Totul este o poveste. Planetele ne spun o poveste. Povestea TA. Povestea LUI.

Vrei sa stii ce il atrage pe un barbat la o femie, ce calitati trebuia sa aiba ca sa se indragosteasca nebuneste?

Atunci ii analizam in harta planeta Venus.

Venus e Planeta care ne arat cum iubim si ce ne place, iar in harta unui barbat ne indica tipologia femeii de care se indragosteste. Ce il atrage la ea.

Semnul Lunii este cel mai bun indicator al tipului de femeie pe care o vede ca partenera de viata, ca potentiala mama a copiilor sai si cu care se simte cel mai bine pe plan emotional.

Apoi, Semnul care contine Venus: acesta este cel mai bun indicator al tipului de femeie de care este atras ca partenera romantica si cel mai potrivit pentru o relatie intima.

Semnul lui Venus determina natura amoroasa a unei persoane, precum si modul in care aceasta atrage un partener.

In harta unui barbat, plasarea lui Venus determina tipul de femeie de care este atras.

Daca Luna si Venus se afla in acelasi Semn, atractia fata de acel tip este extra puternica!

Retineti ca  daca Venus si Luna ii ofera energii total diferite il vor determina pe barbat sa iubeasca tipuri de femei foarte diferite, uneori chiar antagonice.

Stiti vorba aceea, de una s-a indragostit, dar pe alta a luat-o de sotie.

Acest lucru se datoreaza faptului ca Venus dezvaluie ceea ce ne place, ceea ce gasim placut si ceea ce ne excita intr-o anumita masura. (Marte completeaza tabloul in ceea ce priveste atractia sexuala si stilul).

Venus este planeta care determina iubitul, complicitatea sentimentala, este deci necesar sa o analizam cu atentie atunci cand cautam o compatibilitate amoroasa, deoarece ea ofera intotdeauna cel putin indicii asupra tipului de atractie.

Indiferent de tipul de relatie care urmeaza sa fie studiat, planeta Venus ne va oferi tipul de atractie care are cele mai multe sanse sa corespunda „femeii ideale” sau cel putin unei femei „interesante” pentru acest barbat.

Barbatul cu Venus in Berbec

Acesta va avea o atractie pentru femeile puternice, dinamice, impulsive, independente, sportive, extrovertite, „masculine” chiar.  Acestor barbati le plac femeile care iau initiative si sunt practice, care intreprind lucruri, care isi asuma riscuri (intelectual si social), care sunt directe, sincere, o adevarata femela alfa, capabila sa se afirme, dar si sa flirteze prima cu ei.

Pe de alta parte, femeile prea timide, prea sensibile, prea rezervate sau interiorizate, prea delicate, prea serioase si complicate ii vor face sa fuga. Va respecta libertatea unei femei si s-ar putea chiar sa o incurajeze sa fie mai independenta decat isi doreste cu adevarat sa fie. Este posibil sa aiba o atractie deosebita pentru „femeile in uniforma”.

Barbatul cu Venus in Taur

Iubeste „feminitatea”:  forme generoase, voluptoase, senzuale, dar si sensibilitatea si o atitudine calma, simpla. El va cauta o femeie naturala, care sa-i aduca o siguranta afectiva durabila, care sa-l rasfete zilnic (de exemplu cu mancare buna si imbratisari), va aprecia sa gaseasca in iubita sa o buna gospodina.

Femeile care sunt artificiale, superficiale, nestatornice, prea complicate pentru a trai impreuna, agresive, prea „slabe”, putin senzuale sau carora nu le place sa se bucure de placerile vietii, s-ar putea sa nu fie deloc potrivite pentru el.

Senzatiile fizice sunt importante pentru el, asa ca o femeie care este demonstrativa din punct de vedere fizic in afectiunea ei si care se bucura sa impartaseasca placerile fizice este genul lui. S-ar putea sa fie atras in special de femeile care pot canta sau care au o voce placuta, melodica. Sau care vorbesc bland, melodic, senzual.

Barbatul cu Venus in Gemeni 

Apreciaza femeile care sunt originale, excentrice, optimiste, ingenue, spontane, extrovertite, pline de viata, zvelte, cu umor, care raman mereu tinere la minte, chiar putin nebune. Ii plac femeile care au o anumita inteligenta, carora le place sa citeasca si sa scrie, deschise la cunoastere, cu o gama larga de aptitudini, care sunt sociabile si comunicative.

O femeie prea interiorizata, prea intunecata, prea simpla, prea tacuta, prea posesiva sau prea agresiva nu il va interesa. La fel daca femeia este matura, va prefera una care este tanara si lipsita de griji in general.

Are nevoie de o relatie in care comunicarea joaca un rol important este cea in care se va simti cel mai bine. Ii place sa auda cuvintele de dragoste. Il va atrage o femeie vorbareata.

