Doar cerul este limita! Senzatia asta o sa iti dea energie si vitalitate, timp de aproximativ o luna de zile, cat timp Soarele va sta in Varsator. Este timpul, asadar, sa te bucuri de un sezon unic si proaspat, care incepe pe 20 Ianuarie 2023.

Astrologia ne invata ca fiecare dintre planete ne influenteaza viata! Gandeste-te la Soare si la ce rol are el: este forta suprema care da caldura, lumina, viata! De aceea, in Astrologie, Soarele este practic constiinta noastra, sursa fortei noastre, ne vorbeste despre noi ca indivizi.

Cand ajunge intr-un semn original, asa cum este Varsatorul, inveti sa apreciezi parca mai mult independenta, sub toate formele ei si iti dai voie sa faci ceea ce simti. Cu  greu va putea cineva sa prezica ce vei face in continuare sau cum vei proceda intr-o anumita situatie. Si asta pentru ca nu mai permiti nimanui sa-ti dicteze cum sa-ti traiesti viata. Si nu o sa-ti ceri scuze pentru asta!

Recomandarea pentru urmatoarea luna de zile este sa te simti liber sa traiesti asa cum vrei si sa spui lucrurilor pe nume, fara sa iti fie teama ca ceilalti te vor pune la zid.

Exista insa o linie fina intre indrazneala si incapatanare! Ai grija de care parte a franghiei esti. Cu Soarele in Varsator, prinzi incredere in ideile tale, insa nu poti sa detii adevarul absolut, asa ca, in unele situatii, poate ca n-ar fi rau sa asculti si parerile celor din jur. Un sfat nu strica niciodata, mai ales daca acesta vine de la cei care iti vor doar binele.

In plus, cu Soarele in semnul Varsatorului, ai putea avea o senzatie permanenta ca Pamantul este prea mic pentru cat de mari sunt ambitiile tale. Asa ca intreaga ta energie este indreptata acum spre lucrurile cu adevarat importante pentru tine. 

Energia Soarelui in Varsator

Cu Soarele in Varsator, nu te feresti sa scoti la iveala un comportament poate mai excentric. Sau te indrepti catre ceva nou, studiezi o noua disciplina, ori esti atras de lucruri mai ciudate, inovatoare. Vei vedea ca atitudinea ta despre viata s-ar putea schimba. Poate lasi sa iasa la suprafata latura ta calda, umanitara, iubitoare. Si iti vei apara cu indarjire credintele, desi asta inseamna sa faci niste valuri in jurul tau. Poate faci si curatenie, sa scapi de tot ceea ce nu-ti mai foloseste.

In plus, renunti la inhibitii si nu mai tii cont de restrictii. Iar unele limitari, pe care ti le-ai impus, se transforma acum, din limite de siguranta, in capcane. Ai grija ca te poti afunda atat de mult in lumea ta plina de posibilitati ca risti sa iti neglijezi familia, prietenii. Incearca sa nu ii tii la distanta pe cei dragi.

Spirit liber si un mic rebel, daca putem sa ii spunem asa, Varsatorul va fugi de orice reprezinta traditie si conventii. Are o atitudine nonconformista si nu se aliniaza cu multimea. Asa ca ai putea sa imprumuti, in urmatoarea perioada, aceasta atitudine si te vei simti liber sa-ti exploatezi originalitatea la maximum. Tu faci muzica, tu dai tonul si tot tu setezi ritmul, cu Soarele in Varsator!

Daca te-ai nascut cu Soarele in Varsator? 

De multe ori, ne gandim la Varsatori ca la niste ciudati excentrici, insa acestia sunt fiinte extrem de populare. Poate printre cei mai cool si mai deschisi nativi. Guvernat de Uranus, planeta inovatiei si a tehnologiei, acest nativ se remarca printr-o inteligenta aparte si prin viziuni care depasesc cu mult intelegerea celorlalti, dar si de Saturn, gasim in ei si seriozitate.

Daca te-ai nascut cu Soarele in Varsator inseamna ca ai un magnetism personal care te scoate din anonimat, ca esti optimist si un adevarat vizionar. Ai impresia ca le stii pe toate si, de multe ori, nu esti departe de adevar, insa poti sa cazi in propria capcana, a autosuficientei si a rigiditatii. Modul genial in care gandesti trebuie sa fie temperat cu umilinta si cu intelegere.

Impactul pe care il lasi asupra oamenilor poate sa fie unul destul de important.  Poate te afli in spatele unei tehnologii inovative, poate starnesti o revolutie, la scara mica sau mai mare, sau aduci banalul la rang de arta. Oricum ar fi, poti sa faci istorie. Si nu ai nevoie de validare sau de aprobarea celorlalti. Nu vrei sa pari o persoana normala! Daca, spre  exemplu, porti o tinuta extravaganta, nu te intereseaza ca nu te incadrezi in norme. Iar daca cuiva nu ii place, este problema lui!

Desi ai o inima calda, uriasa, ai tendinta de a fi rece cu cei dragi, pentru ca, de multe ori, te refugiezi in lumea ta abstracta, unde putini ar rezista.

Nu ai nicio problema sa incalci regulile si te bucuri din plin de libertatea de a proceda fix asa cum vrei tu. Tu actionezi cu mintea, nu cu inima!

Cum iubeste Varsatorul? 

Este clar deja ca Varsatorul iubeste inovatia si este un mic revolutionar. Asa ca va cauta in partenerul sau aceleasi calitati. Vrea de la cel cu care isi imparte viata pasiune, dedicare, viziune. Este atras de persoanele care nu se tem sa incalce regulile, care nu actioneaza in functie de parerile altora.

Atunci cand iubeste, Varsatorul se dedica in totalitate. Poate ca este cea mai inalta forma de iubire, pentru ca, pentru el, relatia este mai mult decat doi oameni care se iubesc. Pentru Varsator, relatia inseamna un scop comun pentru viitor.

Varsatorul este deschis si va face orice pentru persoana iubita. Iar creativitatea sa isi gaseste aplicabilitatea si pat. Are standarde ridicate si nu va fi usor pentru nimeni sa ocupe un loc in viata lui. Are, de multe ori, nevoie de spatiu si libertate si nu se da in vant dupa declaratii siropoase, nefiind dispus nici sa-si arate vulnerabilitatile. In schimb, il castigi pe viata daca gandurile, valorile si ideile voastre se aseamana.

Sursa foto coperta: Image by fwstudio on Freepik.