Saptamana aceasta primim avantul de care aveam nevoie. Ne gasim cuvintele potrivite sa le spunem celorlalti ce simtim pentru ei. O multime de lucruri bune se intampla acum. Este valabil insa doar pentru cei care si-au invatat lectiile si s-au transformat in varianta lor mai buna. Trigonul Venus – Jupiter ne aduce optimismul, iar Mercur ne sustine proiectele. Folositi-va de instinct cand luati decizii!

Horoscop Berbec

Saptamana aceasta esti puternic si simti ca poti muta muntii din loc. Poate chiar te impui in fata sefilor. Iti arati potentialul si nu stagnezi nicio clipa. Cauti tot timpul metode de a fi remarcat si vrei ca cei din jur sa iti vada potentialul. Tine-o tot asa!

Daca iti doresti ceva din suflet, in aceasta perioada Universul te asculta, iti arata unde ai gresit si poate chiar iti indeplineste dorinta. Nerabdarea care te caracterizeaza te poate face sa renunti la anumite lucruri sau persoane, fara sa le dai macar o sansa. Ia o pauza si gandeste-te la ceea ce-ti doresti cu adevarat.

Lasa mandria deoparte si arata-i partenerului de viata cat de mult il iubesti. Doar asa vei avea parte de relatia armonioasa pe care ti-o doresti. Daca esti singur, intreaba-te sincer ce-ti doresti de la o relatie si apoi indrazneste!

Horoscop Taur

Taurii nu se vor plictisi saptamana viitoare. Traiesc deja in haos de saptamani bune, iar tensiunea este la cote maxime. Nu dispera, incearca sa te concentrezi pe lucrurile pe care le poti controla. Pe celelalte, lasa-le in voia sortii.

Vor fi blocaje in sfera profesionala. Fie nu ti se aproba cererile, fie colegii de munca nu procedeaza asa cum iti doresti. N-ai decat sa te adaptezi. Nu totul se intampla asa cum vrei tu! Ai insa noroc de bani, poate mai scapi de datorii sau ti se aproba o cerere de imprumut.

Ai putea sa intalnesti pe cineva care sa te destabilizeze putin. Fereste-te de influentele negative. Inconjoara-te de oameni care te asculta si care iti pot da un sfat bun.

Horoscop Gemeni

In ultimele saptamani ai fost bombardat cu cerinte si deadline-uri. Ai reusit cu tact sa le amani si ai gasit tot felul de scuze pentru asta. Lucrurile se schimba insa. Nu mai ai de ales. Trebuie sa iti duci toate sarcinile la bun sfarsit.

Planul profesional este bine aspectat saptamana viitoare. Primesti lucrurile pe care ti le doresti de mult timp: apreciere, recunoastere si posibil sa negociezi un salariu mai bun.

Mare atentie! Perioada incarcata prin care treci te aduce in punctul in care iti arunci frustrarile pe ceilalti. Este bine sa spui lucrurilor pe nume, dar sa o faci cu masura.

Horoscop Rac

Saptamana se anunta a fi una intensa pentru tine. Universul te forteaza sa te transformi in acele domenii de viata unde nu ti-ai invatat lectia si unde nu excelezi. Nu este usor sa faci schimbari si sa-ti recunosti minusurile. Asa ca perioada ar putea fi una destul de agitata.

Colacul de salvare vine din activitatile care te fac sa te relaxezi. Orice hobby care te ajuta sa iti descarci energia negativa trebuie exploatat la maximum. Mergi la sala, dormi la pranz sau fa o plimbare de seara!

E posibil ca partenerul de viata sa te surprinda spre sfarsitul saptamanii cu o iesire romantica. Asta nu poate decat sa va sporeasca pasiunea. Pentru cei singuri, pare ca cineva de la locul de munca a pus ochii pe voi. Astrele spun ca merita o sansa!

Horoscop Leu

Saptamana viitoare aduce pentru tine tensiuni si situatii care par fara iesire. Planurile iti sunt date peste cap si e posibil sa ai de rezolvat prea multe lucruri intr-un timp prea scurt. Nu ai nici stralucirea de alta data si parca nu poti sa faci totul ca la carte, asa cum iti place tie.

Solutia este sa iti iei bucuria din lucrurile care iti plac cel mai mult, acele lucruri care te incarca pozitiv. Este momentul sa te rasfeti. Poate organizezi o petrecere !

In dragoste, mingea se intoarce in terenul tau. Esti pasional si te poti bucura de momente fierbinti alaturi de jumatatea ta. Daca esti singur, este posibil sa intalnesti pe cineva cu care sa ai o chimie incredibila.

Horoscop Fecioara

Ti-a fost greu sa comunici si sa spui ce ai pe suflet in ultima perioada. N-ai reusit sa te aduni pe niciun plan. Din fericire, aceasta perioada ia sfarsit acum. Mai ai timp sa analizezi tot ceea ce ai trait pana la sfarsitul lunii, atunci cand vine timpul sa dai extemporal. Daca te prezinti cu lectiile neinvatate, pici testul, desi poate o sa ai impresia ca te-ai pregatit suficient de mult.

Ai tendinta sa crezi ca ti-ai rezolvat toate problemele si ca esti in plina armonie cu sufletul tau. S-ar putea sa nu fie chiar asa. Cauta adanc in interior sa vezi daca nu cumva exista acolo un dezechilibru pe care nu vrei sa-l recunosti.

Moment intens si in relatia cu partenerul de viata. Asculta ceea ce iti spune, s-ar putea ca in cuvintele pe care le rosteste sa fie semne importante pentru tine. Nu va fi un mesaj explicit. Trebuie sa citesti printre randuri.