Barbatul cu Venus in Rac

Va cauta o femeie foarte feminina, blanda si cu adevarat materna (voluptoasa), care pur si simplu iubeste sa se ocupe cu daruire de casa si de familie. El va cauta o siguranta emotionala mare si implicit ii va cere sa il linisteasca in permanenta, are teama de a fi abandonat. El poate chiar sa gaseasca farmec in capriciile si comportamentul ei.

Pe de alta parte, femeile dominante, agresive, prea independente, putin afectuoase si putin materne nu-i vor placea deloc. Barbatii cu Venus in Rac fac adesea eforturi pentru a evita sa se simta respinsi, iar acest lucru se reflecta in atractia lor pentru femeile care nu sunt prea agresive, zgomotoase sau prea increzatoare. Adesea este atras de infatisari mai traditional feminine, imbracate simplu (nu strident sau ostentativ). Rochiile de vara discrete, dar feminine, sanii accentuati (naturali, nu „imbunatatiti”), o aura de inocenta sau de nevoie si promisiunea de devotament sunt de obicei excitante.

Barbatul cu Venus in Leu

Ii plac femeile care se ies in evidenta, dominante, curajoase, mandre, implinite social sau cel putin ambitioase, care au caracter, stiu sa se afirme, sunt si foarte jucause. Totul sta in aparenta, barbatului ii va placea ideea de a cuceri o femeie „inaccesibila” pentru el si ii va placea recunoasterea sociala pe care i-o va aduce aceasta cucerire, chiar daca se va plictisi foarte repede de farmecele ei si va trece la o noua provocare amoroasa.

Tipul de femeie care il atrage este una cu care se poate simti mandru sa fe vazut – una care primeste priviri admirative. O femeie care este superba, dramatica, regala sau distanta il excita. Este posibil sa aleaga o partenera mai mult pentru aspectul fizic sau popularitate decat pentru o compatibilitate reala pe toate planurile. Ar putea fi atras de o femeie care este „sefa” la serviciu – poate de o femeie „autoritara”. Pasiunea sau „drama” ajuta si ea.

Barbatul cu Venus in Fecioara

Ii plac femeile de casa, simple, dar distinse, inteligente, modeste, pure, cu un stil de viata bun si cu picioarele pe pamant. Va aprecia ca sunt devotate, amabile, discrete (chiar si cu o anumita raceala), sensibile, naturale in viata de zi cu zi, bune organizatoare, muncitoare.

Daca Venus in harta unui barbat se afla in Fecioara, o femeie atragatoare pentru el este, de obicei, o aparitie discreta, mai degraba simpla, fara prea mult farmec sau ostentatie. Tine mult si la naturalete si la curatenie.

Apreciaza gesturile pragmatice de iubire: o cana de ceai, o pizza comandata dupa o zi grea la munca etc. Poate fi sedus incet de o femeie care se face utila pentru el in moduri care te fac sa simti ca nu te poti descurca fara ea.

Femeile extrovertite, dominante, pretentioase, volatile, instabile nu-i vor atrage atentia.

Barbatul cu Venus in Balanta

Feminitatea trece printr-un comportament rafinat, distins, frumusetea este importanta, armonia fizica, un aspect bine ingrijit, un stil la moda, precum si un anumit nivel de comportament in societate, elegant.

Ii place o partenera comunicativa, sa discute ca cu un prieten.

Gratia, farmecul si frumusetea sunt mari atractii pentru barbatul cu Venus in Balanta. Poate fi fermecat de o domnisoara romantica si feminine. Este cel mai atras de feminitate exprimata ca farmec discret, bune maniere si un aspect simplu, dar frumos. Grosolania este adesea un factor de respingere.

Aceasta femeie ideala trebuie sa fie un adevarat independenta, puternica, emancipata. Ea trebuie sa se simta confortabil din punct de vedere sexual, sexul fiind un adevarat mijloc de mediere pentru cuplu.

Toate femeile vulgare, provocatoare, lipsite de gust, eleganta sau finete (trup si spirit), prea clasice, nu sunt pe placul lui.

Barbatul cu Venus in Scorpion

Tipul de femeie care il atrage este foarte vitala si curajoasa, pasionala si intensa. Cauta tipuri de femei dinamice si puternice – care nu sunt nesigure, nici pasive sau insistente. Amabilitatea il plictiseste… dar intensitatea il intereseaza. Poate fi ademenit de aventuri secrete sau de „legaturi periculoase”.

Sexualitatea este o parte foarte importanta a relatiilor acestui barbat si poate fi atras de o femeie cu „magnetism” sau cu o infatisare vadit sexuala.

Exista adesea un element de lupta psihologica pentru putere in relatiile lui, chiar daca la nivel subconstient. Daca Venus a unui barbat se afla in Scorpion, femeia fatala este pentru el. Este atras in special de femeile care emana senzualitate, care sunt poate putin intunecate si misterioase si care au o aura magnetica si puternica.

