Iubim autentic in perioada urmatoare si reusim sa ne exprimam dragostea in cele mai profunde moduri. Pe 3 Ianuarie, Venus, planeta iubirii, a placerii si a romantismului, paraseste semnul Capricornului si ajunge in Varsator, unde va sta pret de aproximativ trei saptamani. Iar noi invatam ca sufletele pereche vin in viata noastra sub diferite forme… a unui iubit(a), poate a unui prieten, printr-o poveste de dragoste, sau o noapte de iubire, fie printr-o dezamagire. Vom tanji insa si dupa libertate in perioada urmatoare, asa ca, daca esti intr-o relatie, incearca sa ii oferi spatiu partenerului de viata. Cei singuri pot sa isi gaseasca jumatatea, insa nu o sa fie asa cum si-au imaginat-o. Din contra… poate sa fie o conexiune ciudata, excentrica, cu o persoana diferita de tot ce au intalnit pana acum. In oricare dintre circumstante te-ai afla, Venus in Varsator este despre iubirea sincera, onesta si de durata. Despre pasiune, romantism, dar si despre ganduri bune. Pentru ca primim intotdeauna ceea ce raspandim in Univers!

Berbec

Dupa cateva saptamani in Capricorn, Venus se muta in Varsator, iar tu o sa simti nevoia sa iesi in fata. Te asteapta una dintre cele mai fericite perioade ale anului. Sa nu te surprinda daca o sa simti o nevoie puternica de a imbraca tinuta preferata si de a iesi in oras. O sa iti faca bine, oricum, pentru ca in perioada urmatoare o sa stralucesti.

Daca esti intr-o relatie, este momentul perfect sa iti scoti partenerul la un date. Cu siguranta nu veti trece neobservati! Este o ocazie buna sa va intariti relatia.

Daca esti singur, nu trebuie sa iti faci griji. Urmeaza o perioada excelenta pentru intalniri. Poate iti pica cu tronc cineva din anturajul tau, sau cunosti o persoana online. Oricum, iubirea intra in viata ta!

Taur

Incepi anul cu ambitie si te intelegi bine cu toata lumea, mai ales la serviciu. In plus, o sa se simta urmatoarea perioada ca si cum ai pasi in lumina reflectoarelor. Vor fi multi ochi atintiti asupra ta, poate primesti aplauze, un premiu, sau multa recunostinta. Toate astea vin ca urmare a muncii tale. Norocul este de partea ta si poti sa faci schimbari importante in urmatoarea perioada. Esti sustinut de Univers!

Daca esti cu cineva, poate te gandesti sa condimentezi relatia de cuplu. Poate imbraci niste haine sexy si aprinzi cateva lumanari pentru o seara romantica in doi.

Daca esti singur, trebuie neaparat sa fii admirat pentru frumusetea si farmecul pe care il ai in perioada asta. Asa ca iesi din casa, mergi la evenimente, petreceri. Acolo poti sa intalnesti iubirea!

Gemeni

Pe masura ce Venus ajunge in Varsator, o sa simti o nevoie tot mai mare de experiente noi, vrei sa iesi cu prietenii in oras, poate va strangeti la unul dintre voi acasa. Daca ai incetinit ritmul de sarbatori, din Ianuarie capeti energie si vrei sa incerci tot felul de lucruri.

Daca esti intr-o relatie, poate cumperi bilete pentru tine si pentru partener si plecati intr-o vacanta peste hotare. Altii pot sa isi scoata partenerul in oras, la o cina romantica. Veti petrece cu siguranta momente memorabile. Poti de asemenea sa petreci mai mult timp cu partenerul acasa, la un film bun.

Daca esti singur, este momentul sa iesi in fata. Ai putea sa cunosti pe cineva la o iesire cu prietenii, sau la o reuniune.

Rac

Intrarea lui Venus in Varsator te face vulnerabil, dar si maleabil. Asta nu este insa un lucru rau, mai ales daca inca simti ca trecutul doare destul de tare. Este momentul perfect pentru a te vindeca si pentru a-ti da voie sa fii sensibil.

Daca esti intr-o relatie, este momentul perfect sa discuti cu partenerul de viata despre nevoile si dorintele tale si sa vedeti daca legatura voastra va satisface pe amandoi, in egala masura. Poate planifici o seara sexy cu partenerul tau, poate initiezi un joc mai indraznet.

Daca esti singur, ai putea sa intalnesti pe cineva care sa-ti dea lumea peste cap, Rac, iar conexiunea voastra sa fiarba la temperaturi mari. Ar putea exista insa cateva jocuri de putere in aceasta noua legatura. Vezi cum le gestionezi.

Leu

Urmeaza o perioada de aproximativ trei saptamani in care te vei simti puternic conectat cu tine insuti. Si pentru iti recapeti increderea in tine, esti gata sa iesi la vanatoare… de parteneri noi, de experiente noi, de locuri noi.

Daca esti intr-o relatie, poate petreceti timpul liber la un spectacol, la un concert sau intr-o scurta vacanta. Dragostea voastra pare ca este scrisa in stele. Veti simti ca a venit momentul sa faceti planuri de viitor. Poate va mutati impreuna, poate oficializati legatura voastra sau faceti planuri de casatorie.

Daca esti singur de ceva vreme, iese Soarele si pe strada ta. Cineva extrem de atractiv ar putea sa iti iasa in cale. Poate iesiti la intalniri si vorbiti ore in sir, ca sa va cunoasteti mai bine.

Fecioara

Odata ce Venus intra in Varsator, te concentrezi mai mult pe planurile tale de viitor si inaintezi la viteza maxima. Poate incepi un curs, oricum inveti ceva nou. Iar faptul ca te concentrezi pe propria persoana, iti va aduce beneficii si in plan amoros.

