Cine se asaza la casa lui luna aceasta? Cine isi intalneste marea iubire? Ce fel de partener ne dorim langa noi?

Sunt intrebari la care am putea sa gasim raspunsul odata cu intrarea lui Venus in Capricorn.

In ultima perioada, am iubit fara limite. Sub energia lui Venus in Sagetator, ne-am lasat purtati de visuri, de trairi de moment, de atractiile puternice. Vine insa si un moment in care trebuie sa revenim la realitate. Pe 10 Decembrie, Venus se muta in Capricorn. Asta nu inseamna ca vom renunta la speranta. Se schimba insa modul in care privim relatiile. Ne dorim stabilitate si legaturi puternice care sa reziste in timp. Realizam ca nu este de ajuns sa visam la o iubire ca in filme, trebuie sa muncim ca sa primim ceea ce ne dorim.

E clar asadar ca suntem in cautarea iubirii adevarate. Nu mai tanjim dupa gesturi romantice, dupa fluturi in stomac. Vrem un partener stabil si emotional, dar si financiar, care sa se tina de cuvant si pe care sa ne putem baza. Trebuie sa invatam intai de toate ce inseamna iubirea de sine, sa incepem sa credem ca meritam mai mult si ca doar vindecarea ne poate aduce linistea.

Venus este Planeta dragostei, a romantismului. Ea ne arata cum ne exprimam iubirea, dar si cum ne alegem partenerii de viata. Cand ajunge intr-un semn de pamant, serios, asa cum este Capricornul, suntem concentrati pe stabilitate, vrem sa construim cu partenerul de viata si nu ne mai atrag cuceririle de moment.

Venus In Capricorn este despre dragostea care dureaza. Despre acele sentimente pe care le cultivi in fiecare si pe care nu vrei sa le lasi sa scada din intensitate nici macar un pic.

Guvernat de Saturn, Capricornul este dependent de munca. Adora luxul si va face orice ca sa si-l poata permite. In relatiile de dragoste, Capricornul este de obicei retinut. Iar cand Venus tranziteaza acest semn de pamant, ne pune bete in roate cand vine vorba sa ne exprimam sentimentele. Ne este frica sa ne indragostim. Devenim si mai pretentiosi cand vine vorba sa ne alegem partenerul de viata, tocmai pentru ca vrem sa construim o relatie care sa dureze.

Femeia cu Venus in Capricorn

Femeia cu Venus in Caricorn este acea femeie de cariera… puternica, ambitioasa, care muta muntii din loc. Impune respect si reuseste sa il castige in orice situatie. Este pragmatica si hotarata, insa, din cauza asta, poate sa para cateodata aroganta si nepasatoare.

Nu este genul de femeie care se ghideaza dupa fantezii si emotii. Isi doreste stabilitate financiara si suficienti bani cat sa duca o viata confortabila. Cand se indragosteste, desi simte profund, este destul de rezervata si retinuta, asa ca poate parea rece. Ii este frica sa isi arate dragostea, de teama sa nu fie dezamagita.

Barbatul cu Venus in Capricorn 

Barbatul cu Venus in Capricorn este serios si dedicat intru totul muncii sale. Tine mult la statutul lui si la modul in care este privit de ceilalti. In iubire, vrea sa aiba alaturi o femeie cu aceleasi preocupari. Este atras de femeile puternice si inteligente. Persoana de langa el trebuie sa fie responsabila si la fel de serioasa ca el.

Barbatul cu Venus in Capricorn poate sa fie afectuos si tandru, insa doar atunci cand considera ca a gasit femeia cu care poate sa construiasca o relatie pe termen lung. Are principii si este, asa cum spune si o vorba veche, ’’baiat de casa’’.

Cum sa cuceresti o persoana cu Venus in Capricorn? 

Nativii cu Venus in Capricorn sunt iubiti exceptionali. Sunt dedicati persoanei iubite si o pot ajuta sa evolueze incredibil de mult. Nu sunt adeptii aventurilor, prefera sa construiasca o relatie bazata pe iubire si devotament.

Cu un astfel de barbat, nu vei avea grija zilei de maine. Sunt responsabili si centrati pe familie si bunastare. Le lipseste insa spontaneitatea. Nu se entuziasmeaza din orice, sunt destul de detasati si asta poate sa duca la monotonie in relatie.

Daca vrei sa incepi o relatie cu cineva nascut cu Venus In Sagetator, asteapta-te ca acesta sa faca pentru tine orice. Vei avea in el un partener de nadejde, gata sa te sprijine oricand si sa iti satisfaca toate poftele.

Cei cu Venus In Capricorn iubesc, la randul lor, atentia, dar, in general, ofera mai mult decat cer.

Sursa foto coperta: Image by standret on Freepik.

 

Compatiblitate si Predictii