ceva important de invatat in aceasta perioada si anume faptul ca nu trebuie sa te temi sa iti deschizi sufletul si sa ii lasi pe ceilalti sa te descopere.

Daca esti singur(a), poate un prieten iti marturiseste ca simte ceva mai mult pentru tine si decizi sa ii dai o sansa. Este important sa iti deschizi inima si sa intelegi ca experientele anterioare, desi dureroase, te-au facut cine esti astazi si ca ai doar de invatat de acolo.  Daca esti cu cineva, unul dintre voi doi ingroapa securea razboiului si pare ca faceti pace saptamana viitoare. Poate este nevoie sa faceti o schimbare in cuplu. 

Horoscop Sagetator

Lasa-ti copilul interior sa iasa la suprafata. Aminteste-ti de dorintele si de visurile tale din copilarie, adolescenta si incearca sa le readuci in viata ta. Gandeste-te la ce emotii ai experiementat de-a lungul timpului, la oamenii pe care i-ai intalnit, la experientele frumoase, dureroase si vezi cat de departe ai ajuns. Asa vei ajunge sa iti apreciezi mai mult viata, asa cum este ea acum.

Atentie mare la modul in care iti gestionezi finantele. Orice exces sau neatentie iti poate aduce pierderi. Si invata sa iti gestionezi mai bine si timpul. Ai tendinta de a te izola si de a te afunda atat de mult in munca incat uiti ca exista oameni in viata ta care au nevoie de tine. Tu ai nevoie de tine. La serviciu te descurci excelent iar asta ar putea sa iti aduca o promovare sau mai multi bani. Si poate sarbatoresti succesul cu cei dragi.

Daca esti singur(a), cineva din trecut ar putea sa reapara la usa ta si sa iti ceara sa va impacati. Daca esti intr-o relatie, ai tot sprijinul de la partener. Pot sa apara si mici neintelegeri, mai ales ca te incearca tot felul de emotii. Incearca sa iti mentii calmul si sa te gandesti ca totul va fi bine in curand.

Horoscop Capricorn

Canalizeaza-ti energia si indreapta-ti atentia catre cariera, catre acele angajamente profesionale pe care ti le-ai luat pentru ca este posibil sa se intrevada la orizont oportunitati. Poate primesti o oferta de munca, poate este rost de o promovare. Va fi insa nevoie de multa munca si de sacrificii ca sa atingi succesul.

Trecutul poate sa revina in viata ta printr-o persoana, o situatie, un simplu gand. Insa totul va fi de bun augur pentru ca ai ocazia sa inchizi un capitol care ramasese deschis de prea mult timp. Este important sa vezi unde ai gresit in relatiile tale si sa incerci sa scapi de tipar. Nu ai cum sa mergi mai departe altfel.

Daca esti singur(a), saptamana viitoare ai putea sa gasesti persoana aceea pe care o cauti de mult timp si sa aveti o chimie extraordinara care s-ar putea transforma rapid intr-o poveste de dragoste. Daca esti cu cineva, incercati sa comunici mai mult, mai ales daca simti ca actiunile sau vorbele persoanei iubite te dezamagesc.

Horoscop Varsator

N-ai cum sa atingi succesul daca nu ai curajul de a iesi in fata, de a-ti demonstra abilitatile si de a-ti etala talentele. Si invata sa te bucuri de victorie zgomotos pentru ca o meriti din plin. Iar momentul va fi perfect pentru decizii importante. Tine cont ca exista oameni care iti vor pune piedici, insa incearca sa faci diferenta dintre bine si rau. Si bazeaza-te pe experientele din trecut. Aminteste-ti de rani si de pierderi si invata de acolo.

In plan profesional, totul decurge bine. Continua cu treaba buna, arata-le tuturor de ce esti in stare si in curand o sa vina si recunoasterea pe care o asteptai. Nu este un moment bun sa lenevesti si sa lasi lucrurile in voia sortii. Este important sa iei atitudine si sa muncesti mult. Doar asa vor veni si rezultatele.

Daca esti singur(a) si iti doresti foarte mult sa cunosti pe cineva, nu dispera si nu iti pierde increderea. Priveste cu atentie oportunitatle din jur si ai convingerea ca, mai devreme sau mai tarziu, va aparea si o persoana dispusa sa te iubeasca. Daca esti intr-o relatie care nu mai functioneaza, pare ca nu reusiti sa mai fiti pe aceeasi lungime de unda si poate decideti sa puneti capat.

Horoscop Pesti

Poate ca un plan pe care l-ai intors pe toate partile in mintea ta prinde acum viata. Iar succesul acestui plan tine foarte mult de cat de serioasa este abordarea ta. Cu munca multa si cu determinare, ai putea sa obtii rezultatele pe care ti le doresti. Insa, in acest drum anevoios, este important sa tii cont de valorile tale atunci cand va trebui sa iei decizii importante. Totul tine de alegere. La serviciu, acasa, in dragoste.

Saptamana viitoare pare ca mergi cot la cot cu succesul. Ai mari sanse sa impresionezi la locul de munca si poate primesti si o pozitie importanta. Nici la capitolul bani nu stai rau. Insa incearca sa iti gestionezi economiile cu mai multa prudenta.

La capitolul dragoste, vezi ca relatia ta cu persoana iubita ar putea sa treaca printr-o perioada ceva mai agitata. Ia tu va trebui sa dai testul rabdarii si al timpului. Este nevoie sa comunici mai mult cu partenerul de viata. Si este nevoie sa abordezi problemele care ar putea sa apara cu maturitate si cu seriozitate. Daca esti singur(a), s-ar putea sa atragi multe priviri saptamana viitoare. Oricum, pare ca este cineva care te urmareste din umbra, iar saptamana viitoare si-ar putea lua inima in dinti si poate ca iti marturiseste ce simte pentru tine.

 

Compatiblilitate si Predictii