Anul 2023 vine ca o gura de aer proaspat de care te bucuri nespus atunci cand traiesti deja ceva timp intr-un mediu in care iti este tot mai greu sa respiri! Si o sa continuam pe tot parcusul anului sa incercam sa iesim din mediul toxic in care am intrat, cu sau fara voia noastra.

Este clar ca nu exista drum fara obstacole, cum altfel am mai sarbatori triumful de a le depasi si de a evolua. Si este clar ca toti avem obiective si planuri de viitor, poate vrem sa incepem o noua afacere, poate vrem sa gasim dragostea. Anul 2023 vine insa cu o lectie importanta… aceea ca puterea se afla in noi si ca tot in noi se nasc si constrangerile si limitarile. Astrele ne sfatuiesc sa intram in noul an cu increderea ca vom reusi sa ne indeplinim visurile.

Lumea ramane aceeasi, noi trebuie sa schimbam modul in care o vedem si o percepem. Iar tranzitele din 2023 ne imping sa luam decizii in toate domeniile de viata. Insa domeniul care sufera cele mai importante schimbari este cel al dragostei. Venus, planeta iubirii, da tonul si tine ritmul. Unii se despart anul acesta, altii reiau legaturi mai vechi. Iar cand Venus retrogradeaza in semnul Leului, apar si artificii pe cer. Este cu pasiune, cu extaz dar si cu teste pentru toate relatiile noastre. Ne mai potolim spre sfarsit de an cand incepem sa cautam mai degraba stabilitatea decat pasiunea de moment.

Iata cum va fi anul 2023 pentru fiecare zodie:

Horoscop Berbec

Urmeaza un an excelent pentru tine, Berbec! In primele luni ale lui 2023, poate sa dea norocul peste tine. Astrele iti transmit ca vei avea parte de reusite in plan profesional, poate incepi un proiect profitabil, poate esti avansat la locul de munca, oricum ar fi, stralucesti in cariera. Nici in plan social nu vei sta prea rau. Mercur Retrograd in Gemeni iti va da insa ceva batai la inceput de an, parca nu stii de ce sa te apuci si cum sa faci sa iti fie mai bine. Poate nu iti gasesti locul, sau ajungi in mijlocul unor incurcaturi, ori ai parte de tot felul de probleme birocratice. Cu rabdare vei trece peste si ai toate sansele de a te redresa spectaculos pe parcurs.

Abia din a doua jumatate a anului este bine sa faci achizitii serioase, daca ai asta in plan. Bani o sa ai. Finalul de an vine la pachet cu cheltuieli. Poate apar lucruri neprevazute, sau poate dai bani prea multi pentru lucruri de care nu ai nevoie. Pana la finalul anului 2023 vei fi realizat multe in plan profesional. Universul iti pregateste multe victorii, numai ca trebuie sa inveti sa ai rabdare pentru ca o sa treci printr-un carusel al emotiilor pe tot parcusul anului. Incepand cu luna iulie, Venus Retrograd iti rastoarna tot ceea ce credeai si stiai despre relatiile de iubire.

DRAGOSTE

Tranzitele din 2023 s-ar putea sa iti dea putin lumea peste cap. Iar principalul vinovat este Venus care retrogradeaza incepand din luna Iulie. Asa ca, pana la inceputul toamnei se produc schimbari importante.

Daca esti intr-o relatie, legatura voastra va fi supusa testelor. Unii nu vor ramane impreuna, daca relatia lor scartaia deja de ceva timp. Altii vor trebui sa treaca prin teste grele ca sa isi salveze relatia.

Daca esti singur(a), nu este exclus sa reapara oameni din trecut pentru care ai simtit puternic si poate ii si primesti in viata ta. Mare atentie sa nu te alegi doar cu o mare dezamagire. Pasiunea este insa la cote maxime. Unii pot avea aventuri, altii intalnesc pe cineva nou si se indragostesc cu viteza luminii. Daca esti intr-o relatie stabila, poate duceti legatura voastra la urmatorul nivel in prima parte a anului.

Pentru altii, pot sa apara despartiri pe neasteptate. Infidelitatea joaca un rol important aici.

CARIERA SI BANI

Sfatul astrelor pentru 2023 este sa nu cheltuiesti in exces. In a doua jumatate a anului vei avea tendinta de a face asta. Incepi anul exact asa cum il inchei, cu petreceri, vacante. Sarbatoresti, te distrezi si nu te uiti la bani cand vrei sa te simti bine. Daca ai in plan sa incepi o afacere, prima parte a anului este o perioada buna pentru asta. Primavara iti aduce succesul. Muncesti mult si incepi in sfarsit sa vezi si rezultatele. In vara este un moment bun sa investesti, poate iti cumperi o proprietate. In aceeasi perioada, ai sanse mari sa promovezi la locul de munca. Iar asta vine la pachet si cu bani mai multi.

SANATATE

Sub influenta lui Saturn, s-ar putea sa te confrunti si cu ceva probleme de sanatate. Nu este un domeniu pe care sa il neglijezi anul viitor. N-ar fi rau sa faci mai multa miscare si poate sa meditezi ca sa mai scapi de stres. Ai grija si la alimentatie. Stilul tau haotic de a manca nu-ti face bine. Poate apelezi chiar si la un specialist care sa indrume. In 2023, incearca sa te odihnesti mai mult.

Horoscop Taur

2023 este anul transformarilor pentru tine, Taur! Ai putea sa-ti dai un restart serios. Inainte de asta, ai de trecut cateva teste importante. Daca le treci cu brio, ai sansa sa evoluezi.

Astrele te sfatuiesc sa faci curatenie in viata ta la inceput de an. Insa nu o curatenie de suprafata. Oricum, cu Mercur Retrograd si Jupiter, nici nu prea ai incotro. Trebuie sa lasi in urma tot ce e vechi si te tine pe loc, ca sa poti imbratisa necunoscutul. Nu-ti fie frica de faptul ca o sa pierzi oameni. Poate daca ii inlaturi din viata ta pe cei care nu-ti mai aduc nimic bun, ai sansa de a cunoaste alti oameni care sa te ajuta in drumul tau.

