Toate panzele sus, dragilor! Incepem saptamana in forta, primim noutati si imbratisam schimbarea. Preluam din optimismul Varsatorului si pare ca se asterne si linistea peste relatiile noastre, spre final de saptamana, cu Venus in Pesti. Poate ne implicam intr-o poveste de dragoste noua si intensa, poate primim semnale in iubire. Suntem oricum populari, atragatori si ne vom concentra asupra imaginii noastre. Poate mergem la estetician, poate facem o interventie, sau poate ne cumparam ceva nou. Insa mai important decat atat este faptul ca primim unda verde astfel incat sa eliberam zonele unde eram blocati si avem curajul sa iesim din situatii care ne tineau pe loc. Avem un cuvant de spus, saptamana viitoare si il rostim cu voce tare, clar si apasat. Iar Univerul ne da apa la moara, nimeni nu mai are puterea de a ne intoarce din drum si parca prindem si viteza, acceleram putin mai tare si ne eliberam de tot ce nu ne mai facea bine. Unii vor avea nevoie de liniste, altii de aventura. Oricum ar fi, se anunta o saptamana minunata!

Iata cum va fi saptamana 23 – 29 Ianuarie pentru fiecare zodie:

Horoscop Berbec 

Saptamana viitoare este posibil sa ai parte de episoade de confuzie, de nesiguranta, poate incepi sa iti pui intrebarile care conteaza. Iar asta te va face sa iti dai un restart si sa imbratisezi provocarile care iti apar in cale. Pentru ca tu, mai mult ca oricine, iubesti provocarile, iar Universul da semne ca urmeaza sa apara ceva nou in viata ta.

Este normal sa experimentezi acele sentimente de frica, de ingrijorare, de nesiguranta pe masura ce dai piept cu noi si noi provocari, insa ai resurse, iar Universul te sprijina sa lasi in urma tot ceea ce te tine pe loc, sa renunti la cei care iti taie elanul si sa tii piept greutatilor care pe altii i-ar fi pus de mult pe fuga.

Iti recapeti forta saptamana viitoare, iar tot ceea ce se va intampla in viata ta va fi un test care sa-ti masoare ambitia si capacitatea de a depasi greutatile. Orice te-a tinut in loc pana acum, nu mai are nicio sansa sa o faca de acum inainte. Pentru ca tu esti centrat pe succes si oricine iti sta in cale, se transforma in amintire.

Daca esti intr-o relatie, trebuie sa muncesti la tendinta ta de gelozie si posesivitate. Daca nu vei reusi sa iti potolesti pornirile, situatia in cuplu o sa devina tensionata. Daca esti singur(a), pare ca ti-ai pus un paravan care nu ii lasa pe ceilalti sa se apropie. N-ar fi rau sa lasi garda jos cateodata.

Horoscop Taur

Saptamana viitoare, trebuie sa inveti sa cooperezi si sa ii accepti pe cei din jur mai mult in viata ta. Poate primesti ajutor de la o persoana matura, din a carei experienta de viata sa ai multe de invatat. Poate este vorba despre un profesor, un bunic, oricum cineva menit sa te readuca pe drumul cel bun.

Reusesti sa rezolvi si niste probleme delicate si sa termini saptamana in echilibru cu tine insuti. Mare atentie la serviciu. Neglijenta te poate face sa gresesti. Si apeleaza la moderatie cand vine vorba de cheltuieli sa nu cumva sa ramai fara bani inainte de salariu.

Daca esti singur(a), pare ca incepi usor usor sa iti deschizi inima. Daca esti intr- relatie, ai grija la o a treia persoana care vrea sa isi bage nasul. Fii atent(a) la nevoile partenerului si incercati sa vedeti unde s-au stricat lucrurile.

Oricum, pare ca va fi o saptamana plina de suprize si de anunturi neasteptate. Si te bucuri poate de momente minunate alaturi de cei dragi. Iar persoanele noi care vor aparea in viata ta vor avea un rol extrem de important.

Horoscop Gemeni

Te afli inca intr-o calatorie de cunoastere, de vindecare, poate. O calatorie in care incerci sa iti rezolvi probleme mai vechi si saptamana viitoare ai putea ajunge intr-un punct in care lucrurile sa para mai complicate decat sunt in realitate. Si asta pentru ca vei avea tendinta de a te victimiza, de a crede ca nu poti sa treci peste o anumita situatie, fara macar sa incerci sa faci lucrul asta.

