Ia-ti concediu, mergi acasa, inchide-ti telefonul, toarna-ti vin in pahar, sau fa-ti un ceai fierbinte si profita de primele zile ale saptamanii pentru a te relaxa si pentru a te bucura de putina liniste. Pentru ca, spre weekend, Mercur retrogradeaza in Capricorn si iti va da putin planurile peste cap. Tranzitul lui Mercur are insa si partea lui buna. Te va incetini tocmai ca tu sa iti dai seama ce nu mai functioneaza in viata si in relatiile tale si sa elimini tot ce nu iti mai face bine. Asta nu trebuie sa te impiedice sa stralucesti in Noaptea dintre Ani si sa te distrezi alaturi de cei dragi.

Iata cum va fi saptamana 26 Decembrie – 1 Ianuarie 2023 pentru fiecare zodie:

Horoscop Berbec

Urmeaza o saptamana in care dai frau liber pasiunii si placerilor tale. Urmeaza si o perioada plina de extravaganta in ceea ce te priveste. Ai grija ca, in timp ce te rasfeti peste masura, sa nu cheltuiesti foarte mult. Odata ce soldul din banca scade considerabil, s-ar putea sa nu te mai simti atat de bine. Asa ca, fa-ti toate poftele, insa incearca sa fii echilibrat si sa te bucuri mai mult de o seara romantica, acasa, cu partenerul de viata, decat de o iesire care poate sa fie costisitoare.

Din fericire, perioada mai grea care a inceput in vara se incheie acum. Ai reusit sa mai vindeci din rani si sa te confrunti cu gresesile din trecut, iar acum urmeaza cateva zile in care te vei simti mai linistit si mai sigur pe tine. Per total, inchei anul intr-un mod fantastic. Exista insa un mic impediment. Mercur isi incepe retrogradarea pe 29 Decembrie asa ca, indiferent de cum iti petreci noaptea dintre ani, pregateste-te pentru intarzieri, complicatii sau un mesaj de la un fost ori o fosta.

Horoscop Taur

Saptamana viitoare celebrezi dragostea. Scoti toate armele si devii romantic, dornic sa experimentezi intimitatea la cel mai inalt nivel. Esti atragator si irezistibil in zilele ce urmeaza. Ai grija ca e posibil ca cineva din trecut sa te contacteze, poate sa fie vorba despre cineva care te-a ranit. Oricum, intoarcerea acelei persoane te va agita destul de mult, iar modul tau de a reactiona va deveni imprevizibil.

Poate ca ar trebui sa te intrebi daca esti fericit in prezent, cum s-a schimbat viata ta in ultimul an si daca nevoile tale sunt satisfacute. Nu uita ca in tine sta decizia de a te schimba si de a aduce magia in viata ta. Daca ti-ai facut temele, este momentul sa pui in aplicare toate planurile pe care ti le-ai facut si sa atragi ceea ce iti doresti.

Oricine te trage in jos nu merita atentia ta. Este sfatul Astrelor pentru acest sfarsit de an. 2022 se incheie cu un Mercur Retrograd in Capricorn. Asteapta-te la erori de comunicare, intarzieri si blocaje. 

Horoscop Gemeni

Rasfata-te si bucura-te de placerile vietii. Este sfatul Astrelor pentru saptamana viitoare, in ceea ce te priveste, Gemeni. Te vei bucura de compania celor dragi. Indiferent daca esti singur, sau intr-o relatie, te poti astepta la o invitatie romantica. Oricum ar fi, lasa stresul sa dispara.

N-ar fi rau sa iti indrepti atentia si spre ranile pe care le-ai ascuns sub pres si sa vindeci ceea ce inca doare. Danseaza, iubeste si fa ceea ce iti place. Iar noaptea dintre ani se traduce asa pentru tine: sampanie, sclipici si flirt la putere maxima. Atentie, insa, ca guvernatorul tau, Mercur, retrogradeaza in Capricorn. Ramai concentrat pe ceea ce ai de facut, traieste momentul si abtine-te in cazul in care vrei sa ii scrii unui fost.

Se mai rezolva si problemele financiare care te-au mai stresat in ultima vreme, Poate iei un credit, sau obtii niste bani pe care trebuia sa ii primesti de mult timp.

Horoscop Rac

In aceasta saptamana, responsabilitatea duce o lupta grea cu placerea. Insa, la final, castiga cu siguranta a doua varianta. Urmeaza un final de an cum nu se poate mai bun pentru tine, Rac. Vine si sansa unor castiguri financiare, sau poate primesti cadouri de la cei dragi.

