Saptamana viitoare setam frecventa pentru urmatoarele luni de zile. Se incing lucrurile, iar emotiile nu au alta varianta decat sa iasa la suprafata. Multe decizii importante se pot lua saptamana viitoare. Iar Universul va testa rezistenta multor relatii. Poate descoperi ca persoana cu care esti in prezent nu mai este ceea ce iti doresti, poate ca o problema, care parea neimportanta, capata acum greutate si te face sa te gandesti serios sa o iei pe alt drum. Nu trebuie sa ascunzi nimic sub pres. Abordeaza direct problema, insa fa-o cu tact.

Esti incurajat sa iesi, sa stai printre oameni, sa indraznesti si sa iti asumi orice risc. Invata ca niciodata nu o sa fie momentul potrivit, daca tu crezi ca esti un om nedemn sau imperfect pentru o anumita situatie, pentru o anumita persoana. Si daca nu ai reusit pana acum sa iti indeplinesti un vis, un obiectiv, nu dispera. Nu faci decat sa te autodistrugi. Asteapta, canalizeaza-ti energia catre un scop anume si o sa vezi ca va iesi Soarele si pe strada ta.

Iata cum va fi saptamana 30 Ianuarie – 5 Februarie pentru fiecare zodie:

Horoscop Berbec

Iubirea pluteste in aer, saptamana viitoare, Berbec! Asteapta-te la un val de invitatii si incearca sa profiti cat mai mult de energia buna pe care o vei avea zilele acestea. Este ok sa evadezi putin din cotidian, insa nu-ti neglija munca si obligatiile.

Saptamana viitoare te vei simti poate cea mai norocoasa persoana din Univers. Ceva nou o sa apara in viata ta si poate sa iti aduca multa fericire. Poate este vorba despre o noua iubire. Astrele te sfatuiesc sa nu turezi motoarele la maximum. Mergi cu frana trasa si lasa lucrurile sa se intample. Nu incerca sa fortezi o conexiune. Este nevoie de precautie si, de ce nu, sa ramai si cu picioarele pe pamant, chiar daca o sa se simta ca poti sa atingi norii.

Si la serviciu se pot intampla multe lucruri. Poate un proiect nou. In ceea ce priveste banii, n-ar fi rau sa te mai temperezi. Castigurile vin, insa nu scapa lucrurile de sub control. Daca strangi putin cureaua, poti sa intri in echilibru cu cheltuielile. Spre weekend, da-ti voie sa te distrezi, sa te relaxezi. Poate iti aduni prietenii si petreceti.

Horoscop Taur

S-ar putea ca saptamana viitoare sa fie nevoie sa muncesti din greu. Insa, vei avea parte de tot norocul din lume. Poate lucrezi de ceva timp la un proiect, iar acum, in sfarsit, munca ta da roade. Sau primesti niste oferte care au potentialul real de a-ti schimba drastic viata.

Oricat de mult ai munci, tu iti iei intotdeauna timp si pentru tine, sa te relaxezi, sa te joci. Iar, saptamana viitoare, vei avea un magnetism aparte. Asteapta-te la intalniri dintre cele mai spontane, interesante. Este vorba despre romantism, da. Iar lucrurile se leaga in sfarsit. Fie ca esti sau nu intr-o relatie, saptamana viitoare iubirea pluteste in aer, iar tu va trebui doar sa o lasi sa intre in viata ta.

Inainte sa incepi o noua poveste de dragoste, trebuie sa te asiguri insa ca ai inchis poarta trecutului, ca stii ce te multumeste cu adevarat si ca ai scapat de tot bagajul care te tine pe loc. Reaminteste-ti la ce a fost nevoie sa renunti ca sa te vindeci, vezi daca a mai ramas acolo in suflet ceva ce trebuie eliberat si invata sa apreciezi tot ceea ce ai.

Horoscop Gemeni 

Pregateste-te sa stralucesti pur si simplu, Gemeni. Ai noroc de bani si o sa simti asta pe pielea ta saptamana viitoare. Poate primesti o noua oferta de munca, un nou proiect la serviciu, oricum ar fi, pare ca iti umpli buzunarele pana spre sfarsitul lunii. Asa ca nu mai sta pe ganduri si prinde din zbor oportunitatile. Pentru ca nu toate o sa-ti bata la usa.