Trebuie sa renunti la teama de respingere, de esec si sa ai speranta ca poti sa treci peste orice. Daca vei avea curajul si iti vei lua inima in dinti, vei vedea ca acest blocaj a fost mai grav in mintea ta decat in realitate.

Poate ai ocazia saptamana viitoare sa intalnesti o persoana noua pe care sa o respingi initial, de teama ca nu este ceea ce iti doresti. Insa, poate in acea persoana se ascunde un potential partener care sa iti aduca fericire, liniste, stabilitate. Cine nu isi asuma riscurile, in perioada urmatoare, nu va avea de castigat.

Daca esti singur(a), pare ca nu mai crezi in dragoste si reusesti cu succes sa indepartezi din calea ta orice persoana care te place. Daca esti intr-o relatie, poate n-ar fi rau sa iti concentrezi atentia si asupra dorintelor celuilalt.

Horoscop Rac

Nu este exclus ca saptamana viitoare sa experimentezi o usoara senzatie de singuratate, chiar daca esti sau nu inconjurat de oameni. Poate ca nici nu iti mai gasesti locul in situatia actuala sau poate ai inceput de curand un serviciu nou, sau o relatie de dragoste noua, poate te-ai mutat intr-o alta tara. Adaptarea nu este usoara, insa trebuie sa constientizezi ca nimeni nu se poate simti confortabil intr-un loc nou, intr-un mediu unde nu cunoaste pe nimeni.

Si ai putea, saptamana viitoare, sa intalnesti pe cineva, in acest mediu nou in care ai intrat, care sa te sustina, care sa te sprijine si care sa te ajute sa te acomodezi. Si, de ce nu, se poate infiripa si o relatie de dragoste.

Pentru altii, poate ca este vorba despre o revedere, despre o impacare, sau despre un final definitiv. Poate ca cineva cu care ai avut o relatie de iubire revine in viata ta dupa o separare, sau poate tu decizi sa faci primul pas catre o impacare. Vor exista discutii pentru ca, intre voi, au ramas lucruri nerezolvate. Si dupa acest moment, veti decide daca mai are rost sa continuati sau daca taiati raul de la radacina.

Oricum, vei avea nevoie de mai multa odihna si de relaxare saptamana viitoare. Nu trebuie sa te fortezi sa muncesti prea mult. In plus, te asteapta poate un bonus, o promovare care sa te incante peste masura.

Horoscop Leu

Saptamana viitoare este nevoie sa iti restabilesti ritmul si sa alegi drumul pe care vrei sa mergi in perioada urmatoare. Esti intr-o perioada de ratacire, parca mergi cu ochii inchisi si nu stii ce decizii sa iei. Si poate starea ta este in stransa legatura cu cei din jur, cu acele legaturi care au inceput sa scartaie, fie in afaceri, la serviciu, in randul prietenilor sau in dragoste.

Poate in relatia ta de iubire armonia, pasiunea si intelegerea au disparut si au fost inlocuite de invidie, de certuri, de adversitate si parca niciunul dintre voi nu va mai regasiti in acel loc. Sunt doua variante aici. Ori reparati situatia si va inhamati la un drum greu si anevoios, ori va spuneti la revedere.

In momentul in care nu te mai simti bine intr-un loc, poate ca este momentul sa pleci. Daca nu reusesti sa ii spui partenerului ce ai pe suflet, nu poti sa ai pretentia ca el sa te inteleaga.

Lucrurile se mai linistesc spre finalul saptamanii. Oricum, vei avea mult de munca la serviciu si oboseala isi va spune cuvantul. Insa primesti niste banii pe care nu ii asteptai si care te ajuta mult.

Horoscop Fecioara

Pentru tine, urmeaza o saptamana incarcata. Este nevoie sa arunci un ochi inca o data pe agenda incarcata, ca sa-ti mai eliberezi programul. Poate ti-ai asumat prea multe deodata, poate ti s-au pus in carca niste sarcini suplimentare, cert este ca aglomeratia a inceput sa te oboseasca, sa te zapaceasca si sa iti si dea o stare de nervozitate.

