Este timpul sa spargem barierele si sa iesim la suprafata. In urmatoarele sase luni, Universul ne impinge sa ne fortam limitele, sa indraznim si sa actionam!

După o calatorie deloc linistita in Pesti, Jupiter, Planeta optimismului, a norocului si a abundentei, revine in Berbec pe 20 Decembrie si va sta aici pana pe 16 Mai 2023. Se intampla asta cu putin timp inainte de Solstitiul de Iarna, semn ca putem lasa magia sa intre in viata noastra acum, inainte de Craciun.

Ce se va intampla din 20 Decembrie?

Cat timp a tranzitat semnul Pestilor, Jupiter ne-a condus parca intr-o stare de introspectie. Multi dintre noi ne-am intors in trecut ca sa vedem daca mai exista rani de vindecat si am incercat sa renuntam la tot ce era vechi si nu ne mai facea bine. Iar daca pana acum ne-am facut planuri, odata cu intrarea Marelui Benefic in semnul Berbecului, avem energia si curajul sa le punem in aplicare.

In semnul Berbecului, Jupiter se simte excelent. Calatoria Marelui Benefic printr-un semn de foc ne incarca cu energie, vitalitate si rezistenta. Practic, suntem invitati sa ne luam propria viata in maini, sa incepem sa ne indeplinim visurile si sa mergem pe drumul nostru cu incredere, curaj si indrazneala.

Daca ai ezitat pana acum sa iei atitudine, daca ai simtit frustrare din cauza unor situatii din care nu puteai sa iesi, Jupiter iti arata calea, iti demonstreaza ca se poate. Pentru ca tranziteaza un semn de foc, Jupiter aduce si nervi, aduce si emotie intensa, aduce si neliniste. Insa o astfel de renastere nu calatoreste intotdeauna pe ape linistite.

Cum vor arata urmatoarele sase luni?

Din fericire, odata cu intrarea lui Jupiter in Berbec, iesim din starea de confort, de visare, de lene. De pe 20 Decembrie, iesim incet, incet din acele situatii care ne tin in ceata.

Urmeaza si o perioada in care am putea castiga niste bani, in care ne merge bine, o perioada in care simtim ca putem muta muntii din loc. Ni se reaminteste ca viata este frumoasa, ca urmeaza o perioada de sarbatoare si ca ar trebui sa profitam din plin de tot ce este frumos in viata noastra, sa eliminam ceea ce ne aduce durere si suferinta si sa privim inainte plini de curaj si motivatie.

La ce renuntam in urmatoarea perioada?

Jupiter in Berbec ne spune ca nu putem sa mai pierdem timp pretios pentru ca ne este frica de esec. Poate ca stai de prea mult timp intr-o relatie in care nu te mai simti bine, poate ca te-ai plafonat la serviciu, poate ca nu te mai simti confortabil in gasca ta de prieteni… oricum ar fi, Jupiter in Berbec te impinge sa alegi o alta cale, o cale care sa te duca spre un nou inceput.

Primul pas spre realizarea oricarui lucru este sa crezi ca o poti face. Asta ne indeamna sa facem in urmatoarele luni Jupiter in Berbec. O sa cautam validare, vrem sa fim vazuti, iesim in fata si suntem stralucitori. Practic, imprumutam din energia Berbecului despre care stim ca este o zodie libera, indrazneata si expansiva.

Avem norocul de partea noastra asa ca, daca suntem responsabili si punem piciorul in prag, fara sa ne pierdem speranta, avem toate sansele sa evoluam.

Astrele te sfatuiesc asadar sa indraznesti, sa nu-ti pierzi speranta si sa inveti ca dupa orice durere vine si vindecarea si ca orice capat de drum reprezinta de fapt un nou inceput.

Sursa foto coperta: Image by photoangel on Freepik.