Cei dragi vor avea un umar pe care sa planga, saptamana viitoare. Vei avea pentru toti o vorba buna, mangaiere si iti vei oferi tot ajutorul ca sa ii alini pe ceilalti. Insa, este posibil sa simti si nevoia de a lua o pauza de la viata ta sociala. Poate este nevoie sa iti mai limpezesti gandurile si sa decizi daca mai sunt situatii, oameni de eliminat din viata ta. Nu te ascunde in spatele altruismului. Ia deciziile care iti fac bine.

Fie ca esti sau nu intr-o relatie, saptamana viitoare fanteziile, mai noi sau mai vechi, isi fac loc in mintea ta. Insa, mai presus de asta, ai putea avea parte si de o revelatie. Poate o sa iti dai seama ca ai mai coborat din standarde, de frica singuratatii, ca ai uitat ceea ce inseamna pentru tine o relatie fericita si decizi sa faci o schimbare. Iti regasesti busola si poate chiar decizi sa schimbi macazul, sa lasi in urma ceva si sa mergi intr-o noua etapa a vietii tale.

Horoscop Rac

A venit momentul sa renunti la tot ceea ce te impiedica sa evoluezi, la tot ceea ce iti distrage atentia. Si a venit momentul sa renunti la frica, Rac! Ia deciziile importante si ia-le cu intelepciune. Nu mai judeca o carte dupa coperta. Trece orice prin filtrul mintii si deschide-te. Pentru ca Universul te sprijina in perioada asta.

Pleaca la drum cu gandul ca poti sa dobandesti tot ceea ce iti doresti. Trebuie doar sa iti regasesti curajul de a merge dupa ceea ce este al tau. Energia este buna, insa norocul ti-l mai si faci cu mana ta.

Daca esti intr-o relatie, asteapta-te la o cerere in casatorie. Daca iti cauti inca iubirea, parca vei simti nevoia de mai multa aventura saptamana viitoare. Poate iti faci bagajul si pleci intr-o scurta escapada si intalnesti acolo pe cineva.  Sau poate mergi la o petrecere, iesi din casa si dai peste sufletul pereche, iar conexiunea sa se transforme rapid intr-o relatie stabila.

Horoscop Leu

Vin vesti bune pentru tine, Leu, saptamana viitoare. Si ai putea sa inveti lectii importante. In plan personal, continua sa te distraga anumite situatii peste care simti ca nu poti sa treci. Asa ca o solutie ar fi sa iti canalizezi toata energia pe munca ta, pe proiectele tale de viitor. Munca te va tine departe de ganduri negre. Asa ca fa ceea ce iti place.

Nu uita insa ca nu poti sa faci marile schimbari in viata cu una cu doua. Fa putina ordine pe acolo printre idealuri si visuri, concentreaza-te pe ceea ce ai de facut, mai lasa-ti si bateriile sa se incarce si priveste spre viitor cu motivatie. Asa iti vei regasi puterea.

Daca esti singur(a), este posibil sa intalnesti pe cineva cu care sa vibrezi. Si poate ca o sa fie chiar mai mult decat atat. Iar daca esti intr-o conexiune frumoasa, gandul iti va sta toata saptamana la persoana iubita. Poate chiar decideti sa va mutati impreuna.

Horoscop Fecioara

Saptamana viitoare, iei lucrurile ca atare, Fecioara. Si nu ti s-a mai intamplat de mult asta. Inveti parca mai mult sa te bucuri de ceea ce ai, sa simti in sfarsit si tu sentimentul acela de multumire, de implinire. Iar daca ceva nu ti-a iesit asa cum iti doreai, asta este, se intampla si la case mai mari. Incearca asadar sa iti vezi viata asa cum este ea si nu te mai plange din nimicuri.

Te va ajuta foarte mult si faptul ca viata ta amoroasa ajunge la un alt nivel. S-ar putea sa te trezesti intr-o dimineata ca mintea ta se inunda cu tot felul de fantezii, ganduri, dorinte si toate au legatura cu pasiunea, iubirea. Asa ca s-ar putea sa ai parte de multe nopti albe. Mai mult, poate pornesti in cautarea acelei persoane careia sa ii daruiesti toata afectiunea ta. Pentru ca iti si doresti o conexiune profunda. Esti insa cu adevarat pregatit(a) sa o primesti in viata ta?

