Pentru inca trei saptamani, Soarele ramane in Sagetator si ne imprumuta din energia lui in toate aspectele vietii. Unii nativi planuiesc urmatoarea vacanta, altii isi fac curaj sa spuna ce simt, iar cei mai multi aleg sa iti condimenteze viata de cuplu cu aventuri si momente romantice. Vin vesti bune si pentru acei nativi care s-au simtit descurajati in ultima vreme. Lucrurile incep acum sa se rezolve. Insa este nevoie si de multa munca din partea noastra. Sfatul astrelor este sa ramanem pozitivi!

Iata cum va fi saptamana 28 Noiembrie – 04 Decembrie pentru fiecare zodie:

Horoscop Berbec

Incepi saptamana cu niste discutii mai aprinse, fie cu un prieten sau cu un membru al familiei.  Poate este vorba de un conflict mai vechi, sau poate ai impresia ca cei din jur exagereaza. Oricum ar fi, esti intr-o perioada in care nimic nu iti convine.

Astrele te sfatuiesc sa nu iei decizii importante saptamana aceasta. Cu Mercur si Venus care isi fac de cap in semnul tau, nu este un moment bun nici pentru negocieri. Din fericire, inceputul lunii decembrie vine cu schimbari. Esti energic, ai buna dispozitie si forta de munca. Stralucesti pur si simplu!

In plan amoros, vrei totul sau nimic. Nu te multumesti cu jumatati de masura si vrei sa duci relatia la un alt nivel. Este bine sa discuti despre visurile tale cu partenerul de viata, sa fii sigur ca mergeti in aceeasi directie.

Horoscop Taur

Un moment excelent sa tintesti mai sus. Poate vrei sa pornesti o afacere, sau iti schimbi locul de munca. Oricum ar fi, pune in balanta cheltuielile si castigurile. Ai nevoie de bani si poti sa ii obtii saptamana aceasta de la banca, sau familia iti are in ajutor. Bazeaza-te foarte mult pe intuitie!

Luna decembrie incepe cum nu se poate mai bine pentru tine. Stralucesti pur si simplu la serviciu, ai idei geniale si faci lucruri de care nici macar tu nu credeai ca esti in stare.

Tot la locul de munca ai putea sa cunosti pe cineva care sa iti dea lumea peste cap. Pentru ca ai reusit sa te echilibrezi in toate aspectele vietii, iti dai acum voie sa iubesti.

Horoscop Gemeni

‘’Nu risti, nu castigi’’ este motto-ul tau saptamana aceasta. Ai curajul de a spune lucrurilor pe nume si preiei initiativa. Poate planuiesti o calatorie in doi, sau poate ii faci o supriza romantica partenerului de viata. Poate chiar incepeti sa va ganditi la ideea de a va extinde familia.

Ai putea sa cunosti oameni noi in urmatoarea perioada. Noi oportunitati iti ies in cale si in sfera profesionala. Este important sa cantaresti bine situatiile in care ajungi, ca nu cumva sa iesi in pierdere. Nu este indicat sa incerci reconcilierea cu o persoana care a decis sa iasa din viata ta. Poate ca ar fi mai bine sa te gandesti daca persoana respectiva iti poate aduce linistea de care ai nevoie.

In privinta finantelor, esti destul de cumpatat.  Ai planuri mari de viitor si incerci acum sa te organizezi pentru anul viitor. 

Horoscop Rac

Incearca sa nu mai analizezi o situatie pe toate partile. Nu ti-a fost usor in ultima vreme. Te-ai luptat cu frici, ai avut insomnii si ai devenit astfel irascibil. Din fericire, saptamana aceasta scapi de toate starile care te-au invaluit pana acum.

Se vede deja luminita de la capatul tunelului. La finalul drumul iti vei recapata energia si pofta de viata. Este nevoie sa scapi de energia negativa si din viata de cuplu. Iti este greu sa iti exprimi sentimentele, preferi sa te inchizi in carapacea ta si reusesti astfel doar sa ii indepartezi pe oamenii care chiar te iubesc.

Spre finalul saptamanii ai tendinta sa te entuziasmezi in legatura cu o posibila noua relatie de iubire. S-ar putea ca, analizand cu atentie comportamentul celuilalt, sa mai pierzi din elan. Nu te lasa condus de iluzii!

Horoscop Leu

A venit timpul sa pui piciorul in prag. Esti hotarat sa elimini din viata ta persoanele false. Este posibil ca cineva pentru care ai avut o pasiune sa revina in viata ta. Inainte sa ii dai o sansa, gandeste-te bine daca faci alegerea corecta. Alege linistea si independenta.

Cei aflati intr-o relatie stabila se bucura de momente frumoase saptamana aceasta. Poate petreceti timp in linistea caminului, va uitati la un film, sau gatiti. Daca ai cunoscut pe cineva de curand, poate duceti relatia la un alt nivel sau va mutati impreuna.

Saptamana aceasta inveti sa actionezi cu tact. Posibil sa ai de-a face cu un sef sau un partener care te scoate din sarite. Din fericire, lucrurile se deblocheaza si reusesti sa te stabilizezi si din punct de vedere financiar.

Horoscop Fecioara

Saptamana aceasta iti faci ordine si in viata, dar si in casa. Te intorci putin si in trecut, sa inchizi capitolele care ramasesera deschise. Preferi sa petreci timp doar tu cu tine si sa analizezi ce ai trait in ultima vreme.

