Luna aceasta iubim cu voce tare!

Pe 16 Noiembrie, Venus se muta in Sagetator si, timp de aproape o luna de zile, ne impinge sa ne jucam toate cartile cand vine vorba de dragoste.

In Astrologie, Venus este Planeta dragostei, a romantismului. Asezarea ei in harta noastra determina modul in care iubim, ce ne aduce placerea in amor, dar si de cine suntem atrasi.

Pe parcursul unui an, Venus isi imprumuta energia fiecarui semn zodiacal in parte. Acum, se afla in apele tulburi ale Scorpionului. Fierbem in secret si ne e greu sa spunem ce ne deranjeaza. Mai este putin insa si iesim din aceasta energie.

Cand ajunge in Sagetator, Venus vrea devotament, trezeste in noi atractii extrem de puternice si ne cere sa ne aratam dragostea mai usor.

Daca esti intr-o relatie si nu stii exact in ce directie se indreapta, intrarea lui Venus in Sagetator te va ajuta sa faci lumina in aceasta poveste. Vei avea curajul sa-ti intrebi  partenerul de viata ce planuri are in ceea ce te priveste. Exista, desigur, sansa ca raspunsul sa nu te multumeasca, insa e bine sa descoperi mai devreme decat mai tarziu daca si el simte la fel.

Pentru cei singuri e clar ca se deschide sezonul de vanatoare. Odata ajunsa in Sagetator, Venus ne arunca in aventuri si nu tine cont de nicio regula. Atentie la exagerari! Avem tendinta in aceasta perioada sa ne indragostim orbeste si sa credem ca putem muta muntii din loc cu o persoana pe care o cunoastem de doar cateva zile.

Fii indraznet! Daca iti place de cineva si n-ai avut curaj pana acum sa ii spui ce simti, este momentul perfect sa faci primul pas. Cine stie? Ai putea sa ai parte de o aventura fierbinte!

Este o perioada buna si pentru a face schimbari in stilul vestimentar. Suntem creativi, fermecatori si avem puterea de a atrage ce ne dorim in viata noastra. Si, cel mai important, comunicam excelent si ne facem intelesi usor. 

Femeia cu Venus in Sagetator

Poti sa o dai usor pe spate cu gesturi mici. Daca o inviti la o cina romantica, sau la o plimbare in aer liber, ai putea sa tragi lozul castigator.

Femeia cu Venus in Sagetator are nevoie constanta de a fi curtata. Este atrasa de barbatii inteligenti de la care poate sa invete ceva nou.

Barbatul cu Venus in Sagetator

Barbatul cu Venus in Sagetator este un cautator neobosit. Sta la panda si vaneaza femeile care ii ofera momente unice, senzatii tari si care il provoaca zi de zi. Cauta partenere vesele, deschise la experiente noi si ambitioase.

Cum sa atragi o persoana cu Venus in Sagetator?

Cei cu Venus in Sagetator pot fi greu de impresionat! Daca vrei sa le atragi atentia, trebuie sa fii original. Ofera-le aventura si ocazia de a experimenta tot timpul lucruri noi. Au nevoie sa le respecti insa nevoia de spatiu. Daca pui prea multa presiune, ii poti pune usor pe fuga.

Sursa foto coperta: Image by macrovector on Freepik.