Daca esti intr-o relaxie toxica, poate ar fi timpul sa pleci de acolo. Daca nu mai esti multumit de job, cauta-ti altul care sa te satisfaca. Daca nu te ia somnul, vezi unde ti se indreapta gandurile. Vei vedea ca spre finalul anului vor veni si castigurile financiare, in iubire, in familie. Cu Jupiter in Mers Retrograd, din septembrie lucrurile se mai asaza in viata ta, insa cu o singura conditie: trebuie sa ai curajul sa faci schimbarile necesare acolo unde lucrurile nu mai functioneaza.

DRAGOSTE

Daca esti singur(a), ai putea sa te indragostesti de cineva din anturajul tau, sau o persoana pe care o stii de ceva vreme si incepi acum sa o vezi cu alti ochi. Va trebui sa preiei initiativa daca iti doresti mai mult de la cineva. Lucrurile nu se intampla de la sine. Cei aflati in relatii stabile poate fac planuri de nunta spre finalul verii. Urmeaza asadar cereri in casatorie.

Viata ta amoroasa va fi puternic influentata de Mercur si Jupiter in acest an. Daca incepi o relatie in 2023,  Astrele te sustin si te anunta ca va fi cu scantei. Pentru cei aflati in relatii de lunga durata, e posibil sa apara anumite neintelegeri pentru ca unul dintre voi simte o nevoie puternica sa se impuna. Daca reusiti sa treceti pentru micile obstacole, puteti sa aveti parte de relatia stabila la care visati. Reusiti sa va distrati impreuna, poate mergeti intr-o vacanta. Oricum, petreceti destul de mult timp impreuna.

Daca esti singur(a), Universul te va impinge sa renunti la lista ta cu cerinte peste cerinte care trebuie sa fie bifate. Poate ca e cazul sa incepi sa mai gandesti si cu inima. Nu uita ca este bine sa te gandesti la viitor, dar si la tot ce ai trait pana acum, insa incearca sa ramai in prezent. Nu permite ca viitorul si planurile pe termen lung sa devina sursa tuturor preocuparilor tale. Invata sa traiesti clipa!

CARIERA SI BANI

Tranzitul lui Pluto de anul viitor te trezeste la realitate. Poate o sa te intrebi daca iti place cu adevarat ceea ce faci, daca te vezi lucrand in acelasi loc toata viata si daca cei cu care lucrezi au o influenta benefica asupra ta.

Prima parte a anului iti aduce schimbari. Poti sa renunti la locul actual de munca pentru un serviciu mai bun, poate esti promovat(a) la job. Daca ai in plan sa pornesti o afacere pe cont propriu, Astrele te sustin in 2023.

Nu este exclus ca anul viitor sa treci printr-o criza financiara. Asa ca incepe de acum sa economisesti si sa pastrezi un echilibru in ceea ce priveste cheltuielile si castigurile.

SANATATE

Faptul ca incerci sa faci multe lucruri deodata iti poate aduce stres si epuizare. Poate esti bombardat(a) cu tot felul de sarcini si proiecte si nu mai ai timp sa te ocupi si de tine. Plimbarile lungi in natura sau sedintele de yoga te pot ajuta. O dieta sanatoasa, miscarea si o munca continua cu psihicul tau te pot scoate din impas.

Horoscop Gemeni

Norocul iti surade in 2023, Gemeni! Scapi de toate lucrurile care te stresau peste masura, parca iti mai revii si cu sanatatea, iar la munca toate vor merge ca pe roate. In Ianuarie, Saturn se muta in Varsator si iti schimba si tie dispozitia. Apar situatii in viata ta pe care nu le anticipai. Poate iti dai demisia pentru ca reusesti sa gasesti un loc de munca mai bun, sau poate esti mutat intr-un alt department si trebuie sa te obisnuiesti cu schimbarea. Oricum ar fi, lucrurile astea o sa fie bun augur pentru tine.

Incepand cu a doua jumatate a anului vin si castigurile financiare. O veste buna avand in vedere faptul ca nu stai chiar bine la capitolul finante. Va fi si o perioada in care lucrurile vor parea mai complicate decat sunt. Universul te va impinge sa renunti la acele gandurile care te trag inapoi. Cu Mercur in Mers retrograd, trebuie sa inveti din greseli ca sa nu le mai repeti la nesfarsit. Nu trebuie sa fii dezamagit(a). Poate ai adunat frustrari si nervi de-a lungul timpului si chiar daca nu mai vezi luminita de la capatul tunelului, nu trebuie sa renunti la lupta. Trebuie sa iti revii pentru ca starea ta de nervozitate iti poate afecta toate aspectele vietii. Canalizeaza toate acele sentimente negative spre un sport sau orice activitate care te ajuta sa eliberezi acea energie care nu te lasa sa evoluezi.

DRAGOSTE

Pentru tine, toata perioada va fi un du-te vino continuu. Incepi anul cu tensiuni si certuri cu partenerul de viata. De la jumatatea perioadei, lucrurile se mai linistesc si faceti loc romantismului in relatia voastra. Poate chiar faceti planuri de casatorie. 

Daca esti intr-o relatie stabila, Astrele te sfatuiesc sa iei atitudine. Gaseste puterea sa pleci din locurile unde nu mai esti dorit, nu ii mai lasa pe altii sa decida ce este mai bine pentru tine, nu te mai ruga de oameni sa iti dea ceea ce tu singur poti sa iti oferi. Pune stop acolo unde vezi ca tot repeti greseala.

Daca esti singur, retrogradarea lui Venus din perioada Iulie – Septembrie se va simti intens. Poate cunosti o persoana noua, insa nu te arunca cu tot sufletul intr-o relatie. Trebuie sa inveti sa ai mai multa incredere in tine si sa schimbi anumite tipare din viata ta. Daca inca te mai gandesti la cineva din trecut, ei bine, acea persoana ar putea sa revina in viata ta si pe final de an chiar sa o primesti inapoi. Ai mare grija la ce alegi. Uita-te in trecut si vezi daca poti sa treci peste durerea si dezamagirea cauzate de acea persoana. Daca lucrurile merg bine intre voi, poate anul se incheie cu o cerere in casatorie.

