Ultimul lucru pentru care ar trebui sa ne facem griji este iubirea. Pentru ca vom avea parte de ea din plin saptamana viitoare. De fapt, multi dintre noi am putea sa incepem noi relatii care sa ne aduca si pasiunea unui nou inceput, dar si liniste, in acelasi timp. Insa, pentru ca mintea umana cauta neincetat motive ca sa se ingrijoreze, multi dintre noi ne vom concentra pe cariera si pe facut bani. Insa, vom simti si o oarecare presiune. Noi trebuie sa decidem daca ne face bine sa continuam in ritmul nebun cu care am intrat in 2023, sau daca luam lucrurile mai usor si incetam sa punem atat de multa presiune pe noi insine. Saptamana viitoare, Marte iese din retrogradare si ne batatoreste calea pentru a ne urma visurile si pasiunile. Si, in plus, ne face sa actionam pe baza propriilor alegeri, ghidati fiind de tot ce am invatat in ultimele luni. O saptamana minunata sa avem!

Iata cum va fi saptamana 09 – 15 Ianuarie pentru fiecare zodie:

Horoscop Berbec

Cu toata energia pe care o vei avea saptamana viitoare, nu iti va fi greu deloc sa iti ocupi timpul, Berbec! Si nimic nu o sa iti stea in cale. Pentru tine ceea ce conteaza este succesul, in tot ceea ce ti-ai propus sa faci. Si nu doar ca iti duci la indeplinire toate sarcinile, dar te si implici in proiecte noi si vrei sa le arati tuturor cat de bun esti. Nu vei fi foarte sociabil saptamana viitoare pentru ca intreaga ta atentie este concentrata pe munca ta. Si ti-ai facut deja strategia care se poate dovedi castigatoare.

Daca, in timpul Lunii Pline in Rac, si-au facut loc in mintea ta anumite ganduri, constientizari, este timpul sa le pui in practica. Depinde doar de tine ce se va intampla in perioada urmatoare, in sectorul tau amoros. Poate ca a venit momentul sa dai la o parte tot ceea ce impiedica un nou inceput in dragoste pentru tine, spre exemplu. Daca esti intr-o relatie, trebuie ca atat tu, cat si partenerul tau, sa incercati sa va puneti de acord in anumite privinte, chiar daca asta inseamna sa faceti compromisuri. Nu trebuie sa uiti ca si partenerul tau are nevoie de atentie si de iubire!

Horoscop Taur

Saptamana viitoare pare ca este o saptamana a deciziilor importante pentru tine, Taur!  Poate ca este ceva in viata ta care necesita o schimbare, sau, daca ai trait intr-o minciuna, poate ca a venit timpul sa accepti lucrul acesta si sa schimbi macazul. Sau poate ca ai tinut cu dintii de o situatie care nu te mai multumea indeajuns. Asa ca ar trebui sa te gandesti cu atentie la urmatoarea miscare. Esti puternic si reusesti sa te ridici de la pamant, indiferent de situatie.  In schimb, vei fi plin de energie si parca nimeni nu va putea sa te refuze. Insa, uneori, este greu si pentru tine sa iti gestionezi energia si ai tendinta de a te implica in prea multe proiecte.

Daca esti intr-o relatie, partenerul tau ar trebui sa stie ca este important si valoros pentru tine. In perioada urmatoare, ar trebui sa lucrati la relatia voastra si sa claditi o legatura si mai puternica, bazata pe incredere. Asta pentru ca este posibil sa apara unele neintelegeri intre voi. Nu te grabi sa faci acuzatii nefondate si incearca sa abordezi disensiunile cu blandete.

Horoscop Gemeni

Apare iubirea si pe strada ta, Gemeni! Sau acum o zaresti tu. Pentru ca ea exista, in familie, in cercul de prieteni, in relatia ta de dragoste. Iti place sa fii inconjurat de oameni si saptamana viitoare o sa iti dai seama ca ti-ai cladit in jurul tau o mica comunitate de oameni pe care ii pretuiesti din toata inima. Si poate ca faceti planuri pentru o mica vacanta sau poate va strangeti la cineva acasa si petreceti timp minunat impreuna.

