Schimbam macazul saptamana viitoare. Foarte multi dintre noi am putea sa simtim ca, intr-un fel sau altul, trecutul revine in viata noastra. Poate o persoana la care am tinut candva se intoarce acum, sau relatia de iubire din prezent incepe sa semene izbitor cu ce am mai trait in trecut, ori, pur si simplu, se activeaza rani pe care le credeam de mult trecute. Toate lucrurile astea au insa un rol al lor. Reprezinta portalul catre o viata noua, catre obiceiuri noi, catre oameni noi si in final… catre vindecare!

Iata cum va fi saptamana 12 – 18 Decembrie pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Saptamana aceasta ai putea avea impresia ca ceva din trecut revine in forta, ca se produce un eveniment prin care ai mai trecut la un moment dat in viata ta. Poate s-a creat un tipar in relatiile tale, un tipar din care iti este greu sa iesi. Incepi sa iti pui intrebari si sa reflectezi mai mult la evenimentele prin care ai trecut in ultima perioada. Poate ai inceput o relatie de curand si aceasta legatura incepe sa semene cu alte experiente din trecut. Trebuie sa intelegi ca toata aceasta situatie are un rost. Ai ocazia acum sa schimbi tiparul, sa iesi din bucla si sa iti dai un restart. Vezi unde gresesti si incearca sa nu mai repeti acelasi lucru la nesfarsit.

Trebuie sa ai curaj sa faci schimbarile necesare pentru ca acolo undeva, la capatul drumului, te asteapta ceva mai bun. Invata sa ai incredere in tine si sa inchizi acele usi in spatele carora este doar toxicitate.

Saptamana aceasta poate reusesti sa iti organizezi mai bine timpul. Fii rabdator, perseverent si concentrat pe ceea ce ai de facut. Cu Venus in Capricorn, trebuie sa inveti sa te iubesti mai mult si sa te pretuiesti mai mult ca ceilalti sa o faca la randul lor. La serviciu, esti cam ocupat. Primesti tot felul de sarcini pe care le rezolvi cu brio. Pot sa apara momente tensionate, insa reusesti sa le gestionezi.

Horoscop Taur

O calatorie neasteptata te poate scoate din rutina saptamana aceasta. Continua sa privesti lucrurile realist. Primesti sprijin si de la Mercur care se afla acum in Capricorn. Parca te mai linistesti, poate iti gasesti pacea. Fii atent la semnele pe care le vei primi din partea Universului.

Poate ca ar fi bine sa arunci o privire mai atenta in trecut, sa vezi unde gresesti si daca sunt situatii sau oameni in viata ta care nu iti mai fac bine. Este un moment potrivit sa renunti la oamenii toxici si primesti curajul de a face asta. Poate esti intr-o relatie care nu mai functioneaza de ceva timp si acum gasesti curajul sa iei decizia de care iti era teama. Nu trebuie sa uiti ca obisnuinta si confortul ar putea sa-ti devina dusmani.

Cu Venus in Capricorn, primesti ceva lectii de viata in aceasta perioada. Esti incurajat sa te deschizi, sa comunici mai mult, sa iesi din bucla in care ai intrat acum ceva timp. Pare ca esti intr-un blocaj, insa nu te ingrijora. Vei reusi sa te eliberezi.

Mare atentie la cheltuieli saptamana aceasta. Poate te grabesti sa iei cadouri pentru cei dragi si iti golesti prea repede portofelul. In schimb, poti sa setezi inca de pe acum intentii pentru noul an. Daca pui bazele unei afaceri in aceasta perioada, ai putea avea mare succes.

Horoscop Gemeni

Apar tensiuni in anturajul tau saptamana aceasta. Vor fi discutii aprinse poate pentru ca un secret iese la iveala. N-ar fi rau sa iti evaluezi putin legaturile cu anumiti oameni. Universul te impinge sa renunti la cei care iti consuma timpul si energia degeaba.