CARIERA SI BANI

Esti confuz(a) in privinta locului actual de munca. Nu esti convins(a) de faptul ca inca te regasesti acolo, dar nici nu stii pe ce drum nou ai putea sa o apuci in 2023. Ai grija la cheltuieli, mai ales in perioadele in care Mercur se afla in mers retrograd.

Unii ar putea sa renunte la locul de munca, altii sunt promovati. Desi incepi anul cu mai putini bani in buzunar decat erai obisnuit, din primavara iti revii. Vor aparea tot felul de oportunitati si noisurse de venit. Nu te lasa coplesit de sarcinile si responabilitatile de la locul de munca. Stii ca poti sa iesi din impas. Astrele iti transmit ca nu mai este cazul sa stai langa oameni care te fac sa pari mic sau nedemn. Tu ai drumul tau!

SANATATE

Poti sa ai parte de mici probleme de sanatate la inceput de an. Ai grija la cat mananci de sarbatori sa nu apara probleme la stomac. In restul anului, n-ar trebui sa ai probleme daca reusesti sa iti iei pauze suficiente pentru a te odihni si pentru a-ti limpezi mintea. Este important sa-ti faci timp sa ai grija atat de corpul cat si de mintea ta. Nu lasa stresul sa te copleseasca! 

Horoscop Rac

2023 este anul oportunitatilor pentru tine, Rac! Vei putea sa faci lucruri de care nu aveai nici cea mai mica idee ca esti in stare. Iti vei face planuri de viitor, vei muta muntii din loc atat in cariera cat si in viata persoanala. Parca nimic nu iti mai sta in cale si esti interesat de locul tau in lume, dar si de imaginea pe care o prezinti celor din jur. Poate o sa calatoresti mult anul viitor, ori cu munca, ori cu persoana iubita. Te asteapta poate si o promovare care vine la pachet cu responsabilitati, dar si cu o mare satisfactie.

Anul nu incepe ina foarte bine pentru tine. Mercur Retrograd iti cere sa iei atitudine. Poate ca ar fi bine sa nu mai dai vina pe ceilalti pentru problemele tale, sa identifici persoanele toxice din viata ta si sa le lasi sa plece. N-ar fi rau nici sa faci o retrospectiva a vietii tale pana in acest moment ca sa vezi unde ai gresit si de unde trebuie sa pornesti pe noul drum.

In a doua parte a anului te poti astepta la multe suisuri si coborasuri. Poate renunti la locul de munca pentru un alt post, insa tranzitia nu va fi usoara. Reusesti pana spre final de an sa te regrupezi. In plus, prinzi curaj sa faci lucruri si pentru tine.

DRAGOSTE

In iubire, este posibil sa treci la urmatorul nivel in 2023. Nu inainte de a-ti testa relatia pana la capat.

Daca esti intr-o relatie, nu este exclus sa apara mici probleme si tensiuni  in prima partea a anului. Daca reusiti sa comunicati mai mult, veti depasi aceste mici obstacole. Ai grija ca stresul de la munca sa nu iti afecteze viata personala mai mult decat o face deja. Pe masura ce ne vom apropia de finalul de an, poti sa scoti paharele de sampanie pentru ca o sa sarbatoresti. Cu o relatie sudata si puternica, nu este exclus sa faceti planuri de casatorie. Anul 2023 aduce fie casatoria, fie ruptura. Oricum, Universul o sa iti ceara angajamente serioase. Trebuie sa decizi daca esti pregatit(a) sa intri intr-o relatie serioasa.

Universul te impinge sa scapi de acele legaturi toxice si sa le lasi sa faca parte din trecut. Jupiter si Saturn pun pe masa acele scantei si sentimente intense care au tot lipsit din relatiile tale. Tu trebuie sa imbratisezi schimbarea!

CARIERA SI BANI

Incepi anul cu forte proaspete. O sa ai puterea de a lupta eficient cu stresul de la munca si esti extrem de productiv(a). Poate ca o sa primesti si recompense pentru efortul tau. Se anunta o promovare sau o schimbare de peisaj. Toate astea vin si ca rezultat al faptului ca esti mai increzator ca niciodata in ceea ce stii si poti sa faci.

Este bine ca in prima parte a anului sa eviti conflictele la locul de munca. Chiar daca emotional nu esti foarte bine. Invata sa muncesti pentru ceea ce crezi ca meriti si nu te mai victimiza. Universul te sprijina pe tot parcursul anului sa evoluezi. Fara munca multa din partea ta, lucrurile nu vor functiona chiar asa cum sperai.  Daca ai in plan sa inveti lucruri noi, sa faci un curs sau sa obtii o specializare, Astrele te sustin suta la suta.

Finalul de an te gaseste linistit si multumit de performantele tale. Esti norocos(a) si reusesti sa duci la bun sfarsit tot ceea ce iti propui sa faci. Ai grija insa la cheltuieli!

SANATATE

Nu este un inceput de an excelent cand vine vorba de sanatate. Este indicat sa mergi la un control medical ca sa previi orice afectiune viitoare. Mare grija la raceli in perioada asta. Spre vara, mai scapi de problemele cu care te confruntai, insa, pentru ca iti neglijezi organismul, ai putea ajunge la epuizare. Nu-ti lasa corpul sa cedeze. Ofera-i mancare sanatoasa si un mediu cat mai pozitiv!

Horoscop Leu

2023 poate sa fie anul schimbarilor pentru tine. Si nu doar in plan material. Vei fi incurajat(a) sa iei decizii importante si in ceea ce priveste viata sentimentala.

In prima parte a anului, vei observa o evolutie in cariera. In ultima perioada n-ai prea reusit sa faci pasi in ceea ce priveste viata ta profesionala, insa perioada aceea ia sfarsit odata cu 2023. Daca esti ambitios si pregatit sa intri in lupta, poti s ai mari satisfactii anul acesta. Jupiter te va ajuta sa iei cele mai bune decizii financiare si sa mai scapi de datorii. Ai grija in ce angajamente intri, nu te grabi cand vine vorba de luat decizii importante.

In planuri ceva mai profunde, este timpul sa iei atitudine. Firea ta aflata intr-o continua lupta pentru validare nu te va mai ajuta atat de mult in aceasta perioada. Trebuie sa privesti mai adanc in sufletul sa tau si sa vezi cine esti si cu ce te confrunti in viata ta.