Tot saptamana viitoare, Marte isi termina Retrogradul, insa ramane in zodia ta, iar asta iti ofera senzatia ca in sfarsit poti sa te misti mai usor, sa actionezi mai usor. Incepi si un proces de transformare legat de sentimentele tale, de intimitatea ta. Practic, esti capabil sa constientizezi sentimentele care te-au incercat in ultima vreme si sa ti le explici. Daca esti intr-o relatie, ar trebui sa petreci mai mult timp cu partenerul tau. Daca nu locuiti impreuna, poate ca faceti pasul cel mare, in sfarsit!

Ai energie saptamana viitoare si reusesti sa treci usor peste probleme. La serviciu iti demonstrezi inca o data valoarea si iti impui cu succes punctul de vedere. Este important sa ramai fidel si statornic atunci cand vine vorba de planurile tale de viitor.

Horoscop Rac

Incearca sa te opresti pentru cateva momente si sa privesti cu atentie tot ceea ce se intampla in viata ta acum, Rac! Poate ai muncit din greu pentru un proiect, sau pentru o relatie, insa, ca sa vezi imaginea de ansamblu, trebuie sa te indepartezi putin si sa realizezi cum stau lucrurile cu adevarat. Poate ca nu mai intelegi ce se intampla si ai nevoie de timp pentru a clarifica toate aspectele. Poate pleci din oras o zi, doua, ca sa iti pui ordine in ganduri. Si nu uita cat de importanta este comunicarea, in orice situatie te-ai afla. Este momentul sa fii determinat, insa nu obsesiv cand vine vorba de probleme. Si inca ceva, nu ii lasa pe altii sa isi asume meritele pentru munca depusa de tine.

Luna Plina in Rac ti-a oferit ocazia sa reflectezi mai profund la notiunea de acasa si la ceea ce inseamna ea pentru tine. Daca nu ai facut-o pana acum, n-ar fi rau sa incepi procesul de eliberare de care ai atat de multa nevoie. Este, de asemenea, nevoie sa iti restabilesti echilibrul. Daca esti intr-o relatie, ar fi cazul sa te gandesti putin mai mult si la interesele partenerului. In orice relatie este nevoie de compromisuri ca acea legatura sa treaca testul timpului. Daca esti singur, increderea pe care o ai in tine nu va trece neobservata. Incearca sa privesti mai atent in jurul tau ca sa nu ratezi oportunitati importante.

Horoscop Leu

Ceva nou ar putea sa apara pentru tine, saptamana viitoare, Leu! Ceva care sa te uimeasca, dupa o perioada in care viata ta a curs oarecum normal, aproape banal. Sau poate ca tu decizi sa mergi pe un nou drum. Simti doar ca trebuie sa faci o schimbare, insa nu te ingrijora, iti vei da seama pe parcurs de ceea ce o sa faci in continuare. Cert este ca ai inspiratie si incredere ca poti realiza lucruri mari.

Cu Neptun in Pesti si cu Soarele in Capricorn, incepi sa privesti parca cu alti ochi relatiile din viata ta. Inveti in fiecare zi sa devii mai bun, mai sanatos. Trebuie sa tii cont si de cei din jurul tau, in aceasta calatorie. Nu isi iesi din fire daca esti criticat, sau daca primesti sfaturi cu care nu esti de acord. Poate ca parerea unei persoane dragi te ajuta mai mult decat crezi. Consuma-ti energia si scapa de furie prin sport.

Daca esti intr-o relatie care nu mai functioneaza, daca tu si partenerul tau ati inceput sa va certati din ce in ce mai des, din nimicuri, este important sa inveti in primul rand sa te controlezi si sa asculti si punctul de vedere al celuilalt. Daca esti singur, nu-ti varsa frustrarile si nu aduce resentimente, in cazul in care apare cineva in viata ta. Nimeni nu va suporta un astfel de comportament pe termen lung.

Horoscop Fecioara

Fecioara, pregateste-te pentru o saptamana cu artificii si fluturi in stomac. Pentru tine, saptamana viitoare este despre iubire. Atunci cand nu credeai ca dragostea isi mai poate face loc in viata ta, dintr-o data, te ia prin suprindere. Si vine cu aventura si multa, multa pasiune.