La serviciu, se anunta o perioada aglomerata, insa nu-ti vor lipsi ideile geniale. Nu mai incerca sa le rezolvi pe toate dintr-o data. Nu vei avea cum. Stabileste-ti prioritatile si economisteste timp si liniste. Invata sa iei lucrurile asa cum vin si sa le rezolvi pe rand.

Horoscop Balanta

Te asteapta munca multa, zilele urmatoare, Balanta, insa recompensa va fi pe masura. Si nu este exclus sa incerci sa obtii mai multi bani, sa ceri o promovare. O meriti cu siguranta, la cat de mult efort depui, insa, daca nu se intampla chiar acum, nu dispera. O sa vina si castigurile, mai repede decat te-ai fi asteptat. Te bucuri insa de respect si de apreciere.

N-ar fi rau sa iesi din casa, sa iti aduni gasca si sa va bucurati de orice activitate impreuna. Oricum, vei simti poate o nevoie puternica sa faci lucruri si pentru tine. Sa te distrezi, sa te relaxezi, sa ai mai multa grija de tine, fie ca dormi mai mult, poate mergi la un masaj, faci miscare.

Ai grija la emotiile intense din urmatoarea perioada. Spune tot ce ai pe suflet, fie partenerului de viata, fie celor apropiati. Daca simti ca sunt lucruri care nu iti mai aduc fericire, daca simti ca balanta inclina mai mult spre persoana iubita, vorbeste, spune ce te deranjeaza. Poate a disparut dorinta, poate nu va mai simtiti atrasi unul de celalalt. Vedeti unde este problema si daca ea iti mai gaseste rezolvarea. Daca, in schimb, iti doresti o relatie, ar trebui sa si iesi din casa. Elibereaza pasiunea si abordeaza orice noua interactiune cu deschidere si cu entuziasm. 

Horoscop Scorpion

Daca te afli intr-o situatie care pare ca nu mai duce nicaieri, sau ca se agraveaza pe zi ce trece, fa cumva si iesi de acolo. Nu incerca sa salvezi ceea ce nu mai poate fi salvat, nici nu te pierde pe tine in incercarea de a restabili ceea ce nu mai are niciun viitor. Nu astepta ca lucrurile sa o ia razna complet, chiar daca poate iti este frica sa pui capat. Pentru ca, odata ce vei elibera orice situatie care iti face rau, vei face loc pentru lucrurile bune care asteapta sa intre in viata ta. Nu poti sa construiesti nimic pe nisipuri miscatoare.

Daca relatia ta cam scartaie, saptamana viitoare este momentul sa apelezi la romantism si sa reinvii pasiunea. Iar daca esti singur(a), fii gata sa flirtezi si sa te joci. Nu trebuie sa para ca esti de neatins daca vrei sa atragi iubirea in viata ta.

Lasa-i pe ceilalti sa vada dincolo de suprafata dura pe care o afisezi. Nu te teme sa discuti despre dorintele si despre nevoile tale, despre temerile si despre sentimentele tale. Cine te respinge, nu te merita! Pastreaza-ti iubirea pentru cei care lupta pentru ea. Si cine stie. Poate o sa-l si gasesti pe omul acela caruia ii poti spune orice lucru, incomod, neplacut si care sa ramana langa tine indiferent de cat de grele devin lucrurile. 

Horoscop Sagetator

Saptamana viitoare, reusesti cumva sa te tii departe de probleme. Ti se si deschide parca o cale spre succes. Oricum, munca, proiectele tale iti vor ocupa mai tot timpul. Nu te extenua. Ia-ti timp si pentru micile placeri, pentru cei dragi. Desi iti este greu sa mentii echilibrul perfect, poti sa faci un efort si sa compensezi lucrurile. Poate chiar iti faci curaj si iesi din casa, sa te intalnesti cu oameni. Iar daca vremea rea te tine in casa, poti macar sa te relaxezi la un film bun cu persoana iubita sau poate organizezi o mica petrecere la tine acasa.

Cu banii nu o sa stai rau in perioada urmatoare. Ba mai mult, iti ajuti si prietenii, familia in momentele grele. Exista insa, poate, o situatie pe care o simti ca pe o greutate in piept. Nu lasa anxietatea sa puna stapanire pe tine. Confrunta situatia, spune ce ai pe suflet, traseaza linii sanatoase, poate intr-o relatie cu un prieten, poate cu partenerul de viata. Si munceste ca sa ai relatia pe care ti-o doresti, pastreaza flacara vie sau mergi mai departe si lasa in spate resentimentele si legaturile care nu iti mai folosesc.