Iti cauti linistea in 2023. Daca vrei sa cunosti pe cineva, s-ar putea ca Universul sa iti scoata in cale o persoana potrivita, insa lucrurile nu vor merge chiar atat de lin pe cat ti-ai dori. Iar pentru cei nehotarati, Astrele vin cu un imbold. Este timpul sa iti pui ordine in ganduri si sentimente.

Finalul de an este o perioada benefica pentru investitii, poate cumperi sau iti redecorezi locuinta. Nu stai rau nici la capitolul finante.

DRAGOSTE

Anul 2023 este pentru tine un an al deciziilor importante. Cei singuri pot sa cunoasca pe cineva si sa intre intr-o relatie serioasa si stabila. Altii rup o legatura, iar unii duc relatia pe care o au la un alt nivel.

Inceputul de an aduce haos in relatia ta de iubire. Sunt ceva tensiuni acolo pe care trebuie sa le rezolvati. Ai grija pentru ca, incepand din vara si pana in octombrie, Venus retrogradeaza in semnul tau. Poate sa apara cineva din trecut. Poate fi o persoana care te-a facut sa suferi destul de mult, deci cantareste bine decizia de a o reprimi in viata ta. Este important sa ai incredere in tine, sa te iubesti si sa iei deciziile dupa ce te uiti bine in sufletul tau. Finalul de an te gaseste linistit. Poate mergi intr-o vacanta cu partenerul.

Daca esti singur, ai sanse sa-ti gasesti pe cineva in 2023. Insa trebuie sa depui si tu putin efort. Este important sa calculezi fiecare miscare si sa nu te grabesti cand vine vorba de decizii. Nu cauta varianta mai scurta!

CARIERA SI BANI

La inceput de an eforturile iti sunt rasplatite. Ai sansa sa avansezi la locul de munca si poate obtii un bonus pentru performantele tale. In perioada Aprilie – Iunie ai sanse mari sa castigi bani mai multi. Poate mergi in calatorii de afaceri mai mult decat te-ai fi asteptat. Ai oricum oportuntatea de a cunoste oameni noi care iti pot influenta cariera in bine.

In a doua parte a anului, pot aparea frustrari din cauza faptului ca un castig intarzie sa apara. Insa, Jupiter te ajuta sa evoluezi si sa treci peste obstacole. Poate ca a venit timpul, dupa multi ani, sa treci la urmatorul nivel, sa evoluezi si sa inveti sa profiti de ablitatile si de creativitatea ta. Altii isi pot schimba locul de munca cu unul care sa le aduca atat satisfactii mai mari cat si un salariu atractiv. Este important sa iti pui economiile la adapost. Pentru tine, siguranta financiara are un rol esential.

SANATATE

Ai grija la alimentatie in 2023. Esti predispus la probleme digestive, iar stresul nu te ajuta in rezolvarea lor, ba chiar le agraveaza. Este bine sa consulti un specialist daca simti ca ceva este in neregula cu organismal tau. Pe tine obieceiurile tale nocive te pot destabiliza si iti pot aduce probleme de sanatate. Este bine sa devii putin mai responsabil(a)!

Horoscop Fecioara

Anul 2023 iti schimba viata! In cuplu, fericirea reuseste usor usor sa isi faca loc. Relatia ta de dragoste devine tot mai puternica si nici in afaceri nu e loc de esec. Nimeni nu poate sa te opreasca, tu stii ca ai drumul tau si esti protejat in calatoria ta. Reusesti cumva sa fii cu un pas inaintea tuturor. Continua sa fii responsabil(a) si nu lasa lenea si rutina sa intre in viata ta. N-ai cum sa eviti stresul, insa poti sa lucrezi la asta.

Fii atent(a) ca deciziile pe care le vei lua in vara sa nu iti dauneze. Daca reusesti sa treci peste perioada critica, toamna iti va aduce semne bune. Iti cresc veniturile si poate chiar calatoresti cu job-ul in strainatate. Cert este ca Universul lucreaza ca sa-ti indeplineasca toate dorintele anul acesta.

Cu Mercur in Mers Retrograd la inceput de an, cu greu vezi drumul de ceata. Lasa perioada asta incerta sa treaca, nu dureaza mult si vei vedea ca tot raul este spre bine. Din Februarie, scapi de tensiunea de la locul de munca si te apuci de treaba. Urmeaza o perioada lunga de maturizare pentru tine, acum ca ti-ai invatat lectiile.

Spre final de an, trebuie sa iei decizii intelepte atat in cariera cat si in viata de familie. Esti mai increzator, poate incerci lucruri noi, renunti la vechile obiceiuri si la tiparele dupa care te-ai ghidat pana acum.

DRAGOSTE

Ai planuri mari. Daca pana acum te-ai jucat si ai tot testat terenul, de acum ceri de la tine cat si de la altii seriozitate. Te-ai cam saturat sa incerci marea cu degetul. Ai fost dezamagit(a), ai ales cum nu se poate mai rau si ai cam avut de tras. Odata cu 2023, modul tau de a gandi se schimba. Vrei seriozitate, vrei planuri pe termen lung, nu te mai joci si nu le mai permiti nici altora sa se joace cu tine. Stii ce vrei de la o relatie si vei obtine asta. Insa nu poti sa cunosti oameni noi in spatele peretilor din locuinta ta. Trebuie sa iesi, sa socializezi, sa te intalnesti cu oamenii. Pentru cei care se afla intr-o relatie, conexiunea voastra va deveni mai puternica si poate faceti planuri de nunta.

Pentru tine nu mai conteaza acum fluturii din stomac si emotiile intense, dar schimbatoare. Trebuie sa fii constient ca adevarata iubire nu doare, nu provoaca, nu distruge si nu apare si dispare dupa bunul plac. Adevarata iubire consta in loialitate, in intelegere si in incredere. Si este cert ca dragostea va gasi un mod sa ajunga la tine.

CARIERA SI BANI

Daca detii o afacere, ea va prospera in 2023. Chiar daca te vei confrunta cu cateva probleme si ostacole, din toamna sunt sanse mari sa iti revii. Poate ca solutia este cum reactionezi la schimbarile de la inceputul anului. Poate este timpul sa renunti la un loc de munca si asta sa iti determinte traiectoria pe tot parcursul anului.

