Ziua si evenimentul, in saptamana de dinaintea Craciunului. Urmeaza o perioada cu cinci planete in Capricornul stabil si pus pe treaba. Este timpul sa ne setam intentiile pentru 2023, poate chiar sa le scriem pe o foaie, odata cu Luna Noua in Capricorn. Si nu ne referim aici la dorinte mici, de zi cu zi. Este timpul sa visam la scara mare. Capricornul nu se joaca cu nimicuri, el are planuri mari si obiective dintre cele mai puternice. Avem parte de succes in orice ne propunem, fie in iubire, fie in sfera profesionala. Cu Jupiter in Berbec, posibil sa se dea cateva lupte pentru putere saptamana viitoare intre Berbecul incapatanat si Capricornul asezat, cu picioarele pe pamant. Saptamana se incheie insa cu pace si voia buna!

Iata cum va fi saptamana 19 – 25 Decembrie pentru fiecare zodie:

Horoscop Berbec

Berbec, saptamana aceasta esti vedeta Zodiacului. Jupiter reintra in semnul tau pe 20 Decembrie si va ramane acolo pana in mai.

Daca ai simtit ca mergi cu frana trasa pana acum, daca ai abandonat din fasa niste planuri de viitor, sau pur si simplu ai simtit ca exista o energie care te tine pe loc, asta se va schimba de saptamana viitoare. Te regrupezi si te apuci de treaba pentru ca ai multe planuri si visuri, dar si energie sa le indeplinesti. Universul te sprijina.

Practic, reintri in joc. Stapanesti toate regulile si o sa ajungi la linia de finish invingator. Tot ce ai trait pana acum te-a pregatit pentru momentul acesta.

Daca esti singur, ai putea sa cunosti pe cineva cu care sa incepi o relatie de iubire. Daca esti intr-o relatie, parca reusiti sa va intelegeti tot mai bine.

Ai putea avea parte de succes pentru ca esti in echilibru in ceea ce priveste atat viata personala, cat si cea profesionala. Reusesti de sarbatori sa petreci timp cu cei dragi, sa te odihnesti si sa iti pui si toate lucrurile in ordine. Oricum, cu Luna Noua in Capricorn, te vei simti invingator si parca incepi sa te tratezi in consecinta.

Horoscop Taur

Saptamana viitoare, Universul te scoate la tabla. Si asta pentru ca incep sa iti apara in minte situatii, lucruri sau oameni din trecut, chestii pe care nu le-ai rezolvat sau pe care pana de curand le vedeai cu alti ochi. Este asadar un mesaj pe care il primesti saptamana viitoare, un mesaj care iti transmite ca mai ai lucruri de invatat, ca mai ai rani de vindecat.

Poate unii au impresia saptamana viitoare ca retraiesc situatii din trecut, iar asta nu este tot timpul usor de suportat. Bazeaza-te pe intuitie cand iei decizii.

In plan amoros, cei singuri pot sa intalneasca o persoana noua, pe care o sa aiba impresia ca o cunosc de o viata si sa se lege ceva frumos. Unii pot sa renunte la unii oameni din viata lor. Altii primesc raspunsuri la intrebari care ii chinuie de mult. Oricum, ceea ce vei trai de sarbatori va fi ca o revelatie pentru tine.

Horoscop Gemeni

In zilele urmatoare tot ce iti doresti este putina liniste. Sigur ca urmeaza o perioada aglomerata, cu intalniri si mese intinse, cu cei dragi, cu familia aproape. Insa vor fi si zile in care o sa-ti iei o pauza de la lume, de la viata sociala si vei prefera sa te retragi in casa, in camera ta si sa stai doar tu cu tine, sa iti dai seama unde esti si incotro mergi. Trebuie sa iti incarci bateriile dupa un an destul de complicat.

Poate ca a venit si momentul bilantului. Ai trecut prin cateva experiente care te-au lasat cu un gust amar si acum este timpul sa vezi unde ai gresit ca sa nu mai ajungi in aceeasi situatie de fiecare data.

Ai fost destul de solicitat in ultima perioada la serviciu, ai avut multe sarcini de indeplinit, insa vei fi rasplatit pentru munca ta. Cu Mercur in Capricorn, iti faci planuri mari pentru anul 2023 si ai toate sansele sa iesi victorios pe noul drum.

Horoscop Rac

Trecutul revine in viata ta, sub o forma sau alta. Pare ca si tu esti destul de preocupat de situatia in care te afli, de lectiile pe care le-ai invatat. Vrei sa stii cu exactitate in ce punct al vietii tale esti si unde iti doresti sa ajungi. Ai planuri mari care, daca au stagnat pana acum, de acum incolo vor incepe sa prinda contur.