Barbatul cu Venus in Sagetator

Il atrage o femeie este sincera, directa si de incredere – care ii poate fi si „prieten”. Ii place o femeie care este jucausa intr-o clipa si filosoafa in urmatoarea. Va aprecia femeile iesite din comun, deschise, amuzante, prietenoase si calde, jucause, simple, spontane, dar inteligente, cu profunzime, spirite libere.

Latura optimista si mistica este importanta in relatia de cuplu, care este perceputa cu adevarat ca o culme a idealurilor morale.

Ii plac, de asemenea, doamnele atletice sau aventuroase; si poate fi atras de femei care sunt „straine” prin rasa, religie sau tara de origine – sau toate trei! In general, acesti barbati sunt atrasi de un aspect curat, robust, atletic, in general subtire.

Un aspect dezordonat, dezinvolt este foarte bine pentru acesti barbati.

O femeie prea superficiala si delicata, lipsita de analiza profunda si de flexibilitate, prea rece si egoista, prea casnica s-ar putea sa nu se potriveasca.

Barbatul cu Venus in Capricorn 

Va avea o atractie pentru femeile serioase, muncitoare, mai degraba de tipul femeii de afaceri, ambitioase, stricte, pretentioase, mature, cu temperament rece.

Va cauta femei mai in varsta decat el, cu mai multa experienta, pentru ca femeile prea tinere i se par prea „copilaroase”, prea superficiale.

Pentru el, femeile trebuie sa fie „competente”, inteligente, hotarate sa isi ocupe corect pozitia sociala. Aceasta hotarare, dar si putere este ceea ce ii va multumi.

Tipul de femeie care te atrage este acceptabila din punct de vedere social si oarecum formala sau distanta – si serioasa in ceea ce priveste succesul sau statutul. E important pentru barbatul cu Venus in Capricorn sa isi poate considera partenera ca fiind competenta, responsabila si matura.  Acest barbat se poate dovedi a fi timid, asa ca apreciaza o femeie care face primul pas.

Femeile prea frivole, exuberante, superficiale, incompetente, dependente, sensibile, il vor obosi rapid.

Barbatul cu Venus in Varsator

Este atras de originalitate, exuberanta, excentricitate, curiozitate. Va cauta o femeie care iese din tipare, din comun, extravaganta, plina de fantezie, de vivacitate, de umor, care traieste viata.

Vrea ca partenera lui sa fie excentrica si surprinzatoare, dinamica, sociabila, deschisa, inovatoare, inteligenta.

O femeie prea obisnuita nu este pentru el, daca este prea abatuta, prea simpla si cu picioarele pe pamant, s-ar putea sa se plictiseasca repede. In cazul in care il va tine in suspans, sau va fi putin iesita din comun sau neconventionala, il va fascina – dar daca este prea emotiva, va trece peste.

De obicei, acest lucru se datoreaza faptului ca s-ar putea sa nu fie inca pregatit sa-si ia angajamente de durata si va pretuiti „spatiul” si libertatea mai mult decat legaturile emotionale sau relatiile cu adevarat intime.

Daca Venus este in Varsator, barbatul poate fi cel mai mult impresionat de femeile care sunt oarecum neconventionale sau nebunesti in alegerea hainelor si a stilului general. El isi doreste o femeie interesanta. Ea poate fi cu siguranta frumoasa, dar plictisitoare? Niciodata.

Barbatul cu Venus in Pesti

Iubeste o femeie care are blandete, sensibilitate, timiditate, umilinta. Ii plac femeile delicate, tandre, visatoare, intuitive, misterioase,  pasionale…

Calitatile ei sufletesti sunt la fel de importante, toleranta in general il va atrage foarte mult, toate sentimentele filosofice vor trebui impartasite.

De asemenea, va aprecia sa impartaseasca cu partenera sa atractia pentru disciplinele artistice, asa ca se asigura ca este receptiva la emotiile estetice, la simtul minunii. El cauta cu adevarat un „suflet pereche”.

Femeile prea independente, prea masculine, prea directe, extrovertite si dinamice, vor fi pentru barbatul cu Venus in Pesti doar o piedica.

Ii place genul de persoana care e devotata, gata sa se sacrifice. In cazul in care este intriganta, misterioasa sau capabila sa il faca sa se simta in siguranta, ar putea sa-l atraga cu adevarat.

Ii plac aventurile amoroase secrete si persoanele care au nevoie de ajutor sau de sprijin emotional. Ea nu trebuie sa fie robusta sau agresiva. Lipsa de incredere este foarte buna, la fel ca si o nota de neputinta.

Sursa foto coperta: Image by wayhomestudio on Freepik.

 

Hartile astrale Natala si Karmica