Pana in vara, trebuie sa fii atent la cheltuieli si venituri. Poate iei un credit, insa ideal ar fi sa nu mai faci datorii ci sa scapi de cele vechi.

Din vara, parca toate usile ti se deschid, poate iti schimbi job-ul, poate te muti din tara, poate iti cumperi o casa. Oricum, sunt schimbari benefice!

SANATATE

Ai tendinta de a te neglija si de a pune pret mai degraba pe munca ta decat pe sanatate. Este bine sa-ti formezi o rutina cand vine vorba despre piele, corpul si timpul tau de relaxare, rutina de la care sa nu te abati. Doar asa poti sa functionezi la capacitate maxima in 2023.

Horoscop Balanta

2023 este un an de destin pentru tine, un an in care evoluezi, renasti si te transformi.

Prima parte a anului iti aduce noroc, dar si provocari in relatiile si parteneriatele tale. S-ar putea sa simti o nevoie acuta de a face ordine in viata ta. Poate renunti la anumite persoane si astfel trasezi calea pentru a cunoaste noi oameni. Ajungi la o astfel de transformare dupa o lunga perioada in care ai avut tot felul de lectii de invatat. Reusesti acum mai usor sa te pui pe primul loc in viata ta.

In 2023, provocarea cea mai mare va fi legata de modul cum iti imparti timpul. Stabileste-ti prioritatile, fii responsabil(a) la munca, insa nu-i dedica tot timpul tau. Ofera-ti momente sa respiri, sa te odihnesti. Iti va fi mult mai usor daca inlaturi din viata ta lucruri si oameni care iti consuma energia, care te epuizeaza si carora le dedici mult prea mult timp pretios.

Spre finalul anului, veniturile tale vor creste semnificativ. Reusesti sa progresezi si Universul te ajuta sa iti indeplinesti dorintele. Invata sa iti tii sub control cheltuielile. Vrei sa-ti traiesti viata la maximum, insa vezi cat de constisitoare sunt micile tale placeri. Sa nu cumva sa te destabilizeze.

DRAGOSTE

Ai sanse sa iti gasesti jumatatea incepand din vara, cu Venus, gvernatorul tau, care retrogradeaza din 23 Iulie. Pentru cei care sunt intr-o relatie, iubirea voastra va fi pusa la incercare. Apar tensiuni si este important sa ramai loial(a), daca vrei ca relatia ta sa dureze. Daca esti intr-o conexiune care merge bine, te poti casatori anul acesta. Vei putea avea parte de momente frumoase cu partenerul de viata, te vei bucura de o perioada linistita si placuta. Din punct de vedere emotional, va fi un an destul de complicat. Ai putea sa te confrunti cu schimbari bruste de dispozitie, cu sentimente contradictorii, iar asta sa ii debusoleze pe cei din jurul tau. Incearca sa nu devii agresiv(a) cu ceilalti, fii hotarat(a) si adopta o atitudine mai relaxata in fata provocarilor la care te supune viata.

Te sfatuiesc sa a grija cand iti alegi cuvintele, sa comunici mai mult cu cei dragi. Astfel poti sa construiesi conexiuni frumoase care sa dureze in timp.

CARIERA SI BANI

Daca iti cauti un loc de munca, in 2023 ai putea sa-l gasesti mai usor. Altii pot fi transferati catre alte departamente, insa schimbarea nu va fi de rau augur. Ar putea exista si perioade mai complicate in special in toamna lui 2023. Poti sa faci insa alegerile potrivite daca analizezi bine situatia.

Daca vrei sa evoluezi in cariera, sa te specializezi intr-un anumit domeniu, o poti face anul viitor. Ti se cere sa renunti insa la lene, sa fii responsabil si sa muncesti pentru visul tau.

In privinta banilor, anul 2023 iti aduce perioade si perioade. Ai sanse sa incepi o afacere noua, insa daca nu iti pui toata concentrarea si disponibilitatea ca sa faci lucrurile sa functioneze, ai putea avea parte de esec.

Ai insa noroc de bani, mai ales in a doua parte a anului, insa tot atunci vei avea parte si de ceva mai multe cheltuieli.

Astrele te sfatuiesc sa fii rabdator(are) si sa iti continui drumul spre succes.

SANATATE

In cazul in care ai o problema de sanatate, Astrele te sfatuiesc sa consulti un specialist. Este bine sa stii cu ce te confrunti si sa iei masuri din timp. Este important sa gandesti pozitiv si sa iti rezolvi si probleme emotionale. Corpul tau iti va lua exemplul. Poate ca si in acest caz este nevoie sa ceri ajutor specializat. 

Horoscop Scorpion

Surprize la tot pasul si rasturnari de situatie la care nu te-ai fi asteptat. Asta te asteapta in 2023, Scorpion! Esti gata sa darami zidurile unei lumi in care nu te mai regasesti, care nu iti mai aduce libertatea si care nu te mai satisface din niciun punct de vedere.

Esti sustinut(a) in calatoria ta, asa ca 2023 se anunta a fi unul extrem de bun pentru tine. Saturn si Jupiter te ajuta sa te lamuresti cand vine vorba despre relatiile tale. Aici, situatia difera de la caz la caz. Daca esti intr-o relatie, asteptarile tale se schimba. Cine tine pasul cu tine, ramane… cine nu, este liber sa plece. Nu dai inapoi cand vine vorba de decizii transante, mai ales ca se schimba asteptarile tale de la o relatie. Nu mai actionezi pe baza emotiilor de moment. Vrei stabilitate, vrei protectie si, mai important, vrei liniste in relatia ta de iubire. Daca esti singur(a), ai mari sanse sa-ti gasesti partenerul potrivit pentru tine.

Muncesti mult in 2023, insa asta nu te deranjeaza. In plus, ai mari sanse sa evoluezi, sa treci la urmatorul nivel si sa te autodepasesti. Daca treci cu bine de Mercur Retrograd de la inceputul anului, incepi sa-ti recapeti controlul asupra propriei vieti si apar si tot felul de oportunitati in calea ta.

Spre finalul anului, Universul iti indeplineste dorintele. Ai si noroc de bani.

