Suntem atat de concentrati pe crearea unor rezolutii miraculoase, la inceput de an si, pe masura ce zilele curg, faptul ca ele nu capata contur pune pe noi o presiune mult prea mare. Cam asa se va traduce saptamana viitoare, pentru noi toti. Nu este rau sa punem presiune, insa cat de mult ii permitem sa ne controleze viata. Nici sa renuntam la speranta nu reprezinta o solutie.

Saptamana viitoare vom fi influentati de doua tranzite majore. Mercur iese din Retrogradare pe 18 Ianuarie si ii face loc Soarelui, care intra in Varsator doua zile mai tarziu. Asta inseamna ca scapam de energia care ne tinea pe loc si intram intr-o lume ideala, unde totul este posibil si nimic nu este prea mult. Incheiem saptamana cu Luna Noua in Varsator si, odata cu acest moment, incepem sa speram la un viitor stralucit. Ni se cere insa rabdare si perseverenta.

Iata cum va fi saptamana 16 – 22 Ianuarie pentru fiecare zodie:

Horoscop Berbec

Saptamana viitoare, ti se cere sa fii cat se poate de sincer cu tine insuti, dar si cu oamenii cu care vei avea de-a face. Incearca sa eviti conflictele atat in viata de cuplu, cat si la serviciu. Vor fi mici probleme casnice de rezolvat, insa vei avea ceva de furca cu emotiile. Daca vei invata sa le controlezi, vei avea parte de o saptamana linistita. In plus, daca vrei sa evoluezi, n-ar fi rau sa te privesti sincer in oglinda si sa fii mai atent(a) la propriile nevoi.

Este posibil ca saptamana sa aduca si cateva surprize care sa iti arate ca destinul are propriile sale cai. Oricum, cei dragi se vor baza pe tine zilele urmatoare. Ai grija si la sanatate. O sa ai tendinta de a munci foarte mult, iar corpul tau da deja semne de oboseala.

Daca esti singur(a), nu prea te deranjeaza treaba asta si nici nu arzi de nerabdare sa iesi la intalniri. Pentru tine, banii si serviciul sunt prioritatile. Daca esti intr-o relatie, pare ca lucrurile se mai imbunatatesc. Dupa o perioada epuizanta, apele se linistesc.

Se anunta vesti bune si in sectorul banilor. Poate primesti un bonus sau o avansare saptamana viitoare si nici nu apar cheltuieli neasteptate, asa ca poti sa pui ceva bani deoparte.

Horoscop Taur

Saptamana viitoare, adevaratul test pentru tine este acela de a-ti pastra buna dispozitie. Pentru ca in interior se produc niste schimbari profunde, care vin si cu durere, dar si cu renuntare. Insa n-ar fi indicat sa iti versi of-ul pe ceilalti.

Ti se cere atentie si la serviciu. Poate unii incerca sa te provoace in mod deliberat, insa nu trebuie sa intri in jocul nimanui. Tu trebuie sa iti vezi de treaba ta. Poate apar si cheltuieli neprevazute, insa mai ai resurse si o sa o scoti la capat. Nu este insa o saptamana buna pentru decizii importante sau pentru a semna un contract.

Vei putea simti o nevoie acuta de a experimenta lucruri noi si te entuziasmeaza orice activitate noua si plina de aventura. Asa ca este un moment bun sa faci un curs, sa mergi intr-o calatorie.

Daca esti singur(a), saptamana viitoare ar putea sa se simta ca o apasare in piept. Pe de-o parte, iti doresti pe cineva, insa, pe de alta parte, iti este teama de o noua relatie. Poate mai sunt acolo, in interior, lucruri de vindecat. Daca esti cu cineva, s-ar putea sa simti, din nou, dorinta de aventura, de a da un restart relatiei.

Horoscop Gemeni

Se anunta o saptamana plina de surprize pentru tine, Gemeni. Poate cunosti o persoana care sa te ajute sa  mai urci o treapta la locul de munca, sau in afacerea pe care o conduci. Se anunta intalniri importante in perioada urmatoare. Este esential sa ramai cu picioarele pe pamant si sa muncesti pentru ceea ce vrei sa dobandesti.

