Este timpul, dragilor!

Primim in sfarsit o directie dupa ce tot anul ne-am invartit in haos.

Si ce energie mai buna puteam sa cerem acum inainte de sarbatoarea Craciunului si de trecerea in Noul An.

Pe 23 Decembrie, Soarele si Luna se aliniaza, iar momentul vine ca o adiere de primavara la inceput de sezon rece. Asta pentru ca Lunatia se produce imediat dupa schimbarea anotimpurilor, odata cu Solstitiul de Iarna si se ciocneste cu Jupiter in semnul Berbecului care este indraznet si ambitios. In plus, Mercur si Venus sunt si ele in Capricorn.

O poveste pe cer cu adevarat interesanta!

S-ar putea sa ne simtim impinsi spre un nou drum, fara avertizare, iar asta o sa ne scoata putin din zona de confort. Nu inainte insa de a ne face propriul bilant al anului 2022.

Luna noua este simbolul noilor inceputuri, al sperantei, iar atunci cand se formeaza intr-un semn cum este Capricornul avem impresia ca putem atinge stelele.

Daca vrei sa incepi un proiect nou in aceasta perioada, ai sansele sa pornesti cu dreptul. Capricornul iti imprumuta ambitia si puterea de munca.

In dragoste, Luna Noua in Capricorn aduce inceputuri. Poate cunosti pe cineva, poate te indragostesti, poate iti duci relatia la un alt nivel, unul mai profund.

Este momentul potrivit sa setezi intentii si sa iti notezi dorintele pentru noul an. De asemenea, poti sa incepi o afacere, sa fii promovat la locul de munca, sau sa inveti lucruri noi.

Emotiile, gandurile si planurile noastre de viitor se aliniaza si devenim motivati, facem lucrurile cu pasiune.

Aceasta lunatie are magia ei pe care o simtim si noi destul de intens. Poate ca ar fi bine sa te opresti putin din drum, sa arunci o privire la fundatia pe care ai construit-o pana acum si sa vezi daca este suficient de solida astfel incat sa-ti poata sustine noua constructie!

Iata cum va influenta Luna Noua in Capricorn fiecare zodie in parte:

Berbec

In aceasta perioada, poti sa te gandesti sa iti cauti un loc nou de munca, daca cel din prezent nu iti mai aduce satisfactii sau sa ceri o promovare, o marire de salariu. Trebuie sa iti dai seama care iti sunt plusurile si care iti sunt minusurile si cum poti sa devii cea mai buna versiune a ta. Trebuie sa ai o baza solida atunci cand emiti pretentii.

Taur

Este un moment excelent sa iti faci planuri de viitor si nu doar atat, sa incepi deja sa faci pasi mici pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti cu ardoare. Poate planuiesti si o vacanta pe care o asteptai de mult, sau pur si simplu pornesti intr-o calatorie in care te descoperi si inveti sa ai mai mult curaj. Ai grija ca poti sa devii putin nerabdator, cu Jupiter in Berbec, iar graba nu te ajuta foarte mult in acest moment.

Gemeni

Ai niste probleme destul de serioase cand vine vorba de bani. Poate ca datoriile te-au coplesit. Poate ar fi bine sa iti reevaluezi situatia financiara si sa inveti sa fii mai cumpatat. Luna Noua iti poate aduce in fata si traume sau rani din trecut, dar iti si arata unde trebuie sa vindeci si unde mai ai de lucrat. Oricum, se pare ca esti deja pe drumul cel bun.

Rac

Daca esti intr-o relatie care pare ca s-a plafonat, momentul Lunatiei este prilejul perfect pentru a incerca sa reaprindeti scanteia in cuplu. Daca esti singur, ai mari sanse sa intalnesti pe cineva in aceasta perioada, iar momentul sa fie unul absolut magic. Ai grija insa in sfera profesionala. Nu este o perioada buna sa incepi o afacere, sau un proiect.

Leu

Ar trebui sa ai grija la alimentatie in perioada urmatoare, mai ales ca vor fi tentatii la orice pas. Excesele nu iti fac bine. De asemenea, incearca sa iti imparti timpul in mod echitabil. Vezi ce lucruri poti sa amani si ce obligatii ai de indeplinit si incearca sa readuci armonia in viata ta. Undeva, in rutina ta, trebuie sa faci niste schimbari.

Fecioara

Este momentul sa iesi din zona ta de confort. Poate o colaborare se transforma intr-o afacere serioasa, poate te gandesti sa iti schimbi domeniul de activitate. Va fi un parcurs lent, dar sigur. Incearca sa petreci mai mult timp cu cei dragi, acum in preajma Craciunului. Nu ti-ar strica nici putina distractie. Incearca sa te relaxezi si sa te lamuresti cu privire la viitorul tau. Universul te sprijina in aceasta perioada.

Balanta

Este un moment excelent pentru a-ti arata dragostea. Nu te feri sa le spui celor dragi ca ii iubesti si incearca sa petreci mai mult timp cu ei. Este de asemenea o perioada in care iti clarifici multe aspecte ale vietii. Poate planuiesti sa te muti intr-o casa noua, intr-o alta tara, intr-un alt oras. Trebuie sa vezi lucrurile realist, sa nu te entuziasmezi mai mult decat este cazul.

Scorpion

Comunicarea este extrem de importanta in aceasta perioada. Este de asemenea momentul in care incepi sa iti faci strategiile pentru anul 2023. N-ar fi rau sa arunci o privire si la relatiile cu prietenii, familia. Poate sunt acolo ceva probleme de rezolvat.  Incepe o perioada in care te mai linistesti, mai scapi de anxietate si poti sa faci o scurta evaluare a anului care se incheie.

Sagetator

Vin vesti bune pentru tine in privinta banilor. Poate incepi o noua afacere care se va dovedi profitabila. Inveti si sa fii mai cumpatat in ceea ce priveste cheltuielile. Nu te mai arunci in investitii cu una cu doua. Daca iti doresti sa cunosti pe cineva, Universul ar putea sa iti aduca in viata ta o persoana in perioada sarbatorilor.

Capricorn

A venit vremea bilantului pentru tine. Este momentul sa vezi ce ai realizat in anul care sta sa se incheie, sa vezi daca ai reusit sa faci tot ce ti-ai propus si sa vezi unde mai ai de lucrat. Poate afli unde ai gresit, dar si cat de mult ai evoluat. Sau poate incepi un proiect nou, o relatie noua. Ai grija pentru ca in perioada aceasta poti sa devii usor emotional, lucru care nu iti este foarte confortabil.

Varsator

Ai tendinta sa te izolezi in aceasta perioada si sa te adancesti in energii ceva mai ascunse, centrate pe interiorul tau. Poate iti revin in minte situatii mai vechi, amintiri neplacute sau rani adanci. Este insa si o perioada buna sa eliberezi tot ce nu-ti mai serveste si sa pornesti intr-o noua calatorie.

Pesti

Este timpul sa iti faci planuri mari, poti sa visezi mult si incepi sa iti setezi obiective importante. Asigura-te insa ca pot fi puse in aplicare. Astrele te sfatuiesc sa ramai cu picioarele pe pamant. Nu ai vrea sa fii dezamagit cand acele planuri marete nu se vor concretiza. Poate cunosti oameni noi in aceasta perioada, poate ajungi in locuri noi sau te implici in proiecte care sa iti aduca multa multumire sufleteasca.

Sursa foto coperta: Image by azerbaijan_stockers on Freepik.