Petreci finalul de an in familie si te simti extraordinar, dupa un an dificil, care te-a cam pus la incercare. In plus, pare ca esti hotarat sa faci lucruri noi, sa iti pui in aplicare planurile mari pe care le ai de ceva timp in minte. Nu trebuie sa uiti ca puterea se afla in mainile tale si ca poti sa obtii ceea ce-ti doresti. Asta doar daca lupti pentru ceea ce vrei.

Poate cunosti pe cineva saptamana viitoare si se infiripa o noua relatie. Sau, daca ai incheiat o legatura de curand, te gandesti la ce nu a functionat si cum poti sa schimbi asta. Sentimentele tale vor fi amplificate odata cu intrarea lui Mercur in Retrograd.

Horoscop Leu

In ultima jumatate de an, ai fost intr-un proces de vindecare si ai cautat in interiorul tau solutii pentru a scapa de ranile trecutului. Asa ca lasa durerea in 2022 si priveste cu optimism spre un an nou mai bun. Da-ti voie sa te distrezi in noaptea dintre ani. Elibereaza-te de poveri si relaxeaza-te. Poate petreci timp in familie sau cu prietenii.

Daca, in iubire, lucrurile nu s-au prea legat pana acum, pare ca situatia se schimba. Daca esti intr-o relatie, vezi ca rutina ar putea sa iti otraveasca incet, incet legatura. Reaprinde flacara!

Cu Mercur Retrograd in Capricorn, apar lacune in comunicare si intarzieri de tot felul. In acelasi timp, esti impins sa iti revizuiesti rutina zilnica, fie ca vorbim de munca sau de mersul la sala, spre exemplu. 

Horoscop Fecioara

Ai inceput deja sa cunosti succesul si sa atragi atentia celor din jur, iar dupa toata munca grea, poti sa iti iei timp si pentru distractie. Ai grija insa la economii, ca nu cumva placerile tale sa iti goleasca si mai mult pusculita, si asa destul de goala.

Daca te-ai concentrat pana acum sa vindeci ceea ce traia in interiorul tau de mult timp, indiferent de modul in care ai facut-o, acum a venit momentul sa eliberezi tot ce iti apasa sufletul si, de ce nu, sa sarbatoresti lucrul acesta.

La final de an, Mercur retrogradeaza in Capricorn asa ca asteapta-te ca un fost sau o fosta sa iti scrie un mesaj in Noaptea dintre Ani, sau sa existe cateva neintelegeri in comunicarea dintre tine si ceilalti. In plus, esti impins sa te gandesti la tot ce ai trait in ultimul an, in viata personala si sa vezi daca esti implinit.

Unii dintre voi ar putea sa petreaca Revelionul  acasa, singuri, la televizor. Nu ar fi suprinzator pentru un nativ asa cum este Fecioara. Insa, daca te vei hotari sa petreci noaptea dintre ani intr-un club, sa fii sigur ca vei intoarce toate privirile. Iar unii ar putea sa se indragosteasca la prima vedere.

Horoscop Balanta

Ai energie cat pentru toti, saptamana viitore, Balanta. In timp ce altii pun munca grea pe pauza, tu esti neobosit. Insa asta iti aduce si satisfactie, dar si castiguri mari. Trebuie sa ai resurse ca sa-ti alimentezi constant extravaganta si cumparaturile excesive de la care nu te poti abtine.

Este insa timpul sa te si relaxezi si sa incerci sa te distrezi mai mult. Este si un moment bun sa reflectezi la ceea ce iti doresti in viitor, dar si la ceea ce trebuie sa schimbi in rutina, programul sau obiceiurile tale. Nu este exclus sa inlaturi oameni din viata ta, sa inchei colaborari.

Pe 29 Decembrie, Mercur retrogradeaza in Capricorn si aduce tot felul de incurcaturi in viata ta. Poate se strica ceva prin casa sau planurile iti sunt date peste cap. Insa, spre final de ianuarie, situatia se mai calmeaza si te poti relaxa, in asteptarea unui 2023 uimitor. 

Horoscop Scorpion

In timp ce altii se bucurau de pauze lungi, distractie si placeri ale vietii, tu munceai din greu si erai concentrat pe cariera. Uite ca acum vine si rasplata. Poate primesti o marire de salariu, sau un bonus la final de an. Si in viata personala apar suprize. Poate cunosti pe cineva la o reuniune in familie, sau la o iesire in oras. Oricum, iti vei lua timp si pentru distractie.