In sinea ta se da o lupta intre partea din tine care vrea sa stea retrasa in casa si sa nu discute cu nimeni si partea care vrea socializare cu orice pret. Apar si lucruri confuse, inselatoare, mai ales in plan professional. Cantareste bine situatiile.

Cu Mercur in Capricorn, incepi sa te intrebi care este rolul tau in anumite situatii… la job, in familie, in cercul de prieteni sau in relatia ta de iubire. S-ar putea sa realizezi ca nu te mai regasesti in anumite contexte sau situatii si sa pleci de acolo.

E posibil asadar sa faci curatenie generala in viata ta, dar si in locuinta saptamana aceasta. Poate chiar te muti intr-o alta casa. 

Horoscop Rac

Saptamana aceasta reusesti sa te mai eliberezi de poverile care tot atarna pe umerii tai de ceva timp. Sunt acele situatii care te tin pe loc, care iti aduc suferinta. Insa, ca sa iesi dintr-o situatie anume, trebuie sa constientizezi in ce situatie te afli si sa incerci sa gasesti cele mai bune solutii pentru tine. Poate este vorba despre  o relatie in care nu te mai regasesti, poate actualul loc de munca nu iti mai aduce satisfactii de niciun fel. Daca esti singur, ai mari sanse sa cunosti pe cineva. Tu nu iti doresti insa aventuri, vrei un angajament serios.

A venit asadar momentul sa eliberezi rebelul din tine si sa iesi la suprafata. Si nu uita, oricat de greu iti este acum, exista viata si dupa suferinta.

Muncesti mult pe final de an si risti sa te epuizezi. Invata sa iti prioritizezi sarcinile de lucru. In weekend, preferi sa te odihnesti si sa stai acasa cu familia sau cu partenerul de viata. La capitolul bani nu stai rau deloc. Ai suficienti inainte de sarbatori.

Horoscop Leu

Stralucesti pur si simplu saptamana aceasta. Ai ocazia sa iti demonstrezi talentul si viziunea unica in orice faci, fie la munca, fie intr-un nou proiect pe care l-ai inceput. Iar eforturile iti sunt rasplatite. Poate primesti o prima sau un bonus.

Pe masura ce saptamana ajunge la final este posibil sa simti ca revine in viata ta o situatie prin care ai mai trecut de cateva ori in viata. Poate sa fie un esec, poate este vorba despre un inceput in iubire, sau poate o relatie care se sfarseste in acelasi mod. Astrele iti dau insa curajul sa iesi din blocaj si sa faci ceva nou in viata ta.

Cu Venus in Capricorn, se schimba dinamica relatiilor tale. Nu mai cauti aventura, vrei stabilitate si te ghidezi dupa principii serioase. Posibil sa treci si prin stari de nervozitate. Trebuie sa inveti sa le gestionezi pentru ca este posibil sa-i indepartezi pe cei care te iubesc cu adevarat.

Saptamana aceasta nu ai probleme cu banii, insa intervine in mintea ta ideea ca nu esti platit suficient pentru munca ta. Posibil sa iti cauti un alt job.

Horoscop Fecioara

Esti solicitat din toate partile, muncesti foarte mult si a devenit deja clar faptul ca ai nevoie de odihna. Poate te confrunti deja cu probleme digestive. Ai grija de tine! In plus, ai multe alte lucruri pe cap, te stresezi din tot felul de situatii. Profita la maximum de abilitatea ta de a te organiza.

Universul te sprijina cand vine vorba de evolutie. Se stie ca tu esti genul de persoana care prefera sa duca toate lucrurile in spate, dedicata si oricand gata sa dea o mana de ajutor. Cu Mercur in Capricorn, trebuie sa iti setezi intentii in perioada aceasta, sa vezi ce este gresit in viata ta si sa incepi sa repari. Ti se schimba parca modul in care vezi viata. Iar asta iti va aduce experiente si oameni noi.  Poate faci si un bilant al anului 2022 si realizezi cat de multe lucruri ai facut in perioada asta. Poate incepi sa simti si acea usurare ca ai facut totul asa cum trebuie si ca acum esti rasplatit pentru actiunile tale.

