Urmeaza o perioada magica. Incepem saptamana cu Soarele care ajunge in Sagetator. Asta inseamna ca scapam de povara ranilor din trecut, iar Universul ne acorda sansa unui nou inceput. De la jumatatea saptamanii, Luna Noua se formeaza tot in curajosul Sagetator. Cineva isi va gasi cu siguranta marea dragoste. Altii pot sa puna punct unei relatii si sa o ia de la capat. Una peste alta, este o saptamana in care ni se intampla lucruri grozave.

Iata cum va fi saptamana 21 – 27 Noiembrie pentru fiecare zodie:

Horoscop Berbec

Saptamana iti aduce succes pe plan professional, dar numai daca inveti sa nu mai bati la porti inchise. Ai incercat suficient. Este momentul sa lasi in urma situatiile, oamenii sau lucrurile care te consuma prea mult.

Energia Soarelui care intra in Sagetator pe 22 Noiembrie te ajuta sa depasesti orice obstacol pe care il vei intalni saptamana aceasta. De planuri nu duci lipsa. Ai rabdare si fii responsabil. Vor veni si castigurile!

Se aud cumva clopote de nunta? Indragostitii isi fac planuri mari saptamana aceasta. Daca esti singur, ai putea sa decoperi ca cineva a pus ochii pe tine. Da-i o sansa, s-ar putea sa fie chiar ce iti trebuie!

Horoscop Taur

Pentru tine, succesul vine de la locul de munca. Te intelegi bine cu sefii si dobandesti notorietatea pe care ti-o doresti de mult timp. Saptamana asta te aduce mai aproape de un castig financiar. Alegerile pe care le faci acum e posibil sa iti aduca o suma frumusica de bani.

In familia ta este armonie. Petreci mai mult timp cu cei dragi. In relatia de cuplu se face loc pentru planuri de viitor. Discutati cu cartile pe masa si posibil sa porniti o afacere impreuna.

Daca esti singur, Luna Noua in Sagetator aduce contextul perfect pentru un nou inceput. Ar putea sa apara in viata ta cineva care sa iti fure inima. Pentru asta… trebuie sa iesi din casa! 

Horoscop Gemeni

La inceputul saptamanii este posibil sa te simti un pic singur. Asta nu iti place deloc si s-ar putea sa nu iti mai stapanesti nervii. Sfatul astrelor este sa inveti sa te controlezi. Alegerile pe care le vei face saptamana asta iti vor influenta dramatic viata. Nu trebuie sa te sperii! Totul este spre binele tau. Intuitia ta este la cote maxime acum asa ca, in adancul sufletului tau, stii deja care este cea mai buna alegere pentru tine.

Luna Noua in Sagetator te ajuta sa eliberezi tot ce ai pe suflet si sa lasi in urma ce te-a ranit.

Pentru cei aflati intr-o relatie, “vorba dulce mult aduce”.  Tine cont de sfatul astrelor. Vorbeste-i partenerului cu calm, cu bunatate. Asa veti ajunge sa treceti peste neintelegeri. Este, de asemenea,  momentul sa vezi in ce directie duce relatia ta de cuplu.

Horoscop Rac

Esti solicitat parca din ce in ce mai mult la serviciu, insa munca aduce si succesul. Reusesti sa iti indeplinesti toate sarcinile, iar asta este ceea ce noi numim o saptamana productiva.

Acasa, lucrurile sunt mai bune ca niciodata. Energia Lunii, care ajunge in Sagetator in 24 noiembrie, iti aduce armonie in familie si gasiti tot felul de activitati care sa va apropie si mai mult.

Munca s-ar putea sa te tina cam ocupat. Incearca, macar spre finalul saptamanii, sa lasi responsabilitatile deoparte si sa faci lucruri si pentru sufletul tau. Poate o plimbare in aer liber, sau o cina la restaurantul preferat. Orice iesire din rutina te ajuta.

Horoscop Leu

In plan financiar, Universul te sfatuieste sa fii cumpatat. Este posibil sa pierzi niste bani, iar asta te destabilizeaza putin. N-ar fi rau sa fii mai atent la cei din jur. Cineva ar putea sa iti intinda o capcana.

E posibil ca firea ta exploziva sa-ti afecteze relatia cu partenerul. Incearca sa tratezi fiecare situatie cu calm. Poate petreceti mai mult timp impreuna, doar voi doi, departe de agitatie si de treburile zilnice.

Universul iti pregateste lucruri bune. Doar ca tu nu mai ai rabdare sa le primesti. Nu uita insa ca lucrurile trebuie sa vina de la sine. Nu grabi procesul. Bucura-te de el! Daca esti singur, astrele iti transmit ca este o perioada excelenta pentru a merge la o prima intalnire.

Horoscop Fecioara

Treburile casnice iti ocupa tot timpul. Poate te muti sau cumperi mobila noua. Pe cat de frumos, tot procesul poate fi epuizant. Este posibil sa primesti un cadou de casa noua sau vin rudele sa te viziteze.