Nu trebuie sa iti faci griji, sa intorci situatia pe toate partile. Da-ti voie sa simti, sa traiesti si sa primesti lucrurile de care aveai atat de multa nevoie. Accepta ca iubirea poate sa iti umple viata si deschide-ti sufletul, daca o noua persoana isi face aparitia in viata ta. Neptun In Pesti aduce oportunitatile in dragoste, iar Soarele in Capricorn te face sa iti indrepti atentia catre acea relatie puternica si stabila la care visezi. Daca esti deja intr-o relatie, este, de asemenea, un moment bun sa aprofundati conexiunea si sa o duceti la un alt nivel.

Vei avea energie din plin saptamana viitoare, iar calmul si agilitatea ta iti vor aduce succes si in cariera. Poate iti apleci atentia si catre proiecte vechi, la care ai renuntat la un moment dat. La munca, esti mediatorul perfect. Nu trebuie sa amani insa decizii importante pe care le vei avea de luat.

Horoscop Balanta

Saptamana viitoare, nu-ti pierzi timpul nu nimicuri, Balanta! Esti concentrat pe responsabilitati si ai un scop precis in minte pe care il vei indeplini cu orice pret. Vine si momentul unor decizii importante si poate parea ca esti aspru si crud in anumite situatii, insa vei simti ca trebuie sa pui piciorul in prag. Pare ca vin si ceva castiguri, zilele urmatoare, dar si sanse de a intra in noi colaborari profitabile. N-ai probleme in a-ti castiga respectul si reusesti sa ii motivezi pe toti cei din jurul tau. N-ar fi rau sa inveti sa fii mai diplomat, in unele situatii. Unii oameni ar putea sa intre in defensiva in ceea ce te priveste, din cauza lipsei tale de diplomatie. S-ar putea sa te lovesti de o situatie mai dificila la serviciu, care o sa te irite destul de mult. Insa orice conflict poate sa fie stins cu comunicare si cu intelegere.

Jupiter in Berbec iti aduce claritate in relatiile tale si promisiunea unui angajament profund in urmatoarele luni. Poate relatia in care te afli acum se misca mai repede decat ti-ai propus, sau ai sperat. Sau poate va ganditi deja sa va mutati impreuna, sau la o casatorie. 

Horoscop Scorpion

Astrele te sfatuiesc sa privesti cu atentie in interiorul tau, Scorpion, pentru ca poate este acolo ceva ce te deranjeaza foarte tare, insa tu ai tot incercat sa ascunzi situatia sub pres. Cu Neptun in Pesti, ai putea sa primesti niste semne, daca te uiti atent in jur. Pentru ca nu esti impacat cu tine, exista sansa de a-ti pierde cumpatul mult prea usor, din lucruri mici. Inceteaza sa mai crezi ca toata lumea are ceva cu tine si incearca sa cooperezi cu ceilalti, ca sa depasiti conflictele.

Cu Uranus in Taur si cu Mercur Retrograd in Capricorn, relatiile tale sunt puse sub lupa zilele urmatoare. Poate afli niste secrete, sau decizi sa ai acea discutie definitorie cu partenerul de viata. Daca vrei sa il pastrezi langa tine, poate ca n-ar strica sa depui putin mai mult efort ca relatia sa mearga. Asculta-l si suprinde-l cu idei originale.

Daca te vei concentra pe ceea ce ai de facut saptamana viitoare si vei reusi sa creezi un echilibru intre munca si viata de dupa serviciu, vei avea parte de o saptamana frumoasa. 

Horoscop Sagetator

Este timpul sa iti pui planurile in aplicare si sa incetezi sa-ti gasesti scuze, Sagetator!  Marte iese din Retrogradare saptamana viitoare si odata cu ea, se incheie si drumul greu pe care a fost nevoie sa il parcurgi. Ai analizat cu atentie relatiile din viata ta si ai fost nevoit sa alegi o cale pe care sa mergi. N-ar fi rau sa incerci sa te controlezi mai mult. Poate ca ar trebui sa nu mai iei lucrurile atat de personal si sa interpretezi enornat mesajele de la cei din jurul tau. Pentru ca iti va aduce probleme si la serviciu, dar si acasa.

Daca esti intr-o relatie, iar partenerul tau a inceput sa iti reproseze lucruri legate de comportamentul tau, care, cateodata, n-are nicio legatura cu diplomatia, poate ca ar trebui sa il crezi pe cuvant si sa incerci sa schimbi asta.