Atunci cand te uiti in urma, vezi daca mai sunt acolo ceva rani de vindecat. Este o perioada in care persoane din trecutul tau pot sa reapara acum. Poate sa fie un fost, o fosta. Iar daca amandoi v-ati invatat lectia, poate ca impacarea va fi de bun augur. In caz contrar, ai grija cum gestionezi situatia, sa nu fii dezamagit. Altii pot sa dea un restart relatiei de iubire care parca stagnase in ultimele luni.

Este posibil sa apara cateva momente mai tensionate intre tine si partenerul de viata, sau un prieten, ori cineva din familie. Nu va dura mult! Prin comunicare veti trece peste momentul dificil. Nu scoate pe gura cuvinte pe care s-ar putea sa le regreti mai tarziu.

Horoscop Leu

In timp ce toti ceilalti se pregatesc pentru Craciun si pentru petrecerea de Anul Nou, tu muncesti. Ai tendinta sa faci asta pana ajungi la epuizare, petreci zi si noapte sa indeplinesti toate sarcinile care au cazut in grija ta.

Poate esti solicitat la serviciu, primesti tot felul de termene limita care te imping sa muncesti peste masura. Trebuie sa ai grija in perioada urmatoare, sa nu te obosesti prea tare. Incearca sa petreci timp si cu cei dragi acum de sarbatori, chiar daca pare imposibil sa te relaxezi in perioada asta.

Poate ca si acasa situatia este putin agitata pentru ca toti trag de tine, din toate partile, poate si partenerul de viata se simte neglijat. Insa tu ai puterea de a trece peste orice. Jupiter in Berbec te ajuta sa te aduni si sa reusesti sa multumesti pe toata lumea. Cu o buna organizare, vei putea sa treci mai usor pentru tot si toate.

Horoscop Fecioara

Urmeaza o saptamana linistita pentru tine, Fecioara. Desi anumite vorbe s-ar putea sa te nemultumesca pe alocuri. E posibil sa fii nevoit sa dai explicatii cuiva, sa dai poate socoteala pentru niste lucruri de care nu te faci vinovat, din cauza unor probleme de comunicare. Ai putea sa simti ca esti judecat pe nedrept. Invata sa spui lucrurilor pe nume astfel incat ceilalti sa nu ramana cu o impresie gresita despre tine.

Daca esti singur, apare Soarele si pe strada ta. Poate intalnesti pe cineva care sa iti dea lumea peste cap. Daca relatia in care esti acum a intampinat cateva situatii mai putin placute, poate partenerul de viata te-a neglijat, situatia se schimba si amandoi depuneti efort ca legatura voastra sa devina mai puternica. Daca astepti ca cineva sa se intoarca in viata ta, exista mari sanse sa se intample asta, insa nu cu scopul pe care poate l-ai anticipat. Este posibil ca Universul sa va readuca impreuna doar ca sa incheiati povestea.

Horoscop Balanta

Nu te asteapta o perioada chiar linistita, Balanta. Ai de rezolvat multe lucruri pe ultima suta de metri. Poate trebuie sa mergi la cumparaturi, poate trebuie sa gatesti pentru musafiri, sau sa pui multe lucruri la punct. Unii dintre nativi ar putea sa munceasca chiar si de sarbatori. Toata situatia poate sa devina coplesitoare daca nu iti iei timp sa respiri si sa te odihnesti.

Poate ca ar fi bine in aceasta perioada sa inveti sa spui si NU. Vrei sa ajuti pe toata lumea si nu poti sa refuzi pe nimeni. Este important sa te gandesti si la tine in perioada aceasta. Desi toata lumea asteapta ceva de la tine, gandeste-te si la ceea ce iti doresti tu de Craciun.

Poate ca ceva din trecut revine in viata ta. O situatie sau o persoana la care te-ai tot gandit in ultima vreme. Analizeaza cu atentie situatia, poate ca au ramas lucruri nerezolvate acolo, sau poate trebuie sa inchei acel capitol pentru totdeauna. Ai grija sa nu intri intr-o capcana.

Horoscop Scorpion

Pe final de an, treci in revista tot ce ai trait in ultima perioada, tragi linie si vezi ce ai reusit sa construiesti. Este posibil sa te simti putin deziluzionat pentru ca anul 2022 poate nu ti-a adus chiar tot ce ti-ai dorit. Insa este timp sa vezi unde ai stagnat si sa iti dai un restart.

Poate ca relatia in care esti pare ca nu evolueaza, poate ca e nevoie de comunicare in cuplu. Sau poate o afacere pe care ai inceput-o de curand nu merge asa cum ai planuit. Nu dispera! Lucrurile se vor schimba. Urmeaza decizii importante pentru tine, dificile pe alocuri. Insa tocmai aceste decizii te vor readuce pe drumul tau. Cu Luna Noua in Capricorn, Universul te sprijina in orice plan important pui la cale.

