Ia un loc, relaxeaza-te si inainte sa citesti acest articol, fa un exercitiu de memorie. Intoarce-te, pret de cateva momente, in vara lui 2022 si analizeaza tot ce s-a intamplat de la Luna Noua in Rac, care a avut loc pe 28 Iunie si pana acum.

Ce riscuri ti-ai asumat? A meritat sa faci asta?

Cat de departe ai ajuns?

Ce ai obtinut?

La ce ai renuntat?

De ce ai nevoie ca sa fii implinit si fericit?

Aceasta este tema pentru cand Luna Plina se formeaza in Rac.

Sigur ca este important sa fim recunoscatori pentru toate lucrurile bune din viata noastra. Insa, cum ramane cu acele intamplari care ne-au adus tristete, cu acei oameni care ne-au adus durere? Luna Plina are un rol important in aceasta privinta. Ne readuce in prezent toate acele experiente dureroase, ca sa vedem daca am invatat cum sa luptam cu ele si daca am evoluat.

Si tinem cont ca Mercur e retrogad in Capricorn si ne cere asumarea si disciplina mentala, iar Marte retrograd in Gemeni face fix invers. Pe principiul, eu cu cine votez.

Cum te influenteaza luna plina in Rac

Este posibil sa devii putin nostalgic in perioada urmatoare si sa simti tot ce se intampla in viata ta mai intens, asta si datorita Racului, despre care stim ca este sensibilul zodiacului.

Este, de asemenea, momentul sa te concentrezi mai tare pe acele lucruri care au ramas nerezolvate si pe acele emotii la care iti este frica sa umbli si pe care le-ai ascuns undeva adanc in sufletul tau. Iar primul pas este sa accepti ca ele exista!

Luna Plina in Rac te conduce mai aproape si de radacini. Poti sa simti o dorinta puternica de a te reapropia de familie, de prieteni. Poate o sa simti nevoia de a sta acasa, cu cei dragi, o nevoie puternica de conectare, de intimitate, de ce nu. Asa ca este un moment bun sa fii alaturi de cei care te iubesc si sa ii ajuti pe cei care au atat de multa nevoie.

Vei simti asadar nevoia sa iti iei energia din timpul petrecut cu familia, la masa, in oras, in vacanta, oriunde exista rasete si multa, multa iubire.

Oricat de greu iti este in acest moment, incearca sa te bucuri de ceea ce ai, sa pretuiesti oamenii din viata ta, care iti poarta de grija si sa te bucuri de compania lor, daca i-ai neglijat pana acum.

Fie ca esti intr-o relatie de dragoste sau nu, este timpul sa iti deschizi cu adevarat inima.

In plus, incearca sa vezi unde ai gresit in trecut si de ce unele situatii se repeta o data si inca o data. Vezi ce lectie vrea Universul sa inveti!

Iar in ceea ce priveste cariera, incearca sa mentii ridicat acelasi angajament. Esti impins de la spate sa renunti in sfarsit la ceea ce planuiesti de mult sa lasi in urma. Asta nu inseamna ca trebuie sa uiti sa te distrezi, sa te joci, sa te bucuri de prezent si sa fii recunoscator pentru cat de mult ai crescut.

Sa nu uitam ca Mercur se afla inca in Mers Retrograd, asa ca poti sa ai parte de niste revelatii. Poate revin in viata ta situatii sau oameni din trecut si poti acum sa iti dai seama ca de fapt tu nu ti-i mai doresti cu adevarat si ca ai puterea sa iesi din cercul vicios in care te invarteai fara sens. Este important sa iti asculti inima si intuitia. Acolo se afla adevarul si puterea!

Cum poti sa profiti de energia lunii pline

Recomandarea este sa iti deschizi inima, sa tii ochii mari si bratele larg deschise! Pentru ca primesti curajul de care aveai atat de multa nevoie!

Sa nu iti fie teama sa crezi in orice plan ti-ai facut pentru anul 2023, oricat de mare si de greu de realizat ti s-ar parea. Aminteste-ti ca nimic nu este imposibil! Atata timp cat lasi durerea in trecut, acolo unde ii este locul, poti sa faci loc pentru tot ce vine nou in viata ta.

Tu esti singura ta piedica. Daca vrei sa incepi o afacere, apuca-te de treaba, daca vrei sa-ti schimbi job-ul, fa-o, daca simti ca nu-ti mai gasesti locul intr-o relatie, pleaca de acolo. E normal sa apara teama si anxietatea, insa lasa-le sa iasa la suprafata si apoi lasa-le sa dispara!

Sursa foto coperta: Image by kjpargeter on Freepik.