Horoscop Balanta

Vei straluci pur si simplu la locul de munca. Ai sustinerea sa faci lucruri mari in aceasta perioada. Esti hotarat sa evoluezi, iar Universul nu poate decat sa iti sustina intiativa.

Tu ai o lectie importanta de invatat. Trebuie sa te iubesti mai mult, sa iti respecti valorile, fara sa uiti ca trebuie sa oferi iubire si bunatate peste tot pe unde mergi. Este de asemenea momentul sa te preocupi mai mult de partenerul de viata, dar si de toti cei pe care ii iubesti. Vei primi inzecit.

Posibil ca saptamana aceasta sa ai un chef nebun de a face modificari in locuinta. Ai grija insa la cheltuieli. Pe 16 noiembrie, Venus se muta in Sagetator si face ordine in programul tau incarcat. Ai putea sa ai parte de ceva aventura acolo unde nu te astepti. Oricum va fi undeva… aproape de casa!

Horoscop Scorpion

Eclipsele din ultima perioada ti-au adus clarificari peste clarificari. Ai primit mesaje importante, poate de la o persoana care pur si simplu ti-a atras atentia, poate dintr-o calatorie. Cert este ca Universul ti-a dat tot felul de semne. Vantul s-a domolit asa ca acum este momentul sa evaluezi daunele. Analizeaza tot ce ai trait si vezi ce ai reusit sa inveti.

Agitatia din ultima perioada pare sa-si fi pus amprenta asupra ta. Incearca sa te odihnesti si sa iti pui ordine in ganduri. Actiunea sub presiune nu aduce nimic bun.

Este important ca in aceste zile sa te concentrezi mai mult pe propria persoana.  Daca ceri lamuriri si esti puternic in rugamintea ta, Universul iti raspunde in perioada asta. Trebuie sa fii sincer cu tine si sa inveti sa ceri.

Horoscop Sagetator

Saptamana aceasta da-ti voie sa fii sincer cu tine. Fii atent la emotiile si sentimentele tale. Atitudinea negativa pe care o ai acum nu te va ajuta deloc.

Se anunta o saptamana excelenta in ceea ce priveste cariera. Ai putea primi oferte neasteptate, insa trebuie sa le treci prin propriul filtru. Unele dintre ele ar putea sa fie doar pacaleli. Ocazie buna pentru a vedea pe cine te bazezi si cine nu este serios. Venus in Sagetator iti aduce un plus de incredere. Ai parca mai multa grija de aspectul fizic, poate chiar iti cumperi haine noi.

Daca relatia ta de cuplu s-a confruntat pana acum cu ceva dificultati, este momenul sa treceti peste. Ai putea avea o conversatie sincera cu partenerul de viata. Multe lucruri se pot lamuri acum.

Horoscop Capricorn

Pentru tine saptamana se anunta a fi una grozava. Decizi in sfarsit pec ce cale vrei sa o apuci. Universul iti ofera contextul perfect pentru a indrepta lucrurile atat in viata amoroasa cat si la serviciu. Este un moment bun sa iti faci planuri de viitor.

Si viata ta sociala capata o noua directie si atinge apogeul in weekend. Poti sa iesi si sa te distrezi cu prietenii. Nu este insa o perioada buna sa iei decizii importante. Concentreaza-te pe lucrurile de zi cu zi si lasa schimbarile mari pe mai tarziu.

Daca in ultima vreme, te-ai plans de relatia ta de iubire, este momentul ca nemultumirile sa ia sfarsit. Astrele te sfatuiesc sa scapi de gandurile negre care iti afecteaza relatia si sa spui ce ai pe suflet. Siguratatea poate fi apasatoare. Daca esti singur, nu dispera! Bucura-te de viata si fii in fiecare zi mai bun. Exista un suflet pe undeva prin lume care abia asteapta sa te cunoasca!

Horoscop Varsator

Presiunea din ultimele zile si-a pus amprenta. Ai obosit sa multumesti pe toata lumea. Din fericire, saptamana viitoare o sa ai tendinta sa nu te iei prea tare in serios. Nu este exclus sa primesti o invitatie in oras. Sa nu cumva sa o refuzi. Iesi din casa si distreaza-te!

Posibil ca, in saptamana care urmeaza, sa apara ceva sau cineva care sa iti schimbe viata. Lasa lucrurile sa curga de la sine.

In relatia cu partenerul de viata, ai tendinta in aceasta perioada sa devii coplesit de ganduri care nu au neaparat legatura cu realitatea. Ramai calm si pune in balanta lucrurile bune si pe cele rele si vezi daca mai are rost sa continui. Daca esti singur, te bucuri din plin de avantajul de a nu fi nevoit sa dai explicatii. Nu esti atat de nerabdator sa intri intr-un angajament.

Horoscop Pesti

Sezonul eclipselor si-a lasat amprenta asupra ta. Ai nevoie de timp ca sa te recuperezi dupa toata drama din ultimele saptamani. Continua sa te copleseasca problemele legate de familie si de casa. Poate vrei sa te muti, sa faci schimbari in apartament, sau planuiesti vacanta de iarna. Oricum ar fi, risti sa intri in criza de timp.

O saptamana aglomerata in sectorul banilor. Datoriile care se tot aduna ar putea sa iti strice starea de spirit. Fii atent la cat si cum cheltuiesti!

Saptamana aceasta, partenerul de viata iti indeplineste orice dorinta sau fantezie. Asta te ajuta sa te relaxezi si iti potoleste temerile pe care le tineai bine ascunse. Pentru cei singuri, weekend-ul viitor se anunta unul de pomina. Te poti distra cu gasca si e posibil sa iti cada cu tronc chiar o persoana din anturajul tau. Tine ochii larg deschisi!

 

Compatiblitate si Predictii