Incapatanarea si tendinta de a bloca orice punct de vedere din exterior poate sa iti afecteze si relatia cu colegii, cu sefii. Daca simti ca esti provocat, sau ca toata lumea trage de tine, respira adanc, analizeaza unde apar problemele si fara acuzatii nefondate, incearca sa comunici mai mult cu ceilalti.

Horoscop Capricorn

Saptamana viitoare te vei simti in elementul tau, Capricorn! Vrei sa le arati tuturor cat de capabil si de bun esti in ceea ce faci si te entuziasmeaza multe lucruri, atat la munca, cat si pe teritoriul romantismului. Reusesti sa impresionezi prin tot ceea ce stii si pentru faptul ca esti dispus mereu sa intri in noi provocari. Poate te asteapta, dupa colt, si o avansare in cariera.

Daca esti singur, te folosesti de capacitatea ta incredibila de a flirta. Deschide bine ochii pentru ca ai putea sa atragi o persoana noua in viata ta. Daca esti intr-o relatie, lucrurile merg bine. Capacitatea ta de seductie este la cote maxime, asa ca partenerul tau va profita din  plin. Daca relatia este abia la inceput, e posibil sa faceti pasi importanti, poate va mutati impreuna, sau mergeti intr-o vacanta unde sa fiti doar voi doi. Sau poate cumparati o casa impreuna, sau porniti o afacere. Practic, duceti relatia, in orice punct s-ar afla ea, la nivelul urmator.

Horoscop Varsator

La inceput de 2023, ai impresia ca poti sa muti muntii din loc, Varsator! Vei avea parte de provocari, insa vei reusi sa treci peste ele cu maturitate si cu seriozitate. Nu mai lasi pe nimeni sa te judece si sa isi impuna punctul de vedere si incepi sa ai mai multa incredere in propriile forte.

Cu Uranus in Taur si cu Mercur aflat in Retrogradare in Capricorn, poti sa te afunzi din ce in ce mai mult in ganduri si poate ies la iveala niste dorinte pe care le tineai ascunse si pe care nu iti mai este frica sa le expui. Daca esti intr-o relatie, poate incepi sa te intrebi daca aceasta conexiune iti indeplineste toate nevoile si daca ceva scartaie, incepi sa cauti variante de a face ca lucrurile sa mearga. Trebuie sa fii sincer cu tine, in primul rand!

Ai noroc si de bani in perioada urmatoare si reusesti cumva sa faci  un succes din orice situatie. Este insa si o perioada in care trebuie sa iti tii in frau tendinta de a reactiona excesiv atunci cand simti ca cineva nu este de acord cu tine, sau ca iti ameninta munca ori relatia. Nici nu incerca sa provoci dispute. Fa un pas inapoi ori de cate ori apare o neintelegere, ca sa o poti rezolva rapid. Energia ta este importanta, nu trebuie sa o pierzi pe astfel de lucruri.

Horoscop Pesti

Daca pana acum ai preferat mai degraba sa stai si sa reflectezi la viata ta, de familie, sociala sau de la serviciu si sa iti faci ordine in ganduri, cu Marte Retrograd in Gemeni, lucrurile se schimba de saptamana viitoare. Te simti parca in cea mai buna forma de pana acum, ai energia de a incepe ceva nou. Vin oportunitati in viata ta ca o avalansa si trebuie sa profiti la maximum de aceasta perioada.

In plus, esti irezistibil si poti sa atragi in viata ta persoane cu care sa ai relatii profitabile si intense. Asa ca, daca nu esti intr-o relatie, nu vei mai fi singur prea mult timp. Poti sa faci lucrurile sa mearga asa cum iti doresti. Daca esti intr-o relatie, reusesti sa gestionezi cu usurinta orice neintelegere si parca va apropiati mai mult.

Ai grija la cheltuieli. Ai tendinta de a da bani multi pentru lucruri prea scumpe pentru cat iti permiti tu in acest moment. Este nevoie sa te pui pe treaba, sa vezi ce optiuni ai si sa alegi intelept, ca sa te eliberezi de povara financiara care atarna destul de greu in perioada asta.

 

Hartile astrale Natala si Karmica