Incepem noul an cu doua planete retrograde: Mercur si Marte. Ratacim putin prin intuneric si parca ne este greu sa ne intelegem unii pe altii si sa ne gasim motivatia. Insa, Venus vine din urma cu romantism si iubire si, pentru trei saptamani, stationeaza in Varsator. Cautam stabilitate in relatiile noastre, vrem legaturi puternice, iubim cu pasiune si cautam neobisnuitul si originalul in partenerii nostri. Ni se cere sa deschidem insa larg ochii, sa nu cadem prada inselaciunii si minciunii. Per total, saptamana este una buna. Important este sa trecem cu calm si optimism peste turbulente.

Iata cum va fi saptamana 2 – 8 Ianuarie pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Urmeaza o saptamana incarcata pentru tine, Berbec! Este posibil sa te simti coplesit din cauza volumului mare de munca. Iar tu vrei sa le faci pe toate, asa ca vei trage din greu. Incerca sa eviti lucrurile care necesita meticulozitate si neaparat sa te inarmezi cu rabdare, pentru ca Mercur este Retrograd si iti va da ceva batai de cap. Este posibil sa apara si oboseala pentru ca o sa ai tendinta de a munci in exces.

In ceea ce priveste finantele, nu te grabi sa faci acum investitii. Cantareste cu atentie situatia si apoi ia o decizie. Incearca, pe cat de mult poti, sa nu scoti tot ce iti iese pe gura fara filtru. Mercur aduce probleme in comunicare si n-ai vrea sa-i faci pe cei din jurul tau sa sufere.

Daca esti singur, sunt sanse mari sa gasesti pe cineva care sa iti placa la nebunie, cu Venus care intra in Varsator, pe 3 Ianuarie. Daca esti intr-o conexiune, pare ca atmosfera o sa fie linistita in cuplu. Mai mult, incercati sa abordati intr-un mod diferit divergentele care apar si incercati amandoi sa faceti compromisuri ca totul sa mearga bine.

Horoscop Taur

Ai parte de liniste, dar si de noutati, saptamana viitoare, Taur! Iar tu iti vei dori sa cunosti oameni noi. Brusc, parca viata ta devine mai interesanta. In plus, pare ca incepi sa tii cont si de parerea celor dragi si nu te mai incapatanezi sa faci lucrurile doar in stilul tau.

La serviciu, incepi anul cu forte proaspete si iti gasesti motivatia de a deveni din ce in ce mai bun. Nu pare ca vei avea probleme la job, ba mai mult, te vei simti implinit si multumit dupa ce iti vei duce la bun sfarsit toate sarcinile. De asemenea, nu stai rau nici la capitolul bani si poate te gandesti chiar sa faci o investitie importanta saptamana viitoare.

Daca esti singur, cu Venus in Varsator, ai toate sansele de a-ti gasi pe cineva, iar relatia sa evolueze rapid. Daca esti deja intr-o conexiune, veti petrece mai mult timp impreuna si va veti bucura unul de celalalt. Poate iesiti in oras sa va distrati si cu singuranta veti atrage toate privirile.

Horoscop Gemeni

Ti se cere responsabilitate, saptamana viitoare, Gemeni! Nu ar trebui sa lasi lucruri nerezolvate, iar daca ti se da o sarcina, ar fi bine sa o duci pana la capat. Asa vei reusi sa-i faci pe ceilalti sa aiba incredere in tine. Este posibil sa te simti putin lipsit de energie zilele urmatoare, iar cu Mercur in Retrogradare, apare si confuzia, dar apar si unele incurcaturi.

La serviciu, vin tot felul de oportunitati, iar tu trebuie sa alegi cu grija. Ai sanse mari sa evoluezi in perioada urmatoare, poate avansezi. Esti fidel scopurilor tale si atragi aprecierea celor care conteaza cel mai mult pentru tine. Insa, in sectorul banilor, lucrurile sunt putin mai complicate. Incearca sa nu cheltuiesti atat de mult in perioada asta.

