Urmeaza cateva zile intense pentru toate zodiile. Incepem saptamana cu Mercur care se indreapta spre Capricornul concentrat pe actiune. Muncim pentru ceea ce ne dorim si avem energie sa ne indeplinim visurile. Incepand de joi, profitam de energia Lunii Pline in Gemeni. Reusim sa spunem clar si raspicat ce avem pe suflet, stam fata in fata cu emotiile noastre si vindecam rani mai vechi. Inchidem saptamana cu Venus in Capricorn. Gata cu fluturii din stomac si cu amagirea! Ne dorim iubiri care sa treaca testul timpului!

Iata cum va fi saptamana 05 – 11 Decembrie pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Bate vantul schimbarii pentru tine. Se pare ca a venit timpul sa pleci din situatiile care nu te mai satisfac, sau sa schimbi unele tipare dupa care te ghidezi in viata. Universul te sprijina si iti transmite ca aceasta este o miscare inteligenta. Esti sprijinit si de Luna Plina in Gemeni sa iesi din carapace si sa spui lucrurilor pe nume. Poate ca a venit momentul sa lasi sa plece din viata ta acele lucruri sau persoane care te tin pe loc.

Cu Mercur in Capricorn, saptamana aceasta bazeaza-te pe instinct si inceteaza sa mai privesti spre trecut. Fa-ti curaj si cere Universului ceea ce ai nevoie. Venus intra in Capricorn sambata si iti aduce succes in dragoste.

S-ar putea ca saptamana viitoare sa ai de rezolvat multe lucruri, poate alergi de la o institutie la alta, te ocupi de documente. Abia spre finalul saptamanii reusesti sa te mai linistesti si sa petreci timp cu cei dragi.

Horoscop Taur

Poate ca a venit timpul sa privesti mai adanc in sufletul tau si sa-ti analizezi putin relatiile, fie ele de prietenie, de iubire, sau de afaceri. Este posibil sa realizezi saptamana aceasta ca unele persoane nu mai au ce sa caute in preajma ta. Poate sa devina coplesitoare intreaga situatie, dar, cu Luna Plina in Gemeni, Universul te impinge sa iti reevaluezi intreaga viata. Fii sincer cu tine, identifica lucrurile care nu iti mai aduc nimic bun si indeparteaza-le din viata ta. Aceasta curatare nu poate decat sa te ajute sa evoluezi.

Sub energia lui Venus, care ajunge in Capricorn pe 10 Decembrie, poti sa iti dai seama ce fel de partener iti aduce bucuria, dar si ce te face fericit cand vine vorba de iubire. Doar asa poti sa iei cele mai bune decizii!

Saptamana aceasta ai de facut cateva drumuri obositoare, poate iti redecorezi locuinta, sau te muti. In plus, incepi sa alergi dupa cadourile de sarbatori.

Horoscop Gemeni

Nu este o saptamana usoara pentru tine. Evenimentele din ultima vreme te-au derutat si te-au dus pe un drum gresit. Nici tu n-ai avut puterea sa spui lucrurilor pe nume. Poate ai decis sa traiesti in minciuna, ca sa poti suporta mai usor situatia in care te afli. Cu Mercur in semnul Capricornului, secretele ies la iveala. Nu te mai ascunzi dupa deget si iti asumi lucrurile pe care le-ai facut. Suntem oameni, gresim, insa important este sa ne invatam lectia. Vei vedea ca lucrurile vor lua o intorsatura neasteptata in momentul in care te impaci cu tine si cu cei din jur.

Spre finalul saptamanii te mai destinzi. Poate petreci cu gasca ta de prieteni, sau ai parte de momente minunate alaturi de partenerul de viata. Este un moment bun sa duci relatia ta de iubire la un alt nivel, mai profund, mai pasional. 

Horoscop Rac

Pentru tine saptamana incepe in forta. Iti faci planuri de viitor si iei decizii importante cu privire la proiectele pe care le-ai pregatit deja pentru anul viitor. Asta inseamna implicare, dar si o sete de invatare rar intalnita. Ai ambitie si poate te apuci de niste cursuri. Esti capabil de orice ca sa-ti duci planurile si visurile la bun sfarsit.

Poti sa colaborezi cu persoana iubita, faceti planuri de viitor, poate puneti la cale o strategie pentru o noua afacere. Stabilitatea in cuplu este esentiala pentru tine in perioada aceasta. La finalul saptamanii va mai relaxati, poate petreceti momente frumoase care sa va intareasca si mai tare relatia.

Horoscop Leu

Vestile mai putin bune pe care le-ai primit in ultima perioada nu ti-ai picat chiar bine. Exista acolo undeva in sufletul tau o mica dezamagire. Traiesti destul de intens in perioada aceasta si nu este exclus sa iei niste decizii radicale. Nu te ingrijora. Totul este spre binele tau. Poate renunti la locul de munca actual, sau poate obtii o noua colaborare.

In plan sentimental, faci pasi mici. Luna Plina in Gemeni te poate aduce mai aproape de o conexiune incredibila. Analizezi si incerci sa iei cele mai bune decizii in ceea ce priveste viata ta amoroasa. Esti atent la detalii pentru ca stii exact ce fel de persoana iti doresti langa tine.

Horoscop Fecioara

Orice iti pui in minte saptamana aceasta, va avea succes. Astrele te sfatuiesc sa visezi, sa indraznesti pentru ca te asteapta doar lucruri bune. Este posibil sa ai si momente de reculegere. Este bine sa iti iei putin timp pe care sa il petreci meditand la tot ce s-a intamplat in viata ta in ultima perioada. Poate ai parte de niste revelatii!

La serviciu este posibil sa fii bombardat cu tot felul de sarcini, insa reusesti sa le duci la bun sfarsit pe toate. Poate chiar pleci intr-o deplasare cu munca.