Pe tine rutina te tine in viata si te linisteste, insa acum parca te irita, cu atatea lucruri de facut. Poate reusesti sa mai amani din lucruri sau sa le mai tai de pe lista, daca nu sunt urgente. Si invata sa spui NU, fara sa te mai stresezi si sa iti mai faci griji din orice, gratuit. Este pierdere de timp si de energie.

Daca esti singur(a) si ai dezvoltat o pasiune pentru cineva, indrazneste sa ii comunici si celuilalt ce simti pentru el. Poate vei descoperi ca simte la fel. Daca esti intr-o relatie, este nevoie de sinceritate si de actiune, daca vreti sa treceti peste probleme.

Apar si noi provocari saptamana viitoare si poate iti iese in cale un nou job, sau o oportunitate de afaceri. Nimic nu va fi intamplator saptamana viitoare si tot ce se va intampla are rolul de a te ajuta sa evoluezi.

Horoscop Balanta

Este agitatie mare in plan personal saptamana viitoare pentru tine, Balanta. O sa inveti ca dragostea vindeca, dragostea linisteste. Insa asta vine dupa ce vei depasi momentele delicate.

Daca treci printr-un moment greu, printr-o dezamagire care ti-a lasat un gust amar, printr-un esec personal care te tine blocat(a), saptamana viitoare ar putea sa apara in viata ta o persoana care sa iti aduca alinare. Te va ajuta sa ai un umar pe care sa plangi, o imbratisare, chiar si ocazia de a verbaliza ce ai pe suflet. Si poate primesti astfel imboldul de care aveai nevoie sa lasi in urma tristetea si sa iti recapeti fortele. Poate este vorba despre un prieten, o ruda, o noua iubire, sau de un terapeut.

Invata insa sa primesti ajutorul, sa iti deschizi bratele si inima si sa te destainui fara sa iti fie frica de faptul ca vei fi judecat(s). Asuma-ti greselile si incearca sa treci peste. Asa vei gasi o solutie.

La serviciu, nu este loc de lene. Trebuie sa iti finalizezi toate treburile daca nu vrei sa ramai in urma. Iar atunci cand iti faci planuri de viitor, incearca sa ramai cu picioarele pe pamant. Uita-te cu atentia la imaginea de ansamblu.

Horoscop Scorpion

Saptamana viitoare, trecutul poate sa revina in viata ta. Poate sub forma unor mustrari de constiinta, poate sub forma unor lucruri care au ramas neincheiate si care iti stau ca un ghimpe in coasta. Oricum ar fi, vezi daca nu ai ramas blocat(a) intr-o situatie anume si incearca sa rupi lanturile. Poate nu reusesti sa te rupi de o relatie, de un angajament, de o situatie care nu iti mai face bine.

Si Universul te va obliga practic sa vezi ceea ce trebuie sa vindeci si sa lasi lucrurile care dor sa plece odata pentru totdeauna din viata ta. Si poate ca a venit momentul sa deschizi niste porti, sa nu mai primesti refuzuri la usi care altadata ti se inchideau in nas. Elibereaza-te asadar de tot ceea ce iti atarna greu pe suflet. Ai nevoie de mult calm.

Daca esti intr-o relatie, toleranta este cheia pentru iubirea pasnica si fructuoasa. Daca vrei sa cunosti pe cineva, este nevoie de curaj si poate n-ar strica sa preiei initiativa.

La capitolul bani nu stai rau deloc, insa este nevoie de atentie cand vine vorba de cheltuieli. Pot sa apara unele chiar cand iti este lumea mai draga. Asa ca fii cumpatat(a)!

Horoscop Sagetator

In ultima buna bucata de vreme, esti manat de un scop important, de o dorinta imensa pe care tot incerci sa o transformi in realitate. Iar saptamana viitoare o sa te bucure nespus faptul ca o sa reusesti sa mai faci un pas catre visul tau. Si o sa constientizezi ca ceea ce parea la inceput a fi o himera, acum prinde contur si te lasa cu gura cascata, parca nici tie nu iti vine sa crezi unde ai ajuns.

Continua sa lucrezi, sa iti pui tot efortul in ceea ce vrei sa realizezi si asa vei ajunge cu un pas mai aproape de obiectiv. Depaseste fricile, barierele cu speranta si vei vedea ca vei ajunge acolo unde iti doresti.

Priveste intregul drum ca pe o excursie pe munte. Ai parte de ocolisuri, de drumuri serpuite, te mai opresti la cate-un popas, ploaia si ninsoarea iti pot ingreuna calea, insa cu determinare ajungi pana la urma in varf.