Daca nu esti intr-o relatie, ai toate sansele sa iti gasesti pe cineva in perioada urmatoare. Vei atrage toate privirile si pare ca vei capta atentia celor din jur, poate chiar a unui fost(a). Mare grija la situatiile inselatoare si la oamenii care nu sunt atat de sinceri precum par la o prima vedere. Daca esti cu cineva, vezi ca poate sa apara o treia persoana intre voi si posibil sa fie cineva din trecut. Daca, in schimb, relatia merge bine, poate va ganditi sa va mutati impreuna.

Horoscop Rac

Se anunta o saptamana in care o sa fii foarte ocupat, Rac! N-ar fi rau sa te organizezi, astfel incat sa nu ramai in urma cu treburile, dar nici sa nu te obosesti prea tare. Astrele te sfatuiesc sa fii ambitios si determinat, insa ar trebui sa eviti sa faci obsesii legat de anumite situatii. Oportunitatile vor veni! Tu trebuie sa muncesti mult si sa fii deschis la orice vine spre tine. Nimic si nimeni nu te poate opri!

La serviciu, trebuie sa iti aduni fortele si sa te reapuci de munca. Incearca sa iti faci treaba si sa nu te mai uiti in stanga si in dreapta la ceea ce fac colegii tai. Legat de bani, vin vesti bune. Poate reusesti sa rezolvi ceva probleme legate de un imprumut, sau de o datorie.

Daca esti singur, te bucuri de independenta si nu simti neaparat ca ai nevoie de cineva in viata ta. Te bucuri de cei dragi. Daca esti cu cineva, ar putea sa vina momentul adevarului pentru voi. Desi va fi destul de greu, Cu Mercur Retrograd in Capricorn, incercati sa comunicati si sa vedeti unde scartaie relatia. Nu lasati situatia sa degenereze.

Horoscop Leu

O zi buna, una rea… asa se anunta saptamana viitoare pentru tine, Leu! Pe de-o parte, poti sa cunosti oameni noi, sa te simti bine cu ei, sa te distrezi si, pe de alta parte, apar si episoade agitate, te irita chiar si un cuvant spus la intamplare de altii, sau o situatie care nu-ti convine si iti este greu sa te controlezi. Poate ca n-ar fi rau sa iti iei niste pauze care sa-ti ridice moralul.

La serviciu, ar trebui sa te stapanesti putin saptamana viitoare. Nu te enerva daca esti criticat, din contra, incearca sa privesti pozitiv reprosurile si sa incerci sa iti dai seama cum sa repari ce ai stricat. O sa fie multa confuzie, asta si din cauza lui Mercur care este Retrograd, insa poate reusesti sa eliberezi tensiunea si stresul prin sport sau orice alta activitate care te relaxeaza.

Daca esti singur, incearca sa vindeci ranile trecutului, nu te mai gandi atat de mult la oamenii din trecut care ti-au adus durere, incearca sa inchei toate socotelile acum, mai ales ca Mercur Retrograd ar putea sa ii readuca pe unii dintre ei in viata ta. Priveste spre viitor si, de ce nu, spre o noua iubire. Daca esti intr-o relatie, in care a intervenit plictiseala si obisnuinta, puteti sa incercati sa reaprindeti flacara de la inceputul conexiunii. Poate petreceti mai mult timp impreuna sau pregatiti o seara romantica in doi.

Horoscop Fecioara

Urmeaza o saptamana frumoasa pentru tine, Fecioara. Iti doresti sa fii tot mai independent si reusesti sa iti sustii punctul de vedere fara sa ii ranesti pe cei din jur. Este bine sa nu iei decizii de moment zilele urmatoare, oricum, nu inainte de a intoarce situatia pe toate partile.

Ai si o stea norocoasa cand vine vorba de bani. Se anunta niste castiguri importante in perioada urmatoare. La serviciu, esti responsabil si mereu gata sa sari in ajutorul celorlalti. Cu calmul si cu energia ta, reusesti sa ai succes in plan profesional. Bazeaza-te pe intuitie!

