Esti ceea ce gandesti! Multe dintre realizarile tale pleaca de la un simplu gand pe care il trimiti in Univers! Si starea ta de bine depinde foarte mult de modul in care alegi sa iti folosesti intreaga energie!

Daca te-ai simtit pana acum cuprins de anxietate, stres, ai fost mereu pe fuga, intre serviciu si casa, intre probleme si situatii de rezolvat, daca ai simtit ca te-ai indepartat de ceea ce te face cu adevarat fericit, sau daca te-ai trezit in situatii care pareau fara iesire, este timpul sa incetinesti si sa vezi ce ganduri emiti in Univers. Sunt ele calme, in armonie? Te va ajuta foarte mult si iesirea lui Marte din Retrogradare, de pe 12 Ianuarie, dupa zece saptamani.

Unde mergi de aici? Care este calea ta? Ce situatii trebuie sa inchei? Cu Marte, care isi reia asadar mersul direct in Gemeni, pana pe 25 Martie 2023, primesti unda verde sa actionezi. Este momentul sa faci pace cu tine insuti si sa te aduni de prin fundaturile in care erai captiv!

Berbec

Foloseste-te de puterea ta de convingere, pentru ca o sa ai parte de ea din plin! Este momentul sa iti impui punctul de vedere atat in viata personala, cat si la serviciu. Succesul este de partea ta, orice vrei sa incepi in urmatoarele trei luni! Poate pui bazele unui proiect de suflet!

Fereste-te de conflicte si incearca sa tratezi orice situatie cu calm! Renunta la tonul agresiv si nu te feri sa abuzezi de vorba buna! Asa vei rezolva orice problema care poate sa apara! Si nu uita sa ai grija si de tine! Fii atent la alimentatie si la semnalele pe care ti le da organismul!

Taur

Continua sa te folosesti la maximum de tenacitatea ta si nu renunta atat de usor la convingerile tale, daca ele sunt in concordanta cu sinele tau! Iti va fi mai usor, de acum, sa te concentrezi si sa scapi de distrageri. Iar grijile legate de bani dispar incet, incet si sunt inlocuite de ambitie si initiativa. Asta te va ajuta enorm in cariera!

Statutul de burlac sau de burlacita s-ar putea schimba in urmatoarele luni pentru ca iei initiativa. Poate chiar te muti intr-o noua locuinta. In schimb, trebuie sa ai grija daca ai in plan o investitie sau o tranzactie mai mare de bani. Fii atent la toate amanuntele!

Gemeni

Cu Marte in semnul tau, cu singuranta ca, prin toamna, pasiunea a fost cuvantul de ordine pentru tine. Apoi, pe masura ce Marte si-a inceput Retrogradarea, ai incetinit si ai inceput sa te intrebi ce-a fost in capul tau cu atatea planuri si cu increderea oarba in oameni. Acum, important este sa nu renunti la lupta si sa ramai motivat, pentru ca vin vremuri ceva mai bune, cu noroc.

Vei simti o usurare in urmatoarea perioada, mai ales in viata profesionala si parca ai senzatia ca revii pe drumul tau. Marte ramane insa in semnul tau, asa ca ai grija, in special, in relatia de cuplu. Nu mai incerca sa domini, invata sa comunici si sa accepti si punctul de vedere al partenerului.

Rac

Pentru tine, bate vantul vindecarii! Daca nu mai stii in cine poti sa ai incredere, daca ai avut parte de tradari in ultima vreme, sau poate cineva a disparut brusc din viata ta… de acum se face lumina in toate aceste situatii. Chiar daca vei mai suferi o perioada, este bine sa scoti durerea la suprafata si apoi sa o lasi sa plece!

Daca te-ai confruntat cu probleme financiare, sau la serviciu ai avut parte de conflicte, ori ai asteptat o marire de salariu care nu a mai venit, ei bine, incepe sa apara norocul si pe strada ta, pentru ca, prin orice situatie de blocaj ai trecut, ia sfarsit acum.

Leu

Pregateste-te pentru un nou inceput! Cu Marte in Retrogradare, este posibil sa te fi confruntat cu episoade de izolare. Ai simtit nevoia de a sta tu cu tine si de a reflecta la viata ta. Insa faza de leu singuratic se incheie acum si incepe o calatorie plina de armonie pentru tine.

Orice problema ai avut la locul de munca, poate un conflict cu un coleg, sau neintelegeri cu sefii, ia sfarsit acum. Este timpul sa castigi si sa ai parte de tot felul de oportunitati, in cariera. Iti schimbi si atitudinea si reusesti cumva sa alungi stresul din orice activitate pe care o intreprinzi.

Fecioara

Este momentul sa te asezi la linia de start, pentru ca esti gata de actiune! Dupa ce te-ai cam ratacit in cautarile tale existentiale, iti recapeti, in sfarsit, puterea! Vei fi sustinut de Univers doar daca te pui serios pe treaba. Nu lua niciun lucru de bun. Trebuie sa muncesti din greu pentru ceea ce-ti doresti!