Venus in Capricorn pune lupa si pe modul in care privesti relatiile de iubire. Nu mai cauti distractie si emotii trecatoare. Vrei sa ai parte de o relatie de dragoste matura, centrata pe dezvoltare si nu pe fluturii din stomac.

Horoscop Balanta

A venit timpul sa iti schimbi prioritatile. Este un moment excelent sa vezi in ce parte inclina balanta. Daca pana acum ai pus cariera pe primul plan, este timpul sa ii dai mai multa atentie partenerului de viata sau familiei. Daca, din contra, te-ai concentrat prea mult ca sa salvezi o relatie sau sa pastrezi pe cineva in viata ta si ti-ai neglijat celalalte responsabilitati, este momentul sa incetezi. Ai sustinere deplina de la Univers.

Primesti curajul de a te elibera de ceva ce te obseda, sau poate de o ambitie care nu te lasa sa te concentrezi la lucrurile care conteaza cu adevarat. Este de asemenea o perioada in care devii mai selectiv cu oamenii din viata ta, dar si in ceea ce priveste informatiile care vin spre tine.

Ai nevoie de odihna in perioada asta. Poate ar trebuie sa fii mai atent la unele probleme de sanatate. Nu le neglija!

Saptamana aceasta poti sa primesti semne importante de la Univers. Poate regasesti aceste mesaje intr-o discutie cu o persoana draga, sau intr-un cerc de prieteni. Incearca sa actionezi pe baza a ceea ce afli saptamana aceasta. Intuitia este de asemenea la cote maxime.

Horoscop Scorpion

Apar schimbari importante in viata ta profesionala. Poate esti transferat intr-un alt departament, poate obtii o promovare sau pur si simplu esti bombardat cu tot felul de sarcini si termene limita. Altii pot chiar sa fie pusi sa conduca o intreaga echipa pentru un proiect.

Cu Venus in Capricorn, multe relatii pot sa se incheie in aceasta perioada. Este vorba despre acele conexiuni care devenisera toxice pentru ambii parteneri.  Daca esti singur, poate ca ar fi mai bine sa astepti si sa iti cantaresti optiunile. Nu este o perioada tocmai buna pentru a incepe o noua relatie.

Trebuie sa intelegi ca oamenii au pareri diferite si vad lucrurile diferit. Idealismul tau nu te ajuta prea mult in aceasta perioada. Invata sa-i accepti pe ceilalti cu bune si cu rele.

O informatie pe care o afli saptamana aceasta te poate pune pe ganduri. Poate ca ies la iveala detalii importante legate de o persoana la care tii, sau poate afli ca ceilalti au o parere eronata despre tine.

Daca esti intr-o relatie care pare ca a luat-o razna, ia in calcul si varianta de a nu mai continua lupta pentru putere. Poate ar fi mai bine sa tai raul din radacina, astfel incat situatia sa nu te consume prea mult. Ai tendinta de a incerca sa iei toata vina asupra ta sau sa faci o obsesie pentru o anumita persoana. Incearca sa te linistesti si sa vezi lucrurile si dintr-o alta perspectiva!

Horoscop Sagetator

Te suprasoliciti, muncesti pana la epuizare si nu iti dai nici macar un ragaz ca sa respiri. Este adevarat ca unele lucruri au necesitat mai mult timp din partea ta, insa trebuie sa recurgi rapid la o strategie de a-ti imparti timpul convenabil. Ai nevoie de un suport, fie el si emotional ca sa treci cu bine de perioada aceasta. Poate primesti solutia salvatoare in weekend.

Este de asemenea de preferat sa gasesti un echilibru si intre viata profesionala si timpul care iti mai ramane pentru familie, pentru partener. Ai impresia ca ai lumea la picioare, ceea ce nu este fals. Iti merge bine in plan profesional, insa trebuie sa te intrebi daca nu ii neglijezi pe cei care te iubesc.