Daca esti cu cineva, poate va hotarati sa plecati intr-o drumetie pe munte, sau va antrenati impreuna. Eliberarea de endorfine va face foarte bine.

Pentru cei singuri, viata decurge armonios. Poate faci o pasiune pentru un coleg si incepeti o poveste de dragoste. Altii pot adopta un animal de companie care sa le umple zilele cu iubire.

Balanta

In urmatoarele trei saptamani, nici gerul si nici munca nu te pot tine inauntru. Esti dornic sa iesi din casa, sa te distrezi la un pahar sau sa faci tot felul de activitati care sa te relaxeze.

Daca esti intr-o relatie, este o perioada buna sa redeveniti tandri unul cu celalalt. Poate aveti in plan sa faceti un copil. Universul va sustine. Daca aveti deja copii, vin ceva vesti bune in aceasta privinta.

Daca esti singur, Cupidon isi va arunca sagetile ascutite spre tine. Printre pasiunile tale, hobby-uri si relaxare, faci loc iubirii si poate intalnesti pe cineva in perioada urmatoare.

Scorpion

Cu Venus in Varsator, ai putea sa simti o mai mare nevoie de a sta in casa, la un film bun. Lasi, in perioada asta, barurile si restaurantele si te refugiezi in confortul canapelei de acasa. Esti pasional insa si faci tot ce poti sa tii flacara aprinsa.

Daca esti intr-o conexiune, poate petreceti timp impreuna, acasa, in fata televizorului. Poate gatiti ceva, beti un pahar de vin. Oricum ar fi, va bucurati unul de celalalt. Iar daca v-ati ciondanit in ultima vreme, incearca sa arunci tu primul ramura de maslin. Este nevoie sa faci asta ca sa va recuperati linistea.

Daca esti singur, ai posibilitatea de a intalni pe cineva poate la o petrecere restransa cu cativa amici. N-ar strica si sa incetezi sa mai fii rece si distant cu oricine se apropie de tine.

Sagetator

Venus in Varsator readuce romantismul in viata ta. Iti merge bine si in plan financiar, asa ca vei avea starea perfecta pentru a te bucura de momente minunate cu cei dragi.

Daca esti cu cineva, n-ar fi rau sa scapati de aglomeratia orasului si sa mergeti intr-o aventura in apropiere. O plimbare in care sa va tineti de mana, poate pe malul marii, va va face foarte bine.

Daca esti singur, poate intalnesti pe cineva intr-o calatorie. Daca totul merge bine, este posibil sa incepeti o relatie. Daca, in schimb, nu vezi un viitor impreuna cu aceasta persoana, nu o mai tine legata, las-o sa plece si poti sa incepi sa iesi la intalniri, sa cunosti pe altcineva.

Capricorn

Venus ajunge in Varsator pe 3 Ianuarie si iti aduce recompense de tot felul. La serviciu, poti sa fii promovat, lucrezi la capacitate maxima si intalnesti oameni cu care ai putea sa formezi conexiuni puternice. Adori luxul si vrei sa ai parte de tot confortul si acasa, dar si in vacanta, fie ca esti singur, sau ai pe cineva.

Un cadou impresionat si scump de la partener ar putea sa iti aduca multa multumire. Este nevoie sa va acordati insa mai multa libertate in cuplu, ca sa mentineti relatia cat mai sanatoasa.

Daca esti singur, ai toate sansele sa intalnesti o persoana care sa te atraga foarte mult, desi nu se incadreaza in tiparele tale. Nu este cazul sa te ingrijorezi. Este de bun augur o astfel de conexiune pentru tine.

Varsator

Pe tine, Venus in Varsator te face sa radiezi, pur si simplu. Poate iti schimbi look-ul, mergi la cumparaturi si faci programari peste programari la saloanele de infrumusetare. Vei simti o nevoie puternica de a iesi in fata, de a fi admirat, de a merge in oras cu prietenii.

Si pentru ca te simti atat de bine, si in viata amoroasa apar schimbari. Faci din placere o prioritate. Petreci poate mai mult timp cu partenerul de viata si poate apare si ideea de a aduce pe lume un copil.

Daca esti singur, magnetismul tau ar putea sa iti aduca pe cineva cu care sa incepi o relatie frumoasa. Poate iesi in oras si intalnesti acolo pe cineva. Incercati sa nu va sufocati la inceput de relatie. Ar putea sa stinga scanteia de la inceput.

Pesti

Pe tine, Venus in Varsator te poate face sa iesi putin din normalitate si sa visezi mai mult. Este insa o perioada in care intuitia ta este la cote maxime si ai energie din plin ca sa lucrezi pentru visurile tale.

Daca esti intr-o relatie, te concentrezi foarte mult sa faci lucrurile sa mearga. Ar fi bine sa faceti si ceva iesit din comun, sa iesiti din rutina. Poate incercati ceva ce nu ati mai incercat niciodata, in intimitate, sau intr-o calatorie. In plus, ar trebui sa stabiliti clar in ce directie duce conexiunea voastra, daca sunteti pe aceeasi lungime de unda. Daca da, poate faceti planuri de casatorie.

Daca esti singur, poate ca e bine sa te gandesti la greselile pe care le-ai facut in relatiile trecute si sa incerci sa nu le mai repeti. Iar daca mai ai sentimente pentru cineva din trecut, poate ca ar fi bine sa te lamuresti o data pentru totdeauna si, ori sa reiei legatura, ori sa o rupi definitiv.

Sursa foto coperta: Image by jcomp on Freepik.

 

Hartile astrale Natala si Karmica