DRAGOSTE

Cu Venus aflat in retrogradare in perioada Iulie – Septembrie, apar mici conflicte in relatia cu partenerul de viata. Sunt certuri legate de viata de zi cu zi care va pot strica dispozitia. N-ar fi rau sa invatati sa va acceptati cu bune si cu rele si sa va acordati credit unul altuia.

Daca esti singur, anul 2023 este anul aventurilor si al experientelor intense pentru tine. Ai grija ca e posibil ca cineva din trecut sa reapara in viata ta in aceasta vara. Vezi daca merita efortul si atentia ta. Nu este exclus sa intri intr-o relatie serioasa anul acesta si sa iti dai seama ca ti-ai gasit jumatatea. Poate chiar te casatoresti rapid.

Daca esti intr-o relatie, poate va ganditi sa aduceti pe lume un copil.

Oricum, anul 2023 este anul in care viata amoroasa are parte de schimbari incredibile. Romantismul pluteste in aer, te poti sprijini pe partenerul de viata si tot el este cel care ajuta sa cresti si sa treci mai usor pentru momentele dificile. Relatiile se sudeaza in aceasta perioada.

CARIERA SI BANI

In ceea ce priveste cariera, lunile Aprilie si August s-ar putea sa iti aduca niste victorii impresionante. Poti sa fii promovat, sa castigi mai multi bani sau sa schimbi locul de munca in perioada asta.

Va fi nevoie de un efort sustinut pe tot parcusul anului pentru a-ti tine sub control economiile. Te poti confrunta cu un dezechilibru financiar care sa te scoata putin din zona de confort. Posibil sa ai perioade cu cheltuieli neprevazute. Vei reusi sa treci peste ele cu multa munca si cu seriozitate.

Perioada buna pentru a cumpara o locuinta sau un teren este perioada dintre Iulie si August. Tot atunci ar fi bine sa iti renovezi locuinta, daca asta aveai in plan.

In anul viitor, rabdarea ta va fi pusa la incercare. Trebuie sa inveti sa-ti recapeti controlul ori de cate ori o situatie se modifica. Te poti simti pierdut(a) o perioada, insa, ca sa-ti revii, este nevoie sa iti cunosti foarte bine punctele slabe dar si atuurile. 

SANATATE

Principalul tau inamic in 2023 va fi stresul. Nu ignora nicio posibila afectiune in perioada asta, fii atent la semnele pe care le primesti de la propriul organism. Esti predispus(a) la probleme cu stomacul sau probleme cu ochii. Daca simti ca ceva este in neregula, fa o programare la medic. Spre final de an pare ca mai scapi de unele probleme de sanatate mai vechi cu care te confrunti.

Horoscop Sagetator

In 2023 inveti sa iubesti viata mai mult. O sa ai atat de multa energie in tot ceea ce faci, asa incat sa nu existe lucruri pe care sa nu le poti obtine anul viitor. Daca ti-ai facut planuri indraznete de viitor pana acum, anul urmator este o perioada benefica sa incepi sa le pui in practica. Si in ce fel o vei face! Incepi anul in forta si descoperi ca poti sa faci lucruri de care nu credeai ca esti in stare. Esti plin de entuziasm si ai oportunitatea sa incepi lucruri noi care sa iti aduca o satisfactie imensa. Esti explorator prin natura ta, iti place adrenalina, insa din 2023 parca prinzi aripi si esti sustinut de Univers sa indraznesti.

Tot in 2023 ajungi la sursa fericirii. Inveti sa te iubesti mai mult, sa te apreciezi mai mult si astfel reusesti sa afli si ce te face fericit in relatiile cu ceilalti.

Poate fi un an in care iti permiti luxul de a pleca in mai multe vacante scurte. Poate ajungi chiar in zone indepartate pe care n-ai fi crezut ca vei avea ocazia sa le vizitezi.

Viata amoroasa nu duce lipsa de tensiuni in 2023. Cu Venus Retrograd in Leu incepand cu 23 Iulie, incepi sa pui pret parca mai mult pe relatia ta de iubire. Vrei de la partener seriozitate, vrei sa vezi in ce directie duce relatia ta. Pentru cei singuri, acest tranzit poate sa readuca in viata ta oameni din trecut. Esti oricum preocupat de stabilitatea unei relatii mai degraba decat de pasiunile schimbatoare.

DRAGOSTE

Sagetatorul este recunoscut in zodiac pentru ca nu se da inapoi cand vine vorba de aventuri amoroase. Anul acesta s-ar putea ca lucrurile sa se schimbe putin mai mult in cazul tau. Poate incepi sa cauti dragostea mai mult decat ai facut-o pana acum si s-ar putea sa ai si noroc sa intalnesti pe cineva cu care sa incepi o relatie. Trebuie sa fii insa cu ochii-n patru. S-ar putea sa-i atribui acelei persoane calitati pe care, la o privire mai atenta, nu le detine in totalitate si astfel sa fii dezamagit(a).

Inceputul anului este o perioada perfecta pentru cei care vor sa isi oficializeze relatia. Altii pot sa se gandeasca serios sa devina parinti.

Daca esti singur(a), este posibil sa incepi sa simti o nevoie acuta de a avea pe cineva alaturi. De vina este energia lui Venus. Iti doresti insa pe cineva care sa te sustina, sa te ajute sa evoluezi, nu doar o iubire de moment. Daca iti gasesti marea dragoste la inceput de an, luna februarie pare ca vine pentru tine cu momente memorabile.

Incepand cu a doua jumatate a anului, cuplurile trec prin incercari. Este important sa va acordati timpul necesar unul altuia.

CARIERA SI BANI

Inceputul de an iti aduce stabilitate in cariera. Pana in vara lui 2023 ai ocazia sa evoluezi. Poate incepi un nou proiect, poate esti promovat la locul de munca sau poate intri in asocieri care iti aduc castiguri frumoase.

Daca stai mai rau la capitolul bani pe inceput de an, nu dispera. Vei avea sansa de a primi ajutor intr-un fel sau altul. Fii precaut(a) cand vine vorba de cheltuieli.

Poate incepi o afacere importanta in Martie – Aprilie. Altii au noroc de a-si gasi un loc de munca unde sa exceleze si de unde sa obtina si un venit substantial. Asta nu poate decat sa iti creasca increderea de sine si sa te inspire sa muncesti si mai mult. S-ar putea ca prin primavara sa te simti putin lipsit(a) de energie. Perioada nu dureaza insa mult.