Horoscop Capricorn

Nu te feri sa visezi inalt, sa privesti viata printr-un filtru incitant, maret. Nu mai incerca sa treci chiar tot prin filtrul tau practic si sobru. Sigur ca orice viziune trebuie sa fie dublata de un plan bine pus la punct. Mai ales in cazul tau. Insa nu mai incerca sa controlezi chiar tot. Lasa lucrurile sa mai si vina spre tine. Daca ti-ai neglijat partenerul de viata, fa ceva si restabileste armonia in cuplu.

In cariera nu pare sa fie nicio problema. Ba mai mult, vin vesti bune pe sectorul banilor. O saptamana asadar productiva. Ai grija la ceea ce se intampla in familia ta. Poate apar acolo niste dispute insa, daca iti vei controla furia, le vei rezolva mai repede decat te-ai fi asteptat.

Daca esti singur(a), saptamana se anunta a fi una fierbinte. Nu fugi de orice noua conexiune care se petrece, fii gata sa iti scoti la iveala cele mai profunde dorinte pentru ca este posibil sa se lege lucrurile foarte frumos. Testeaza apele si renunta la frica. Nu merita sa pierzi ceva minunat doar pentru ca nu esti dispus(a) sa risti.

Horoscop Varsator

Cu Soarele in semnul tau, lucrurile se si misca parca intr-un ritm ametitor si tu va trebui sa tii pasul cu tot amalgamul de sentimente care o sa te cuprinda. Insa nu evita sa te rasfeti pe cat de mult poti. Cu astfel de vibratii in aer, mergi si fa lucruri, lasa monotonia cu ale ei indeltiniciri si fa tot ceea ce te face sa simti ca traiesti.

Este posibil sa apara, daca nu exista deja, anumite persoane care sa iti mai strice buna dispozitie, sau sa simti ca exista ceva care te trage inca in jos. Poate cineva drag tie a intrecut o limita si asta te deranjeaza foarte tare. Comunicarea este cheia aici. Asculta si versiunea celuilalt inainte de a lua o decizie drastica. Si aminteste-ti ca esti un om iubit tocmai pentru compasiunea ta, pentru modul in care ai grija de ceilalti.

Ai grija la cheltuieli. Este posibil ca bugetul tau pe luna viitoare sa fie usor zdruncinat. Insa, ai noroc in iubire. Daca esti cu cineva, reaminteste-ti sa-i mai pui din cand in cand zambetul pe buze. Poate apelezi si la cateva trucuri romantice. Daca simti puternic pentru cineva anume, nu te feri sa te destainui. Pastreaza insa si un pic de mister. Lasa asadar pulsul sa bata la intensitate maxima saptamana viitoare.

Horoscop Pesti

Ai parca mai mult chef de joaca, Pesti, saptamana viitoare si arzi de nerabdare sa te aventurezi. Exista acolo niste lucruri care te cam supara, poate in familie, poate la locul de munca, insa nimeni nu reuseste sa iti strice buna dispozitie. Tu iti vezi de treaba ta. Este de preferat sa nu lasi furia sa puna stapanire pe tine, mai ales in perioada urmatoare. Fa orice cu calm.

Magnetismul tau nu are cum sa treaca neobservat saptamana viitoare si, daca cineva iti place, nu mai astepta de la persoana respectiva sa faca primul pas. Mergi dupa ceea ce vrei, dupa ceea ce iti place. O sa ai de unde alege pentru ca vei avea capacitatea de a atrage multi oameni in jurul tau. Trebuie doar sa alegi cu grija. Mergi dupa acea pasiunea care te trezeste la viata.

Mai mult, o persoana pe care ai putea sa o intalnesti saptamana viitoare ar putea sa te faca sa vezi o anumita situatia dintr-un cu totul si cu totul alt punct de vedere. Poate ai judecat prea repede pe cineva sau poate ai indepartat pe cineva din viata ta pentru o mica greseala. Este posibil sa iti dai seama ca ai gresit judecand pe cineva dupa ambalaj.

 

Hartile astrale Natala si Karmica