Pe 24 Noiembrie avem Luna Noua in Sagetator. Este ultima din acest an, iar energia ei stabileste intentiile chiar si pentru inceputul lui 2023.

Cu fiecare Luna Noua, putem sa trecem la un nou inceput. Este un moment bun sa incetinim, sa ne intoarcem putin prin trecut, sa reflectam la tot ce a fost bun sau rau in viata noastra si sa plantam semintele pentru viitor. Era necesara o astfel de perioada, dupa haosul provocat de sezonul eclipselor.

Schimbam vibratia, schimbam perspectiva, avem idei noi si, de ce nu, poate chiar incepem noi relatii… de iubire, de prietenie.

Cum ne afecteaza luna noua in Sagetator

Cu Luna Noua in curajosul Sagetator atragem lucrurile pe care ni le dorim, daca sunt dorinte care vin din suflet.

Suntem stralucitori, optimisti. Nici ca se putea mai bine, acum inainte de sarbatorile de iarna.

Ne facem planuri de calatorie, vrem sa invatam lucruri noi, practic suntem deschisi la tot ceea ce ne aduce abundenta in perioda urmatoare.

In Astrologie, Luna Noua aduce inceputul, iar nebunia Sagetatorului ne duce pana in punctul in care ne asumam toate riscurile in drumul nostru spre ceea ce ne dorim cu adevarat.

Este adevarat ca mergem putin cu frana trasa la final de an, pentru ca Mercur Retrograd o sa ne puna cateva piedici, insa Luna Noua in Sagetator nu ne lasa sa ne pierdem credinta.

Daca iti doresti sa scrii o carte, sau sa deschizi afacerea pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna, este momentul sa te organizezi.  Renunta la frica de esec si fii optimist!

Cum sa cerem ajutor universului

Luna Noua are o reputatie buna in Astrologie. Se spune ca este perioada in care cele mai arzatoare dorinte ale noastre se pot indeplini.  Trebuie sa fim clari in ceea ce vrem, sa formulam corect si sa credem ca Universul ne asculta.

Poti sa faci un ritual de curatare. Nu te speria! Nu este nimic complicat. Poti sa incepi cu o baie relaxanta, cu lumanari aprinse si uleiuri esentiale, ori poti sa iti torni un pahar de vin si sa dai play la melodia preferata. Apoi, aduna-ti gandurile si scrie pe o hartie lucrurile pe care ti le doresti. Rosteste-le si cu voce tare zilnic.

Conecteaza-te cu sufletul tau si ia-ti lectiile din trecut. Ai incredere in puterea Universului.

Cum va afecta Luna Noua in Sagetator fiecare zodie in parte?

BERBEC: Iesi din zona de confort si ai inspiratie. Cine stie, poate treci la urmatorul pas in relatia ta de iubire. Nu este exclus sa reapara cineva din trecut cu care ai avut o legatura puternica.

TAUR: Te asteapta transformari importante. Lucrurile nu merg chiar ca pe roate, insa energia de foc a Sagetatorului te ajuta sa treci peste. Iesi in lume, te ajuta sa mai uiti de grijile zilnice.

GEMENI: Daca pana acum ti-ai reprimat sentimentele, se anunta o schimbare. Ai energie sa recapeti puterea in relatiile tale. Reusesti sa eliberezi tot ce ai pe suflet si sa lasi in urma ce te-a ranit.

RAC: Sfatul astrelor este sa te retragi in carapacea ta si sa-ti faci propria retrospectiva a anului. Acorda-ti timp sa te linistesti, avalansa de sentimente din ultima perioada te-a cam coplesit.

LEU: Ai muncit mult in ultima perioada asa ca e timpul sa culegi roadele. Ai inspiratie, esti increzator si n-ar fi rau sa incepi sa iesi din casa mai mult. Poate o iesire cu prietenii…

FECIOARA: Respiri in sfarsit dupa o perioada grea si incepi sa vezi lucrurile cu alti ochi. Ai lucruri de vindecat, iar Universul iti ofera energia necesara sa faci asta.  Nu te mai chinui sa faci totul de unul singur. Apeleaza la familie sau la prieteni!

BALANTA: O perioada buna si pentru munca, dar si pentru iubire. Esti neobosit, iti duci la indeplinire sarcinile, dar parca vrei si sa lasi iubirea sa intre in viata ta. Le poti face pe amandoua, daca esti sincer cu tine si depui suficient efort.

SCORPION: O perioada buna sa inveti sa spui NU. Luna Noua in Sagetator iti da incredere in tine si nu te mai lasi afectat de parerile celor din jur. Nu iti mai este frica nici sa explorezi teritorii noi.

SAGETATOR: Cu Luna Noua in semnul tau, esti neinfricat. Iti asumi riscuri, iar Universul te sprijina la fiecare pas. Primesti poate sansa unui loc nou de munca sau te indragostesti. Trebuie doar sa fii atent la semne.

CAPRICORN: Este momentul sa iei o pauza. In perioada asta, gandeste-te la tot ce ai realizat in trecut, vezi ce-ti lipseste si treci la treaba. Pune la cale planurile pentru anul viitor. Energia Lunii iti este favorabila.

VARSATOR: Luna Noua te indeamna sa iei o pauza si sa reflectezi la cum ti-a mers in ultima perioada. Agitatia de la munca si haosul din dragoste pare ca te-au cam dereglat. Ramai tu cu tine si vezi ce e de facut.

PESTI: Cu Luna Noua in Sagetator, o veche flacara romantica se poate reaprinde. Sau poate iti vine in minte un proiect pe care l-ai abandonat vreme buna. Este posibil sa te simti vulnerabil, dar oportunitatea este buna.

Sursa foto coperta: Image by wirestock on Freepik.