Da norocul peste tine in urmatoarea perioada, oricum! Iar orice conflict ai avut in trecut cu persoanele dragi ia sfarsit acum. Oricum, toate relatiile tale se imbunatatesc si primesti ajutor de la cei dragi, orice problema ai avea.

Balanta

Ti se ia un val de pe ochi, in urmatoarea perioada! Daca ai trait o buna bucata de vreme in incertitudine si ai avut parte de incurcaturi, din fericire, lucrurile se schimba. Ai grija la cheltuielile excesive si la problemele de sanatate! Nu le ignora!

Urmeaza o perioada in care o sa ai autoritate si o sa spui lucrurilor pe nume. Ai grija la ton si la limbaj atunci cand vrei sa transmiti un mesaj. Alege-ti cuvintele cu grija. Pare ca vine pentru tine si o perioada in care incepi sa calatoresti mai mult. Este asadar momentul sa iti faci planuri pentru urmatoarea vacanta.

Scorpion

Gata cu susotelile, cu secretele si cu enigmele! Pentru tine, urmeaza o perioada in care spui adevarul, in care afli cum stau de fapt lucrurile si in care ai nevoie de claritate ca sa nu ratezi oportunitati. Este important sa comunici atat la serviciu, cat si acasa. Oricum, este o perioada buna pentru intelegeri de orice fel, doar daca se cunosc bine toate datele problemei.

In plan profesional, iti merge bine, insa nu este momentul ca succesul sa ti se urce la cap. Nu deveni arogant cu cei din jur, este bine sa mentii un comportament calm in urmatoarea perioada. In plan personal, se mai rezolva din problemele de cuplu, insa mai sunt lucruri de clarificat. Incearca sa te controlezi si sa spui lucrurilor pe nume, intr-un mod in care celalalt sa nu ajunga sa fie ranit!

Sagetator

Primesti lectii importante in perioada urmatoare. Poate te impaci cu cineva cu care ai avut cateva conflicte in trecut, poate revine in viata ta un fost sau o fosta si reluati povestea de dragoste. Oricum, va fi un castig si de o parte si de cealalta. Daca, in schimb, o relatie se destrama, invata sa te detasezi si sa mergi mai departe. Daca esti intr-o relatie stabila, posibil sa va condimentati legatura.

Vei avea castig de cauza pana in primavara, fie ca e vorba depre un proces, sau despre o intrecere de orice fel. Nimeni nu poate sa iti pateze imaginea si reusesti cumva sa intorci orice situatie in favoarea ta. Daca te-ai confruntat cu probleme de sanatate, te vei recupera destul de curand.

Capricorn

Responsabilitate, ordine si disciplina. Asa va arata urmatoarea perioada pentru tine. Inveti sa ai mai multa grija si de trupul, dar si de sufletul tau. Faci ceea ce te face fericit, ce iti aduce linistea, poate te apuci de sport. Oricum, o sa incerci sa ai o viata mai sanatoasa.

Daca vrei sa inveti ceva nou, sa faci un curs, ai toate sansele sa ai succes pentru ca vei reusi sa iti pastrezi concentrarea in urmatoarea perioada. Si la serviciu, lucrurile ajung parca pe un taram mai calm si mai asezat. Daca au fost probleme si discutii in familie, acum situatia incepe sa se mai calmeze.

Varsator

Povestea elefantului din camera trebuie sa ia sfarsit acum. In traducere, asta inseamna ca trebuie sa lucrezi la relatiile tale, in special la cea cu partenerul de viata. Vezi ce nemultumiri si ce dorinte are partenerul tau si nu mai presupune ca stii totul despre nevoile lui. N-ai trecut printr-o perioada usoara, insa este momentul sa revii la viata, daca esti singur, poate iesi la intalniri. Daca esti cu cineva, da un restart relatiei.

Daca ai in plan sa vinzi o casa, sa cumperi una sau sa iti schimbi masina, este momentul sa o faci. Urmeaza si o perioada in care o sa ai mult de munca, o sa ai responabilitati mai mari, insa vor veni si castigurile. Inceteaza sa mai fii posesiv! Nu-ti aduce nimic bun aceasta atitudine!

Pesti

Dupa o perioada in care a trebuit sa ai grija de toata lumea din jur, sa rezolvi probleme si sa indrepti situatii, incepi sa te gandesti si la tine, dar si la nevoile tale. Poate ca ar trebui sa intinzi tu primul crenguta de maslin, daca ai avut ceva certuri cu cineva drag. In plus, daca ai in plan o mutare sau o vanzare importanta, lucrurile incep sa se lege.

Daca ai avut probleme cu un membru al familiei, lucrurile se mai linistesc acum. Iar daca o problema de sanatate te-a mai suparat, gasesti cai de a scapa de ea. Oricum, cauti si gasesti ajutor!

Sursa foto coperta: Image by kjpargeter on Freepik.

 

Compatiblitate si Predictii