De multe ori, ajungem sa fim atat de prinsi in valtoarea vietii de zi cu zi, in responsabilitati si in dureri dintre cele mai diverse, ca uitam sa traim cu adevarat. Si asta este exact ce vrea sa impiedice Luna Plina in Leu. Aceasta Lunatie este despre a ne regasi pe noi insine, despre a iesi in fata fara teama, despre a-i lasa pe ceilalti sa ne vada, asa cum suntem, dezgoliti de constrangeri si de stereotipuri.

Suntem asadar incurajati sa facem un pas in fata, sa ne mandrim cu ceea ce suntem, cu tot ce am reusit sa facem pana acum si sa speram, sa indraznim sa luam ce este al nostru.

Lunile pline sunt strans legate de finaluri, de ruperi zgomotoase, de multa emotie. Iar aceasta Lunatie, care are loc in semnul Leului, ar putea sa ne scuture bine de tot ca sa ne trezeasca la realitate. Sa devenim constienti de propria valoare, sa simtim mai profund. Si este posibil sa primim si intelepciunea de a vedea cu alti ochi situatiile prin care trecem in acest moment. Privind lucrurile dintr-o alta perspectiva, putem sa actionam in consecinta.

Cum te influenteaza Luna plina in Leu

Sa nu te suprinda daca, din senin, vei simti o nevoie acuta de a-ti schimba viata, de a actiona intr-un mod total diferit. Poate chiar iei o decizie care sa te surprinda si pe tine. Poate decizi in sfarsit sa lasi in urma ce nu iti mai aduce fericire, ce nu se mai potriveste cu viata ta.

Si mare atentie la semne, pentru ca Universul ar putea incerca sa iti trimita semnale importante cu privire la ce nu mai are loc in viata ta. Iar daca reusesti sa afli la ce trebuie sa renunti, actioneaza! Energia indrazneata iti va da imboldul de care aveai nevoie.

La polul opus, aceasta Lunatie este momentul perfect de te reconecta cu cei dragi, de a-ti da voie sa simti profund. Daca esti intr-o relatie si poate lucrurile au cam scartait, acum este momentul sa ai grija de ea, sa o readuci la viata. Iar daca esti inca in cautarea iubirii, ai putea sa ai parte de o conexiune puternica cu cineva. Nu este momentul sa te abtii, sa analizezi prea mult. Este momentul sa lasi focul din interiorul tau sa arda!

Leul este mandru, centrat pe propria persoana si nu vrea sa fie doar unul din multime. Varsatorul, caci in sezonul lui suntem acum, pe de alta parte, apreciaza mai degraba independenta, nevoia de apartenenta la un grup anume. Iar Luna Plina da greutate acestui conflict.

Asteapta-te, asadar, la un val de emotii care isi vor face loc in mintea ta. Important este sa inveti sa le eliberezi, sa inveti sa le exprimi.

Scena pe care vei defila va fi, pe cat de stralucitoare, asa cum este Leul, pe atat de emotionala, ca un spectacol al sentimentelor gata sa erupa. Si asteapta-te ca lumea sa iti fie zguduita putin. Insa nu trebuie sa te temi, nici sa pornesti de la premisa ca Luna Plina In Leu vine la pachet cu negativitate. Este doar o sansa pe care o primesti ca sa te regasesti, ca sa scapi de frica si poate, de ce nu, sa iti schimbi viata, daca simti sa faci asta.

Nu trebuie sa te temi de nimic si de nimeni in perioada urmatoare. Insa energia acestei Lunatii este mai degraba despre puterea de a iesi din situatiile care nu iti mai fac bine. Vrei sa traiesti altfel, fa schimbarea necesara. Au disparut sentimentele, mergi mai departe. Nu te mai multumeste o relatie, rupe-o. Traiesti inca in trecut, simti ca inima ti-a fost rupta in bucati, elibereaza toate aceste sentimente si decide sa traiesti altfel. Iar toate astea se pot intampla intr-o secunda. Atat de puternica este energia acestei Lunatii.

Cum poti sa profiti de energia lunii pline

Exista insa, sub aceasta Lunatie, si o energie extraodinara care se datoreaza Leului. Nativului Leu ii place sa se joace, iar in perioada urmatoare ai putea sa simti nevoia de distractie. Si cat de rau poate sa fie sa iti iei timp si pentru placerile tale, sa iti eliberezi programul incarcat si sa iti dai voie sa te relaxezi?

In aceasta perioada, poti sa finalizezi un proiect, poti sa te concentrezi mai mult pe ceea ce iti place sa faci. Invata sa iei insa lucrurile cu calm. Orice tendinta de impulsivitate si de graba poate sa strice tot.

Ceea ce poti sa faci este sa iesi din rutina, sau sa o modifici cu totul. Fa schimbarile necesare, iesi din blocaj si lasa-ti creativitatea sa-si faca treaba. Invata sa privesti viata ca pe un loc unde te poti juca, unde poti visa, unde poti sa fii tu.

Sursa foto coperta: Image by kjpargeter on Freepik.