Cu Venus in Capricorn, pot sa apara mici discutii cu partenerul de viata. Este nevoie de o conversatie serioasa pentru ca vrei sa stii exact in ce directie duce relatia de iubire. Nu mai ai timp de jocuri, vrei stabilitate si vrei sa construiesti o relatie care sa dureze.

Horoscop Balanta

Daca ai bagat niste produse in cosul de cumparaturi, poti sa le achizitionezi linistit. Ai parte de bani saptamana aceasta. Insa, vesnica ta problema este ca asa cum vin, asa de repede se si duc banii tai. Iti place sa mergi la cumparaturi si nu tii cont de nicio restrictie cand vine vorba de cadouri. Este clar ca saptamana aceasta iti faci toate poftele. Poate n-ar strica sa fii putin mai chibzuit.

Cu Mercur in Capricorn, reusesti sa te conectezi cu propriile ganduri mai bine ca niciodata. Faci curatenie si totodata loc pentru lucrurile noi pe care le astepti sa apara in viata ta. Spre sfarsitul saptamanii petreci clipe minunate alaturi de cei dragi, in confortul propriului camin, acolo unde te simti cel mai bine.

Horoscop Scorpion

Stralucesti pur si simplu saptamana aceasta. Esti deschis la noi idei si reusesti sa te impui cu brio la serviciu sau in anturajul tau. Saptamana aceasta este despre a oferi mai mult decat a primi, in ceea ce te priveste. Esti loial si devotat celor din jurul tau, iar acum incepi sa vezi si roadele.

Cu Luna Plina in semnul Gemenilor, iti va fi destul de greu sa-ti controlezi emotiile, mai ales spre sfarsitul saptamanii. Pot aparea rasturnari de situatie, revelatii care sa iti arate ca poate nu mergi pe drumul cel mai bun pentru tine. Incearca sa fii atent la toate semnele care vin spre tine in perioada asta si sa le analizezi. Poate gasesti raspunsul pentru framantarile tale!

Mercur intra miercuri in Capricorn si te ajuta sa comunici mai bine. Reusesti sa folosesti cuvintele potrivite si asta nu poate decat sa te ajute sa clarifici unele aspecte din viata ta care iti erau neclare pana acum.

Horoscop Sagetator

Esti sustinut saptamana aceasta sa iti urmezi visurile. Pentru asta ai nevoie de concentrare. Afla ce iti doresti cu adevarat si incepe sa muncesti pentru asta. Cu Mercur si Venus in Capricorn, te asteapta o perioada a revelatiilor. Incerci sa iti gasesti propria cale, sa te echilibrezi din punct de vedere emotional. Este important sa analizezi cu atentie ce ai lasat in urma in acest an si cum te-a ajutat lucrul acesta. Nu asocia pierderile cu suferinta. Incearca sa le transformi in lectii din care ai de invatat.

Daca ai avut ceva probleme cu banii, saptamana aceasta primesti ajutor. Poate un bonus la locul de munca, sau poate unul dintre apropiati iti imprumuta o suma de bani de care aveai mare nevoie.

Horoscop Capricorn

Saptamana aceasta actionezi. Cu Venus si Mercur in semnul tau, se anunta schimbari extrem de interesante pentru tine. Iti schimbi parca modul in care privesti lucrurile. Simti o nevoie puternica de a-i ajuta pe altii, te face fericit sa ii vezi pe ceilalti fericiti. Esti capabil sa faci orice efort pentru cei dragi.

In plan sentimental, vrei stabilitate si o vei obtine. Iti doresti o relatie de durata cu partenerul de viata, vrei sa construiesti, sa primesti si sa oferi iubire. Inainte de orice, incearca sa stabilesti ce iti doresti cu adevarat, ce te face fericit si trimite aceste ganduri in Univers.

In plan profesional, se anunta victorii mari. Lucrurile merg parca din ce in ce mai bine, iar succesul, din punct de vedere financiar, nu este atat de departe.

Horoscop Varsator

Ai muncit din greu in ultima perioada si acum, pe final de an, culegi roadele. Continui sa muncesti insa mult pentru ca saptamana aceasta se cere de la tine din ce in mai multa responsabilitate. Fii atent la negocieri in perioada urmatoare. Asigura-te ca ai inteles toti termenii si ca intelegerea va fi una profitabila pentru tine.

Venus in Capricorn pune lupa pe relatia ta de iubire. Trebuie sa clarifici cu partenerul de viata ceea ce va doriti de la relatia voastra. Ai grija la mesajele pe care i le transmiti, asigura-te ca sunt clare si concise. Incercati sa petreceti mai mult timp impreuna. Pentru cei singuri, Universul va recomanda sa va vindecati de trecut si sa renuntati la tiparele si la oamenii care au trecut prin viata voastra.

Horoscop Pesti

La serviciu, lucrurile intra in sfarsit pe o panta ascendenta. Te intelegi bine cu colegii si esti decis sa progresezi. Putina agitatie va fi pe la jumatatea saptamanii cand va trebui sa rezolvi tot felul de probleme legate de acte, parteneriate si poate chiar deplasari.

In plan personal, se pare ca soarele revine pe strada ta. Ai ocazia, saptamana aceasta sa cunosti o persoana noua. Poate este chiar un amic pe care nu l-ai vazut pana acum ca pe un potential partener de viata.

Te reconectezi cu cei dragi, iar cu Luna Plina in Gemeni, reusesti sa iti transmiti emotiile mai usor. Aceleasi lucruri sunt valabile si pentru relatia de cuplu. Este important sa spuneti clar ce va doriti unul de la celalalt si sa vedeti daca sunteti pe aceeasi lungime de unda.

 

Hartile astrale Natala si Karmica