Daca relatia in care esti nu mai merge atat de bine, poate ca este timpul sa iei decizia pe care ai tot amanat-o. Desi este dureros, orice final aduce cu el si un nou inceput. Daca esti singur, ai putea sa gasesti pe cineva chiar in cercul tau de prieteni.

Emotional, abia incepi sa iti revii. Iar Luna noua iti aduce contextul perfect. Gandeste-te de doua ori inainte de a actiona. Din fericire, Universul te ghideaza si iti aduce in viata ta oamenii de care ai nevoie. Invata sa te bucuri mai mult pentru ce ai decat sa te necajesti pentru ceea ce nu ai reusit sa dobandesti.

Horoscop Balanta

Desi tot ceea ce iti doresti este sa ai parte de liniste si de putina singuratate, pare ca toata lumea are treaba cu tine. Semn ca tebuie sa inveti sa ai rabdare cu cei din jur. Va trece si perioada asta!

O sesiune de cumparaturi te poate ajuta sa te eliberezi de stres. Nu trebuie sa golesti portofelul. Este o perioada buna sa iti maresti veniturile. Insa la fel de usor ai putea sa risipesti banii castigati.

In relatia cu partenerul de viata, ploile se mai linistesc. Comunicati mai mult, iar asta nu face decat sa va apropie si mai tare. Daca esti singur, simti nevoia sa lasi iubirea sa intre in viata ta.

Horoscop Scorpion

Incepi saptamana cu o usoara stare de nervozitate. Poate ai probleme de la locul de munca, sau acasa situatia este cam agitata. Asta nu inseamna ca te poti comporta neplacut cu cei din jurul tau. Nu faci decat sa iti atragi antipatii. Gamdeste-te ca situatia prin care treci este temporara!

Spre finalul saptamanii, vin si vestile bune. Poate primesti o noua oferta de munca, sau poate o prima. Si sarbatoresti triumful in club, dansand pana dimineata. Fii atent totusi la cheltuieli. Desi tu esti cumpatat in general, in perioda asta ai tendinta sa-ti golesti contul mai repede decat de obicei.

Daca esti intr-o relatie care nu te mai face fericit, Universul iti da semne ca trebuie sa te retragi. Persoanele care nu te ajuta sa te dezvolti si care nu iti aduc linistea nu au ce cauta in viata ta. 

Horoscop Sagetator

Esti inteligent si ai fler. Asta iti aduce succesul la serviciu. Muncesti mult si ai un singur scop. Sa faci bani si sa ii pui deoparte pentru “zile negre”. Ai ajuns in punctul in care te poti intretine singur si o faci in stil mare. Asta iti da incredere in tine.

A venit de asemenea momentul sa evaluezi anul care urmeaza sa se incheie. Ai multe idei si vrei sa incepi multe proiecte, dar toate la timpul lor.

Cu Luna Noua in semnul tau, Magia Universului lucreaza prin tine. Atragi priviri peste tot pe unde mergi, esti ca un magnet pentru ceilalti. Iar daca iti cauti marea dragoste, ai toate sansele sa o gasesti.

Horoscop Capricorn

Inceputul saptamanii vine cu o propunere care ti-ar putea aduce bani. Este momentul perfect sa incepi ceva nou in plan profesional.

Este greu sa iti controlezi emotiile. In aceasta saptamana, ai tendinta sa te lasi distrat de lucrurile care iti ofera placeri de moment si sa uiti de obiectivele tale.  Renunta la teama. Univesul te sfatuieste sa te echilibrezi si sa iei deciziile dupa ce le-ai analizat indelung.

Este un moment bun sa reflectezi la persoanele din viata ta. Vezi cine merita pastrat si la cine trebuie sa renunti. Elibereaza-te de trecut si fa-ti planuri pentru anul viitor! 

Horoscop Varsator

Trateaza orice problema cu calm si seriozitate. Ai tendinta saptamana asta sa fii cu capul in nori. Nici evenimentele din ultima perioada nu te-au ajutat sa te linistesti. Ai trecut prin incercari si la munca si acasa.

Luna Noua in Sagetator iti aduce sansa unui nou inceput, la munca sau in relatia de cuplu. Ai putea chiar sa primesti o suma de bani.

In iubire, trebuie sa ai rabdare cu partenerul de viata si sa eviti certurile din nimicuri. Situatia tensionata poate duce chiar la despartire. Ia-ti un timp de introspectie si vezi ce nu merge bine in viata ta.

Horoscop Pesti

Daca ai inceput de curand o afacere pe cont propriu, aceasta va inflori. Astrele te sfatuiesc sa iti rezolvi treburile importante saptamana aceasta . Posibil sa fii solicitat la locul de munca mai mult decat de obicei.

Este posibil sa primesti o invitatie in oras de la o persoana draga. Poate chiar faci o scurta calatorie la final de saptamana. Cu Luna Noua in Sagetator, pasiuni vechi se pot reintoarce in viata ta.

Fa-ti planuri de viitor. De la mijlocul saptamanii, Universul te sprijina sa incepi sa le pui in practica.

 

Compatiblitate si Predictii