Daca esti singur(a) si ai pus ochii pe cineva, nu trebuie sa te grabesti. Analizeaza cu atentie situatia in care esti inainte sa iti exprimi sentimentele. Daca esti cu cineva, parca reusiti sa va apropiati din ce in ce mai mult si sa vorbiti aceeasi limba.

Horoscop Capricorn

Neprevazutul este cuvantul saptamanii viitoare pentru tine, Capricorn. Este posibil sa apara ceva care sa iti dea toate planurile peste cap, un blocaj care sa te destabilizeze si sa puna frana in drumul tau. Insa incearca sa privesti lovitura mai degraba ca un avertisment de la Univers ca ceva nu faci bine, ca nu mergi pe drumul tau, ca esti pe cale de a intra intr-o situatie care nu te va ajuta sa evoluezi.

Si, gandind asa, poate iti dai seama ca ceva din viata ta nu are ce cauta acolo. Poate esti pe punctul de a incepe o afacere, o relatie, poate urmeaza sa iei o hotarare importanta. Nu te incapatana sa faci un lucru cu orice risc, daca iti apare in minte chiar si cea mai mica indoiala.

Daca esti singur(a), poate ar trebui sa citesti printre randuri ceea ce incearca, atat de frumos, sa impacheteze cineva atunci cand se apropie de tine cu cuvinte dulci. Poate ca sunt lucruri ascunse la mijloc. Daca esti cu cineva si lucrurile merg bine, nimeni si nimic nu va poate destabiliza in perioada urmatoare.

Horoscop Varsator

Tu esti in elementul tau, Varsator, cu patru planete in semnul tau, la inceputul saptamanii. Este si vremea deciziilor pentru tine. Poate inchei anumite situatii, poate incepi ceva nou. Oricum, e clar ca mentii un ritm ridicat, chiar si spre sfarsitul saptamanii, cand planetele incep, rand pe rand, sa paraseasca semnul tau.

Vei fi in centrul atentiei, saptamana viitoara, vei atrage priviri. Unii te vor critica, iti vor pune etichete, altii te vor admira si te vor aprecia. In fine, asta se intampla cand esti in lumina reflectoarelor.

Oricum, vei simti o nevoie puternica de a te inconjura de oameni, de a fugi de singuratate. Vrei agitatie. In plus, pare ca urmeaza sa iei o decizie importanta, sa semnezi niste acte, sa primesti poate o aprobare pentru un credit, poate se pronunta un divort, poate mergi la interviu si obtii un job nou. Oricum este ceva important pentru tine care se rezolva, intr-un fel sau altul, zilele urmatoare.

Daca esti singur(a), poti sa cunosti pe cineva interesant saptamana viitoare, iar conexiunea sa devina fierbinte. Daca esti intr-o relatie, poate ca ar fi bine sa discutati cu cartile pe masa. Daca va uniti puterile, veti trece peste dificultati.

Horoscop Pesti

Saptamana viitoare esti in expectativa, Pesti. Poate simti ca ceva important vine spre tine si s-ar putea sa ai dreptate. Venus intra in zodia ta pe 27 ianuarie si o primesti cu bratele deschise. In functie de starea ta, o sa reactionezi diferit, pentru ca Venus iti va amplifica orice sentiment. Daca inca te vindeci dupa o durere mare, poate o sa cazi o vreme in melancolie, o sa te izolezi si o sa incerci sa iti recapeti puterile. Iar daca esti bine cu tine, parca iei taurul de coarne si privesti spre viitor cu inima deschisa. Practic, vezi si partea plina a paharului.

Trebuie sa inveti ca viata este formata si din perioade triste si ca o dezamagire nu este un capat de tara, este o ocazie sa inveti mai mult si mai mult. Asa ca renunta la statutul de victima si iesi in fata.

Si fereste-te sa-ti pierzi capul in fantezii. Daca esti singur(a), trebuie sa fii rational(a). Lasa-i pe ceilalti sa-ti castige increderea si da-ti timp sa cunosti o persoana inainte de a incepe ceva serios. Daca esti intr-o relatie, incearca sa renunti la indiferenta cand vine vorba despre sentimentele celuilalt. Este nevoie acuta de comunicare in relatia voastra.

 

Hartile astrale Natala si Karmica