Saturn te impinge sa iti valorifici potentialul la maximum in tot ce faci.

SANATATE

Vei plati un pret mare daca nu ai grija de sanatatea ta in primele luni ale anului.  Vezi unde faci excese, poate cand vine vorba de mancare sau alcool. Nu esti ferit de afectiuni abdominale care se pot agrava daca nu le tii sub control sau daca nu iti schimbi obiceiurile zilnice. Vezi unde gresesti si remediaza problema.

Horoscop Capricorn

Dragostea pluteste in aer, in 2023, pentru tine, Capricorn! Cupidon iti baga coada si te face irezistibil pentru cei din jur. Esti pur si simplu stralucior, ai incredere in tine si ai puterea de a atrage in viata ta tot ceea ce iti doresti. Jupiter, planeta oportunitatilor, iti aduce sansa de a trai iubiri incredibile anul acesta, poate nu cele mai durabile dintre toate, dar cu siguranta unele intense.

Ti-ai cam invatat toate lectiile in ultimii ani, asa ca Universul te rasplateste in toate domeniile tale de viata. Ai invatat ca timpul este pretios, ca trebuie sa muncesti ca sa ajungi acolo unde iti doresti, ca ai evoluat extraordinar de mult. Vei pune in aplicare toate aceste lectii in 2023 cand practic vei fi neobosit(a) in cautarea fericirii.

Incepi anul cu o mica cumpana adusa de Mercur Retrograd. Poate ca ti se da peste cap programul si ai impresia ca nu poti sa rezolvi la timp toate sarcinile de zi cu zi. Este doar o perioada care va trece destul de repede.

Esti increzator(are) si dispus(a) sa muncesti exagerat de mult pentru visurile tale. Nu te epuiza, nu este o solutie sa muncesti pana cand simti ca nu mai poti. Ia-ti timp sa te odihnesti ca sa nu ajungi sa dai banii castigati pe pastille sau pe vizite la medic. Spre final de an primesti recunostinta si apreciere pentru munca depusa, iar romantismul isi atinge apogeul.

DRAGOSTE

Este clar ca te maturizezi anul acesta, devii poate mai spiritual(a), putem spune ca incepi o noua viata. Te vei inconjura cu dragoste si vei face lucruri pentru sufletul tau. Poate vrei sa te casatoresti, sa aduci pe lume un copil, sau sa pornesti un proiect la care visezi de ani buni.

Cu Venus aflata in Retrogradare in perioada Iulie – Septembrie, iubesti si vrei sa fii iubit. Ai grija la tendinta de a ramane in relatii doar din cauza obisnuintei sau a unei obsesii. Cand lucrurile devin mult prea complicate, gaseste o cale sa iesi din situatie. Inveti poate anul acesta sa iti alegi cu grija oamenii care te inconjoara.

Daca esti intr-o relatie, trebuie sa te gandesti bine daca persoana respectiva este cea pe care o vrei cu adevarat in viata ta. Este nevoie de comunicare inainte de a lua orice decizie importanta.

Daca esti singur(a), un nou partener poate ca este deja in carti. Poate il intalnesti la o iesire cu prietenii. Nu te grabi sa oficializezi relatia. Da-i timp partenerului sa te cunoasca si ia-ti si tu la randul tau timp ca sa il descoperi. Daca astepti ca fostul(a) sa se intoarca, este posibil sa se intample asta, insa asigura-te ca ai iertat trecutul si ca o puteti lua de la capat.

CARIERA SI BANI

Poate realizezi de la un punct incolo ca actualul loc de munca nu te mai satisface sau ca nu esti recompensat(a) suficient pentru munca ta asa ca nu este exclus sa iti dai demisia. Cantareste bine inainte de a lua decizia, sa nu cumva sa te afecteze pe plan financiar.

Este un moment bun sa faci investitii, poate intr-o afacere, poate intr-o locuinta. Nu este exclus sa vinzi un apartament sau un teren ca sa iti acoperi datoriile acumulate in ultima perioada. Ai grija la cheltuieli. Ai putea avea tot felul de situatii la limita pe care trebuie sa le depasesti.

Este clar ca esti concentrat anul acesta pe cariera si pe viitor. Nu te feresti de munca grea si tanjesti dupa success. Vei avea parte de aprecierea mult dorita.

SANATATE

Pot aparea anul acesta probleme legate de inima, poate o senzatie de apasare in piept care sa te deranjeze constant. Nu ocoli problemele acestea. Spre finalul anului, pare ca starea ta de sanatate se mai imbunatateste. N-ar fi rau sa-ti faci un obicei din a merge mai mult pe jos, sau cu bicicleta. Te ajuta sa ramai sanatos!

Horoscop Varsator

Poate ca tot ce se intampla acum pe plan economic te bulverseaza si iti aduce un stres in plus. Muncesti mult in 2023 pentru ca vrei sa-ti rezolvi problemele cu banii. Inceputul de an iti surade insa cand vine vorba de dragoste. Mercur Retrograd te impinge sa comunici putin mai bine, sa te redescoperi si sa reusesti sa fii mai deschis la dorintele partenerului de viata.

Odata cu venirea primaverii, parca vezi si primele rezultate. Saturn te impinge sa fii mai atent la cat cheltuiesti si sa arunci un ochi si spre economii. Vezi in ce parte inclina balanta. Poate ca ai cheltuit mai mult decat a fost cazul, insa Universul iti aduce lectia, dar si solutia. Cert este ca tranzitul lui Pluto, planeta transformarilor, care incepe in martie, va avea un mare impact asupra ta. Lucruri pe care le credeai stabile si intangibile se vor transforma complet. Iar cea mai mare schimbare va fi in interiorul tau. Poate ajungi la niste convingeri, poate ai niste constatari de moment care te vor face sa iei decizii radicale.

Odata cu startul sezonului de toamna, pare ca se intoarce cineva din trecut. Sau poate iti gasesti marea iubire, daca esti in cautarea ei. Din nou, se intrevad ceva pierderi financiare. Nu-ti face griji , o sa-ti revii!