Este important sa te inarmezi cu rabdare, pentru ca este posibil sa te confrunti cu perioade ceva mai agitate, iar firea ta temperamentala te poate face sa dai gres, mai ales la locul de munca.

Viata ta amoroasa merge parca pe nisipuri miscatoare. Daca esti intr-o relatie, poate vrei sa grabesti lucrurile, iar asta este posibil sa nu ii convina partenerului de viata. Oricum, emotiile vor pune stapanire pe tine, saptamana viitoare. Practic, relatia ta va fi testata serios. Daca esti singur(a), parca nu te mai saturi sa tot ridici standardele in ceea ce-l priveste pe viitorul partener de viata. Nu este greu de inteles de ce esti inca singur(a).

Este insa un moment bun sa lasi trecutul in urma si noul sa intre in viata ta, ca sa ajungi la sentimentul de implinire si de libertate.

Horoscop Rac

Saptamana viitoare, treburile domestice iti ocupa mai tot timpul. Poate faci reparatii prin casa, renovezi sau te hotarasti sa schimbi locuinta. Ai grija, daca trebuie sa semnezi un contract, saptamana viitoare. Citeste bine toate clauzele. In plus, daca nu ti-ai indeplinit la timp toate angajamentele, este posibil ca lucrurile sa se intoarca impotriva ta. Insa primesti niste lectii care te vor ajuta sa iti organizezi mai bine viata pe viitor.

Nu este loc de ezitare si de nehotarare, saptamana viitoare. Este timpul sa prinzi curaj si sa scapi de gandurile negative. Daca vrei sa faci un lucru, nu te mai gandi de o suta de ori si actioneaza.

Daca esti singur(a), cu singuranta nu duci lipsa de pretendenti, insa parca nu reusesti sa creezi nicio conexiune sincera si profunda cu nimeni. Daca esti intr-o relatie, unul dintre voi doi trebuie sa renunte la putere si sa faca compromisuri daca vrei sa pastrati armonia in cuplu.

La serviciu, o sa ai mult de munca, insa vin si rezultatele pe care le meriti si le astepti parca de prea mult timp. Nu pare ca o sa ai nici probleme cu banii si te vei descurca cu cheltuielile care au cam crescut in ultima vreme.

Vei fi nevoit(a) sa iei insa niste decizii dificile, chiar daca acum esti invaluit(a) in confuzie. Poate ca nu stii pe ce cale sa o iei intr-o anumita situatie si pare greu sa renunti la tipare si sa te aventurezi in contexte in care nu te simti confortabil. Bazeaza-te pe intuitie!

Horoscop Leu

Saptamana viitoare iti aduce si suprize, dar si mult noroc, Leu. Poate iti schimbi brusc planurile si decizi sa abordezi lucrurile altfel, original, poate. Este un moment extraordinar de bun pentru a seta obiective importante pentru 2023. Este timpul, de asemenea, sa faci ordine in viata personala.

Este important sa ramai deschis(a) la schimbari si sa nu iti fie frica sa indraznesti, ca sa ajungi acolo unde vrei. Daca o sa continui cu atitudinea conservatoare, o sa ratezi multe oportunitati.

Daca esti singur(a), poate intalnesti pe cineva care sa iti placa foarte mult. Insa, este posibil ca aceasta persoana sa nu fie foarte serioasa, asa ca lucrurile nu prea vor evolua rapid. Daca esti intr-o relatie, poate ca a venit momentul sa puneti cartile pe fata, sa petreceti mai mult timp si sa vedeti daca mai sunteti pe aceeasi lungime de unda.

Saptamana viitoare, ai noroc de bani, insa trebuie sa inveti si cum sa ii gestionezi, ca sa nu ii irosesti. Incearca, de asemenea, sa mai eliberezi din responsabilitati si sa faci ordine in propriile idei. In cele din urma, vei fi nevoit(a) sa incetinesti si sa iti canalizezi energia pe lucrurile care conteaza cu adevarat. 