Daca esti singur si vrei pe cineva in viata ta, cu Venus in Varsator, ai toate sansele sa gasesti o persoana cu care sa construiesti. Te simti in largul tau, esti binedispus si afectuos, asa ca toti cei din jurul tau iti vor cauta compania. Daca esti intr-o relatie, incercati sa comunicati mai mult, mai ales ca Mercur se afla in mers Retrograd. E posibil ca orgoliul sa puna stapanire pe voi si sa ajungeti la certuri.

Horoscop Balanta

Saptamana viitoare, poti sa eviti haosul doar daca esti atent si eviti greselile. Cu Mercur aflat in retrogradare, pot sa apara blocaje, neintelegeri si tot felul de situatii incerte. Nu este exclus sa experimentezi anumite perioade de furie, insa poti sa treci peste ele cu ajutorul celor dragi. Lasa-i sa-ti fie aproape.

Este nevoie de multa organizare si prudenta cand vine vorba de cheltuieli. Nu mai arunca cu banii atat de usor, nu cumva sa iti dai peste cap bugetul. La serviciu, pot sa apara cateva momente mai tensionate, insa vin si oportunitatile. Cu calm vei trece peste toate. In schimb, te comporti ca un lider si entuziasmul tau poate sa aduca mari beneficii echipei.

Daca esti singur, pare ca te-ai saturat sa iti astepti jumatatea si ai tendinta de a forta lucrurile. Nu te grabi! Daca esti intr-o relatie, s-ar putea sa apara cateva neintelegeri legate de viata intima. Este nevoie de comunicare si poate va rezolvati problemele la o cina romantica. 

Horoscop Scorpion

Este timpul sa pornesti in noi aventuri, Scorpion, iar asta te va satisface peste masura. Este important sa iti mentii optimismul zilele viitoare pentru ca vei avea succes, in cele din urma. Daca apar neintelegeri in comunicare, sa stii ca de vina este Mercur Retrograd. Nu trebuie sa iti pierzi cumpatul. Asculta cu atentie ce au ceilalti de spus si ai grija si ca mesajul tau sa fie receptionat asa cum trebuie.

La capitolul bani nu stai rau, insa ar trebui sa te gandesti sa pui si ceva bani deoparte. La serviciu, trebuie sa mai lasi de la tine. Concentreaza-te pe ceea ce ai de facut, invata sa asculti si parerile celorlalti si ia-ti si niste timp ca sa te odihnesti. Poate urmeaza o marire de salariu pe care ai cerut-o de ceva timp.

Daca iubesti pe cineva in secret, Venus in Varsator iti da curajul sa-i marturisesti ceea ce simti. Poate ai supriza sa afli ca si acea persoana iti impartaseste sentimentele. Oricum, este timpul sa iesi, sa cunosti oameni noi. Ii vei cuceri pe toti cu farmecul tau. Daca esti intr-o relatie, poate ca ar trebui sa iti suprinzi partenerul, gandeste-te la o idee originala. Trebuie sa faci si tu un efort ca relatia sa functioneze.

Horoscop Sagetator

Invata sa te stapanesti saptamana viitoare, Sagetator! Incapatanarea ta si temperamentul tau impulsiv ii va afecta pe cei din jurul tau. Desi poate o sa ti se para ca toata lumea are ceva cu tine, lucrurile nu stau chiar asa. Daca nu inveti sa te controlezi, aceasta atitudine iti va aduce probleme si acasa si la munca.

In ceea ce priveste finantele, n-ar trebui sa ai probleme. Ba mai mult, ai putea sa le imprumuti niste bani prietenilor tai. Daca simti ca la serviciu esti provocat, ca unii te enerveaza, respira adanc si analizeaza situatia. Daca vei trece peste agitatia din zilele urmatoare, vei vedea ca sunt oportunitati in drumul tau. Incearca sa te si relaxezi, mai ales in weekend.