In iubire, lucrurile pare ca au intrat pe un fagas normal. Pasiunea pluteste in aer, iar cel mai bine va simtiti in confortul propriului camin. Pentru cei singuri, o persoana din trecut se poate intoarce si vrea sa reaprinda flacara dintre voi. Sau, din senin, reapare cineva in viata ta pe care acum il vezi cu alti ochi.

La serviciu, este posibil sa primesti sarcini noi sau sa fii transferat intr-un alt department, iar asta s-ar putea sa te destabilizeze putin. In plus, nativii Fecioara asteapta cu interes urmatorul salariu pentru ca au cam ramas fara bani.

Horoscop Balanta

Treci prin toate starile saptamana asta. De la dezamagire la extaz. In plan profesional, totul merge struna. Ai planuri mari pentru un proiect de suflet, te afirmi si ai rezultate excelente la munca.

In plan personal, lucrurile scartaie. Poate ai ajuns intr-un blocaj in ceea ce priveste relatia de cuplu. Totul se poate rezolva cu o mai buna comunicare. In alte cazuri, este posibil sa faci o pasiune pentru cineva pe care il vedeai pana acum ca pe o simpla aventura. Te-ai jucat putin cu focul, insa acum esti dispus sa iei lucrurile in serios.

Saptamana aceasta pare ca iti rezolvi si problemele financiare cu care te-ai confruntat pana acum. Faci rost de bani si reusesti sa scapi de datorii. 

Horoscop Scorpion

Fii atent la cheltuieli. Este important ca in perioada asta sa iti faci ordine in finante si sa te echilibrezi cu datoriile si cheltuielile, mai ales ca se apropie si luna cadourilor.

In viata personala, ai parte de cateva certuri, tot din cauza banilor. Poate partenerul de viata cheltuieste mai mult decat trebuie, sau poate tu esti cam risipitor. Criza prin care treceti va pune la incercare. Priviti situatia cu calm!

La serviciu, esti din ce in ce mai solicitat, iar asta te nemultumeste total. Esti practic ingropat in acte si nu reusesti sa vezi o cale de iesire. Ai rabdare! Va trece si perioada asta! 

Horoscop Sagetator

Universul te impinge sa spui lucrurilor pe nume. Iti faci ordine in ganduri si faci pace cu tine. Fii atent la modul in care esti vazut de altii si vezi daca acesta coincide cu modul in care ai vrea sa fii vazut. Din dorinta de a trai intens fiecare moment al vietii, ai tendinta sa exagerezi si sa iti creezi o imagine care nu te reprezinta cu adevarat.

In iubire apar cateva tensiuni pe care tot tu le cauzezi. Pare ca nu prea stii ce vrei in perioada asta si nu reusesti sa iti exprimi nemultumirile, daca ele exista. Ai tendinta de a despica firul in patru si de a da importanta unor lucruri care nu conteaza atat de mult. Te consumi fara rost si ai ajuns sa iti neglijezi partenerul.

Astrele te sfatuiesc sa iti tii portofelul mai mult in buzuanr. Ai tendinta saptamana aceasta sa cheltuiesti excesiv.

Horoscop Capricorn

Este momentul sa iti faci ordine in viata. Nu este usor deloc, insa poti sa incepi cu cele mai banale lucruri. Poate chiar cu sifonierul. Cu casa curata si organizata, iti va fi mult mai usor sa clarifici lucruri mai serioase pe care le-ai ignorat pana acum.

Ai tendinta sa devii tot mai exigent in relatia de cuplu. Iti doresti ca partenerul sa faca asa cum spui tu, sa nu se abata de la regulile pe care tu le impui. Iar daca indrazneste sa te contrazica, va face cunostinta cu gura ta sloboda. Poate ca a venit momentul sa fii mai indulgent cu tine insuti dar si cu cei din jur.

La locul de munca, situatia este benefica. Ai ocazia sa iesi in fata si sa le arati tuturor cat de bun esti in ceea ce faci. Nici rasplata nu va intarzia sa apara. Poate primesti o prima, sau un bonus. 

Horoscop Varsator

Viata ta sociala intra pe un taram de vis saptamana aceasta. Primesti tot felul de invitatii la petreceri si evenimente si nu te gandesti sa le refuzi. Iti face placere sa-ti petreci timpul cu prietenii sau cu persoana iubita.

Ai grija, insa. Micile distractii si iesiri pot sa te lase fara bani, acum inainte de sarbatori. Incearca sa te organizezi putin, astfel incat sa te poti bucura de viata si sa iti ramana si bani pentru datorii si alte cheltuieli.

In plan profesional, se anunta o saptamana excelenta. Esti recompensat pentru munca ta. Poate primesti un bonus. Ai grija ca, pe parcurs, ar putea sa apara mici tensiuni intre colegi, poate la o sedinta. 

Horoscop Pesti 

Daca te-ai confruntat cu mici probleme la locul de munca, situatia tensionata ia sfarsit acum. Se asterne linistea dupa o perioada in care ai fost pur si simplu bombardat cu sarcini din toate partile.

Odata cu linistea din planul profesional, ai parte de pace si acasa. Ai fost solicitat la locul de munca si n-ai mai avut energie si pentru partenerul de viata. Din fericire, situatia se detensioneaza acum. Ai ocazia sa te linistesti si sa privesti mai mult in sufletul tau. Poate a mai ramas ceva de vindecat pe acolo.

Ai grija la cheltuieli. Castigi bani frumosi, insa ai tendinta sa ii si risipesti usor. Stim ca urmeaza o perioada mai aglomerata din acest punct de vedere, insa moderatia este importanta. Mai ales ca ai planuri mari, poate vrei sa-ti redecorezi apartamentul.

 

Compatiblitate si Predictii