Este momentul sa iti setezi intentiile pentru 2023. Jupiter in Berbec te va ajuta sa le indeplinesti.

Daca ai iubit prea mult, daca ai crezut prea mult in oameni, care pana la urma te-au parasit, daca ai inceput ceva ce s-a destramat, trebuie sa stii ca totul a fost spre binele tau. Primesti acum o noua sansa!

Horoscop Sagetator

Rand pe rand, planetele ies din semnul tau saptamana viitoare si vei simti asta din plin. Parca te eliberezi si rasufli usurat dupa o perioada incarcata. Poate iti iei concediu pentru ca a venit momentul sa te relaxezi. Reusesti sa te detasezi, chiar daca nu pleci in vacanta. O sa faci ceea ce iti place, poate te uiti la un film bun, citesti o carte, petreci timp cu partenerul de viata sau cu familia. Exista si o tendinta de a te izola in perioada urmatoare. Ai muncit tot anul, ai facut pasi mari pentru evolutia ta si acum vrei doar sa te rasfeti. Nici energie prea multa nu prea mai ai.

O sa ai tendinta de a te izola si de partener sau de a refuza invitatiile prietenilor. Nu trebuie sa ajungi la extrema. Urmeaza o perioada in care ne simtim bine alaturi de cei dragi. Important este sa inveti sa te iubesti din ce in ce mai mult si sa iti oferi singur lucrurile care iti aduc atat de multa bucurie.

Horoscop Capricorn

Esti cu siguranta starul lunii, Capricorn, cu Soarele, Mercur si Venus la tine in zodie. Iar cu Luna Noua in semnul tau, o sa apara rand pe rand tot felul de situatii surprinzatoare. Vorbim de lucruri noi… poate incepi o relatie, poate se schimba ceva la locul de munca. Cert este ca o sa simti ca viata ta, care pana de curand era destul de linistita, devine incitanta si interesanta.

Este nevoie sa treci putin si prin trecut, pentru ca e posibil sa ai acolo cateva lucruri neterminate. Cu Luna Noua in semnul tau, este momentul perfect sa clarifici lucrurile si sa indrepti tot ce era gresit in viata ta. Jupiter in Berbec te face sa analizezi mult deciziile pe care le-ai luat de-a lungul vietii si iti arata cat de mult ai evoluat. Asta iti va da si mai mult curaj sa continui pe drumul tau.

In relatia de iubire, te asteapta o perioada de vis, cu romantism. Daca esti singur, ai sansa sa cunosti pe cineva, iar flirtul sa se transforme intr-o relatie frumoasa.

Horoscop Varsator

Pe tine, Varsator, finalul de an te pune in fata unei lectii importante. Universul ne aduce de mai multe ori, pe parcursul vietii, in acelasi punct tocmai ca noi sa invatam o lectie esentiala. Abia dupa ce reusim sa facem asta, putem sa mergem mai departe si sa evoluam. Abia apoi realizam ca fiecare decizie pe care am luat-o ne-a facut sa ne invartim in cerc, fara o directie. Si abia apoi realizam ca trebuie sa acceptam o situatie din viata noastra ca sa putem sa o lasam in urma.

Pentru tine este cu siguranta o perioada a revelatiilor. Te prinzi in sfarsit unde gresesti si nu te mai plimbi in haos. Te eliberezi de ceea ce nu-ti mai face bine si reusesti sa renunti la tiparele pe care singur le-ai creat.

Dupa ce vei face asta, vei vedea ca lucrurile se vor aseza rand pe rand in viata ta. Poate renunti la o relatie care oricum nu mai mergea, poate iti schimbi locul de munca in 2023, poate incepi o colaborare sau renunti la una.

In aceasta saptamana vei tine asadar capul sus si vei primi noul in viata ta.

Horoscop Pesti

Jupiter paraseste semnul tau, Pesti, in aceasta saptamana si se muta in Berbec. Ti-ai invatat lectiile si ca acum esti sustinut sa incepi sa pui in aplicare planurile pe care ti le-ai tot facut in ultimele luni.

Este o saptamana in care vei fi inconjurat de cei dragi, de familie, de partenerul de viata si asta iti aduce o bucurie imensa. Primesti sprijin de la un prieten sau de la persoana iubita in orice problema vei intampina.

Ai resurse si poti sa faci fata oricarei provocari. Ti-ai primit lectiile, iar de anul viitor pornesti la drum cu forta si incredere. Esti sprijinit de Jupiter in Berbec cand vine vorba de partea profesionala. Ai idei geniale care vor vedea lumina zilei cat de curand.

Daca tocmai ai incheiat o relatie, incepi sa vezi acum ca tot raul este spre bine si ca un final aduce intotdeauna si un inceput de drum.

 

Hartile astrale Natala si Karmica