DRAGOSTE

Mercur Retrograd te impinge la inceput de an sa te gandesti bine la parteneriatele tale, in special la relatia ta de iubire. Pot sa apara si certuri, iar motivele invocate sa duca chiar si la terminarea relatiei. Insa totul se intampla cu un motiv.

Daca veti reusi sa va regasiti, relatia voastra la evolua cu siguranta, iar in primavara veti constata ca sunteti extrem de conectati. Poate chiar planificati o nunta pentru vara lui 2023.

Daca esti singur, ai mari sanse sa-ti gasesti jumatatea in a doua parte a anului. Mai ai nevoie de timp sa te redescoperi, sa analizezi tot parcursul tau din ultima vreme.

Venus Retrograd din vara lui 2023 va da ceva batai de cap indragostitilor. Este acel moment care iti da viata peste cap si care te pune in fata unor decizii pe care nu credeai ca vei mai fi nevoit sa le iei vreodata. Poate se intoarce un fost/ o fosta, o veche iubire pe care nu ai putut sa o uiti si decizi sa o primesti din nou in viata ta. Unii isi paresesc relatiile actuale pentru vechile iubiri. Este important sa te gandesti bine daca persoanele respective merita increderea ta a doua oara. Fii atent sa nu intri in acelasi cerc vicios care te-a lasat cu rani prima data.

CARIERA SI BANI

Anul acesta muncesti mult si ai de castigat. Poate incepi o afacere, poate te dezvolti la locul de munca. Poate obtii noi colaborari, chiar in strainatate. Primele si ultimele luni ale anului iti vor aduce succesul in afaceri. Ai grija la colegii de munca, sa nu cumva sa comploteze pe la spatele tau. Daca ai in plan sa faci o schimbare in ceea ce priveste cariera, perioada cea mai buna este intre Martie si Aprilie. Pe tine te ajuta mult pozitivitatea si modul in care rezolvi toate lucrurile cu tact. Nu te grabi nici de aceasta data, ai grija in ce investesti banii si ce alegeri faci la locul de munca. Vei intalni si obstacole in calea ta, dar nu este imposibil sa treci peste ele.

SANATATE

N-ar fi rau sa mergi la un control amanuntit la inceput de an. Nu de alta, dar in cazul in care apar probleme, sa le rezolvi de la inceput. Exista o predispozitie pentru probleme cu ochii, sau cu membrele. Atentie si la raceli. De asta este important sa te hidratezi corespunzator si sa faci si macar putina miscare.

Horoscop Pesti

In 2023 prinzi curaj. Sub influenta lui Marte Retrograd, iti recapeti puterea. Poate obtii niste bani pe care nu-i asteptai, insa atentie si la cheltuieli. In plan amoros, parca te apropii tot mai mult de partenerul de viata si pare ca va faceti planuri mari, poate de casatorie.

Iti largesti cercul de prieteni, poate povestea ta de dragoste infloreste. Vara iti aduce venituri mai mari, poate esti promovat sau poate primesti o prima. Ai toate sansele ca un proces care s-a tot prelungit sa se incheie in favoarea ta. In august, este o perioada perfecta sa calatoresti.

Toamna vine cu succes in afaceri sau la locul de munca, insa, in viata de cuplu continua tensiunea inceputa la finalul verii. Trebuie sa te uiti in interiorul tau sa vezi unde gresesti si ce trebuie sa faci ca sa-ti salvezi relatia. Finalul de an iti aduce castiguri mari de bani, problemele din familie se rezolva, iar in luna Decembrie ai sansa la o promovare extraordinara.

Primesti ajutor de la cei din jur. Tot pe final de an ar trebui sa vezi daca impartirea intre cariera si familie este echitabila. Iti merge de minune la serviciu, esti puternic, vezi daca nu neglijezi ce ai acasa.

DRAGOSTE

Daca esti intr-o relatie stabila, ai toate sansele anul viitor sa infloresti iubirea dintre tine si partener. Reusesti sa fii onest in relatia ta de dragoste si pare ca relatia va merge pe un fagas normal. Jupiter iti sare in ajutor, iar daca vrei sa duci relatia la un alt nivel, primavara lui 2023 este cel mai bun moment.

Marte ar putea sa-ti puna ceva probleme la inceput de vara, iar atunci unele relatii care nu mai merg se pot rupe. Cei care se straduiesc sa mentina flacara aprinsa mai au o sansa sa o faca in toamna. Iar pe cei care trec cu bine de toate piedicile si situatiile incerte, sfarsitul de an ii prinde impreuna, poate mai sudati ca niciodata.

Daca esti singur, norocul nu te ocoleste nici pe tine. Pe la jumatatea anului ai sansa sa cunosti pe cineva cu care sa vrei sa construiesti o relatie de viitor. Fii atent insa la ce planuri are si persoana respectiva, sa fiti pe aceeasi lungime de unda.

Daca astepti o impacare, ea ar putea sa vina, insa e nevoie ca tu sa faci primul pas.

CARIERA SI BANI

Norocul iti surade in 2023. Obtii rezultate bune in cariera. Inceputul de an vine cu apreciere, esti remarcat si rasplatit pentru munca ta. Prin vara este posibil sa iei o decizie radicala. Poate iti schimbi profesia. Poate alegi sa muncesti in strainatae, desi acum pare greu de crezut ca vei face asta. Nu trebuie sa te grabesti cand iei o astfel de decizie importanta. Cantareste si vezi daca noua optiune iti satisface dorintele.

In ceea ce priveste banii, va fi un an cu urcusuri si coborasuri. Inceputul lui 2023 te gaseste in echilibru, insa pe masura ce anul incepe sa curga parca ai tendinta de a cheltui prea mult. Continua situatia asta incerta pana in vara cand incepeti sa te echilibrezi. 

SANATATE

Daca te confrunti cu ceva probleme de sanatate, in prima parte a anului pare ca reusesti sa le rezolvi. Poate un tratament isi arata beneficiile. Asa ca te poti relaxa sit e poti bucura de viata. Incearca sa mentii un stil de viata sanatos. Ai tendinta sa exagerezi cand vine vorba de mancare. Poate iei o pauza din cand in cand de la rutina zilnica si faci lucruri si pentru tine.

Sursa foto coperta: Image by pvproductions on Freepik.