Iubirea pluteste in aer, in perioada urmatoare si putem sa ne indragostim nebuneste, cu Venus, planeta iubirii, in Pesti. Incepand cu 27 Ianuarie, nu mai vedem totul in alb si negru. Invatam sa vedem in culori. Si ce culori! Iubim cuprinzator, iertam mai usor si ii tratam pe cei din jur cu intelegere si compasiune. Insa nu totul se intampla ca in basme. In lumea reala, ne mai indragostim si de parteneri care par perfecti pe dinafara, ne amagim in relatii fara viitor si avem parte de multe dezamagiri. Despre toate acestea vorbeste Venus in Pesti.

Cum se manifesta Venus in Pesti?

Emotia va fi cuvantul de ordine pentru urmatoarea luna de zile. Din Varsator, Venus ajunge in Pesti si aduce dragoste, blandete, compasiune, relatii profunde, dorinte greu de stapanit, iubire altruista si poezie.

O sa simti ca te vei indragosti iar si iar de tot ce este frumos, de toti oamenii cu care intri in contact. Venus in Pesti scoate ce este mai bun din tine. Practic, iti poti vizualiza visurile devenind realitate.

Daca esti intr-o relatie, trebuie sa inveti sa iti echilibrezi propriile nevoi cu cele ale partenerului. Este nevoie sa actionati ca o echipa. Cu Venus in Pesti, iti va fi mai usor sa faci compromisuri pentru persoana iubita, fara sa te pierzi pe tine de tot.

Daca esti singur, vei deborda de senzualitate, flirt, armonie si atractie. Insa atentie mare la inselaciune si idealism. Ar trebui sa ai grija ca nu cumva sa te indragostesti de o imagine usor nerealista si idealizata a cuiva. Trebuie doar sa urmaresti cu atentie comportamentul celuilalt si sa incerci sa vezi lucrurile asa cum sunt.

Asa cum iubirea va intra destul de usor si lin in viata ta, ai grija ca banii iti pot aluneca printre degete la fel de repede. Ai insa sansa de a gasi noi oportunitati ca sa-ti umpli din nou portofelul.

Cum ne indragostim?

Venus este planeta iubirii, a placerilor, a tuturor lucrurilor frumoase. Venus vorbeste si despre stima de sine, despre partea financiara, dar si despre valori. Pestii, asociati cu Casa a 12-a, vorbesc mai degraba despre ceea ce se intampla in spatele usilor inchise, atunci cand nimeni nu ne vede si nu ne aude. Reprezinta introspectia, meditatia si vindecarea.

Asa ca putem spune, cu certitudine, ca Venus in Pesti ne imbata cu iubire. Si nu orice fel de iubire, acea dragoste neconditionata, cu orice pret. Asta se traduce insa in mai multe feluri.

Poate insemna sa iubesti omul asa cum este el, cu bune, cu rele si alegi sa ii fii aproape, indiferent de obstacolele care va ies in casa. Insa poate insemna si ca te incapatanezi sa iubesti pe cineva, chiar daca acea persoana te raneste, chiar daca te indeparteaza, chiar daca iti face mai mult rau decat bine. Asa ca analizeaza situatia in care te afli si fa schimbarile necesare.

Cu Venus in Pesti, ai putea avea si tendinta de a iubi chiar si atunci cand nu este sanatos si cand nu mai are sens. Asa ca mare atentie la iluzii! Pentru ca, in perioada urmatoarea, te vei putea trezi ca te-ai indragostit fara sa realizezi ca ti se intampla asta.

Indiferent de faptul ca esti sau nu intr-o relatie, atentie la sentimentul profund de singuratate care ar putea sa te cuprinda. Pentru ca singuratatea este sora cu dezamagirea si percepe sentimentul de iubire profunda ca pe o scamatorie, sau ca pe un basm care nu are nicio legatura cu realitatea.

Cum iubeste o persoana cu Venus in Pesti?

Venus guverneaza modul in care iubesti, stima de sine, dar si simtul estetic. Iar atunci cand se afla in semnul iubirii neconditionate, functioneaza cum nu se poate mai bine. Daca te-ai nascut cu Venus in Gemeni, esti o persoana blanda, visatoare, devotata si sentimentala.

In dragoste, tinzi la o uniune profunda, spirituala, cu persoana iubita. Pentru tine, iubirea inseamna eternitate pentru ca o si oferi din toata inima. Esti insa si un om idealist, romantic, creativ si plin de compasiune.

Nu esti o persoana usor de inteles, pentru ca, de multe ori, iti este greu si tie sa faci treaba asta. Asta si pentru ca ai tendinta de a privi lumea prin alte filtre decat o face majoritatea. Uneori, te afunzi atat de tare in povestile pe care le inventeaza mintea ta, incat este dureros sa revii cu picioarele pe pamant si sa te lovesti de firea adevarata a oamenilor.

Este important sa inveti sa cobori din palatul tau de clestar mai des, desi viata reala este plictisitoare pentru tine.

Te atrage tot ceea ce este frumos, esti, cel mai probabil, o persoana pasionata de arta, de scris. Esti insa si o persoana extrem de sensibila si multe lucruri pot sa devina coplesitoare pentru tine, atunci cand actionezi sub presiune. Din acest motiv, te retragi des in lumea ta plina de frumos.

Nu cunosti manipularea, sub nicio forma, ai tendinta de a te incarca cu problemele celorlalti si nu gandesti limpede atunci cand iubesti. Ai, de asemenea, tendinta de a te indragosti de ideea in sine si nu de persoana in cauza. In plus, tu visezi la o poveste de dragoste ca in comediile romantice, ceea ce se poate traduce, in cazul tau, ca o adevarata capcana. Inceteaza sa mai fii martir in propria relatie.

Sursa foto coperta: Image by rawpixel.com on Freepik.