Meriti sa te rasfeti dupa un an plin de agitatie si munca. Meriti sa sarbatoresti succesul, dar si evolutia din 2022, pentru ca ai cam avut de tras cu traumele din trecut pe care ai tot incercat sa le vindeci.

Asa ca imbraca hainele bune si pregateste-te sa-i uimesti pe toti cei din jurul tau, de Revelion. Mercur este Retrograd incepand cu 29 decembrie, asa ca ai grija la calatorii, sa nu apara intarzieri sau blocaje. Pare ca o sa ai un inceput de an fabulos. Poate doar un mesaj de la un fost sa te agite putin.

Horoscop Sagetator

Saptamana viitoare faci o schimbare in rutina ta si, bineinteles, esti incurajat sa iei o pauza inainte de trecerea in noul an. Meriti cu desavarsire sa te distrezi sau sa faci ceva ce iti place. Poate te ghemuiesti in canapea cu o carte buna, sau dormi, ori te uiti la un film in timp ce savurezi un ceai fierbinte.

Esti pasional si pus pe distractie pe final de an. Mercur Retrograd s-ar putea sa iti dea putin planurile peste cap, apar probleme in comunicare sau ti se dau pur si simplu anumite lucruri peste cap. Tot acum, la final de an, faci un scurt bilant al castigurilor din 2022 si iti faci planuri de viitor. Poate sa reapara si un fost sau o fosta, iar lucrul asta poate sa te dea putin peste cap.

Succesul este insa de partea ta, iar daca iti cauti un loc de munca, ai putea sa il gasesti in ianuarie.

Horoscop Capricorn

Saptamana viitoare poate sa iti aduca ceva bani in plus, dar si cateva schimbari destul de importante. Stim ca esti genul care munceste fara oprire, insa poate ar fi timpul sa te odihnesti si tu si sa te si distrezi, ca doar este o perioada de sarbatoare. Da-ti voie sa traiesti si tu putin in perioada asta!

Este nevoie sa imparti cumva echitabil, in perioada asta, munca si sarcinile pe care le ai de indeplinit in plin sezon de sarbatoare, dar si relaxarea. Nu uita ca Mercur Retrograd bate la usa pe 29 decembrie si iti va fi destul de complicat sa jonglezi prin viata, asa ca n-ai decat varianta de a ramane calm. Chiar daca zborul are intarziere sau daca primesti un telefon de la un fost sau o fosta. Asa ca distreaza-te si  deschide-ti inima! 

Horoscop Varsator

Ceva in viata ta a suferit de curand o transformare majora, poate in iubire, in cariera sau in finante. Acum, ca privesti in urma, poti sa fii usurat si multumit, in acelasi timp, pentru ca ai invatat lectii importante, iar Universul te indruma acum pe o noua cale, dupa pierderile suferite. Pregateste-te, pentru ca norocul intra in viata ta!

Ai evoluat destul de mult in ultimul an si poate acum incepi sa vezi cu adevarat cat de mult ai crescut. Sfarsitul de an ar trebui sa insemne pentru tine odihna, insa si stralucire, dans si artificii de Anul Nou. Mercur Retrogradeaza pentru ultima oara in acest an, asa ca e posibil sa trebuiasca sa mai inveti niste lectii, in timp ce jonglezi intre cariera, relatiile personale si responsabilitati. Profita de ultimele zile ale anului, de atmosfera calma, pentru ca urmeaza o perioada destul de agitata pentru tine, pana spre finalul lunii ianuarie.

Horoscop Pesti

Ai grija la sanatate si la excese, Pesti. Regula asta nu se aplica insa si cand vine vorba de romantism. Acolo poti sa dai frau liber imaginatiei si sa fii pe cat de jucaus iti doresti.

Saptamana viitoare o sa te simti bine. Iar fericirea si starea ta de bine o sa devina molipsitoare. Ceilalti vor prelua din energia ta si se anunta o noapte de Revelion de neuitat. Sigur ca, Mercur care isi incepe retrogradarea pe 29 Decembrie, iti pune ceva bete in roate, insa poti sa supravietuiesti unor intarzieri sau unui telefon de la un fost sau o fosta.

Daca esti intr-o relatie, incearca sa ii spui partenerul ceea ce simti. Ai tendinta sa fii destul de vag in exprimare, iar asta il pune pe celalalt intr-o situatie imposibila. Este, de asemenea, important ca saptamana viitoare sa faci clar diferenta dintre relatia de iubire si prietenie.

 

Hartile astrale Natala si Karmica