Luna Plina in Gemeni. Luna e in Gemeni si nu vrem sa acordam importanta emotiei atat cat ni se cere. O evitam cat putem, ca si cum nu o simtitm. Ca si cum am scris, nu ca si cand nu exista.
Gemenii sunt duali, joaca la extreme, unul rade, altul plange, si impreuna se imita unul pe celalat, iar pe noi ne baga in ceata. Cine-i unul si care-I celalat? Ei, nu stim pentru Gemenii au un dar actoricesc si posibilitatea sa se joace cu vorbele sau cu emotiile. Mineaza foarte bine. Si daca ei sunt personajele principale, noi suntem spectatorii acum.

Soarele in Sagetator nu aproba jocul acesta de du-te vino. Sagetatorul tine la dreptate, adevar si pune mai presus de orice – la moralitate, ceea ce Luna nu prea are chef sa faca azi. Se ajunge la o escaladare a emotiilor si resimtim tumultul in interior.

Luna are tarie sa ne faca sa ne razboim cu cei din jur, insa inainte sa ne uitam in propria ograda, de fapt nu ne razboin noi cu noi neacceptandu-ne propriile emotii?
E greu sa vedem realitatea, ne simtim ca in ceata, nu ne e clar dar cu rabdare ne facem mari. Suntem sprijiniti de Univers sa ajungem acolo unde ne dorim, dar prin dreptate si adevar si multa asumare in comunicare si fapte.

IN PERIOADA ACEASTA SE POATE ACTIVA PE VIBRATIE INALTA:
energie, vorbim mult, vioi, deschis la tot ce e nou, dornici sa invatam

VIBRATIE JOASA
agitati, nemilosi, mincinosi, neseriosi, stresanti, zapaciti, aiuriti