Horoscop Fecioara

Saptamana viitoare iti aduce multe angajamente profesionale. Nu vei reusi sa iti indeplinesti toate asteptarile, insa, stii ca nu totul tine de cat de mult muncesti. Poate sunt factori din exterior care blocheaza lucrurile. Vesti bune vin insa din sectorul emotional. Toate motivele de ingrijorare pe care le-ai avut pana acum dispar treptat si lasa loc unei dispozitii optimiste. Oricum, tu inveti sa accepti lucrurile asa cum vin si nu te mai blocheaza orice obstacol.

Daca esti singur(a), este posibil sa ai parte de un flirt, doua, insa pare ca nu se prea leaga lucrurile. Daca esti intr-o relatie, totul merge ca pana acum, cu bune si cu rele.

Exista insa sansa de a obtine o colaborare care sa iti aduca multi bani si este important sa te gandesti deja la investitii si la economisire. Tot saptamana viitoare, posibil sa rastorni ideile, situatiile si structurile care nu iti mai sunt de folos, desi te obisnuisei cu ele. Insa transformarea vine la pachet cu putere si cu evolutie, asa ca, tot raul spre bine.

Horoscop Balanta

Saptamana viitoare este posibil ca Universul sa te impinga de la spate sa dai viata unei idei pe care o abandonasei de mult. Impulsul te va ajuta sa iei atitudine. Oricum, se anunta o perioada de succes pentru tine, Balanta. Poate porti discutii legate de schimbarea locului de munca actual sau te gandesti chiar la o mutare in alt oras, sau in alta tara.

Daca esti singur(a), poate primesti o invitatie in oras. Este o perioada minunata pentru aventuri amoroase, romantism si pasiune. Insa, atentie, ca saptamana viitoare este si despre relatii secrete. Daca esti cu cineva, vezi ca este posibil ca partenerul sa fie nemultumit de anumite lucruri. Incearca sa comunici mai mult si sa vedeti cum puteti sa rezolvati problema.

Este important, de asemenea, sa te gandesti de doua ori inainte sa scoti ceva pe gura. Este posibil sa ii jignesti pe cei din jur, fara voia ta. La serviciu, atmosfera este una calma si o sa ai mai mult chef de munca. 

Horoscop Scorpion

Saptamana viitoare, ar trebui sa reiei vechile idei sau proiecte pe care le-ai abandonat, din lipsa de timp sau inspiratie. Vezi ca, la locul de munca, este posibil sa apara schimbari care sa te ingrijoreze putin. Insa, nu trebuie sa te temi. Totul va fi in favoarea ta, pana la urma. S-ar putea sa fie nevoie sa iei decizii rapide, atat in viata amoroasa, cat si atunci cand vine vorba de afacerile tale.

Ti se cere responsabilitate si chef de munca. Daca vei sta si vei astepta sa vina rezultatele, nu vei obtine nimic.

Daca esti singur(a), poate incepi o relatie bazata pe prietenie saptamana viitoare si care se poate transforma intr-o relatie romantica. Este important sa iti deschizi inima. Daca esti cu cineva, va bucurati de o perioada linistita si fericita si pare ca dorintele voastre prind contur in sfarsit.

La locul de munca, este posibil ca cineva sa puna presiune pe tine, insa asta nu trebuie sa te faca sa renunti. Lucrul acesta trebuie sa te motiveze sa-ti faci cat mai bine treaba. Esti sustinut(a) cand vine vorba de a-ti indeplini obiectivele sau de a avansa catre visurile tale.

Horoscop Sagetator

Vine succesul si pe strada ta, Sagetator. Drumul nu va fi insa unul usor, dar importanta lui este de necontestat. Vei fi poate mai constient(a) de schimbarile care se produc in viata ta si vei cuantifica impactul pe care il vor avea acestea, in special asupra vietii intime.

Este important ca, indiferent de problemele care apar, sa nu intri in panica si sa nu iti pierzi capul. Doar cu calm poti sa gandesti clar si sa gasesti cele mai bune solutii. Saptamana aceasta este despre ceea ce poti sa iti oferi tie ca sa fii fericit(a).

Daca esti singur(a), nu pare sa te deranjeze deloc acest lucru. Te preocupa visurile tale, potentialul tau, pe care incerci sa il exploatezi la maximum. Daca esti intr-o relatie, pare ca a intervenit rutina si monotonia intre voi, asa ca trebuie sa luati taurul de corne si sa gasiti noi activitati care sa va apropie.