Daca esti singur, cineva din anturajul tau, sau de la locul de munca ar putea sa iti marturiseasca faptul ca simte mai mult pentru tine. Daca esti intr-o relatie, poate faceti planuri de viitor, va ganditi sa organizati nunta sau sa faceti un copil. Mare atentie ca o sa ai tendinta de a-ti respinge partenerul in urmatoarea perioada, iar asta sa va afecteze relatia.

Horoscop Capricorn

Drumul spre succes nu este intotdeauna drept, Capricorn! Asta ar trebui sa inveti saptamana viitoare. Modul in care treci peste obstacole te ajuta sa evoluezi si sa vezi cat de mult ai crescut. Ai idei noi, vrei sa incepi proiecte mari, poate iti faci noi prieteni, calatoresti sau iesi destul de mult din casa. Semne bune anul are pentru tine!

La serviciu, ai forte proaspete si esti entuziasmat datorita unor noi proiecte. Esti dornic sa le arati tuturor cat esti de capabil si de bun in ceea ce faci. Poate obtii si o avansare. Sfatul Astrelor este sa ramai la fel de cumpatat in ceea ce priveste cheltuielile.

Daca esti singur, este vremea sa lasi in urma trecutul, sa iti deschizi inima si sa fii indraznet. Cine stie, poate asa vei atrage pe cineva in viata ta. Increderea pe care ai capatat-o iti aduce in cale noi oportunitati in ceea ce priveste viata ta amoroasa. Daca esti intr-o relatie si intampinati cateva dificultati, le puteti rezolva doar daca reusiti sa comunicati si daca sunteti atenti la nevoile celuilalt.

Horoscop Varsator

Esti seducator, saptamana viitoare, Varsator! Reusesti sa scapi de timiditate si sa fii poate mai spontan decat de obicei. Nu iti neglijezi insa munca si indatoririle. Nu lasi lucrurile sa se intample de la sine. Actionezi si parca iti schimbi modul in care vezi lucrurile. Nu ti-ar strica oricum o iesire din zona de confort.

La serviciu, poate incerci sa iti renegociezi salariul, sau poate obtii o avansare. Pare ca reusesti sa tii in frau cheltuielile si sa iti mentii bugetul pe o linie ascendenta. Ai sprijin din partea Universului sa faci un salt mare in cariera.

Daca esti singur, incearca sa te gandesti la ceea ce iti doresti cu adevarat. Mercur Retrograd ti-ar putea readuce acum o persoana din trecut, iar tu vei fi nevoit sa decizi daca ii mai dai o sansa, sau daca o lasi in urma si privesti spre viitor. Daca esti deja intr-o relatie, poate n-ar strica sa fii mai maleabil cu partenerul tau, sa incerci sa fii mai intelegator, mai ales daca acesta isi recunoaste greselile. Arata-i cat de mult il iubesti si petreceti mai mult timp impreuna.

Horoscop Pesti

Incearca sa fii disciplinat saptamana viitoare, Pesti! Orice ai de facut, incearca sa-ti duci sarcinile pana la capat si sa nu tragi de timp. Nu te baza pe altii sa-ti faca treaba. Doar asa poti sa profiti la maximum de oportunitatile care iti ies in cale. Nu le rata!

Ai moralul ridicat saptamana viitoare. Castigi si ceva bani frumosi si poate chiar te gandesti sa faci o achizitie importanta. Vin si ceva proiecte noi care o sa te incante. Si pare ca iti faci si timp pentru tine. Eviti evenimentele cu multi oameni si preferi sa stai acasa, sa te odihnesti. Oricum, este o saptamana in care capeti notorietare si ai parte de mult noroc.

Daca esti singur, poate cunosti pe cineva la o iesire cu prietenii. Cu Venus in Varsator, e timpul sa iti deschizi inima si sa lasi iubirea sa intre in viata ta. Esti irezistil oricum zilele aceastea. Daca ti-ai gasit deja jumatatea, poate n-ar strica sa te pui in locul celuilalt si sa vezi si punctul lui de vedere. Daca totul merge bine intre voi, poate va luati un angajament important.

 

Compatiblitate si Predictii