Poate faci o calatorie scurta in aceasta saptamana, sau macar faci planuri pentru vacanta din ianuarie. De asemenea, ai putea merge la tot felul de cursuri ca sa te specializezi intr-un domeniu anume.

Nu este recomandat in aceasta perioada sa iei decizii drastice. Incearca sa te organizezi mai bine, sa iti faci planuri de viitor si sa te mi relaxezi. Lasa deciziile importante pe mai tarziu!

Horoscop Capricorn

Astrele iti recomanda sa fii cumpatat si prudent in urmatoarea perioada, mai ales cand vine vorba de finantele tale. Nu castigi deloc rau, insa ai tendinta sa cheltuiesti prea mult, iar asta iti va distruge echilibrul. Analizeaza bine unde se duc banii tai si incearca sa prioritizezi cumva cumparaturile.

Este posibil sa te simti coplesit saptamana viitoare din cauza unor situatii care vin spre tine ca o avalansa. Poate nu iti vezi capul de treaba, poate ai prea multe responsabilitati. Primesti insa ajutor spre finalul perioadei ca sa poti face fata la tot ce se intampla in viata ta… de la Univers, de la o persoana draga, de la familie.

Atentie la relatiile confuze si inselatoare in perioada aceasta. Vezi ca unii oameni poate nu sunt sinceri, asa ca nu au ce sa caute in viata ta. Priveste mai atent situatia si gaseste curajul de a lua atitudine.

Faci asadar curatenie in viata ta si implicit loc pentru lucrurile noi care urmeaza sa vina spre tine. Poate ar fi bine sa inveti sa spui NU, sa inveti sa nu mai accepti tot ce ti se impune, sa mai strergi de pe lista ta cu prioritati anumite situatii in care nu mai merita sa investesti timp si resurse.

Horoscop Varsator

Starea ta interioara nu se afla in cea mai buna forma. Desi maschezi suferinta pe care o porti in suflet, in interior sunt anumite sentimente care nu te lasa sa fii fericit. Poate lipseste ceva din viata ta, poate iti doresti o relatie de dragoste si te simti destul de singur, mai ales acum inainte de sarbatori. Invata sa-ti gestionezi emotiile si sa gasesti cai de a te vindeca, pentru ca ai putea sa ajungi la limita.

Ai tendinta de a te izola de ceilalti, insa Astrele iti transmit ca nu asta este solutia. Ai nevoie de iubirea celor dragi pentru a trece peste perioada asta mai grea. Incearca sa nu mai fugi de durere. Trebuie sa accepti ca ai o problema si sa incepi sa cauti variante de a o rezolva.

Poate ca saptamana aceasta o sa ai mai multe plati de facut. Este nevoie de prudenta in ceea ce priveste cheltuielile ca sa nu ramai fara bani acum pe final de an. Evita sa faci credite sau sa te ingropi in datorii in perioada asta. Ai putea in schimb sa faci lucruri si pentru tine. Poate o seara in oras cu prietenii te ajuta sa te mai destinzi.

Horoscop Pesti

Se anunta nori de furtuna in planul sentimental. Iar vantul schimbarii te va lua si pe tine prin surprindere. Te poti trezi in fata unor decizii pe care nu credeai ca le vei lua. Desi parea ca merge pe un curs normal, poate realizezi ca nu mai esti fericit in relatia ta de cuplu si iei decizia sa ii pui capat. Poate intervine ceva in relatia ta de cuplu si nu mai puteti sa mergeti pe acelasi drum. Sau poate un plan din sfera profesionala se schimba complet si nu mai reusesti sa-ti gasesti drumul.

Nu te speria! Este o perioada si va trece. Unele lucruri trebuie sa se intample doar ca sa-ti dea prilejul de a evolua si de a trece la un nou capitol al vietii tale.

Muncesti mult pe final de an, parca primesti din ce in ce mai multe sarcini, insa rasplata nu intarzie sa apara. Esti sfatuit sa te implici cu incredere in orice activitate care iti aduce placere. Te vei descurca excelent.

 

Compatiblitate si Predictii