Saptamana aceasta, Universul te incurajeaza sa incerci. Inteligenta, intelepciunea si experientele traite te vor ajuta in noul drum pe care decizi sa mergi.

Horoscop Capricorn

Seriozitatea este cuvantul cheie pentru saptamana viitoare, in ceea ce te priveste. Te concentrezi sa-ti indeplinesti angajamentele deja luate. Universul este de partea ta si te sustine orice ai incerca sa intreprinzi. Pare ca se intrevad la orizont si niste castiguri substantiale, sau un contract care sa te bucure nespus.

Daca au existat anumite evenimente care te-au destabilizat, incepi acum sa le depasesti. Insa asta necesita multa munca. Oricum, sefii te apreciaza si ai mari sanse sa primesti o recompensa consistenta pentru munca depusa.

Saptamana viitoare ai putea chiar sa incetezi sa mai tii cu dintii de lucruri din trecut, care nu te mai reprezinta si care nu iti mai aduc nimic bun. Trebuie sa privesti spre viitor.

Daca esti cu cineva, este posibil sa ai nevoie mai mult ca oricand de sprijinul partenerului de viata. Nu reusesti sa iti controlezi emotiile si parca nu mai esti atat de sigur nici de sentimentele tale. Iar toata aceasta stare de suspiciune te epuizeaza. Comunicarea este solutia. Daca esti singur(a), ar trebuie sa te concentrezi pe ceea ce te face sa te simti bine, saptamana viitoare. Daca raspandesti dragoste, primesti la randul tau dragoste. Ai toate sansele sa intalnesti pe cineva in fata caruia sa iti deschizi inima.

Horoscop Varsator

Indiferent de ceea ce iti pui in minte sa faci in perioada urmatoare, Astrele te vor sustine si ai putea avea rezultate intr-un timp foarte scurt. Poate rezolvi niste probleme legate de o casa sau de o masina.

In plus, este indicat sa gasesti in interiorul tau puterea si curajul de a scoate din viata ta persoanele care nu iti mai aduc nimic bun si de a te elibera de necazuri.

O sa simti o nevoie puternica de a fi iubit de ceilalti, insa trebuie sa te deschizi si tu la randul tau. Sa ai incredere in cei din jur si sa ii lasi sa iti fie aproape. Renunta la suspiciunea care planeaza deasupra oricarei situatii si incearca sa construiesti relatii de durata. Daca esti intr-o relatie, este timpul sa discuti cu partenerul de viata si sa faceti, de ce nu, pasi importanti pentru amandoi.

La serviciu, nu ai probleme sa treci peste obstacole pentru ca tu ai mereu idei noi si productive. Pare ca nici la capitolul venituri nu ai probleme mari.

Oricum, saptamana se anunta a fi una distractiva si creativa. Iti lasi imaginatia sa preia conducerea si este indicat sa imbratisezi aceasta atitudine. Daca simti nevoia sa mergi undeva sau sa faci ceva special, fa-o!

Horoscop Pesti

Vei avea tendinta, saptamana viitoare, sa apleci urechea mai mult la sfaturile sau la comentariile celor din jur. Ceilalti ar putea sa aiba o influenta mare asupra ta. Trebuie sa ai incredere  ca esti capabil(a) sa iei deciziile corecte si sa gasesti singur(a) adevarul.

Poate o sa ai mai mult de munca si acasa si parca nu iti ajunge timpul, nu-ti mai ramane suficient si pentru activitatile preferate si nici pentru prieteni. Asta poate sa iti strice dispozitia.

Daca esti intr-o relatie, povestea voastra de dragoste pare ca merge bine. Partenerul te sustine si te incurajeaza. Iti da si energia necesara pentru a munci mult si bine.

Poate o sa fie nevoie sa scoti mai multi bani din buzunar pentru o achizitie importanta, saptamana viitoare. In plus, o sa fie nevoie sa privesti in interiorul tau cu atentie. Ia-ti timp de introspectie ca sa afli cum sa accelerezi procesul prin care sa evoluezi in perioada urmatoare.

 

Compatiblitate si Predictii